Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 5/17/2024 at 7:18 PM, MACCEN said:

резерв чи оберіг, бачу айтішники забронювали купу людей і бабло пілять на всілякій хуєті. Я уявляю скільки людей які не шарять в ІТ зіллюють свої дані онлайн ворожим фішинговим сайтам :)

не факт що нашу офіційну базу не зіллють, враховуючи кількість зрадників і ждунів

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Хтось вже тестував Резерв+? В мене через жоден з 4-х банків не проходить авторизація і викидує.

Опубліковано (змінено)
В 18.05.2024 в 09:23, xPON сказав:

Хтось вже тестував Резерв+? В мене через жоден з 4-х банків не проходить авторизація і викидує.

Звітують що все норм))

Цитата

Станом на зараз 150 000 громадян вже успішно авторизувалися у застосунку Резерв+, — Міноборони І ще сотні тисяч запитів – у черзі.

Мені пише додаток "Сталося щось дивне".

При виборі банку для авторизації

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 18.05.2024 в 10:57, WebTraveller сказав:

Мені пише додаток "Сталося щось дивне".

Головне, щоб не так.:D

photo_2024-05-18_12-26-03.jpg

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Опубліковано

Бригада борда готова?

Питання тільки до чого

1. Йти в ЗСУ

2. Форсувати Тису

3. Ваш варіант :)

Ще я зрозумів з війни, що є вибрані, чомусь чувак працював класним чуваком по ремонтам квартир, не має броні, бо він типу ніхто в порівняні з водієм який возить товари в магазини на фурі :)

Так само як ті айтішники з монобанку горохольський хвалився що заброньовані і це сприяє бла-бла бла, от якщо закриється монобанк нічого не втратить економіка то 100% тому що ті клієнти що там підуть до іншого банку.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Хз з яких реестрів підтягує цей резерв+, але прописка була стара, яка змінилася півроку як.

Ну і краш видало на першій спробі, далі по-новій.

Ну і запит завис.

"Виключено"

Звання "рядовий", хоча я ніколи не був рядовим. Вже нема такого звання.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано (змінено)
В 18.05.2024 в 15:56, MACCEN сказав:

Ще я зрозумів з війни, що є вибрані, чомусь чувак працював класним чуваком по ремонтам квартир, не має броні, бо він типу ніхто в порівняні з водієм який возить товари в магазини на фурі :)

Ну, відсутність ремонтів можна і пережити, а без доставки товарів і продуктів - ніяк. І до речі, водіїв геть мало мають бронь, родич, міжнародний далекобійник сьогодні поїхав у Яворів разом з ще сотнею бідолах з Волині. По цій же причині сьогодні далекобійники протестують на трасі Одеса - Київ.

Змінено користувачем xPON
  • +1 3
Опубліковано
В 18.05.2024 в 16:21, xPON сказав:

Ну, відсутність ремонтів можна і пережити, а без доставки товарів і продуктів - ніяк. І до речі, водіїв геть мало мають бронь, родич, міжнародний далекобійник сьогодні поїхав у Яворів разом з ще сотнею бідолах з Волині. По цій же причині сьогодні далекобійники протестують на трасі Одеса - Київ.

на ці роботи можна завезти румунів наприклад за певні гроші, думаю знайдуться відчайдухи, тому це не так критично скажем так як на мене.

згдався прикол про фермера і тцка, прийшли типу в тебе є три тракториста, каже да, всіх забрали залишилось три тільки, і три трактора. Кажуть давай віддавай двох, а він каже в мене великі поля треба хоча б три трактора щоб виїзджало. А йому відповідь, так той один що не може по черзі на кожному їздити :) дісно не може хіба :)

Опубліковано
В 18.05.2024 в 17:45, paksivatova сказав:

А хто в курсі, що чекає після сплати штрафу та все одно не оновлення даних?

Яка там відповідальність?

Так як сьогодні перший день після їх введення, то ще ніхто і не знає, як воно буде працювати.

Опубліковано
В 18.05.2024 в 16:06, MACCEN сказав:

на ці роботи можна завезти румунів наприклад за певні гроші, думаю знайдуться відчайдухи, тому це не так критично скажем так як на мене.

згдався прикол про фермера і тцка, прийшли типу в тебе є три тракториста, каже да, всіх забрали залишилось три тільки, і три трактора. Кажуть давай віддавай двох, а він каже в мене великі поля треба хоча б три трактора щоб виїзджало. А йому відповідь, так той один що не може по черзі на кожному їздити :) дісно не може хіба :)

Ну можуть з трактором забрати.

Опубліковано
On 5/18/2024 at 7:54 AM, xPON said:

Так як сьогодні перший день після їх введення, то ще ніхто і не знає, як воно буде працювати.

Я лише що нового почула у одного адвоката, що не зустрічала у новинах-що при несплаті штрафу його сума подвоюється. 

IMG_1279.png

• +1 1
Опубліковано
В 18.05.2024 в 19:08, paksivatova сказав:

Я лише що нового почула у одного адвоката, що не зустрічала у новинах-що при несплаті штрафу його сума подвоюється. 

Я про це теж чув, ну і якщо подається на виконавчу, то ще вони 10% додають.

Опубліковано
В 18.05.2024 в 18:08, paksivatova сказав:

IMG_1279.png

Що, і ссилочку на закон дала?

Опубліковано
В 18.05.2024 в 18:17, xPON сказав:

Я про це теж чув, ну і якщо подається на виконавчу, то ще вони 10% додають.

Так. Ще судовий збор можуть додати.

Опубліковано

Якщо почитати всі ті вимоги, то штраф можна роздати всьому чоловічому населенню України, думаю, суди будуть завалені справами.

Опубліковано
В 18.05.2024 в 19:19, romanc сказав:

Так. Ще судовий збор можуть додати.

По цьому закону вони вроді без судів можуть на виконавчу пересилати штрафи.

• +1 1
Опубліковано

штраф + всеодно дадуть повістку + ВЛКа і далі вже як карта ляже.

ті в кого є бабло, та бажання по "шляху" собі поїдуть куди треба...

Дивні штрафи, а чому одразу не 100 млн грн., а саме такі суми чим вони керувались коли розробляли ціноутворення?

Опубліковано
В 18.05.2024 в 19:36, Alex S сказав:

Щось говорять що багато машини в гараж ставлять. Це чого? Бо забирати зможуть?

Родичка працює при МРЕО, переоформляє авто, то вона приходить додому зараз в 9 вечора, так багато роботи, всі вже з місяць часу переоформлюють авто, на жінок, сестер/матерів, юріки також переоформлюють.

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...