Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 minutes ago, romanc said:

Схоже на переклад москальских каналів.

WWW.FACEBOOK.COM

Трохи "витвирезуючого", не завадить... Чесно кажучи... я не знаю хто там й куди "наступив" чи навіть "взяв під вогневий контроль"... але ситуація на ЛБЗ, особливо у Східній операційній зоні, дуже...

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Ну ок, наші офіц. військові джерела вже теж навчились прикрашати ситуацію "наступ йде за планом". Може до конашенкова ще не дотягують, але практикують.

Але тільки хтось десь скине статтю/відео/аналіз де "всьо плохо", тут же через день виходить спростування тої статті і хтось "викликаючий довіру" авторитетно заявляє "не сціть, все нормально, не розгойдуйте човна, не розганяйте пропаганду кремлівських ботів, ми працюємо, просто трохи потерпіть/почекайте/помовчіть". Тоді через якийсь час знову чергова новина шо все пропало, тоді в догонку знову що все ок і так безкінечно по колу ;)

Таке враження, що їх краще взагалі не читати і не бачити тих новин :sm128:

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 2
Опубліковано

,хоч це і вкрай важко ,та краще не читати.

Все дійсно важливе і так хтось із знайомих ,близьких скаже.

Краще зосередитись на роботі.

Як би не було важко

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано

Є і такі думки про ситуацію в 47-й:

WWW.FACEBOOK.COM

Як головний сержант роти ударних БПЛА 47-Ї ОМБр хочу прояснити реальну ситуацію по Маркусу і про опублікований ним рапорт. Не вийде перекинути відповідальність за власну некомпетентність і...

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано

Ото москалі посмакують

2 hours ago, xPON said:

Є і такі думки про ситуацію в 47-й:

WWW.FACEBOOK.COM

Як головний сержант роти ударних БПЛА 47-Ї ОМБр хочу прояснити реальну ситуацію по Маркусу і про опублікований ним рапорт. Не вийде перекинути відповідальність за власну некомпетентність і...

• +1 1
Опубліковано
7 minutes ago, romanc said:

Ото москалі посмакують

Хай спочатку розберуться в себе, чи відбувся переворот і хто буде відповідати за вбитих льотчиків 

• Ха-ха 4
Опубліковано

Єдине, що варто винести з цієї всієї писанини, це те що справді військовим недоречно перетворюватись на "блогерів війни/бригади/батальону/роти" і не варто нюанси своєї роботи, складнощі, конфлікти і т.д. виносити на загал, на фейсбуки, тіктоки і прочу шелупєнь ! В кінцевому результаті це тільки нашкодить.

• +1 6
Опубліковано
4 minutes ago, SergLutsk said:

Єдине, що варто винести з цієї всієї писанини, це те що справді військовим недоречно перетворюватись на "блогерів війни/бригади/батальону/роти" і не варто нюанси своєї роботи, складнощі, конфлікти і т.д. виносити на загал, на фейсбуки, тіктоки і прочу шелупєнь ! В кінцевому результаті це тільки нашкодить.

Не лише це. В блогера є підписники, які розносять по інтернету такі срачі. Є новинні видання, що теж це підхоплюють. Та й в армії є люди які відповідають за зв’язки із громадськістю - якби вчасно та грамотно висвітлили ситуацію то й срачу не було б.

• +1 2
Опубліковано
12 minutes ago, SergLutsk said:

такі реалії сучасного світу, от згадай як в США чувак позливав в мережу надсекретні документи

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
8 hours ago, SergLutsk said:

Ну ок, наші офіц. військові джерела вже теж навчились прикрашати ситуацію "наступ йде за планом". Може до конашенкова ще не дотягують, але практикують.

Але тільки хтось десь скине статтю/відео/аналіз де "всьо плохо", тут же через день виходить спростування тої статті і хтось "викликаючий довіру" авторитетно заявляє "не сціть, все нормально, не розгойдуйте човна, не розганяйте пропаганду кремлівських ботів, ми працюємо, просто трохи потерпіть/почекайте/помовчіть". Тоді через якийсь час знову чергова новина шо все пропало, тоді в догонку знову що все ок і так безкінечно по колу ;)

Таке враження, що їх краще взагалі не читати і не бачити тих новин :sm128:

А що всі хочуть почути, що все херово чи все добре?

Тут якщо вже така пішла пісня, тоді закриваємо кордон і всіх в ружйо як то кажуть і всі вйо, але чомусь не розстрілюють корупціонерів які купують нерухомість за три ляма навіть не доларів, і їм все як з гуся вода.

Чи як випливає якесь чмо в пагонах побило військового якийсь посцяв біля палатки, сука там такі умови життя що можна простудитись так що енурез це буде як добрий день. І йому нічого не буде, а ці сука чмошніки які за цим дивились і сцяли втрутись що буде?

З ким бляха я маю бути в окопі? Я буду впевнений що мене не здадуть за бабло? Чи буду впевнений що якийсь довбодятел офіцер самодур мене буде піздити а всі інші будуть тупо відвертатись та відмовчуіатись?

Яка там ситуація з тим, який дав пізди чуваку, а потім казав що дав тому що він бухав, бляха ну в дикий холод можна й випити сотку аби заснути

Багато але.

• +1 1
Опубліковано

Слідкую за Маркусом року з 2014-15. Це явно не та людина яка буде кидати слова на вітер. І що йому варто чи не варто говорити, сам розбереться. Комусь перейшов дорогу, але це не та людина яка буде мовчати. Моя думка.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
37 minutes ago, MACCEN said:

А що всі хочуть почути, що все херово чи все добре?

Тут якщо вже така пішла пісня, тоді закриваємо кордон і всіх в ружйо як то кажуть і всі вйо, але чомусь не розстрілюють корупціонерів які купують нерухомість за три ляма навіть не доларів, і їм все як з гуся вода.

Чи як випливає якесь чмо в пагонах побило військового якийсь посцяв біля палатки, сука там такі умови життя що можна простудитись так що енурез це буде як добрий день. І йому нічого не буде, а ці сука чмошніки які за цим дивились і сцяли втрутись що буде?

З ким бляха я маю бути в окопі? Я буду впевнений що мене не здадуть за бабло? Чи буду впевнений що якийсь довбодятел офіцер самодур мене буде піздити а всі інші будуть тупо відвертатись та відмовчуіатись?

Яка там ситуація з тим, який дав пізди чуваку, а потім казав що дав тому що він бухав, бляха ну в дикий холод можна й випити сотку аби заснути

Багато але.

Ти в судді чи прокуратуру не хочеш піти?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
33 minutes ago, AnimaNoir said:

Слідкую за Маркусом року з 2014-15. Це явно не та людина яка буде кидати слова на вітер. І що йому варто чи не варто говорити, сам розбереться. Комусь перейшов дорогу, але це не та людина яка буде мовчати. Моя думка.

аналогічно. Але якось воно не добре вийшло. Як на мене, сказав А, то й кажи Б, це я по поводу рапорта, або не винось це на публіку, тим більше знаючи, що тебе читають багато людей і всерівно буде срач, здебільшого не підкріплений жодними аргументами

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Ти в судді чи прокуратуру не хочеш піти?

Я б задоволенням, тільки треба того хто б подавав патрони та чистив ружбайку, бо сам не буду встигати то все суміщати якщо чесно.

• +1 1
Опубліковано

У відповідь на надуті небриті щічки і губки і претензії "чому ми досі не в наті?" в партнерів в Європі виклали в мережу відео де нардепка від правлячої партії витягує з трусів хабар і викидає через паркан, https://nv.ua/ukr/lifestyle/lyudmila-marchenko-nardep-vid-slugi-narodu-vikinula-habar-cherez-parkan-video-50338342.html

після цього небриті представники кандидата на вступ в засалених зелених футболках почали дякувати за допомогу одягненим згідно дрескоду для міжнародних зустрічей партнерам.

Опубліковано (змінено)
8 hours ago, jurgen007 said:

У відповідь на надуті небриті щічки і губки і претензії "чому ми досі не в наті?" в партнерів в Європі виклали в мережу відео де нардепка від правлячої партії витягує з трусів хабар і викидає через паркан, https://nv.ua/ukr/lifestyle/lyudmila-marchenko-nardep-vid-slugi-narodu-vikinula-habar-cherez-parkan-video-50338342.html

після цього небриті представники кандидата на вступ в засалених зелених футболках почали дякувати за допомогу одягненим згідно дрескоду для міжнародних зустрічей партнерам.

а ти в курсі що син байдена наркоман і отримував від кацапів мільйони корупційних грошей? 

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано

Щось не згадується жодна армія світу,де нижчі по рангу командують старшими по рангу.

На що цей Маркус розраховував?

Щоб ,, і етот зал мнє хлопать стали,,?

• Cумний 1
Опубліковано
13 hours ago, MACCEN said:

Я б задоволенням, тільки треба того хто б подавав патрони та чистив ружбайку, бо сам не буду встигати то все суміщати якщо чесно.

Є військова прокуратура)

Опубліковано

Я не знаю, наскільки Маркус виконує свою роботу, але уставу він не знає.

Як я бачив, був присутнім на зборах, посада головного  сержанта бригади виборна, голосують на сборах сержантів, він просто представник сержантського корпусу в штабі, а строїть з себе начальника штабу. Якщо не можеш, виберуть іншого, і піде командувати відділенням чи кухнею.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

Сержант - то ланка між офіцерами та солдатами, перший керівник у солдат.

А за такі публікації то відсторонення від посади, за "дискредитацию армии))", і який же він главний, якщо свої проблеми із відносинами з близьким побратимом не може вирішити, а береться вирішувати проблеми всіх сержантів бригади?

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
31 minutes ago, romanc said:

У нас країна майданів, тому  устави так не працюють в класичному вигляді. 

Опубліковано
47 minutes ago, romanc said:

Як я бачив, був присутнім на зборах, посада головного  сержанта бригади виборна, голосують на сборах сержантів, він просто представник сержантського корпусу в штабі, а строїть з себе начальника штабу. Якщо не можеш, виберуть іншого, і піде командувати відділенням чи кухнею.

так він і сказав що піде командувати машиною)

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...