Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, case_l сказав:

отут тобі відповідь:

Та ні, по суті відповіді саме на моє питання там теж не було. Я його тричі повторюю і переписую іншими словами, але суть його чомусь так і не розуміють

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказав:

Всі, хто дає нам зброю ведуть свою гру, ту яку вважають для себе вигідною от і все.

Ок, це логічно і має право на життя. Тобто усі, хто нам дає зброю, однією рукою її дають, а іншою одразу умовно кажуть "але ні-ні бити нею по педерації". Ок, ми всі розуміємо, що того "ні-ні" ніхто не буде дотримуватись. Але ! Чому все ж таки те "ні-ні" кругом і постійно має звучати ?! Чому ж ті всі надавачі зброї його так свято мусять озвучити як молитву ?  

Опубліковано
7 hours ago, MANJAK11 said:

нда. Ну ладно. Задам тоді наводяще запитання. Для чого Україна тримає значну кількість військ і техніки з Білоруссю ?

Тому що "та це ж було вже" коли з території Білорусі русня заходила колонами? І донедавна всякими "учєніями" шастали понад Білоруським кордоном туда-сюда?

Опубліковано
2 hours ago, romanc said:

https://t.me/bomjpmk/7589

З вже опублікованого. Добавлю, більша частина- група евакуації.

А яка різниця чи це дрг під Бахмутом чи в Чернігівській області?

Опубліковано

Речник Держдепу США Метью Міллер заявив, що Сполучені Штати не заохочують Україну проводити атаки за межами своєї території. Але Україна сама має вирішувати, як проводити військові операції.

«Тож саме Україна має вирішувати, як вона хоче проводити свої військові операції. Але саме росія є агресором у цій війні», — додав він.

https://hromadske.ua/posts/ssha-ne-zaohochuyut-ukrayini-do-atak-za-mezhami-krayini-ale-ukrayinci-virishuyut-sami-derzhdep

Опубліковано
10 hours ago, SergLutsk said:

Ок, це логічно і має право на життя. Тобто усі, хто нам дає зброю, однією рукою її дають, а іншою одразу умовно кажуть "але ні-ні бити нею по педерації". Ок, ми всі розуміємо, що того "ні-ні" ніхто не буде дотримуватись. Але ! Чому все ж таки те "ні-ні" кругом і постійно має звучати ?! Чому ж ті всі надавачі зброї його так свято мусять озвучити як молитву ?  

Тому що росія має ядерну зброю, і ніхто не хоче отримати приліт на своє місто, США колись бахнуло на хіросіму й нагасакі, показали тим самим що може бути якщо їх не слухати і т.д.

Тому якось так і виходить що вроді і допомагають, але самі ж розуміють що цього мало та не достатньо.

Плюс не хочуть щоб їхня зброя попала до орків щоб вони не зробили аналіз зразків та не вдосконалили свою.

Плюс вони отримують досвід, це ж мрія напевно всіх концернів військових які хотіли б в реальних боях випробувати свою зброю. Це ж не по мішеням стріляти та писати що ефективність 1.0.

• -1 1
Опубліковано
2 hours ago, alexvvv said:

А яка різниця чи це дрг під Бахмутом чи в Чернігівській області?

Так то не є місцевість де ведуться бойові дії, як підписує Залужний. 

https://t.me/ok_pivnich1/2756

Це тільки офіційні "нема втрат"...

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, MACCEN сказав:

Плюс не хочуть щоб їхня зброя попала до орків щоб вони не зробили аналіз зразків та не вдосконалили свою.

Не думаю що як захоплять, то щось там вдосконалять, чи хоча б схоже зроблять. Іранці он щось там десь взяли, а на виході получились пердячі мопеди/шахеди.

Мало з компа вийняти проц, проаналізувати що там і як. Такий самий зробити не вийде, як би не старались. Нема кому і нема на чому. 

Так само і зі зброєю.

Петріоти 80-х років збивають кинжали тіпа сучасні

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
16 minutes ago, WebTraveller said:

Які 80-ті? Там давно начинка нова і нові ракети. PAC-3, що збив кинжали, взятий на озброєння лише в 2001 році.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Так то не є місцевість де ведуться бойові дії, як підписує Залужний. 

чому не ведеться,там обстріли і не припинялись 

Опубліковано
1 hour ago, WebTraveller said:

Не думаю що як захоплять, то щось там вдосконалять, чи хоча б схоже зроблять. Іранці он щось там десь взяли, а на виході получились пердячі мопеди/шахеди.

Мало з компа вийняти проц, проаналізувати що там і як. Такий самий зробити не вийде, як би не старались. Нема кому і нема на чому. 

Так само і зі зброєю.

Шахед це масовий продукт, в якого копійчина вартість в порівнянні з ракетами, плюс його збиття вартує противнику більше грошей чим він сам. Та тим самим виявляє позиції ППО куди можна пултнути більш точнішу ракету.

Так що не треба недооцінювати противника.

Якщо вірити інтернету вартість шахеда 50 тис доларів. А вартість ракети в 10 разів більше. 

Шахеда можна значно швидше виготовити чим ту ж ракету.

Також заряд шахеда 50 кг. В С300 150, в три рази більше. Але є але.

Тому вся зброя яка є може бути досить ефективна звичайно що при гоамотниму використанні.

Опубліковано
8 hours ago, vampirich said:

Тому що "та це ж було вже" коли з території Білорусі русня заходила колонами? І донедавна всякими "учєніями" шастали понад Білоруським кордоном туда-сюда?

от для того щоб НЕ заходили з Білорусі, наші і тримають війська, а кацапам тепер прийдется там тримати декілька БТРГ, щоб наші ВЖЕ туди не заходили. Це ж очевидно. Ясєн пєнь, що ніхто там не збирався затримуватись. Кацапи нарвались на те, що самі й провокували. Дякуючи одній роті, в кількості 100 чоловік, там тепер буде тусуватись декілька тисяч кацапів для оборони. А нє, все повторится знову, через декілька кілометрів збоку, чи на іншому КПП. А ти кажеш, нема стратегічного значення :) Про політичне значення, я взагалі мовчу ))

• +1 3
Опубліковано
15 minutes ago, MANJAK11 said:

от для того щоб НЕ заходили з Білорусі, наші і тримають війська, а кацапам тепер прийдется там тримати декілька БТРГ, щоб наші ВЖЕ туди не заходили. Це ж очевидно. Ясєн пєнь, що ніхто там не збирався затримуватись. Кацапи нарвались на те, що самі й провокували. Дякуючи одній роті, в кількості 100 чоловік, там тепер буде тусуватись декілька тисяч кацапів для оборони. А нє, все повторится знову, через декілька кілометрів збоку, чи на іншому КПП. А ти кажеш, нема стратегічного значення :) Про політичне значення, я взагалі мовчу ))

Ну перший комент я писав коли інформаційна ситуація була на рівні "вскочили, почудили і звалили", але тепер таки все по іншому, так що ти правий.

Але іншої сторони - після попередньої вилазки щось оборона русні в тому напрямку не побільшала. Чому - ніпанятна

Опубліковано
37 minutes ago, vampirich said:

Ну перший комент я писав коли інформаційна ситуація була на рівні "вскочили, почудили і звалили", але тепер таки все по іншому, так що ти правий.

Але іншої сторони - після попередньої вилазки щось оборона русні в тому напрямку не побільшала. Чому - ніпанятна

їм Білгородська область не так важлива 

• +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, alexvvv сказав:

їм Білгородська область не так важлива 

Мені чомусь теж здається що вони хєр на неї ложили, хоч би їй там пі..єц повний наступав. Головне сакральний Крим (звісно не з економічної точки зору головний)

Опубліковано
4 hours ago, alexvvv said:

чому не ведеться,там обстріли і не припинялись 

Офіційно не визнається зоною бойових дій.

https://t.me/mariupolnow/29550

Пишуть що через Сумський кордон возять..

Опубліковано
19 годин тому, MACCEN сказав:

Якщо вірити інтернету вартість шахеда 50 тис доларів. А вартість ракети в 10 разів більше. 

Так шахеди зараз ракетами і не збивають.

• +1 2
Опубліковано

Не важливо чим їх збивають, важливо що вони коштують мало, відволікають підрозділи ППО.

Цікаво тільки те, як їх можна дешево та ефективно знищувати.

Опубліковано

@MACCEN, от якраз таки таки штуки типу гепард, або радянський аналог шилка(тунгуска) і є супер проти шахедів. А вартість снаряду до гепарду явно буде менше ніж 50кбаксіків. 

Шахед можна збити з кулемету, тільки переробивши його на зенітний.

десь у телеграмі проскакувало фото якогось рашистського монстра типу основа від маталигі а на нього прилеплена морська башта з кулеметом. Я думаю що то була їх імпровізація проти дронів

• +1 3
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

@MACCEN, от якраз таки таки штуки типу гепард, або радянський аналог шилка(тунгуска) і є супер проти шахедів. А вартість снаряду до гепарду явно буде менше ніж 50кбаксіків. 

Шахед можна збити з кулемету, тільки переробивши його на зенітний.

десь у телеграмі проскакувало фото якогось рашистського монстра типу основа від маталигі а на нього прилеплена морська башта з кулеметом. Я думаю що то була їх імпровізація проти дронів

Але їх треба дуже багато, щоб закрити періметр.

Согодні авіація гонялася за шахідами

Опубліковано
Just now, romanc said:

От tucano стали би в нагоді, з невеликим расходом палива, та швидкістю.

• +1 1
Опубліковано
30 minutes ago, romanc said:

ще кажуть наша авіація погано їх бачить через застарілі радари

Опубліковано
On 5/23/2023 at 3:51 PM, vampirich said:

навіть якщо б вскочили, почудили і звалили, це нічого не міняє, бо то вже як мінімум другий раз, офіційно, й з більшою кількістю людей і техніки. Тобто логічно передбачити, що наступного разу буде ще більше людей і техніки і кацапам полюбому  треба реагувати, збільшуючи чисельну присутність військових 

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...