Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 14.03.2024 в 09:49, volks сказав:

Ну то хай йдуть в німецьку служити

А раптом там теж командири один одному носи товчуть? Що тоді про підлеглих казати?

Змінено користувачем jurgen007
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 3/14/2024 at 11:29 AM, jurgen007 said:

А раптом там теж командири один одному носи товчуть? Що тоді про підлеглих казати?

всяке буває, це ж армія, а не жіночий монастир 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 14.03.2024 в 10:22, Electronshik сказав:

В гугл ти можеш йти або не йти, вибір твій. Тут вибору не дають, мало того тягнуть силою.

Хто має йти?

Думаю зараз з гуглом стикаються в десятки разів більше людей,ніж з армією

І ще одним надважливий момент.

В теперішньому світі,де новина живе три секунди, більшість людей читає лише заголовки,абсолютно не вникаючи в повну суть речей.

Там може бути якраз зворотнє,але люди ведуться на заголовки.

Рай для маніпуляцій.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 2
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано

@Nokian, ніхєра не зрозуміло, але дуже цікаво. В контексті того, що я писав, до чого тут стикання людей з гуглом?

До чого тут читання новин?

Можна більш докладно плз..

Опубліковано

Що не зрозуміло?

Що без гугла  сьогодні вибору фактично нема? Фактично в кожної людини 

А читання новин теж дуже просто.

Журнашлюхи кидають різні клікбейти ,' в погоні за рейтингом і грошима .

В самому дописі ,чи статті може цтись зовсім не те,що звучить в заголовку.

Не стикався?.

А більшість людей читають та формують свої настрої саме лише по заголовкам.

Треба би скопіювати  дуже гарну картину наочну .

Один збирається вдарити втікаючого ножем 

А оператор телекамери навів світло на середину дії, і на екрані показується,повна любов між діючими.

Насправді ж геть протилежне 

Так само ми зараз можем бачити переважно  лише картинку,що нам подають змі.

А під яким кутом- це вже залежить,хто цим завідує.

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
В 14.03.2024 в 16:11, Nokian сказав:

Що не зрозуміло?

Суть твого посилу зрозуміла, можу в двух словах її підсумувати: в інформаційному полі повно спотвореної, викривленої або відверто неправдивої інформації, цим активно користуються ті хто вміє і кому це потрібно, більшість людей не вміє аналізувати весь цей срач та виокремлювати зерна правди з інфопомийки. Так ? Все вірно передав ?

Але цю свою думку ти повторюєш мало не через день, перефразовуючи іншими словами під кожен окремий випадок. Ок, почули. Та вже досить її мусолити.

І, доречі, так активно юзаючи дану мислю, треба розуміти, що себе ти відносиш саме до тих небагатьох, що вміють знайти правдиві джерела інформації в інфопомийці дези ? ;)

• Ха-ха 3
Опубліковано
В 14.03.2024 в 08:32, Electronshik сказав:
  Показати контент

Ось бачиш це і це настільки мотивує що просто ппц.

Субординація? Старшинство по званнях? Ні, не чули..

от коли кацапська арта буде за 30км від Луцька стояти і хуярити по місту з ранку до вечора, чи С-300, як по Харкову, от тоді змотивує, а зараз нєєє, і те не мотивує і те не мотивує .

Ну ну

Опубліковано
В 14.03.2024 в 17:10, SergLutsk сказав:

І, доречі, так активно юзаючи дану мислю, треба розуміти, що себе ти відносиш саме до тих небагатьох, що вміють знайти правдиві джерела інформації в інфопомийці дези ? ;)

Спойлер

Розум Вищий - що це? Бог, Всесвіт, таємні знання, світобудова » Добрі поради

Опубліковано
В 14.03.2024 в 10:22, Electronshik сказав:

В гугл ти можеш йти або не йти, вибір твій. Тут вибору не дають, мало того тягнуть силою.

Хто має йти?

Ті, кого демотивує

Опубліковано

Якщо вистачить часу прослухати ці дві години, то тут відповіді фактично на всі питання. І прогноз.

Згадується ,як в 1989 році я говорив ,що буде українська армія, . Не знаю,чому і звідки ,але я це просто знав,чи хотів знати,зрештою в кожному з нас сидить хтось,кого ми зовсім не знаємо,як він мислить і ТД.

Наберіться терпіння та передивіться.

Віднайдете мудрість та впевненість.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
В 14.03.2024 в 17:36, MANJAK11 сказав:

от коли кацапська арта буде за 30км від Луцька стояти і хуярити по місту з ранку до вечора, чи С-300, як по Харкову, от тоді змотивує, а зараз нєєє, і те не мотивує і те не мотивує .

Ну ну

Чи буде кацапська арта за 30 км від Луцька залежить не від чиєїсь мотивації і не від кількості веселих гладеньких мотиваторів з гарними борідками в телемарафоні, які паралельно досліджують пінгвінів в Антаркдиді, а від забезпечення зброєю від союзників, бо за 30 років наші "батьки-засновники" знищили і армію і військову промисловість, така от реальність.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
В 14.03.2024 в 21:29, volks сказав:

Зброя вже навчилась сама воювати?

Теоретично можна навчитись воювати по довідникам чи в гуглі, але навіть там воювати без зброї не навчають, хіба самовбитись. Зараз союзники думають поекспериментувати на українцях - чи можна воювати без зброї. Байден перед виборами виділив ТРИЛЬЙОН доларів на погашення студентських кредитів без жодного погодження з всякими сенатами, конгресами, якби виділив на зброю Україні то війна завтра б закінчилась.:(

• +1 1
Опубліковано
В 14.03.2024 в 22:02, jurgen007 сказав:

Теоретично можна навчитись воювати по довідникам чи в гуглі

Як по довідникам навчити зброю саму воювати?

Опубліковано

"Ми домовлялися як могли, але з ними немає про що говорити, Україна має перемогти. Війська Франції в Україні будуть. Ніяких червоних ліній не буде. Я президент Франції і я вирішую", - Макрон.

Кацапи витісняють французів з Африки ,позбавляють золота,діамантів та урану 

А це вже пряма загроза нацбезпеці Франції.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 14.03.2024 в 22:46, volks сказав:

Як по довідникам навчити зброю саму воювати?

Для початку треба мати зброю, а навчитись її використовувати можна. Як зброї нема - не дають, продали, розікрали, утилізували - то вмієш нею воювати, чи навчився значення не має, тоді сидиш з ржавим АК47 в окопі під КАБАМи І дронами.

Опубліковано
В 14.03.2024 в 22:59, Nokian сказав:

"Ми домовлялися як могли, але з ними немає про що говорити, Україна має перемогти.

Ну хай чекають поки ми переможемо....

Опубліковано
В 14.03.2024 в 20:05, jurgen007 сказав:

Чи буде кацапська арта за 30 км від Луцька залежить не від чиєїсь мотивації і не від кількості веселих гладеньких мотиваторів з гарними борідками в телемарафоні, які паралельно досліджують пінгвінів в Антаркдиді, а від забезпечення зброєю від союзників, бо за 30 років наші "батьки-засновники" знищили і армію і військову промисловість, така от реальність.

а, ну ладно. А кіборгів, тією зброєю воювати і посадки штурмувати, Японія поставить. Або нє, завтра дадуть зранку зброю, а ввечері ухилянти перевзуются в повітрі і зразу почнуть нею їбашити

Опубліковано

Хоча, чесно кажучи, заїбав мене вже мій же *глас вопіющєго в пустинє* Їбітся ви каньом. Слухайте нокіанів, хуйокіанів, нийте постійно як все хуйово, шукайте відмазки, зйобуйтесь, оставайтесь. Да воздастся кожному по ділам його (с)

Опубліковано
В 15.03.2024 в 00:30, MANJAK11 сказав:

Хоча, чесно кажучи, заїбав мене вже мій же *глас вопіющєго в пустинє* Їбітся ви каньом. Слухайте нокіанів, хуйокіанів, нийте постійно як все хуйово, шукайте відмазки, зйобуйтесь, оставайтесь. Да воздастся кожному по ділам його (с)

Не нервуй, ти туди не попадеш, ввіду здоровля, а іншим залиш рішати за себе.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
On 3/13/2024 at 10:34 PM, xPON said:

Як ви думаєте, що не поділили ці два наші кіборги?

VSN.UA

У Волинському ТЦК побилися поміж собою начальник обласного територіального центру комплектування Михайло Близнюк та виконуючий обов’язки начальника Луцького ОМТЦК та СП...

Я був свідком тих подій. Двоє наших незламних захисників не поділили, хто перший поїде на фронт. Один кричав - "Я", інший - "Ні, я". Ну і пішли в хід кулаки... Але вони вже помирилися і пообіцяли і надалі за будь-яку ціну разом боронити нашу неньку. А всі, хто тут пише інше - то агенти кремля і вороже ІПСО.

• Ха-ха 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...