Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 годину назад, Nokian сказав:

Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто.

Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.
В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині…

З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією.

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Вічна памʼять!

ти довбограй би вказав би, що то слова Залужного, а то виглядає, як твої

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
10 годин назад, Nokian сказав:

В одному американському фільмі є епізод, коли сержант перед строєм новобранців буквально волає по черзі в обличчя кожному різні образи.

Зі сторони це здається просто гонивом,дідівщиною і ТД.

Насправді такий метод перевірки новобранців існував ще 2500 років тому.

Бо коли тобі дали 50-100 салаг, і ти маєш швидко і точно вияснити,хто здатен воювати,а хто ні.

Бо йти в атаку,чи відбивати атаку поруч з нензою вкрай неефективно.

чув дзвін ...

Опубліковано
4 години назад, xPON сказав:

бо вони вумні, того і не хотять...

вони не вумні, а тільки думають, що вумні, а насправді хитрозроблені, бо чомусь думають, що якщо, не дай Бог, ті *невумні*, які своїм тілом і душею пішли на фронт захищати свій дім, раптово скінчатся і тут начнется піздорєз, то ті вумні опинятся на початку стотисячної (чи більше) колони біженців на кордоні, а не в кінці. Всякі підараси, любителі перекласти бруківку і поремонтувати стадіон, теж чомусь думають, що на тому світі є магазини і там долари приймають

• +1 1
Опубліковано

Якщо то правда з тими гранатами, то мені дивно як він їх взяв чи в штабі в кожного є свої гранати які вони можуть дарувати один одному? :)

чому тоді простий солдат не може наприклад своїй жінці подарувати пару гранат ну так про всяк випадок, в вони можуть собі це дозволити. Чи у відпустку взяти зброю гранати і так собі прийти кудись на дєнюху :)

Опубліковано
1 хвилину назад, MACCEN сказав:

чому тоді простий солдат не може наприклад своїй жінці подарувати пару гранат ну так про всяк випадок, в вони можуть собі це дозволити. Чи у відпустку взяти зброю гранати і так собі прийти кудись на дєнюху :)

ну от з чого ти взяв, що не може ? Чи ти думаєш, що той полковник, що дарував, офіційно ті гранати виписав як особистий боєприпас, номера заніс у військовий квиток і т.д і т.п ? Все як завжди, всі все роблять, всі все знають, до першого зальота, тоді великий шухєр, деякий час тишина і все по новій

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин назад, MACCEN сказав:

Якщо то правда з тими гранатами, то мені дивно як він їх взяв чи в штабі в кожного є свої гранати які вони можуть дарувати один одному? :)

Ну є ж наградна зброя - пістолети, кортики і т.д. то чому не можуть бути наградні гранати, бомби, ракети...

Опубліковано
29 хвилин назад, MACCEN сказав:

Думаєш, хтось веде облік тих гранат?:)

• Збентежений 1
Опубліковано
4 години назад, alexvvv сказав:

Та хочуть, Маркус розумний, але чомусь написав той рапорт...

Він навіть не має військової освіти, як я розумію, якщо він сержант. Може міністром максимум стати.

• Ха-ха 1
Опубліковано
12 годин назад, MACCEN сказав:

Тому довбіїбізм бо комусь так хочеться побачити як йому честь віддають, а ще як хтось привселюдно лиже чраку типу там словами "бажаємо здравія" чи як там в армії :)

Зара не віддають честь.

Опубліковано
6 годин назад, alexvvv сказав:

траву фарбувати, плац підмітати?

На даний час, принаймні у нас, відносини дуже хороші, всі друзі (чесно), абсолютно ніякої агресії, уставщини і т.д. Всі взаємно ввічливі. Те саме бачу в магазинах на закупах райцентрі, абсолютно все мирно і доброзичливо, вітаємось, посміхаємось. Більш ніж половина усіх в/с пройшла строкову службу, знають що це таке, коли є дві берези, одна з листям вже, а інша ще ні (рання весна) і за три дні до перевірки всі ріжуть-малюють листя на другу березу та вішають цю мішуру і це 10-12 років назад. Зараз таке нікому не треба, ніхто не заставляє і не заставить. Підтримувати чистоту - підтримують.

• +1 6
Опубліковано (змінено)

Граната яка вибухнула в руках іменинника повністю пластикова і може використовуватись в 2х варіантах - з укриття, в цілому вигляді, і як наступальна , з знятим зовнішнім корпусом який схожий на стакан, тому міг подумати що це сувенірні 6 рюмок в комплекті до пляшки віскі в коробці. Без додаткових запобіжників і активується зняттям чеки без характерного звуку, зняв і за 4с вибух. https://telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2023-11-07/5816665-teper-vse-yasno-voennyy-sdelal-obzor-granaty-kotoraya-ubila-pomoshchnika-zaluzhnogo-video

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

Біля Волинської обласної ради відбулася акція "Спочатку дрони, потім стадіони". Учасники вимагають спрямовувати бюджетні кошти на допомогу військовим і зустрічі з головою ОВА Юрієм Погуляйком..

Давно пора передавати владу У ВСІХ областях військової цивільним адміністраціям

• Збентежений 1
Опубліковано
1 годину назад, Nokian сказав:

Давно пора передавати владу У ВСІХ областях військової цивільним адміністраціям

Так в них і так влада в областях

Опубліковано

Ну вже є позитивні зміни. в некрологах перестали писати коли мобілізований. Мабуть щоб не лякати майбутніх захисників

Опубліковано (змінено)
1 годину назад, Dima4s сказав:

Ну вже є позитивні зміни. в некрологах перестали писати коли мобілізований. Мабуть щоб не лякати майбутніх захисників

Перестали писати давно. Після того, як у декількох оприлюднених розрив між призовом і попаданням в пакет виявився в районі місяця часу. У Тернополі ще скандал був з цього приводу.

Але це зовсім не позитивні зміни (якщо то був не сарказм). Краще б готували людей довше і краще, а не кидали на м'ясо, як русня

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 1
Опубліковано
42 хвилини назад, INVICTUS сказав:

Перестали писати давно. Після того, як у декількох оприлюднених розрив між призовом і попаданням в пакет виявився в районі місяця часу. У Тернополі ще скандал був з цього приводу.

Але це зовсім не позитивні зміни (якщо то був не сарказм). Краще б готували людей довше і краще, а не кидали на м'ясо, як русня

На укр правді про це не вкурсі напевно. я чого і згадав. бо там пишуть що загинув від ракетного удару, але привезли чуже тіло. і відвоював аж 11 днів.

Опубліковано
1 годину назад, Dima4s сказав:

На укр правді про це не вкурсі напевно. я чого і згадав. бо там пишуть що загинув від ракетного удару, але привезли чуже тіло. і відвоював аж 11 днів.

Начальника тцк?

Опубліковано
25 хвилин назад, Dima4s сказав:

https://life.pravda.com.ua/society/2023/11/8/257516/

та ні. звичайний мобілізований

Так і на яворівському полігоні мобілізовані гинули від ракетних ударів.

Ракети дуже рідко на лінії фронту.

Опубліковано
13 годин назад, romanc сказав:

Так і на яворівському полігоні мобілізовані гинули від ракетних ударів.

Ракети дуже рідко на лінії фронту.

та багато де гинули в навчальних центрах через дебілізм військового керівництва, тому коли дарують один одному ящик гранат і підриваються - це не дивує. 

• +1 5
Опубліковано

якась дурня, от хто розслабився? ви знаєте особисто таких людей? багато серед вашого оточення? навпаки, відійшли від перших панічних днів, і пішли працювати, заробляти, донатити, хто чим може тим допомагає.

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
В 07.11.2023 в 18:54, MANJAK11 сказав:

ти довбограй би вказав би, що то слова Залужного, а то виглядає, як твої

Лише такий довбень ,як ти, міг приписати мені стиль офіційного повідомлення .

Якщо не вїзжаєш,подзвони, напиш- поясню.

А то сам собі  прочитав , сам собі щось придумав ,і серанув,не стримавши емоцій 

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...