Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Alex S сказано:

Чи на будівництві попрацювати?

хочеш сказати, що будівельники мало заробляють? різноробів - не рахуємо, але і вони 500-700 в день.

мова була не про різноробів, прибиральниць і т.п. а про кваліфікованих працівників, зараз верстатника - х*й знайдеш навіть на 20к

я вже не кажу про гіпсокартонників/плиточників - там потрібно з повагою і на "ви"... а коли війна закінчиться, то ще більше за айтішників будуть мати ;)

А коли - нікуя не вмієш, казати що платять мізер - то вже інше питання.

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
55 хвилин тому, Alex S сказано:

Сам не хотів за 200 доларів підлоги помити?

от до чого це? там же не доктор наук миє (як в 90-х), а просто людина - яка не хоче сидіти вдома, чи крутити кабелі на німецькому заводі ;)

якби мені треба було (сидів без грошей та інших варіантів) - пішов би десь вантажником, наприклад, на НП - завжди потрібні, але - мова ж не про те.
Було конкретне запитання - де мало платять, якщо є спеціальність?

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Yurez сказано:

а що по-твоєму спеціальність? те, за що платять?

в моєму випадку - платять за досвід та вміння і покуй на дипломи і "корочки".

а ось льотчика, без диплома - на роботу не візьмуть)) та й з дипломом - не всякого візьмуть;) напевно...

Опубліковано
2 часа назад, Alex S сказал:

.І поки питання інтернету важить більше ніж питання виживання.

тому що вони діти, і не усвідомлюють всю глубину глубін, як то кажуть. Не дай Бог, звичайно, але скрута все розставить на свої місця, і пріорітети також.

• +1 2
Опубліковано
41 хвилин тому, Bliksss сказано:

в моєму випадку - платять за досвід та вміння і покуй на дипломи і "корочки".

а ось льотчика, без диплома - на роботу не візьмуть)) та й з дипломом - не всякого візьмуть;) напевно...

крім спеціальності(вміння, досвіду) потрібно весь час вибивати зароблені гроші у роботодавця, якщо не народився нахабним, то будеш все життя за мінімалку працювати, яким би незамінним не був. Більшість роботодавців на мій погляд, дуже нахабні і самовпевнені, тому більшість людей завжди буде отримувати в діапазоні декількох мінімалок, не більше. Відсотків 20 - в діапазоні 4-5 мінімалок, і 5% - решту зарплатного бюджету.

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

знайомі, в банк - шукали прибиральницю, на 8к грн - чистими (офіційно), зранку - до відкриття, і 2 рази на день махнути тряпкою, тижня 3 шукали.

інша історія, також - "жіночка прибирає" в офісах і т.п., сама на себе - менше 20К ніколи не мала (з її слів), крім того на одній з контор - оформлена на мінімалку.

Знаю іншу історію, в знайомого - мати все життя двірником пропрацювала, заробила на 4-х кімнатну квартиру, зараз їй десь під 75 - не може сидіти вдома, далі з 5 ранку віником/лопатою махає і має 2 ділянки, тобто ЗП*2
Це я до чого, а до того, що - було б бажання ))) а не "важко жити" і т.п.

Недавно - возив холодильник в ремонт, то знести і занести - дорожче ніж ремонт, і дуже спішили хлопці - замовлень багато, тупо - грузчики, 

то от розкажи, де - мало платять? якщо не рухатись, то так і буде, "під лежачий камінь - вода не тече";)

З твоїх слів роботи просто валом, це люди зажерлись сидять вдома і нікуя не роблять, 8к це по твоєму класна зарплата, це 8к на руки чи відмінусувати податки?

На тому ж Модерні скоротили багато людей, там кваліфіковані спеціалісти, куди вони підуть?

PS: коли я міській раді пропонував зробити ручні колонки для води, то водоканал відписав що треба купа дозволів і так далі типу ну нафіг.

Як мінімум треба готувати нормальне оповіщення людей на випадок коли не буде зв'язку, щоб можна було координувати рухи. Як в США в тих місцях де часті якісь торнадо і так далі, в кожній хаті є рація і базові станції автономні, де можна передзвонити в інший район чи на базу дізнатись що робиться поряд.

Також знати можливі варіанти евакуації з міста (я не кажу точні координати, але розуміти що робити якщо все таки полізуть таракани, бо дехто з військових буде знати раніше і якось попередить свою сім'ю, так принаймні дехто каже, що чоловік мені скаже раніше). Не у всіх є село і транспорт.

Куди далі явитись чоловікам з якими речами і так далі... Де це все???

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, Yurez сказано:

потрібно весь час вибивати зароблені гроші у роботодавця

де ти таку роботу знаходиш? я зтикався з таким, але це ще наприкінці 90-х було... якщо нелегальний бізнес, працюєш без оформлення, тоді - мож бути, і ніхто не допоможе, бо - сам винен.

Опубліковано
19 хвилин тому, MACCEN сказано:

З твоїх слів роботи просто валом, це люди зажерлись сидять вдома і нікуя не роблять, 8к це по твоєму класна зарплата, це 8к на руки чи відмінусувати податки?

8к на руки, це за некваліфіковану роботу, яка в принципі - підробітком може бути. 

Добре, хочеш 20-30К чи яка сума для тебе комфортна? Без питань, що вмієш робити? Чи - просто так платити, бо ти так захотів?

Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, MACCEN сказано:

Куди далі явитись чоловікам з якими речами і так далі... Де це все???

так сходи в теремно у військомат - все тобі розкажуть і покажуть, в чому питання?

Став на облік? видно що ні, то нафіга такі питання на борді піднімаєш?

Опубліковано
29 хвилин тому, MACCEN сказано:

Також знати можливі варіанти евакуації з міста

план евакуації - розроблений і буде оприлюднений в разі безпосередньої загрози, наперед - ніхто не буде оприлюднювати, здогадайся чому

Опубліковано
7 годин тому, Bliksss сказано:

так сходи в теремно у військомат - все тобі розкажуть і покажуть...

Я вже сходив.... Документи звірити бл

Опубліковано
7 часов назад, Bliksss сказал:

план евакуації - розроблений і буде оприлюднений в разі безпосередньої загрози, наперед - ніхто не буде оприлюднювати, здогадайся чому

якщо вірити тому що пишуть в Інтернеті план особистої евакуації є тільки у нашого мера :D

ага план у них є, такий самий як і до війни "ми знали що точно буде війна", я бачив зранку в Луцьку як народ ліняв з міста куди міг коли прилетіло.

а коли були прильоти й збоїв зв'язок то по радіо грала музика, сидиш з дітьми й думаєш чи то виходити з квартири чи то вікна заклеювати скотчем, може вже ядерку тактичну скинули чи хз що :D

• +1 2
Опубліковано
3 годин тому, MACCEN сказано:

якщо вірити тому що пишуть в Інтернеті план особистої евакуації є тільки у нашого мера :D

Він не буде просити зброю замість евакуації чи він не такий? 

Опубліковано

та люба робота, крім блатної. перший місяць - випробувальний термін на мінімалці, а далі - по домовленості. Домовленість така: "а чого я тобі маю платити більше? що ти такого зробив? Чи - просто так платити, бо ти так захотів? Ну той що, що в об'яві було зарплата до ххк, це я стільки отримую, зрозуміло я тобі стільки не дам поки що, а в майбутньому, якщо будеш такий же розумний і працьовитий як я(навряд чи), то й ти будеш мати стільки(через 5-10 років). давай поки що додамо тисячу зверху, а там буде видно. Та й оформлений ти офіційно, я за тебе податки плачу, ще й в пенсійний фонд, знаєш скільки?! одні збитки з тебе"

Опубліковано
20 годин тому, Bliksss сказано:

де ти таку роботу знаходиш? я зтикався з таким, але це ще наприкінці 90-х було... якщо нелегальний бізнес, працюєш без оформлення, тоді - мож бути, і ніхто не допоможе, бо - сам винен.

відповідь на це

Опубліковано
1 час назад, Yurez сказал:

та люба робота, крім блатної. перший місяць - випробувальний термін на мінімалці, а далі - по домовленості. Домовленість така: "а чого я тобі маю платити більше? що ти такого зробив? Чи - просто так платити, бо ти так захотів? Ну той що, що в об'яві було зарплата до ххк, це я стільки отримую, зрозуміло я тобі стільки не дам поки що, а в майбутньому, якщо будеш такий же розумний і працьовитий як я(навряд чи), то й ти будеш мати стільки(через 5-10 років). давай поки що додамо тисячу зверху, а там буде видно. Та й оформлений ти офіційно, я за тебе податки плачу, ще й в пенсійний фонд, знаєш скільки?! одні збитки з тебе"

Це якщо ви ніхто і звати вас ніяк. Якщо ви спеціаліст, то зможете знайти собі місце під сонцем. Таких цінують і поважають. А якщо ні, то і хєр з ними, є інші.

Звичайно що війна зараз багато що змінила і зараз інші пріоритети.

Але після війни, особливо коли спеціалістів буде мало, то будуть великі шанси.

Або якщо ви дійсно великий спеціаліст, то можна буде після війни і за кордоном пробувати.

• +1 3
Опубліковано

Нещодавно в каналі Блискавка отаке:

️ Росіяни не зможуть влаштувати в Україні блекаут, ‒ гендиректор ДТЕК Максим Тімченко

"Ми більш ніж упевнені, особливо після останньої атаки минулого тижня, що росіяни не мають шансів занурити Україну у темряву", ‒ сказав він під час Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

Це що вже за бравада пішла ? Ще кілька днів тому закликали українців самостійно забезпечити собі план Б на випадок повного і тривалого вимкнення е/е і називали ймовірність цього як майже неминучу. А тепер вже знов все заїбісь ? :wacko:

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

під час Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

WTF?

• Ха-ха 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...