Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
28 хвилин тому, Bliksss сказано:

можуть і тут, в районі рівненщини "щось зробити"

якщо глобально, стоїть задача брати всю Україну з відсіканням шляхів поставки озброєнь, то який сенс лізти в Київ?. тоді будуть прориватись на Вараш, Шацьк, Ковель, Львів... Але другого жеста доброї волі їм свої ж не пробачать. Думаю, що такий масштаб не потянуть. Навіть якщо всю силу Білорусі залучать. 

Навіть по Харкову... логічніше Донецьку, Луганську, і, якщо це получиться, то тоді  на нові території... на Херсон, Миколаїв, Одесу, Кишинів... вони пріоритетніші, ніж Харків.  

минулоріч першими маркерами був масовий виїзд "знаючих" закордон. зараз якось тихо. Та й розвідка наша щоденно говорить, що з Білорусі нічого не буде, тому за глобальний наступ беруть сумніви.

Як на мене, то вони настільки обісрались з СВО, що тупо хочуть її пошвидше закінчити взяттям "території ЛДНР" і переходом в оборону - втриманням коридору в Крим. Далі "зализування ран" і багаторічні накопичення сил для нового глобального наступу або оборони вже від України в НАТО

Змінено користувачем Профессиона́л
  • +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
58 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

якщо глобально, стоїть задача брати всю Україну з відсіканням шляхів поставки озброєнь, то який сенс лізти в Київ?. тоді будуть прориватись на Вараш, Шацьк, Ковель, Львів..

Та ну закрити кордон аж до Румунії - то не реальна задача. Це що буде така розтягнута колона по ворожій території вздовж кордону з натівськими країнами?    Єдине що можна - захопити рівненську АЕС 

• +1 2
Опубліковано

А чому їм відрізати якісь шляхи щодо постачання техніки? В НАТО її не так багато щоб віддати нам все, бо нам треба одразу дуже багато, треба ще щось і собі залишити. Так списане щось дадуть бо самим дорого утилізовувати в себе. Плюс отримають дані про ефективність своєї техніки в реальних боях що для них теж плюс.

А так ворог може залишитись там де зараз є, далі стати в глуху оборону і вижидати що буде далі ну да будуть так то чуть чуть кошмарити і все. 

Далі будуть просувати мульку в ЄС тож вже нікуди не йдем ну подумаєш там кусочок відджали. Тож Крим схавали і нічого. Давайте нам послабляйте санкції і так далі. Далі чекати кого оберуть в США.

США вигідний расклад, там свої муткі з ЄС, плюс НАТО буде закуповувати зброю в США яка там напевно вся в приватних руках, бізнес нічого особистого. Нажаль ми страждаємо як завжди.

Ще й прлихнути може в районі Ірану там свої інтереси в когось. Китай напевно теж має свої інтереси поряд біля себе.

Зараз йде переділ влади світової.

• +1 1
Опубліковано
12 годин тому, Профессиона́л сказано:

якщо глобально, стоїть задача брати всю Україну з відсіканням шляхів поставки озброєнь, то який сенс лізти в Київ?. тоді будуть прориватись на Вараш, Шацьк, Ковель, Львів... Але другого жеста доброї волі їм свої ж не пробачать. Думаю, що такий масштаб не потянуть. Навіть якщо всю силу Білорусі залучать. 

Навіть по Харкову... логічніше Донецьку, Луганську, і, якщо це получиться, то тоді  на нові території... на Херсон, Миколаїв, Одесу, Кишинів... вони пріоритетніші, ніж Харків.  

минулоріч першими маркерами був масовий виїзд "знаючих" закордон. зараз якось тихо. Та й розвідка наша щоденно говорить, що з Білорусі нічого не буде, тому за глобальний наступ беруть сумніви.

Як на мене, то вони настільки обісрались з СВО, що тупо хочуть її пошвидше закінчити взяттям "території ЛДНР" і переходом в оборону - втриманням коридору в Крим. Далі "зализування ран" і багаторічні накопичення сил для нового глобального наступу або оборони вже від України в НАТО

Сьйобующіє в большом колічєствє - це не маркери на жаль ні фіга. Всі хто хотів , сьєбали в лютому- квітні 2022, всі інші за весь 22 рік. Ті що залишилися, або вирішили ,буде що буде ,або не мають вісім штук. І що в голові в покидька також ніхто не знає. 

• +1 3
Опубліковано

@MACCEN Занадто багато на поставлено на карту. Дуже багато грошей вже вкладено. 

За Україною дуже уважно спостерігають інші країни, які б хотіли б так само як рашисти розв'язати війну для вирішення своїх питань та питань з сусідами. Але зараз вони оцінюють те, що робиться і пробують прорахувати наслідки. Якщо рашистів загонять у дупу світу, обкладуть з усіх сторін репараціями... Не думаю що багато хто забажає повторити долю рашистів. І навпаки, якщо Україна (а з нею і НАТО морально) зазнає поразки, то це покаже всім що всі ці організації нічого не варті, війни можна та потрібно розв'язувати. І у світі почнуть спалахувати одна за одною війни. А запорукою безпеки країни може стати лише наявність ядерної зброї та засобів її доставки. Що дуже швидко поставить світ на межу ядерного взаємознищення. А це на заході нікому не потрібно. Зараз світу загрожує одна мавпа з великою ядерною палицею і скільки всім головної болі, а як їх стане багато? 

• +1 7
Опубліковано
22 часа назад, Bliksss сказал:

спрощую задачу, привіз (скільки треба, квітень-березень) ще до того як відмінили мито, не з Польщі, не з Китаю...з Америки;)
2 тижні, і дешевше ніж тут. Потім - так само возив у листопаді-грудні, швидко, оплата за кілограми, нік*я не змінилось

серйозно ? 1000 штук ? Причому 1000 то як би метафорична, й як би мінімальна кількість, заради якої є смисл заморачуватись впринципі. Я ж спеціально кількість вказав. Бо 10 штук зараз дійсно мабуть швидше вийде привезти. 

нічо, що це - літаком (що значно дорожче), десь в Європу, а потім - машиною по логістичним складах, а тоді машиною в Україну?

згідний почати працювати з тобою, в дуже великих обьємах , тобто фурами. Для початку, можна в приват, скажи приміром ціну, яку можеш запропонувати на радіоприймачі Golon 606-608. Golon 9922-33. Golon 381-382. Golon 8866. ну можна й інші позиції цієї фірми. Кількість від 100 ящиків по кожній позиції. Мені стільки не треба, але знаю куди можна запропонувати :) , якщо ціна хороша ) 

от і весь прикол, працювати "в білу" - (деколи)вигідніше, бо на "вирішення питань" - час і гроші витрачаються.
В результаті - дешевше ніж у "крупного постачалька в Одесі".

P.S. досить довго - "мав відношення" до фірми, яка завозила напряму від виробників - ноути, материнки, мікросхеми, сам - бував на заводах ;)

знаю - "як воно робиться" (в плані - привезти, та черги на виробництві, коли - попит зростає)

ще раз повторюсь, приколи починаются в обьємах, а не 10 штучок

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Не важливо, по суті, кудою полізуть, треба морально (бажано і матеріально) бути готовим, в разі чого, перевезти свою сімью чи в іншу частину країни, чи відправити за кордон. І помагати помагати армії хто чим може, не зважаючи на тих підарасів, які соболині шуби собі хочуть, образно кажучи. Хто може, допомагайте матеріально, кому скрута грошима, у вільний час, можна знайти, що робити в волонтерських організаціях. Але не будьте байдужими

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 5
Опубліковано

https://m.gordonua.com/news/politics/milliony-v-divane-smi-pokazali-video-obyskov-u-byvshego-zamministra-oborony-ukrainy-1648542.html 

Яка цікава схема,звідки у чиновника такі суми грошей 

Бабуся 86 років позичила 

Точно так само кілька років тому один віз з митниці Ягодин в Київ повен багажник баксів, 

Спочатку гроші забрали,а потім ,,виявились,, що це ,,позичені, якимось армяном з Вінниці.,чи Хмельницька.

Віддали і вибачились.

Ясно ,що процент кому треба потрібний пішов 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Nokian сказано:

https://m.gordonua.com/news/politics/milliony-v-divane-smi-pokazali-video-obyskov-u-byvshego-zamministra-oborony-ukrainy-1648542.html 

Яка цікава схема,звідки у чиновника такі суми грошей 

Бабуся 86 років позичила 

Точно так само кілька років тому один віз з митниці Ягодин в Київ повен багажник баксів, 

Спочатку гроші забрали,а потім ,,виявились,, що це ,,позичені, якимось армяном з Вінниці.,чи Хмельницька.

Віддали і вибачились.

Ясно ,що процент кому треба потрібний пішов 

читай - "гондон.уа" - ще не таке буде;)

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

ну, "можливо" ще комусь?;)

Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

Не важливо, по суті, кудою полізуть, треба морально (бажано і матеріально) бути готовим, в разі чого, перевезти свою сімью чи в іншу частину країни, чи відправити за кордон. І помагати помагати армії хто чим може, не зважаючи на тих підарасів, які соболині шуби собі хочуть, образно кажучи. Хто може, допомагайте матеріально, кому скрута грошима, у вільний час, можна знайти, що робити в волонтерських організаціях. Але не будьте байдужими

Куди!!? Куди!? Де та інша частина України? Проясни пам’ять , згадай скілько згорівших машин стояло на півночі і заході від Києва 12 міс тому… ( разом з мандрівниками в середині) Згадай… Це люди відправляли сім’ї в ту частину чи за кордон. 

Опубліковано
13 хвилин тому, Alex S сказано:

Куди!!? Куди!? Де та інша частина України? Проясни пам’ять , згадай скілько згорівших машин стояло на півночі і заході від Києва 12 міс тому… ( разом з мандрівниками в середині) Згадай… Це люди відправляли сім’ї в ту частину чи за кордон. 

буває, кацапи злякались бандер і почали валити все що рухається, а так то до польського кордону і пішки дійти можна 

Опубліковано (змінено)
4 часа назад, MANJAK11 сказал:

Куди ти кого первезеш?

Уяви бац наступ немає зв'язку з рідними, які в тебе діїі? Ну ок, якщо є авто пригнув в ньго поїхав збирати всіх по списку, а таких як ти буде овер дофігіща бо всі на ізмєні, корки, затори на дорозі, істерика, бійки і так далі.

Ок, зібрав ти всіх, далі куди будеш їхати? Зв'язку немає та й кому вірити кажуть тобі ну вже в Ковелі, ти куди далі в який район?

Їхав бац, в тебе спустило колесо, які дії? Поки поміняв вже щось може прилетіло кудась, і так далі.

Хто вже має тикий настрой і запас як ти кажеш по грошам, то вже вивіз своїх рідних кудись за кордон, принаймні заради дітей, щоб у них було більш менш спрогнозоване майбутнє, чим тут.

Всі так думають, я 24 лютого зранку стояв в черзі в аптеку то від залізничного вокзалу черга за годину просунулась на метр тільки. А тоді ще не всі усвідомлювали що війна це серйозно і на довго, і можуть бути жертви та прильоти. 

В знайомих друзі не схотіли залишии авто, бо було шкода його кинути,  далі треба було тікати, то оркі їх десь депортували що зараз досі не можуть їх знайти. 

PS: плюс в нас багато мостів, якщо їх хтось підірве чи наші чи ворог, багато в тебе буде шляхів обїхати швидко?

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, alexvvv сказано:

буває, кацапи злякались бандер і почали валити все що рухається, а так то до польського кордону і пішки дійти можна 

А я бачив( правда на відео) бо був за кордоном. Дружина з вікна знімала . Як бендери жостко сьйобували. Перші три дні після вторгнення особливо жостко. Півбудинку десь сьєбало. З тої половини ,половина так і не повернулася. Тілівізора певно зара дивляця… і пісень повстанських увечері мабуть співають.

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Alex S сказано:

Як бендери жостко сьйобували.

ну то дивно якось, кацапські пацанчики-срочники не бояться йти на забій в чужу країну, а тут здорові мужики покидали свої домівки і втекли 

• +1 1
Опубліковано (змінено)

та полазь по інету. найпопулярніші ролики - як свалюють від повісток. Як юристи розказують - законно чи незаконне їх вручення, як їх не отримувати і т.д. Вручення повісток подають як покарання за гучні вечірки, дрібні хуліганські дії і т.д... Всі публічно хвалять ЗСУ, а самі тримаються подалі від фронту, готові воювати лише чужими руками. В безпечних регіонах і в інеті герої такі шо ппц. Знаю багатьох "туристов", які навіть в військовій формі ходять, на похоронах героїв бувають в якості масовки. А на фронт - нє-нє, "я нє трус, но я баюс", "хай інші воюють, я своє відвоював"... мєнтяри йобані, гидота паразитна... Коли начнеться жопа, як 24 лютого, то такі першими масово будуть свалювати або никатись, як щурі, забуваючи слова присяги, яку давали українському народу. Своя срака цінніша за все і всіх.

якщо всі стоятимуть осторонь, ніби їх ця війна не стосується, то перемоги нам не бачити.

Змінено користувачем Профессиона́л
  • +1 3
Опубліковано
6 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

Вручення повісток подають як покарання за гучні вечірки, дрібні хуліганські дії і т.д...

для таких треба якісь штрафбати робити чи що, без грошового забезпечення    

• +1 1
Опубліковано

якщо повістки видаватимуть в якості покарання, то ті, хто їх отримує добровільно відчуватимуть себе лохами і лише цієї причини достатньо, щоб їх не брати. 

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Pr0ektant сказано:

якщо повістки видаватимуть в якості покарання

а потім вони записують відео - нас кинули, трусів немає,  шкарпеток немає, збої немає і скрізь зрада

Опубліковано
24 минуты назад, Профессиона́л сказал:

та полазь по інету. найпопулярніші ролики - як свалюють від повісток. Як юристи розказують - законно чи незаконне їх вручення, як їх не отримувати і т.д. Вручення повісток подають як покарання за гучні вечірки, дрібні хуліганські дії і т.д... Всі публічно хвалять ЗСУ, а самі тримаються подалі від фронту, готові воювати лише чужими руками. В безпечних регіонах і в інеті герої такі шо ппц. Знаю багатьох "туристов", які навіть в військовій формі ходять, на похоронах героїв бувають в якості масовки. А на фронт - нє-нє, "я нє трус, но я баюс", "хай інші воюють, я своє відвоював"... мєнтяри йобані, гидота паразитна... Коли начнеться жопа, як 24 лютого, то такі першими масово будуть свалювати або никатись, як щурі, забуваючи слова присяги, яку давали українському народу. Своя срака цінніша за все і всіх.

якщо всі стоятимуть осторонь, ніби їх ця війна не стосується, то перемоги нам не бачити.

А як сидіти в окопі під обстрілами і думати як то там Коля котлета в таї ніжиться та відпочиває, от якби таких всіх зачистили показово то моральний дух був би набагато кращий.

Він ж був депутатом, повинен був приклад показувати іншим та мотивувати інших, а що виходить йому можна, а іншим ні?

Всі думали що в нас щось можна змінити, революції і так далі, але по факту виходять ті ж яйця тільки в профіль, прикро стає якщо чесно.

А ті всі двоякі стандарти теж кумарять людей, одним можна іншим ні, якось не справедливо всі ж вроді рівні перед законом та конституцією чи хтось рівніший?

Чую (не знаю на скільки правда) з Волині саме більше загиблих, якщо то правда, то що вилиянкам саме більше треба за тих, хто приїхав звідти й відсиджується тут в нас?

PS: нахера ті всі викриття якщо по факту потім пишуть того відпустили, інший втік, для чого то все, щоб народ позлити? І як можна було допустити до таких масштабних розкрадань в наглу і ніхто нікого не боїться, у всіх там кругова порука бо всі їдять з одного корита і ходять в одну й ту ж саму баньку як то кажуть.

А ці всі фрази, от закінчиться війна от тоді наведемо лад ого-го, ото вже заживемо. Не знаю як в кого, але в мене вже стає таке відчуття що декому й добре що війна, капуста колотиться, інших від корита забрали, поставлять інших своїх і так далі.

• Cумний 2
  • +1 2
Опубліковано
18 хвилин тому, MACCEN сказано:

А як сидіти в окопі під обстрілами і думати як то там Коля котлета в таї ніжиться та відпочиває...

хай хлопці плюнуть на все і поїдуть по домах з тих окопів? правильно?

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
19 хвилин тому, MACCEN сказано:

що виходить йому можна, а іншим ні?

20 хвилин тому, MACCEN сказано:

ті всі двоякі стандарти теж кумарять людей, одним можна іншим ні, якось не справедливо всі ж вроді рівні перед законом та конституцією чи хтось рівніший?

А ти хочеш як коля катлєта.

21 хвилин тому, MACCEN сказано:

Чую (не знаю на скільки правда) з Волині саме більше загиблих, якщо то правда, то що вилиянкам саме більше треба за тих, хто приїхав звідти й відсиджується тут в нас?

Бл.. чоловіче. Нах.я ти цю всю х..ню строчиш. Реально ригати хочеться від цієї писанини.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

ну то дивно якось, кацапські пацанчики-срочники не бояться йти на забій в чужу країну, а тут здорові мужики покидали свої домівки і втекли 

Та лаааадно. А то нічо що вони тільки толпою і на техніці такі сміливі ? Яким чином сусід Коля має їм протистояти ? Поміняй їх місцями, Колі бтр і автомат, а срочнікам ланоса і монтіровку в руки - і хто тоді побіжить ? Давайте будемо реалістами, а не отими кінематографічними фантазіями жити, де "мусорщик" бандітів валить голими руками.

• +1 2
Опубліковано
5 часов назад, Alex S сказал:

Франківськ, Черівці, в ті края

• Cумний 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...