Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
2 години назад, MACCEN сказав:

Напевно в нокіана рік часу до 60 років, а далі чємрдан, вокзал Європа, Канада США чи ще хз куди :)

До 60 це зараз а через рік може бути як з пенсіями при арміямовавірі.

Змінено користувачем jurgen007
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
11 годин назад, MACCEN сказав:

Напевно в нокіана рік часу до 60 років, а далі чємрдан, вокзал Європа, Канада США чи ще хз куди :)

дурна звичка в декого, міряти всіх по собі..

Гірше лише заздрість 

Яка зрештою випливає з першої.

• Ха-ха 1
Опубліковано
14 hours ago, MACCEN said:

давайте обіграємо будемо приймати євреїв до себе і які їм будемо платити допомогу, можливо почнемо 300 євро, чи вони нам за те що приютили?

Це чисто поржать. Не поїдуть вони сюди то точно. Як мінімум через те що тут війна. Події у Дагестані чітко показали євреям що саме може їх чекати при окупації. Видно недарма російське слово "погром" стало міжнародним.

По друге вони можуть втекти у США, там досить чітко налагоджені зв'язки ізраїльських євреїв та американських єврейських організацій. 

Ну і дві авіаносні ударні групи у Средиземному морі швидко охолоджують гарячі голови усіляких там аятолл. Якщо іран та його проксі спробують влізти у цю бійку, то від них мало що залишиться. Звичайно що є і божевільні типу хуситів у Ємені, але Ізраїль їх розчавить при необхідності.

І взагалі я вважаю що знищення ХАМАСу зараз тільки питання часу. І завивання усіляких там оон не завадить Ізраїлю у його військовій операції. В наших інтересах щоб це сталось якнайшвидше.

• +1 2
Опубліковано
3 години назад, Electronshik сказав:

Це чисто поржать. Не поїдуть вони сюди то точно. Як мінімум через те що тут війна. Події у Дагестані чітко показали євреям що саме може їх чекати при окупації. Видно недарма російське слово "погром" стало міжнародним.

По друге вони можуть втекти у США, там досить чітко налагоджені зв'язки ізраїльських євреїв та американських єврейських організацій. 

Ну і дві авіаносні ударні групи у Средиземному морі швидко охолоджують гарячі голови усіляких там аятолл. Якщо іран та його проксі спробують влізти у цю бійку, то від них мало що залишиться. Звичайно що є і божевільні типу хуситів у Ємені, але Ізраїль їх розчавить при необхідності.

І взагалі я вважаю що знищення ХАМАСу зараз тільки питання часу. І завивання усіляких там оон не завадить Ізраїлю у його військовій операції. В наших інтересах щоб це сталось якнайшвидше.

Запасаємося попкорном, але США то явно немає понту влазити, можна почекати що буде потім і далі робити висновки.

Опубліковано
3 години назад, Nokian сказав:

Гірше лише заздрість 

Заздрити чому? Якби поставив собі за ціль давно б вже виїхав. Тільки таких цілей немає. Так що заздрити немає чому взагалі.

Опубліковано
38 minutes ago, MACCEN said:

Запасаємося попкорном, але США то явно немає понту влазити, можна почекати що буде потім і далі робити висновки.

У США дуже потужне лоббі від євреїв до чисельної когорти євангелістів. Це досить цікаві і не дуже зрозумілі для нас відносини, але швидше іран перетворять на скляну радіоактивну пустелю ніж дадуть ірану знищити Ізраїль. Дуже показово те, що республіканці готові без вагань виділити фінансову допомогу саме для Ізраїля а не для України. Хто ж буде жертвувати своїм спасінням? :)

Ну і статус головного союзника США поза НАТО як ніяк накладає свої певні обов'язки. Інакше хто повірить у США та НАТО?

Я думаю що іран ці всі натяки розуміє. Інакше всім стане дуже і дуже хєрово на цій планеті

Опубліковано

Загалом стає дуже болісно та сумно від розуміння того факту що світ впевнено входить в епоху війн. І маю надію що ця схватка між демократіями та диктатурами все ж таки не знищить нашу цивілізацію.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
43 хвилини назад, Electronshik сказав:

Загалом стає дуже болісно та сумно від розуміння того факту що світ впевнено входить в епоху війн.

А коли він з неї виходив?  На нашій території за 20ст було купу війн.

• +1 1
Опубліковано
4 години назад, Electronshik сказав:

Загалом стає дуже болісно та сумно від розуміння того факту що світ впевнено входить в епоху війн. І маю надію що ця схватка між демократіями та диктатурами все ж таки не знищить нашу цивілізацію.

Диктатура як правило перемагала своєю наполегливістю та дисципліною. Розвалювались імперії тільки тоді коли при владі був якийсь кволий духом та слабий на розум грався в добро та демократію. Прикладів ч думаю в історії безліч.

• +1 1
Опубліковано
20 годин назад, MACCEN сказав:

З чого ти зробив такі висновки?

Опубліковано (змінено)
8 годин назад, Electronshik сказав:

маю надію що ця схватка між демократіями та диктатурами все ж таки не знищить нашу цивілізацію.

Про цивілізацію перейматись не потрібно бо демократії і диктатури не сильно бажають лізти в схватку, їм простіше домовитись за рахунок слабіших напівдемократій /нас/, такщо перейматись треба за себе.

• +1 2
Опубліковано

Цікаво так завжди, чи такого ніколи не було, передали асфальт біля променя,  але упс треба знову різати та копати щоб труби покласти, хто цей стратег, може є фото? :)

Опубліковано
7 годин назад, MACCEN сказав:

треба знову різати та копати щоб труби покласти, хто цей стратег, може є фото? :)

Які труси?

Опубліковано
9 годин назад, MACCEN сказав:

Цікаво так завжди, чи такого ніколи не було, передали асфальт біля променя,  але упс треба знову різати та копати щоб труби покласти, хто цей стратег, може є фото? :)

завжди - біля ЦУМу так само було

13 годин назад, MACCEN сказав:

Диктатура як правило перемагала своєю наполегливістю та дисципліною. Розвалювались імперії тільки тоді коли при владі був якийсь кволий духом та слабий на розум грався в добро та демократію. Прикладів ч думаю в історії безліч.

на жаль, так. і зараз іде до того ж самого. кцп нарощують виробництво зброї та ставлять економіку на військові рейки, а ми далі ходимо по світу "дай шось бо капєц як нада", самі в той час розтягуючи бюджети по кишенях і закатуючи в бруківки, клумби, стадіони....

• +1 2
Опубліковано
13 hours ago, MACCEN said:

Диктатура як правило перемагала своєю наполегливістю та дисципліною.

Другу світову війну виграли демократії. Хоча в союзі з диктатурою (срср).

10 hours ago, jurgen007 said:

Про цивілізацію перейматись не потрібно бо демократії і диктатури не сильно бажають лізти в схватку, їм простіше домовитись за рахунок слабіших напівдемократій /нас/, такщо перейматись треба за себе.

Ну не зовсім так. Раніше до розвалу срср так і було. Тоді США та їх союзники не лізли у сферу впливу СРСР та навпаки (наприклад придушення Чехословаччини, Угорщини, Польщі/ перевороти у Чилі, Гранаді). Звичайно що були і схватки ( наприклад війна у В'єтнамі, Афганістані).

Але якби такі відносини б існували далі, ми б не бачили зброї від США та їх союзників. Світ все ж таки змінився, і замість співіснування демократій та диктатур починається епоха конфронтацій.

І можливо наша війна з рашистами стає першою у черзі війн.

13 hours ago, MACCEN said:

Розвалювались імперії тільки тоді коли при владі був якийсь кволий духом та слабий на розум грався в добро та демократію. Прикладів ч думаю в історії безліч.

Імперії розвалювались завжди! Бо ті сильні тирани, що будували імперію, рано чи пізно вмирали, замість них до влади приходили слабші наступники, і у якійсь момент все розвалювалось.

Я думаю що ерефія також розвалиться, але може цей процес буде не сьогодні та не завтра а на більш віддалену перспективу. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
7 годин назад, Electronshik сказав:

Ну не зовсім так. Раніше до розвалу срср так і було. Тоді США та їх союзники не лізли у сферу впливу СРСР та навпаки

Якраз тоді вони не обсцикали свої тапкі від страху і кругом стримували ссср військовим шляхом, Корея, В"єтнам,  Афганістан і багато дрібніших війн, що і привело до загибання совка. Їх помилкою було те, що не добили його залишки і почали відгодовувати кацапів ніжками буша, вливати інвестиції, в результаті викормили монстра який ім каже "забірать манаткі" а перелякана ната все надіється домовитись, включити перезавантаження і т.д. /за наш рахунок/. А те що нам зараз дають це дуже мала компенсація від озброєнь яких нас "гаранти" змусили позбутись /не ядерних/, тільки бойових літаків на момент розпаду ссср ми мали 2500шт.

• +1 3
Опубліковано

Все це з опери .

,, Скільки вовка не годуй- він все в ліс дивиться,,.

Тому замість гасла ,, Європа від

Ліссабона до Влад востока ,,

актуальне наразі 

,,Європа від Ліссабона до Луганська,,

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано
В 02.11.2023 в 10:45, Nokian сказав:

Гірше лише заздрість 

це не звичка, а когнітивне спотворення * помилка проекції* Вкотре це пишу і вкотре наголошую, що ти тут перший в цьому спотворенні, впринципі, як і в заздрості, раз думаєш, що тобі взагалі хтось у чомусь заздрить. Одне цікаво, чому я такому піздєц начитаному чуваку вкотре базисні речі пояснюю ))) Можеш не відповідати, я й так знаю, чому ))

Опубліковано
В 02.11.2023 в 20:25, Nokian сказав:

З чого ти зробив такі висновки?

Роблю висновки з твоїх думок щодо війни, твій син в Україні чи ні?

Опубліковано

Хто там хоче хейту як то кажуть, ті, хто в адекваті готові бігати з АК та з голими руками захищати те, що вважають за цінності, дітей жінок, світле майбутнє своїм та чужим дітям, тому що вони повинні жити попри все що є зараз.

Але ніхто не хоче опинитись в ситуації якщо він вижив що ти нікому не треба, в всі кажуть хто тебе оточує "я тебе туди не посилав, і ти якийсь контужений дурачок, чого це в тебе така велика пенсія, а я херачу а ти нікуя не робиш і маєш в три рази більше чим я".

Тому треба розуміти всі наслідки ситуації коли днржавв тебе спуститить в унітаз і видумає сто тисяч причин що ти сам винен у своїх бідах, як хлопці кажуть якщо став 200 і зробили аналіз що найшли алкоголю то сім'я виплати не отримає, так само як і поранені. Бляха як без бухла взагалі заснути коли ти бачиш коли тому з ким ти ще 10 хв. дружив ділився останнім відриває голову і ти як виживший повинен приїхати живим та сказати його сім'ї щох Їній тато, син, брат і т.д. був крутий хлопець який боронив державу від ворога та захищав правду та прикривав твою жопу, але так склалось що ти вижив,а він ні.

Тому чомусь немає відчуття що коли будеш сидіти в окопі що ти комусь дійсно треба крім тих хто прикриває твій зад, а ти в свою чергу їхній. 

• +1 2
Опубліковано
3 години назад, MACCEN сказав:

Роблю висновки з твоїх думок щодо війни, твій син в Україні чи ні?

Ти допиздишся.

3 години назад, MACCEN сказав:

Хто там хоче хейту як то кажуть, ті, хто в адекваті готові бігати з АК та з голими руками захищати те, що вважають за цінності, дітей жінок, світле майбутнє своїм та чужим дітям, тому що вони повинні жити попри все що є зараз.

Але ніхто не хоче опинитись в ситуації якщо він вижив що ти нікому не треба, в всі кажуть хто тебе оточує "я тебе туди не посилав, і ти якийсь контужений дурачок, чого це в тебе така велика пенсія, а я херачу а ти нікуя не робиш і маєш в три рази більше чим я".

Тому треба розуміти всі наслідки ситуації коли днржавв тебе спуститить в унітаз і видумає сто тисяч причин що ти сам винен у своїх бідах, як хлопці кажуть якщо став 200 і зробили аналіз що найшли алкоголю то сім'я виплати не отримає, так само як і поранені. Бляха як без бухла взагалі заснути коли ти бачиш коли тому з ким ти ще 10 хв. дружив ділився останнім відриває голову і ти як виживший повинен приїхати живим та сказати його сім'ї щох Їній тато, син, брат і т.д. був крутий хлопець який боронив державу від ворога та захищав правду та прикривав твою жопу, але так склалось що ти вижив,а він ні.

Тому чомусь немає відчуття що коли будеш сидіти в окопі що ти комусь дійсно треба крім тих хто прикриває твій зад, а ти в свою чергу їхній. 

І до ниєшся.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
15 годин назад, Electronshik сказав:

Ну не зовсім так. Раніше до розвалу срср так і було. Тоді США та їх союзники не лізли у сферу впливу СРСР та навпаки (наприклад придушення Чехословаччини, Угорщини, Польщі/ перевороти у Чилі, Гранаді). Звичайно що були і схватки ( наприклад війна у В'єтнамі, Афганістані).

Але якби такі відносини б існували далі, ми б не бачили зброї від США та їх союзників. Світ все ж таки змінився, і замість співіснування демократій та диктатур починається епоха конфронтацій.

Імперії розвалювались завжди! Бо ті сильні тирани, що будували імперію, рано чи пізно вмирали, замість них до влади приходили слабші наступники, і у якійсь момент все розвалювалось.

Я думаю що ерефія також розвалиться, але може цей процес буде не сьогодні та не завтра а на більш віддалену перспективу. 

По факту СРСР США почали допомагати коли зрозуміли що всеодно фашизм програє, так само чомусь розробники атомної зброї яка по факту була винайдена в США поділився хтось секретом саме з СРСР а не з Китаєм чи Японією чи іншою країною, і кузькіна мать почалася досить швидко, тому таке відчуття що ті всі двіжухи що зараз хтось писав та розробляв цей сценарій давно.

Наша планета зосередилась на тому що ми самі себе маємо знищити, замість того щоб зосередити зусилля на тому щоб рятуватись від можливих метеоритів, та ще якихось зовнішніх факторів скажем так з космосу які можуть похоронити весь наш "щоарік".

Стає відчуття що ми чиясь віртуальна гра, тому що у руля купа довбойобів які не прогнозують про наслідки, а живуть тим що можна просто зберегти місію на будь якому етапі як в іграх.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
15 годин назад, Electronshik сказав:

А чому РФ має розвалитись? Так само можна сказати про США та Китай.

РФ за 30 років відтяпала собі нові території Крим, далі об'являть про цілі сво типу досягнуто, нард це їхній схаває, схлрцтка до Криму є, Європа теж хоче торгувати та отримувати прибутки, чомусьв РФ багато німецьких заводів, макдональдсів і т.д. це великий ринок збуту.

Давно чули слова відвоюємо, заберемо за 2014 року що ми відвоювали та забрали? Банки українські в війну в людей відбирають майно яке в іпотеці, влада боїться об'явити стан війни і т.д. інвалідам дають гулькін хер, бізнес маленький гноблять, видумають податки, касові апарати і прочу срань.

В Луцьку є модерн експо який заробий купу грошей завдяки торгівлі саме з рашкою для того побудував навіть завод в Білорусії, та й весь майже великий бізнес власники російські алігархи.

Хтось викриває факти крадіжок гум допомоги, де когось розстріляли чи посадили на кол? Пам'ятає саме страшне покарання то це відправили чувака послом в Лондон, звичайно страшно йому, відлучили від корита, безсовісні навіть сперичатись не буду, але є багато але ...

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано
12 годин назад, MACCEN сказав:

саме страшне покарання то це відправили чувака послом в Лондон, звичайно страшно йому, відлучили від корита, безсовісні навіть сперичатись не буду, але є багато але ...

Хотіли відправити, але в Англії образились що їх переплутали з Верхньою Вольтою і сказали щоб не відправляли...;)

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...