Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 minutes ago, MACCEN said:

Я мав на увазі що гроші є, тому краще їх платити якщо є можливість дійсно професіоналам свої справи, чим ті ж самі гроші платити мені який скоріше буде мінусом чим плюсом. Ну хіба прикрию собою амбразуру якусь.

по перше, професіонали заробляють значно більше ніж дві з половиною штуки баксів. Такі гроші заробляятся в країнах Європи й без прямої загрози життю і на набагато меньшій кваліфікації . Погуглив, якщо відсіяти всяку кацапську срань, то це десь від 450 долларів в ДЕНЬ, тобто більше 10к баксів на місяць на ОДНОГО солдата. Понятно, що якийсь мало мальськи значимий наступ потребує хоча б 10к професійних солдат, не рахуючи техніку , а це на хвилиночку винь да полож не мало не багато 100млн баксів на МІСЯЦЬ, а реально служать сотні а не десятки тисяч солдат, бо довжина лінії фронту 3700 кілометрів, з яких на 1500км йдуть активні бойові дії. Ну і наостанок, ніякий професіонал не буде отримувати лінію оборони до останнього подиху, щось не так, пішли нафіг, а наші хлопці тримають, не всі, звичайно, але справжніх героїв дуже багато

• +1 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
18 minutes ago, YVitaliy said:

Це перше-ліпше посилання. Ветував не через Україну, а через в'язницю. Ось інші

https://www.epravda.com.ua/news/2016/12/24/615739/

https://zn.ua/ukr/POLITICS/obama-pidpisav-oboronniy-byudzhet-ssha-2016-z-300-mln-viyskovoyi-dopomogi-dlya-ukrayini-chaliy-192178_.html

з січня 2017 року президентом став вже Трамп, але щось не нагуглилось зходу, що конкретно із озброєнь було поставлено в Україну в 2016-17 роках

• +1 1
Опубліковано
3 hours ago, Bliksss said:

ключове слово - грамотно, і справедливо. Сподіваюсь, після перемоги - розберуться де і чия земля, і землю отримають люди - які на це заслуговують. Заберуть в тих хто не заслуговує, дадуть тим - хто за неї кров проливав.

Мдаа, дорослий, зрілий чоловік а в казки віриш.

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
21 хвилин тому, MANJAK11 сказав:

що конкретно із озброєнь було поставлено

Думаю, те саме, що поставляється переважно й зараз: радянська зброя. Джавеліни ж просто наробили багато шуму - як не як "сучасна" високоточна зброя, в порівнянні з радянським "барахлом".

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Litovets said:

Мдаа, дорослий, зрілий чоловік а в казки віриш.

я ж не "про програму" чергової партії бідних і знедолених...

де -буде основне  завдання - "голосуйте і буде вам щастя" ;) Я - про думати головою.

P.S. Поглянемо з іншої сторони, голови сільрад - побоювались "атовців" в земельних питаннях, тут - хз, не треба боятись - тікати треба, якщо "голови сільради" - відчувають провину ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
4 hours ago, MACCEN said:

а що мішає ще найняти професійну армію чужу для виконання задач?

хз найняти по світу дійсно профі, яким на пенсії скучно - можливо вже й такі воюють. Але як показують то вооють ті, хто з своїх собистих міркувань пішов, і скоріше не за якісь гроші.

А тут тупо от тобі гроші, от тобі задача і погнав.

вагнеров

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
4 hours ago, MACCEN said:

а що мішає ще найняти професійну армію чужу для виконання задач?

хз найняти по світу дійсно профі, яким на пенсії скучно - можливо вже й такі воюють. Але як показують то вооють ті, хто з своїх собистих міркувань пішов, і скоріше не за якісь гроші.

А тут тупо от тобі гроші, от тобі задача і погнав.

Тому що й так різні Бразилії з Індіями кажуть,що це не Україна воює проти агресора  Росії- а Америка воює з Росією ,на території України. І тому вони санкції вводити не будуть проти Росії. Тому й ленд ліз тримають на самий крайній випадок,коли вже пофіг ,хто що говорить...

Кажуть серед вагнерів досить багато українців, частина з них відмовилась воювати проти України.Поїхали в Африку.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
27 minutes ago, Nokian said:

Тому що й так різні Бразилії з Індіями кажуть,що це не Україна воює проти агресора  Росії- а Америка воює з Росією ,на території України.

ну то країну "диких обізян" - можна і послати...хай відчують рузькій мір

Індію - трохи складніше, але - легше ніж Китай, все - буде.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, Alex S said:

Фіга ссє форуму нема…, це коли ви стигли 6 сторінок написати? 

Фіга ссє місяць швидко пролетів :)

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 3
Опубліковано
1 hour ago, YVitaliy said:

Думаю, те саме, що поставляється переважно й зараз: радянська зброя. Джавеліни ж просто наробили багато шуму - як не як "сучасна" високоточна зброя, в порівнянні з радянським "барахлом".

Абсолютно вірно. Всі набої, від пістолета ПМ до Урагану. Десятки тисяч тон дизпалива, бензину, авіагасу. Всі запчастини до переданої техніки ,що була віддана Україні. Від УАЗів до Міг 29 тих. Всі ракети ППО від ПЗРК до Буку. Вся освітянська програма того ос що вчиться на західні зразки. Це конкретно те ,що зараз надходить.

• Дякую! 2
Опубліковано
7 minutes ago, vampirich said:

Фіга ссє місяць швидко прл'олетів :)

Та бля не стримався. Думав знов материнки і галоші з спіненого каучуку продають.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
55 minutes ago, romanc said:

вагнеров

дивлячись - що ти маєш на увазі... серед "вагнерівців" там є просто - хз як назвати, люди - яких навіть на зоні ніяк не називають, не звертаються і обходять стороною (і живуть не довго вони). Таких в Україні - мож є, якщо - є, то одиниці, на "критій".

P.S. "Чув", якщо виявляли бажання в армію - давали УДО, тим хто з АТО і за не тяжкі злочини, типу - десь там по морді комусь дав - більше ніж треба і т.п. Підтвердити не можу, бо - "чув", але - думаю що норм варіант.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
9 minutes ago, romanc said:

Це відмінили 15млн по загибелі? Буде 1млн?

бля, ну не будь таким як "дехто"

Постраждалі та родичі загиблих внаслідок війни цивільних героїв отримають виплати

Працівники об’єктів критичної інфраструктури, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування отримають одноразову грошову допомогу за завдану агресією росії шкоду життю та здоров’ю під час виконання ними службових обов’язків.

• +1 1
Опубліковано

Так ви і не доженете що таке стан війни. Чого не вводять. І на жаль мабуть не введуть. А могли б тисячі життів врятувати, війну швидше закінчити. І іноземних партнерів своєю корупцією не шокувати. Я просто не знаю чи варто тут писати. Я б розказав. Маньяк, ну ти то повинен зкнокати. Чому країна вмивається кров’ю щодоби в стану війни немає досі?

• +1 2
Опубліковано

Я ще спробував шукати в неті і не знайшов. Скільки за 30 років було всього сумарно скликань Верховної Ради. Хто знає, дуже цікаво ?

• +1 1
Опубліковано
33 minutes ago, Alex S said:

Я б розказав.

ну і не кажи

35 minutes ago, Alex S said:

Так ви і не доженете що таке стан війни.

піздець як страшно

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
1 hour ago, Alex S said:

Чому країна вмивається кров’ю щодоби в стану війни немає досі?

Не буду казати за істину в останній інстанції, але колись слухав на ютубі як досить докладно розбирали момент чому саме в нас офіційно не оголошується війна. В основному економічні фактори. Дуже багато ризиків розриву економічних відносин з багатьма закордонними фірмами, бо їх місцеве законодавство забороняє вести торгівлю з країнами, що офіційно перебувають у стані війни.

За останніх досить багато років на планеті практично ніхто офіційно не оголошував війну. Навіть коли громили Ірак, офіційно війну Іраку не оголошували. 

Виходить так що війну офіційно оголошувати економічно невигідно. На жаль це не зупиняє від ведення війн, просто не називаючи війну війною а казна чим: збройний конфлікт, ато, спєцопєрація, та тому подібна хєрня.

Якщо я помиляюсь то можете мене поправити

• +1 1
Опубліковано
3 minutes ago, Electronshik said:

Не буду казати за істину в останній інстанції, але колись слухав на ютубі як досить докладно розбирали момент чому саме в нас офіційно не оголошується війна. В основному економічні фактори. Дуже багато ризиків розриву економічних відносин з багатьма закордонними фірмами, бо їх місцеве законодавство забороняє вести торгівлю з країнами, що офіційно перебувають у стані війни.

За останніх досить багато років на планеті практично ніхто офіційно не оголошував війну. Навіть коли громили Ірак, офіційно війну Іраку не оголошували. 

Виходить так що війну офіційно оголошувати економічно невигідно. На жаль це не зупиняє від ведення війн, просто не називаючи війну війною а казна чим: збройний конфлікт, ато, спєцопєрація, та тому подібна хєрня.

Якщо я помиляюсь то можете мене поправити

Поправляю окремим постом. Оголошення війни в країні. А не оголошення іншій державі.Військовий стан і стан війни це різні речі. 

Опубліковано
15 minutes ago, Alex S said:

Поправляю окремим постом. Оголошення війни в країні. А не оголошення іншій державі.Військовий стан і стан війни це різні речі. 

ну і х*й з ним, "тримай при собі", напишеш в мемуарах - що ти хотів сказати.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
46 minutes ago, Electronshik said:

Виходить так що війну офіційно оголошувати економічно невигідно.

не так, війну - треба через ООН "пропустити", обгрунтувати - що і як, типу - немає іншого виходу, а не з метою загарбання територій і т.п.

Без оголошення війни - це просто збройна агресія, що робить ООН? Правильно - ніхуя.

З іншої сторони, рузьке на нашій землі- не військовослужбовці, а просто гопніки у формі, і що з ними зроблять - нікого не їбе...теоретично - так би мало бути.

P.S. Сам путлєр казав - "хворму можно купіть в любом магазінє", ну вот, що я маю - перед тим як стріляти, документи в нього запитувати? так і документи - можна купити, рузькі...це на випадок - якщо заїбашив узького з піднятими руками, але - дуже хотілось.

Путя - сам підписав їм вирок, є - відео де путя каже про форму, які проблеми? чи наші солдати - в сортах гівна повинні розбиратись? немає оголошення війни, всі хто сюди прийшов зі зброєю в руках - терористи, жодні конвенції не мають застосовуватись.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...