Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 15.05.2024 в 11:08, MACCEN сказав:

цікаво де ті жінки, які боролись за рівність прав та свободо, ось є можливість біля станка постояти :) черги там не видно випадково?

Ті жінки на передовій. Поки чоловіки думають як то Тису форсанути

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 15.05.2024 в 11:08, MACCEN сказав:

цікаво де ті жінки, які боролись за рівність прав та свободо, ось є можливість біля станка постояти :) черги там не видно випадково?

зайняті відправлянням всіх в окопи з фейсбуків, сидячи по Європах

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
On 5/15/2024 at 10:43 AM, Fahrenheit said:

Модерн спіткнувся на етапі погодження з місцевим тцк. Відразу на прохідній чергують в перезмінку.

Схоже що не тільки Модерн. Говорив з товаришами, що працюють на різних підприємствах, всюди однакова ситуація +-

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
В 15.05.2024 в 10:43, Fahrenheit сказав:

Модерн спіткнувся на етапі погодження з місцевим тцк. Відразу на прохідній чергують в перезмінку.

Там погодження броні через місцеве тцк? В мене на роботі через мінекономіки і генштаб, надалі через міноборони. Все через Київ.

Змінено користувачем xPON
Опубліковано (змінено)
On 5/15/2024 at 11:52 AM, Electronshik said:

Схоже що не тільки Модерн. Говорив з друзями різних підприємств, всюди однакова ситуація +-

Я заброньований і мав би радіти, що комусь іншому дають. Але якщо подумати трохи далі - то картина геть сумна вимальовується. Ну звільниться завтра той Микола з КроШу чи Модерну (піде собі спокійно в гаражі варити деталі) - новий чоловік точно не прийде зараз. Нічого не маю проти жінок на виробництві, але остання прийшла у відділ кадрів питати чи нема вакансій смм-спеціаліста "чи хоча б інтернет-маркетинг":D

Закриємо усі заводи і фабрики - захід усім поможе.

On 5/15/2024 at 12:00 PM, xPON said:

Там погодження броні через місцеве тцк? В мене на роботі через мінекономіки і генштаб, надалі через міноборони. Все через Київ.

Мінекономіки прислали документи. Але по останнім тенденціям для місцевого тцк - це просто папірці.

Змінено користувачем Fahrenheit
  • +1 3
Опубліковано
В 15.05.2024 в 12:01, Fahrenheit сказав:

Але по останнім тенденціям для місцевого тцк - це просто папірці.

Ну, поки бронь діє, то повістку можуть дати лише на оновлення даних. Інша проблема, що стали видавати моб. розпорядження на 3-4 місяця вперед, коли бронь закінчиться. Ще й ТЦК в воєнніках ВОС міняє на таку, яка не підлягає бронюванню.

Опубліковано

Я заброньований і мав би радіти, що комусь іншому дають. Але якщо подумати трохи далі - то картина геть сумна вимальовується. Ну звільниться завтра той Микола з КроШу чи Модерну (піде собі спокійно в гаражі варити деталі) - новий чоловік точно не прийде зараз. Нічого не маю проти жінок на виробництві, але остання прийшла у відділ кадрів питати чи нема вакансій смм-спеціаліста "чи хоча б інтернет-маркетинг":D

Мінекономіки прислали документи. Але по останнім тенденціям для місцевого тцк - це просто папірці.

Микола та не тількт може він і піде в гараж, але хто в нього замовляти буде, інші ж будуть на фронті. Скоріш за все це все закінчиться тим, що в Миколи не буде роботи ніякої і він буде змушений піти воювати, там вдягнуть на накромлять, можливо й заплатять щоб було сімї передати на харчі.

Опубліковано
On 5/15/2024 at 12:11 PM, xPON said:

Ну, поки бронь діє, то повістку можуть дати лише на оновлення даних. Інша проблема, що стали видавати моб. розпорядження на 3-4 місяця вперед, коли бронь закінчиться.

Дають вже на 5 місяців:)Оце мотивація сильна.

Ще й не зрозуміла логіка - один тцк норм буває відпускає заброньованих навіть з влк більше 5 років. Інший - влк за 22-ий вже не подобається і заставляють перепроходити (мова про луцький і ківерцівський).

• Cумний 1
Опубліковано
On 5/15/2024 at 12:18 PM, MACCEN said:

Скоріш за все це все закінчиться тим, що в Миколи не буде роботи ніякої і він буде змушений піти воювати, там вдягнуть на накромлять, можливо й заплатять щоб було сімї передати на харчі.

Щось я сумніваюсь що у такому разі заплатять. Бо платять військовим з податків, а якщо бізнес стане то й податкі перестануть надходити.

З іншого боку, якщо рашисти це захоплять то і бізнесу знову не стане. 

Ділема.

On 5/15/2024 at 12:00 PM, xPON said:

Процедура для всіх однакова. Описано вірне.

On 5/15/2024 at 12:11 PM, xPON said:

Інша проблема, що стали видавати моб. розпорядження на 3-4 місяця вперед, коли бронь закінчиться. Ще й ТЦК в воєнніках ВОС міняє на таку, яка не підлягає бронюванню.

Так і є. Попадаєш до них на влк і далі 99 зі 100% що отримаєш бойову повістку. Хіба що ти геть хворий, але часто густо чарівним чином тебе там зцілюють.

• +1 3
Опубліковано
On 5/15/2024 at 12:47 PM, Electronshik said:

Так і є. Попадаєш до них на влк і далі 99 зі 100% що отримаєш бойову повістку. Хіба що ти геть хворий, але часто густо чарівним чином тебе там зцілюють.

взагалі то краще не буди настільки хворим, щоб тебе навіть відмовились мобілізувати

Опубліковано (змінено)
В 15.05.2024 в 12:46, Fahrenheit сказав:

влк за 22-ий вже не подобається і заставляють перепроходити (мова про луцький і ківерцівський).

В мене було проходження за 23-й - не проканало їм. Сьогодні за пару годин іду забирати військовий квиток, побачимо, що буде.

Змінено користувачем xPON
  • Cумний 1
Опубліковано
В 15.05.2024 в 12:47, Electronshik сказав:

Щось я сумніваюсь що у такому разі заплатять. Бо платять військовим з податків, а якщо бізнес стане то й податкі перестануть надходити.

З іншого боку, якщо рашисти це захоплять то і бізнесу знову не стане. 

Ділема.

Процедура для всіх однакова. Описано вірне.

бізнес зараз майже нічого не генерить, в тих масштабах які потрібні. Це тільки плюс що менше доведеться донатити нам нашим парнтерам, але якби ще менше вигадували корупційних схем, то б всього можливо вистачало. Але є багато але скажем так.

ВЛК то окрема тєма, тут не можна пройти проф огляд без танців з бубном як то кажуть, а тут ВЛК 10-20 хв і ти точно будеш здоровим, але бентежить особисто мене, якщо я помру в учебці, чи не на полі бою, моя сімя нічого не отримає - можу звичайно помилятись. І ще по факту який би ти не був здоровим биком, антисанітарія на війні і ще купа факторів зробить своє діло, може не так швидко але всеодно будеш явно не той бик якого призвали. Тому й формально те все ВЛКа й проходить по типу, підтягнувся 5 разів, в штурмовики, якщо ні разу, в забезпечення - звичайно що можу помилятись :)

• +1 1
Опубліковано
В 15.05.2024 в 13:18, MACCEN сказав:

бізнес зараз майже нічого не генерить, в тих масштабах які потрібні. Це тільки плюс що менше доведеться донатити нам нашим парнтерам, але якби ще менше вигадували корупційних схем, то б всього можливо вистачало. Але є багато але скажем так.

ВЛК то окрема тєма, тут не можна пройти проф огляд без танців з бубном як то кажуть, а тут ВЛК 10-20 хв і ти точно будеш здоровим, але бентежить особисто мене, якщо я помру в учебці, чи не на полі бою, моя сімя нічого не отримає - можу звичайно помилятись. І ще по факту який би ти не був здоровим биком, антисанітарія на війні і ще купа факторів зробить своє діло, може не так швидко але всеодно будеш явно не той бик якого призвали. Тому й формально те все ВЛКа й проходить по типу, підтягнувся 5 разів, в штурмовики, якщо ні разу, в забезпечення - звичайно що можу помилятись :)

Так що там розбомбленому будинку в іпотеці?

Опубліковано

Так кого мобілазовувати. Звідки взяти той 1 млн чоловік, щоб поповнити втрати і замінити мобілізованих в попередні роки?

Опубліковано
В 15.05.2024 в 14:17, volks сказав:

Так кого мобілазовувати. Звідки взяти той 1 млн чоловік, щоб поповнити втрати і замінити мобілізованих в попередні роки?

може заморочитися і таки визначити хто більш потрібний а хто менш? та ні, це фантастика, підуть ті, кого легше зловити - в першу чергу хто поновив дані і кому не вистачило грошей відкупитися

• +1 2
Опубліковано

і замінити мобілізованих в попередні роки?

Так прямо ж сказали, що ніхто нікого не мінятиме

Опубліковано

Так кого мобілазовувати. Звідки взяти той 1 млн чоловік, щоб поповнити втрати

поліція. прокуратура, суди

діючі і "пенсіонери" 40-50 років

ті точно всі придатні

а на їх місце молодих - щороку випускають академії купу кадрів

двох зайців одним пострілом... і могилізація і люстрація

• +1 2
Опубліковано
В 15.05.2024 в 14:49, Yurez сказав:

може заморочитися і таки визначити хто більш потрібний а хто менш? 

Може. Це ж було питання

Опубліковано
On 5/15/2024 at 2:17 PM, volks said:

Відповім по-одеськи - запитанням на запитання. Яка різниця між Миколою-токарем на заводі і Василем-автобаригою на базарі? Василь - воювати не піде при жодних обставинах. А Миколу (чи будь-кого, для кого 25к штрафу - чимала сума) - можна заставити. У фіналі всеодно воює бідний. Але коли мова заходить про т.зв. "економічне" бронювання - наші улюблені популісти-нардепи б'ють себе в груди і розказують, які всі рівні перед армією.

Сумно, та й все.

• +1 2
Опубліковано

Автобаригу навіть "економічно" не забронюєш, бо в нього все через корупцію. Судячи з останніх днів, під МРЕО можна було б набрати батальон здорових хлопак.

• +1 2
Опубліковано
On 5/15/2024 at 3:34 PM, xPON said:

Автобаригу навіть "економічно" не забронюєш, бо в нього все через корупцію. Судячи з останніх днів, під МРЕО можна було б набрати батальон здорових хлопак.

побачимо після 18-того

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 15.05.2024 в 15:01, volks сказав:

Може. Це ж було питання

питання риторичне, я гадаю, справедливого і легального способу визначити кому йти захищати, а кому ні не бачу, як очевидно не бачать і зверху теж, напевно навіть не шукають. так як воно зараз працює їх влаштовує, тільки треба інтенсивніше ловити

• +1 1
Опубліковано
В 15.05.2024 в 17:55, Yurez сказав:

питання риторичне, я гадаю, справедливого і легального способу визначити кому йти захищати, а кому ні не бачу, як очевидно не бачать і зверху теж, напевно навіть не шукають. так як воно зараз працює їх влаштовує, тільки треба інтенсивніше ловити

1. Мусічук втирає всім, що до всіх чоловіків постукають і підуть воювати, а в самої син вчиться в за кодрном, і явно не готовий приїхати боронити батьківщину - так сиділа б і не пізділа, так само більшість тих, хто там сидіть. В Пороха та ж сама ситуація, і у більшості хто там на верхах які вирішують долю інших скажем так.

2. І головне те, що ти треба тільки тоді коли бігати можеш та виконувати завдання, а коли став інвалідом, на тобі поза штат, і сиди не вякай там. Якби було б все ок, то люди б не сиділи в тіктоках та не просили донати, для більшості це просто принизливо просити милостиню, тому якось так.

3. Рідні оббивають пороги щоб отримати те, що задекларовано державою.

4. І купа такого мудацтва що стримує людину, і думають "авось пофартить, пронесе, і так далі".

5. Корупційні скандали всілякі там викриття, розкриття не знаєш вже кому вірити чи не вірити, скоізь десь хочуть наїбати.

6. І стає таке відчуття коли кажуть рабів до раю не пускають, так тоді чому немає тоді ротації, можливості передихнути і так далі - питання.

7. Народ не любить ТЦК, так в ТЦК зараз є ті, хто був на нулі, став інвалідом і працює в ТЦК, як тоді до них відносяться? Це як до поліції дехто погано відноситься, але як щосьс тається чомусь йдуть до них.

8. Мені дивно ще одне, чому коли хтось стане інвалідом з військових після прильоту за пару км. від фронту це не рахується що він загинув при виконанні завдання, так само й ті, хто помер в окопі від хвороби якоїсь, чи серце не витримало, так само як в лікарні після поранення помер виплат якихось не буде.

Всі ці лозунги ми все памятаємо, ніхто не забутий - ви собі тут задайте питання чи ви хоча б когось конкретно памятаєте хто загинув з небесної сотні, або тих, кого кожен день везуть на кладовище, памятають ті, до кого прийшло горе.

Рабів до раю не пускають, а ті хто виїхав хто, а ті хто залишився і не може виїхати хто?

9. Чому ж тоді в тих в кого немає дітей немає морального права виїхати, а в тих, в кого 3+ мають це право і їх ніхто не обізве словом "ухилянт" йому ж можна :) 

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...