Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нема такої гидоти, яку не покажуть нинішні ,,журналісти,, заради рейтингу.

В 16.05.2024 в 11:39, SergLutsk сказав:

Ну якщо це мрії, то деокупація захоплених ТОТ тим більше мрії. Тобто силовим методом нам їх не повернути. Звідси випливає наступне і логічне запитання, якщо це нереально, то відпадає сенс в подальших бойових діях, які лише продовжують остаточно руйнувати і обезкровлювати те, що ще лишилось...

Логічне пояснення  песимістичним думкам  випливає з того,що важко бути на емоційному рівні,коли залишаєшся ,а не наступаєш.

Для цього потрібно дуже сильно взяти себе в руки.

А відмовившись від територій, від боротьби- заженеш себе ще в глибшу зневіру, в результаті втратиш ВСЕ.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 16.05.2024 в 12:25, Dima4s сказав:

Це чудовий ролик для російської пропаганди. МОже не може, субєктивно. Якщо вони себе ведуть якось не так, то на це мають бути докази, і заява в правоохоронні органи. Аверс забув про війну в країні.  Як і мужчина що кидався на солдата з автоматом забув. ПОліція перевірила, сказали що не тримають силою. Але ж зрадоньку розносити простіше правда? Нею легко прикрити свою сцикливість.

Дмитрик, а хотів тебе запитати, ти заброньований, чи з окопу пишеш?

• +1 1
Опубліковано
В 16.05.2024 в 12:34, Nokian сказав:

Нема такої гидоти, яку не покажуть нинішні ,,журналісти,, заради рейтингу.

Логічне пояснення  песимістичним думкам  випливає з того,що важко бути на емоційному рівні,коли залишаєшся ,а не наступаєш.

А відмовившись від територій, від боротьби- заженеш себе ще в глибшу зневіру, в результаті втратиш ВСЕ.

Питання до тебе?

1. Що буде далі? Який вектор, ну от немає тих територій, спокійно будемо далі жити? Нам вже давали гарантії, якими підтерлись всі хто хотів?

2. Дехто думає що прийдуть "асвабадітєлі" поміняється тільки прапор, так фіг тому правда, неугодних в расход, а ті хто залишиться будуть третій сорт який піде херачити за миску в кращому випадку помий на будівництво, і там вже "вякати" не будеш то точно.

3. Не визначеність гнітить людей більше чим все інше. 

4. Вийшло так, що коли багатодітна сімя, і загинуло декілька дітей, то батьки приймають рішення зберегти хоча б когось. Але як бути тим, хто втратив всіх, вони хочуть справедливості та помсти.

Опубліковано
On 5/16/2024 at 12:34 PM, Nokian said:

Побачимо, які будуть думки в людей, років так хоча б через 5 цієї війни високої інтенсивності. І як вони будуть себе брати в руки.

Якщо будуть руки.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Якщо вони себе ведуть якось не так, то на це мають бути докази, і заява в правоохоронні органи. 

Дзвінок в поліцію був, але видно, як вони "реагують" на подібне

В Одесі, чи Закарпатті навіть би не приїхали

ПОліція перевірила, сказали що не тримають силою. 

Ти сам віриш в те, що написав? Ага, просто чувакам прикольно сидіти в закритому гаражі ТЦК

подивимось, як заговориш, коли до тебе діло дійде) вчора одного чоловіка, що має бронь і працює в держустанові відправили по процедурі...

Змінено користувачем INVICTUS
  • Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано
On 5/16/2024 at 12:25 PM, Dima4s said:

Це чудовий ролик для російської пропаганди. МОже не може, субєктивно. Якщо вони себе ведуть якось не так, то на це мають бути докази, і заява в правоохоронні органи. Аверс забув про війну в країні.  Як і мужчина що кидався на солдата з автоматом забув. ПОліція перевірила, сказали що не тримають силою. Але ж зрадоньку розносити простіше правда? Нею легко прикрити свою сцикливість.

А ще краще вірити у телемарафони, там завжди розказують одну святу правду.

Не тільки Аверс розказує про такі історії. Можна ж і це списати на іпсо? Чи не так?

Кожен такий випадок повинен розбиратись окремо. І відповідно має бути й покарання. Щоб дехто не дурів від своєї безкарності, і не прикривався війною в країні.

Але про що я? Ми ж в Україні..

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
В 16.05.2024 в 13:36, INVICTUS сказав:

Ти сам віриш в те, що написав? Ага, просто чувакам прикольно сидіти в закритому гаражі ТЦК

Де я писав що їм прикольно? Покажи. Можна скріном.
Тут моментами відписують військові, запитай як проходить відправка в частини. І ти зрозумієш чого вони, хлопці, там сидять. @Basil @romanc

Опубліковано
On 5/16/2024 at 1:36 PM, INVICTUS said:

вчора одного чоловіка, що має бронь і працює в держустанові відправили по процедурі...

А можна більш докладно, чи нічого невідомо? Чи велика тайна?

Опубліковано (змінено)
В 16.05.2024 в 14:51, Electronshik сказав:

А можна більш докладно, чи нічого невідомо? Чи велика тайна?

Львівська область, працює в держ.установі, була бронь

вчора прийшло розпорядження, що бронь "всьо" і "ласкаво просимо до армії"

ВЛК проходив раніше і "придатний"

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 1
Опубліковано
В 16.05.2024 в 14:17, Dima4s сказав:

Тут моментами відписують військові, запитай як проходить відправка в частини. І ти зрозумієш чого вони, хлопці, там сидять. @Basil @romanc

Ок, якщо не зрозумів, то поясню - це був сарказм

Відправка в частини з закритого гаража? ти розумієш, про що говориш?

Чому людей тримати закритими, як худобу? і не допустити з ними поговорити, якщо все добре і ніхто нікого не тримає? Більше вірю тому АТОшнику, ніж у твої версії, які пахнуть телемарафоном і мосійчуччиною))

• +1 2
Опубліковано
On 5/16/2024 at 1:36 PM, INVICTUS said:

що має бронь і працює в держустанові відправили по процедурі...

це збій системи і саботаж на місцях, а не політика влади

• Ха-ха 3
Опубліковано
On 5/16/2024 at 12:25 PM, Dima4s said:

ПОліція перевірила, сказали що не тримають силою.

може вони там дєнь пабєди святкували

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 15.05.2024 в 12:52, xPON сказав:

Сьогодні за пару годин іду забирати військовий квиток, побачимо, що буде.

Ага, забрав, два дня ходжу. Вчора черга була десь під сотню, ввечорі не вийшло прийти ще раз, десь список проїпали. Сьогодні прийшов, 180, пройшло за день десь до 50-и, забив місце в списку назавтра, надіюся заберу той аусвайс.

Опубліковано
В 16.05.2024 в 14:17, Dima4s сказав:

Дядь.., ти цейвой мене поки в утіль не списуй, ок? Я в строю. 

• Ха-ха 3
Опубліковано
В 16.05.2024 в 19:04, Alex S сказав:

Дядь.., ти цейвой мене поки в утіль не списуй, ок? Я в строю. 

Льотчиків теж познімали з цивільних літаків? Хоч не в окоп?

Опубліковано (змінено)
В 16.05.2024 в 19:46, xPON сказав:

Льотчиків теж познімали з цивільних літаків? Хоч не в окоп?

Ні. Не в окоп. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 7
Опубліковано
В 16.05.2024 в 17:47, xPON сказав:

Ага, забрав, два дня ходжу. Вчора черга була десь під сотню, ввечорі не вийшло прийти ще раз, десь список проїпали. Сьогодні прийшов, 180, пройшло за день десь до 50-и, забив місце в списку назавтра, надіюся заберу той аусвайс.

значить таки є черги у військомати? таки мобілізація працює, виходить...

Опубліковано
В 17.05.2024 в 00:01, Yurez сказав:

можливо це ті, в кого бронь, або 3+ дітей 

• +1 2
Опубліковано
В 17.05.2024 в 00:01, Yurez сказав:

Зким я розмовляв - або 3-4 дитини, або повістку вручили, або є підтверджені серйозні хвороби(тримають здорові папки з аналізами і обстеженнями). Є певний відсоток жінок, бачив серед них свою знайому лікарку. Може, хто і є з "героїв", хто сам прийшов добровільно оновити дані, не знаю. 

• +1 3
Опубліковано

Цікаво чи після 18 буде затишок, тому що дають два місяці на оновлення даних, тому вручати повістку який тоді цікаво смисл.

Опубліковано
В 17.05.2024 в 07:41, MACCEN сказав:

Цікаво чи після 18 буде затишок, тому що дають два місяці на оновлення даних, тому вручати повістку який тоді цікаво смисл.

Кого знаю, зі знайомих на офіційних роботах, то всі ідуть здаватися. Тому що, бояться, що без роботи залишаться(на роботодавців тепер багато обов'язків покладено), штрафи великі, а ще і так мають сім'ї, кредити і т.д.

Опубліковано

Замість кримінальної відповідальності за «ухилянство» — штраф до 85 тис грн, — у ВР зареєстрували новий законопроєкт

Автори пропонують замість позбавлення волі на строк від 3 до 5 років встановити штраф від 51.000 до 85.000 грн або громадські роботи на строк від 160 до 240 годин, або обмеження волі до двох років.

• +1 1
Опубліковано
В 17.05.2024 в 07:50, xPON сказав:

Кого знаю, зі знайомих на офіційних роботах, то всі ідуть здаватися. Тому що, бояться, що без роботи залишаться(на роботодавців тепер багато обов'язків покладено), штрафи великі, а ще і так мають сім'ї, кредити і т.д.

дехто вже працює в чорну, що не сприяє наповнення бюджету в якості податків.

• +1 2
Опубліковано
В 17.05.2024 в 09:11, Nokian сказав:

Замість кримінальної відповідальності за «ухилянство» — штраф до 85 тис грн, — у ВР зареєстрували новий законопроєкт

Автори пропонують замість позбавлення волі на строк від 3 до 5 років встановити штраф від 51.000 до 85.000 грн або громадські роботи на строк від 160 до 240 годин, або обмеження волі до двох років.

типу штрафанули, відправили на роботу халявну, відробив і вільний?

цікаво ще в законі про транспорт на ЗСУ підструхувались преміум класу авто не забирати, а якогось задипаного течіка в бідняка якогось можна і забрати, я думаю тойота тундра чи кубік будуть не гірше старого течіка рисачити по бездоріжжю :)

так само і порш, там теж підвіска надійна.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...