Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 18.05.2024 в 19:40, xPON сказав:

Родичка працює при МРЕО, переоформляє авто, то вона приходить додому зараз в 9 вечора, так багато роботи, всі вже з місяць часу переоформлюють авто, на жінок, сестер/матерів, юріки також переоформлюють.

згадалось

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Родичка працює при МРЕО, переоформляє авто, то вона приходить додому зараз в 9 вечора, так багато роботи, всі вже з місяць часу переоформлюють авто, на жінок, сестер/матерів, юріки також переоформлюють.

Не факт шо вони там працюють

Я осінню брав машину, то на вході в мрео народу сидить в черзі нємєрянно, номерів вроді не видають, все зайнято.

А викликають тебе, заходиш туда в ту кімнату, з 20-ти столиків працює два. І ну так вже все повільно шо триндєц. То каву п"ють, то ходять туди-сюди безцільно.

• +1 2
Опубліковано
В 18.05.2024 в 20:16, WebTraveller сказав:

Я осінню брав машину, то на вході в мрео народу сидить в черзі нємєрянно, номерів вроді не видають, все зайнято.

А викликають тебе, заходиш туда в ту кімнату, з 20-ти столиків працює два. І ну так вже все повільно шо триндєц. То каву п"ють, то ходять туди-сюди безцільно.

Та да… там труженіки ще ті…

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Мо машини подешевшають? 

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 18.05.2024 в 18:36, Alex S сказав:

Щось говорять що багато машини в гараж ставлять. Це чого? Бо забирати зможуть?

Тоді ціни впасти повинні.

Опубліковано
В 18.05.2024 в 20:16, WebTraveller сказав:

Та вроді працюють. Вони, просто, як цигани... люблять, щоб їм ручку позолотили.

Опубліковано
В 18.05.2024 в 22:23, xPON сказав:

Та вроді працюють. Вони, просто, як цигани... люблять, щоб їм ручку позолотили.

Тож Аверс знімав їх вже там, якийсь поц бере в терміналі всі вільні талончики, і потім продає чергу кому треба.

• +1 1
Опубліковано
On 5/18/2024 at 7:40 PM, xPON said:

скоро будуть жінок на фронт замість себе відправляти

Опубліковано (змінено)

Бляха, та невже? За 2.5 роки нарешті дійшло, що не тільки клоуни та працівники культури потрібні.

FORBES.UA

Підприємства, які надають електронні комунікаційні послуги та/або послуги доступу до електронних комунікаційних мереж, зможуть подавати списки на бронювання

Змінено користувачем xPON
Опубліковано
В 18.05.2024 в 17:06, MACCEN сказав:

він каже в мене великі поля треба хоча б три трактора щоб виїзджало.

На ці роботи можна румунів завезти. Не так критично думаю.

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 19.05.2024 в 12:00, xPON сказав:

Бляха, та невже? За 2.5 роки нарешті дійшло, що не тільки клоуни та працівники культури потрібні.

FORBES.UA

Підприємства, які надають електронні комунікаційні послуги та/або послуги доступу до електронних комунікаційних мереж, зможуть подавати списки на бронювання

скоро будуть гроші платити щоб числитись на роботі і бронь мати :)

Опубліковано
В 19.05.2024 в 13:12, volks сказав:

На ці роботи можна румунів завезти. Не так критично думаю.

ага, вони уже в черзі стоять до нас їхати:0016:

• +1 1
Опубліковано
В 19.05.2024 в 12:36, MACCEN сказав:

скоро будуть гроші платити щоб числитись на роботі і бронь мати :)

Оплачувати податки за себе+ риски перевірок.

Опубліковано
В 19.05.2024 в 15:41, romanc сказав:

Оплачувати податки за себе+ риски перевірок.

ризики перевірки якої? людина віддалено може парцювати хіба ні?

схема проста, пишеш заяву типу за свій рахунок на день, тільки прийшла перевірка поставив дату і заніс в бухгалтерію, ні так не канає?

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
В 19.05.2024 в 14:58, INVICTUS сказав:

ага, вони уже в черзі стоять до нас їхати:0016:

залежить від бабла яке готові заплатити, зараз і так все вартує дорого, тому собівартість водія не значно більше потягне по грошам на товарі який він везе.

хоча може це й не таємниця, але перевізники тільки обрані мають бронь, і список їхній побачити ніхто не може :) тому то все казки типу що зупиниться все, фури будуть пачками стояти, якась "своя" фірмочка буде спокійнісінько собі працювати та колотити бабло власникам.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано (змінено)
В 19.05.2024 в 18:52, MACCEN сказав:

ризики перевірки якої? людина віддалено може парцювати хіба ні?

схема проста, пишеш заяву типу за свій рахунок на день, тільки прийшла перевірка поставив дату і заніс в бухгалтерію, ні так не канає?

Та нема ніяких перевірок, чи реально працює людина, якій дали бронь. Державі головне, аби податки сплачувалися. А такого, щоб приходили на приватну фірму і дивилися, чи людина робить, що і як вона робить, то такої перевіряючої служби нема.

Змінено користувачем xPON
Опубліковано
В 19.05.2024 в 18:53, MACCEN сказав:

якась "своя" фірмочка буде спокійнісінько собі працювати та колотити бабло власникам.

Ага. І ота фірмочка сама все перевезе. Методом телепортації?

• +1 1
Опубліковано
В 19.05.2024 в 18:53, MACCEN сказав:

залежить від бабла яке готові заплатити

в України і так уже боргів на більше 90% ВВП, про яке бабло ми говоримо? ніхто більше не платитиме

Опубліковано
В 19.05.2024 в 19:48, INVICTUS сказав:

в України і так уже боргів на більше 90% ВВП, про яке бабло ми говоримо? ніхто більше не платитиме

Тоді треба всіх в ружбайку, роздати види і вйо. 

А то мене жаба давить в когось бронь, а в мене ні, я що не українець, в паспорті принаймні так пише :)

Опубліковано (змінено)
В 19.05.2024 в 19:56, MACCEN сказав:

А то мене жаба давить в когось бронь, а в мене ні, я що не українець, в паспорті принаймні так пише :)

За майже 2.5 роки війни можна було дітей наробити))) Якщо дуже хочеться відстрочку:0007:

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 19.05.2024 в 21:32, WebTraveller сказав:

За майже 2.5 роки війни можна було дітей наробити))) Якщо дуже хочеться відстрочку:0007:

Ага, по дитині в рік, вже третя дитина могла би бути на підході.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...