Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
16 хвилин тому, sergkots сказав:

@iiron пиши в приватні повідомлення, чи телефонуй. Маєш бажання приїдь на розмову. Але не спам тут.

Вдарився?:DНах ти мені всрався щоб писати тобі в приватні повідомлення чи телефонувати або приїзджати на розмову?До списку недугів додати манію величі?:D

Опубліковано
6 minutes ago, iiron said:

Вдарився?:DНах ти мені всрався щоб писати тобі в приватні повідомлення чи телефонувати або приїзджати на розмову?До списку недугів додати манію величі?:D

Будеш гавкати як собача далі? Від інших варіантів ти ж відмовився.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, case_l said:

І то воює з відсталими країнами 

тими, що вміють шахеди виробляти та балістичні ракети? уран збагачувати зібрались...

так хто ж тоді - не "відсталий"?;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
20 minutes ago, Bliksss said:

тими, що вміють шахеди виробляти та балістичні ракети? уран збагачувати зібрались...

так хто ж тоді - не "відсталий"?;)

Не відсталий - той хто це зробив (Ізраїль)

Опубліковано
2 hours ago, case_l said:

Їх ніхто не бомбить 

Так Ківерці теж,тьху тьху ,ніхто не бомбить.

Але Стерненко  вже знає.

Імхо у цього недомера один вихід.

Завтра ж на фронт.

• Cумний 1
Опубліковано

Між тим Луцька міськрада після скандалу з Ківерцями оперативно купила 90 дронів.

Знає кішка,чиє сало вкрала.

• Збентежений 1
  • Cумний 2
Опубліковано
8 minutes ago, Nokian said:

Завтра ж на фронт.

Я - "перепрошую", а ви запитали в людей, які воюють, чи потрібні їм "от такі персонажі"? Це - в загальному, мова ж не про конкретний випадок. Чуть що - відправляйте на фронт війну, а на хіба? Вміють воювати?

• +1 3
Опубліковано (змінено)
57 minutes ago, case_l said:

Не відсталий - той хто це зробив (Ізраїль)

Ізраїль, за досить короткий строк - побудував потужну систему оборони, армію, досяг великих успіхів  в економічному сенсі, за якихось 50 років...з нікуя... і Україна - зможе, навіть швидше, нам же не потрібно з нікуя починати?
І таки да - їбашить фашистів в будь-якій країні світу, і покуй, що там дідам вже по 90 років, сказали - "знайдуть і заїбашать, де б не були", от і нам - потрібно переймати цей досвід.

• +1 1
Опубліковано

Ізраїлю легше - німецькі діди ховаються десь в глуші в країнах 3го світу, російським фашистам ховатись не треба, їх захищає 1й в світі ядерний арсенал.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказав:

Ізраїлю легше - німецькі діди ховаються десь в глуші в країнах 3го світу, російським фашистам ховатись не треба, їх захищає 1й в світі ядерний арсенал.

І як цей ядерний арсенал допоможе умовному льотчику стратавіації, а тим більше рядовому ванькє?

• +1 3
Опубліковано
6 годин тому, volks сказав:

І як цей ядерний арсенал допоможе умовному льотчику стратавіації, а тим більше рядовому ванькє?

якщо не покидатиме расєюшку, то хрін коли і хто його вчепить

• +1 2
Опубліковано
24 minutes ago, Werwolf777 said:

враховуючи розміри кацапстану, робити це немає потреби 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Werwolf777 said:

чому? дати - досить небагато грошей, якомусь маргіналу- і ось тобі жмур, це ж рашка...
А якщо серйозно, то досвід в наших спецслужб - вже є, і успішний досвід;) навіть не про "моторолу" мова...:0011:

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказав:

чому? дати - досить небагато грошей, якомусь маргіналу- і ось тобі жмур, це ж рашка...
А якщо серйозно, то досвід в наших спецслужб - вже є, і успішний досвід;)

Там 2 млн біженців з України. І далеко не всі з власної волі.

+ Як не крути, а після закінчення війни, нехай не відразу, а кордони відкриють. І думаю в нас немало бажаючих помститись.

• Ха-ха 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Bliksss сказав:

безперечно, але, хай це роблять - "люди з ліцензією";)

Я чомусь думаю, що ми говоримо про одних і тих же людей^_^

• +1 1
Опубліковано (змінено)
7 minutes ago, volks said:

Я чомусь думаю, що ми говоримо про одних і тих же людей

Не можу знати твої думки, але - поділяю бажання:0130: просто, якщо "без ліцензії" це робити - можуть бути трабли... А так, є - "відповідна служба", мож після ПЕРЕМОГИ - створять ще більш спеціалізовану організацію...

Опубліковано
2 hours ago, Bliksss said:

А якщо серйозно, то досвід в наших спецслужб - вже є, і успішний досвід;) навіть не про "моторолу" мова...:0011:

Я вже давно про це говорив.

Оголосити, що за голову любого руснявого пілота наша держава готова заплатити умовних 10-100к зеленими. 

Це все одно буде дешевше ніж збивати їх літаки, а літак, навіть самий наворочений, без пілота є грудою металолому.

Але думаю ще не все так просто. Ймовірніше за все що пілотів тих же "стратегів" охороняють як пуйло. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
9 minutes ago, Electronshik said:

Ймовірніше за все що пілотів тих же "стратегів" охороняють як пуйло. 

Таких - так, вони і самі, мабуть коли ходять - оглядаються;) Але, на те і спецслужби... Він (льотчик) - щось їсть, дихає повітрям, не у вакумі живе? Не все так просто, навіть - "наш місцевий льотчик розказував", тут на борді, що це все продумано...

Хоча, мова була про капітанів кораблів (підводних човнів), але - "принцип дії" аналогічний, мабуть.

• +1 1
Опубліковано
19 minutes ago, Electronshik said:

Я вже давно про це говорив.

Оголосити, що за голову любого руснявого пілота наша держава готова заплатити умовних 10-100к зеленими. 

Це все одно буде дешевше ніж збивати їх літаки, а літак, навіть самий наворочений, без пілота є грудою металолому.

Але думаю ще не все так просто. Ймовірніше за все що пілотів тих же "стратегів" охороняють як пуйло. 

Навіть якщо його й недістануть, він все своє нікчемне життя буде ходити озиратися з думкою, що його можуть вбити. Що також свого роду покарання

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
24 minutes ago, sasha2008lk said:

Навіть якщо його й недістануть, він все своє нікчемне життя буде ходити озиратися з думкою, що його можуть вбити. Що також свого роду покарання

це станеться якщо їх раптово помре штук 100

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...