Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.02.2024 в 11:29, Electronshik сказав:

Ну і на відміну від майдану, на росії силовикі готові діяти набагато більш рішуче. І там немає стільки людей, що готові вийти на майдан. 

Більш рішуче ніж у нас це як? Типу стріляти по протестуючим.. а стоп.

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

А смисл пересічному росіянину йти на мітинги?

Що їм треба міняти конкретно?

Для більшості нічого не змінилось, так само як і в нас коли почалось АТО.

Бізнес почав мутити з цього прибутки, як в нас в Луцьку купували вугілля типу у Великій Британії вугілля яке там ніколи не було, а коли треба було зразки дати на експертизу то пару кг везли звідти літаком :)

так само як Модерн експо мав філіал в москві, далі завод побудували в Білорусії не просто так, і нічого всім було ок. І інші міжнародні компанії нестле і т.д. і тільки зараз коли війна почали відбілюватись типу ми ж патріоти, але гроші не пахнуть  :)

• +1 2
Опубліковано

Єдина сила, яка може там щось змінити, це напевно армія. Яка колись знищила російську імперію.

Тому там так перелякались "бунт пригожина", який дуже яскраво показав що усі ці росгвардії є пшиком і ефективно розганяють студентів чи бабулек, а коли дійшла справа до вагнерівців то вони здулись.

Особливо кумедно виглядало як чай "Ахмат" їхав на ростов, розганяти пригожинців..

• +1 1
Опубліковано
On 2/29/2024 at 2:09 PM, AnimaNoir said:

Більш рішуче ніж у нас це як? Типу стріляти по протестуючим.. а стоп.

саме так, і не просто зі снайперських гвинтівок..

• +1 1
Опубліковано

А мене от дивує, це як так що штати виробляють 35 тис. б/п на місяць і разом зі всім ЄС виробляє менше ніж одна раша ?! :wacko:  Та вони взагалі як її перемагати то планувли якщо шо ?! :huh:   На папері ?! Чи томагавками ? Я чим далі тим більше дивуюсь і прозріваю наскільки направду безпорадна, безсила, аморфна, імпотентна і слабка та вся Європа і ната разом з нею. І що нічого дивного як гітлер їх захопив, і це саме зміг би повторити і путлєр.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
В 29.02.2024 в 16:45, SergLutsk сказав:

А мене от дивує, це як так що штати виробляють 35 тис. б/п на місяць і разом зі всім ЄС виробляє менше ніж одна раша ?! :wacko:  Та вони взагалі як її перемагати то планувли якщо шо ?! :huh:   На папері ?! Чи томагавками ? Я чим далі тим більше дивуюсь і прозріваю наскільки направду безпорадна, безсила, аморфна, імпотентна і слабка та вся Європа і ната разом з нею. І що нічого дивного як гітлер їх захопив, і це саме зміг би повторити і путлєр.

Я думаю все там є як добре пошукати...

Тільки давати не хочуть по якимось тільки їм відомим причинам.

Видно ж що наші можуть і вміють. 

Взяти ті самі збиті сушки за останні дні. Дали б вчасно і в достатній кількість петріотів, то не було б вже в рашки авіації.

Те саме стосується і іншої зброї. Було б в достатній кількості, може й війна б вже закінчилась.

А так дехто кричав що лендліз нам не треба. І так добре. От і докричались. Тепер нічого немає

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
PROSLAV.INFO

Комітет Верховної Ради України схвалив звільнення від мобілізації багатодітних та одиноких батьків, а...

То виходить, що тим кому дали условку за відмову від мобілізації можуть відмовитися від неї.

• +1 2
Опубліковано

Оці свої слова про Хула ,Карлсен сказав до того ,як в рашці арештували молодика,котрий начебто мав за 4 тис доларів убити Карлсена в Москві?.

Найтупіше, що я чув: Такер Карлсон про інтерв'ю з Путіним

"Мені вкрай не сподобалася вся частина розмови з Путіним, у якій він просто намагався очорнити Україну. Це найтупіша річ, яку я колись чув", - сказав журналіст.

"Я так і не зрозумів, що означає "денацифікація". Не існує жодного нацистського руху у 2024 році. Називати українців нацистами - це якось дуже по-дитячому", - заявив він.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.02.2024 в 11:42, volks сказав:

Получити звіздюлей від силовиків вони не готові, а здохнути в Україні - без проблем. Унікальний народ. 

То ж безкоштовно, а за друге платять

• +1 2
Опубліковано
В 29.02.2024 в 11:44, WebTraveller сказав:

Авіацію почали хєрачити дуже багато. Сьогодні вже 3 штуки. Ну, якщо таки вірити нашому генштабу.

Щось новеньке приїхало, чи може тому що А-50 не літають?

Ванек пише шо в Саках не вспіла взлетіти авіація до прильотів

• +1 1
Опубліковано
В 01.03.2024 в 16:15, romanc сказав:

А москалі, що прильоти повзльотке Бельбека и в крымский мост летело много.

• +1 1
Опубліковано
В 01.03.2024 в 16:40, romanc сказав:

А москалі, що прильоти повзльотке Бельбека и в крымский мост летело много.

та 90% їхніх повідомлень, після прильотів це "все збили, обломки десь на пустир впали, чагарники горять"

Тільки потім супутникові знімки вилазять з результатами того "горіння чагаників"

• +1 1
Опубліковано
В 01.03.2024 в 16:50, vampirich сказав:

та 90% їхніх повідомлень, після прильотів це "все збили, обломки десь на пустир впали, чагарники горять"

Тільки потім супутникові знімки вилазять з результатами того "горіння чагаників"

В цей раз написали, що обломки впали на ВПП Бельбек, думаю там багато плит прийдеться замінити, маю надію що і авіації теж

Опубліковано
В 01.03.2024 в 16:15, romanc сказав:

Отлічно. Тепер результат чекаєм.

Я от думаю.  Може ото ці всі повідомлення що нам нічого не дають, то просто шифруються?

А все нам дають тільки тихенько...

І Ф-16 десь потроху літати починають?

Опубліковано

Тут цілий квест, згадався Кім Чен Ин з якого всі ржали

На Закарпатті відкрили вогонь, щоб затримати втікачів.

Як розповідають у ДПСУ, порушників помітили на кордоні з Угорщиною. Побачивши прикордонників, чоловіки намагалися втекти. Тоді прикордонники були вимушені відкрити попереджувальний вогонь. Злякавшись пострілів, втікачі почали здаватися. 

Виявилося, що затримані – мешканці різних регіонів України, яких об'єднала одна мета – незаконна втеча з країни, а також організатори, яку цю втечу обіцяли зробити "безпроблемною". Відомо, що двоє жителів Донеччини та четеро представників Запорізької, Сумської, Тернопільської, Херсонської та Миколаївської областей заплатили по 8 тисяч доларів кожен, аби безперешкодно пройти до Угорщини поза КПП.

• +1 1
Опубліковано
В 01.03.2024 в 23:17, MACCEN сказав:

Кім Чен Ин з якого всі ржали

Тобто групка невідомих осіб на кордоні, поза межами дозволених пунктів пропуску, в воєнний час (!!!) - цілком нормальна ситуація?

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Я все рівно не розумію тих перебіжчиків через кордон, якщо йдуть через "тонкий"кордон їх можуть впіймати наші, або европейська прикордонна поліція і по договору передають нашім, а якщо не впіймає, то вони нелегали в ЄС, що ничим добрим не кінчається.

Ладно ще перейти через "товстий" кордон, де є декілька сот метрів, а то і пара км між кордонами, дійти до кпп ес і зайти легально, чи через пмр, тоді легально в Молдову і далі в ЕС.

• +1 2
Опубліковано
On 3/1/2024 at 11:17 PM, MACCEN said:

Відомо, що двоє жителів Донеччини та четеро представників Запорізької, Сумської, Тернопільської, Херсонської та Миколаївської областей заплатили по 8 тисяч доларів кожен, аби безперешкодно пройти до Угорщини поза КПП.

якби всі ухилянти витратили гроші на дрони, то вже би війна закінчилась і могли би легально виїхати 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 02.03.2024 в 13:17, case_l сказав:

якби всі ухилянти витратили гроші на дрони, то вже би війна закінчилась і могли би легально виїхати 

Якби дронами можна було б виграти війну, то вже б українці бігли долари міняти

• Cумний 1
  • +1 4
Опубліковано
В 01.03.2024 в 23:21, YVitaliy сказав:

Тобто групка невідомих осіб на кордоні, поза межами дозволених пунктів пропуску, в воєнний час (!!!) - цілком нормальна ситуація?

Це свідчить про те, що можуть так само стріляти в затилок щоб краще воювалось, типу будеш відступати свої ж завалять, загран отряди як то кажуть.

І що мішає якщо вже така ситуація домовитись з тією стороною щоб ловили й приводили назад, навіть можна платити за це винагороду :)

а якщо рине одночасно пару тисяч людей теж будуть рлзстрілювати

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
On 3/2/2024 at 8:15 PM, volks said:

Якби дронами можна було б виграти війну, то вже б українці бігли долари міняти

більше дронів - менше використаних снарядів, мін

• Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...