Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
22 хвилин тому, zverexe сказано:

а буржуйка і бензопила заплатить зарплату чи допоможе в роботі?

В ЗСУ і роботи вистачає, і зарплату платять.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, jurgen007 сказал:

Ні, і в кар"єрному рості не допоможуть, тільки допоможуть вижити.

ну удачі тоді

Опубліковано (змінено)

Камінь-Каширськ не газифікований, там давно в п"ятиповерхівках люди поробили груби - з кожної квартири виведена через стіну труба димоходу, піднімається на рівень даху. Для жителів нижніх поверхів 9...16 - поверхівок в Луцьку труби піде багато на димохід а верхні поверхи виграють.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
On 19.11.2022 at 20:52, SergLutsk сказано:

порадив мешканцям виїздити жити в село

якщо є куди переїхати в село, але там нема грубки чи простого газового котла (без електричного управління та циркуляційного насоса) і нема колодязя поблизу, то такий варіант не дуже спасе

Опубліковано
1 година тому, ChB сказано:

якщо є куди переїхати в село, але там нема грубки чи простого газового котла (без електричного управління та циркуляційного насоса) і нема колодязя поблизу, то такий варіант не дуже спасе

Якщо щось новіше то провели газ, стара хата грубка є.  На худий кінець можна і буржуйку. 

Так само і вода, щось завжди можна придумати.

Опубліковано

бляяя. от читаю і мене криє... 8 років більшість продовжує жити по принципу - "моя хата скраю". Час і події нічому не вчать. Тобто перебування подалі від зони бойових дій створює для вас враження, що війна десь далеко і вона вас ніколи не торкнеться... що, якщо і наблизиться блище, то ви втечете і ще й "хтось" вам організує оту втечу... "хтось" попіклується про тих, хто попав в епіцентр подій,  "хтось" здобуде нам спільну перемогу... "хтось", но не ми. ми просто десь перечекаємо, а потім вернемося і все буде, як раніше. 

а хєр там!!! ніхєра вже так не буде, як раніше!!! спитайте людей, яких напряму торкнулася ця війна, які проаналізували свої дії та вчинки, змирилися з ціною, яку довелося заплатити і прийняти, переосвідомили свої життєві цінності... Тепер вони всі стараються прикладати хоч якісь зусилля, хоч в чомусь, хоч якось, щоб хоч на трішечки приблизити нашу перемогу над цим йобнутим ворогом.  А ви, нічого не втративши, продовжуєте пасивно існувати з кредо "моя хата скраю".

Якщо наших спільних зусиль буде недостатньо, то хєр, ми житимемо, як раніше... та й ще питання чи всі житимемо???

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 5
Опубліковано (змінено)

я - хз, який - "план дій"? у "військомат" - сходив, ще в перші дні...тікати - в жодному разі не збирався... поясни - як діяти "якщо"...багатьом - цікаво.

Мені - не цікаво кудись бігти, дітей/жінку/маму - напевно зможу вивезти, сам - не поїду.  

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 5
Опубліковано
On 19.11.2022 at 21:50, volks сказано:

"важкувата робота" - ні? життя....які нафіг гроші? так кому вони будуть потрібні, якщо сини/дочки - залишаться без батька?

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Bliksss сказано:

я - хз, який - "план дій"? у "військомат" - сходив, ще в перші дні...тікати - в жодному разі не збирався... поясни - як діяти "якщо"...багатьом - цікаво.

мій покійний ротний колись казав: "Копать тут, тут і тут.. ми окопались, супер. Тепер думаємо, що буде, якщо наші позиції прорвуть? Правильно будем відступать. Куда? правильно! копать там, там і там. А що буде якщо і тут прорвуть? Правильно, будем відступать он туда. Ще копать там там і он там. А до яких пір будем відступать? правильно - поки сєпари зможуть наступать. А щоб не змогли, треба їх покрамсать на попередніх позиціях. мінуємо там там і там." Розумний був дядько. завжди піздюлєй виписував, коли ризиковано голови з окопів піднімали. а сам від цього і загинув.(((

Він вчив нас завжди планувати/прогнозувати наперід можливий розвиток подій і готуватися до цього. Цей підхід зберіг не одне життя. Краще бути готовим, якщо не пригодиться, ніж неготовим коли треба.

От і ми всі маємо бути готовими до можливих варіантів розвитку подій.

1. відсутності електропостачання і тепла зимою

2. прориву кордону з білоруссю, відступу військ до нас, партизанщини

3. ядерного удару по західній Україні, наприклад по яворівському полігону

Як готуватись? - башка і гугл в поміч

А паралельно треба волонтерити/допомагати ЗСУ. Маленький внесок кожного це маленький крок до перемоги і маленька запорука недопущення подальших втрат

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано
On 19.11.2022 at 21:50, volks сказано:

реально думаєш - що заради грошей туди йдуть? розчарую ;)

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Профессиона́л сказано:

А паралельно треба волонтерити/допомагати ЗСУ. Маленький внесок кожного це маленький крок до перемоги і маленька запорука недопущення подальших втрат

наразі - чим ще можна допомогти? тільки - волонтерити

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

реально думаєш - що заради грошей туди йдуть? розчарую ;)

Є й такі. Але ти сходе не зрозумів суть мого повідомлення.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 годин тому, Профессиона́л сказано:

бляяя. от читаю і мене криє... 8 років більшість продовжує жити по принципу - "моя хата скраю". 

Вже ціле покоління на тому виросло, навряд чи це тепер змінити. Була установка від влади, що у нас не війна, а ато десь далеко, договорняки перемир'я і тд. Військовий збір жалюгідні 1,5% . А тепер народ в принципі не проти жити в такій мушлі.

Змінено користувачем case_l
Опубліковано

Служба безпеки України проводить безпекові заходи на території Корецького Свято-Троїцького монастиря та приміщень Сарненсько-Поліської єпархії УПЦ МП на Рівненщині.

https://www.pravda.com.ua/news/2022/11/22/7377416/

• +1 2
Опубліковано
35 минут назад, alexvvv сказал:

Служба безпеки України проводить безпекові заходи на території Корецького Свято-Троїцького монастиря та приміщень Сарненсько-Поліської єпархії УПЦ МП на Рівненщині.

https://www.pravda.com.ua/news/2022/11/22/7377416/

Краще пізно,ніж ніколи

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
10 годин тому, case_l сказано:

Цікаво, а для чого було заретушовувати логотип телеканалу на мікрофоні ? Інтерв'ю вже треба брати анонімно ? Відповіді ж ніби повністю підходять методичці.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

Цікаво, а для чого було заретушовувати логотип телеканалу на мікрофоні ? Інтерв'ю вже треба брати анонімно ? Відповіді ж ніби повністю підходять методичці.

А чувак з мікрофоном то - НАТОвець.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

А чувак з мікрофоном то - НАТОвець.

Опубліковано (змінено)

Все вірно. Нам потрібна енергетична децентралізація.

На Луцьк має бути з десяток атомних мініреакторів, або яких інших електростанцій.

Незалежність може бути повною лише коли є енергетична незалежність.

https://youtu.be/dJ-n3ecEdfo

Змінено користувачем Nokian
  • Ха-ха 4
Опубліковано

@Nokian, наведіть приклади де вже працюють ці мініреактори. З того що я знаю це поки що проекти, і ніхто у світі цього не реалізував.

• +1 2
Опубліковано
14 годин тому, Nokian сказано:

Все вірно. Нам потрібна енергетична децентралізація.

На Луцьк має бути з десяток атомних мініреакторів, або яких інших електростанцій.

Незалежність може бути повною лише коли є енергетична незалежність.

https://youtu.be/dJ-n3ecEdfo

Говорити то одне, а реалізувати на практиці зовсім друге. Надайте проект в міську раду по реальній автономії Луцька від енергосистеми України.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, sasha2008lk сказано:

Говорити то одне, а реалізувати на практиці зовсім друге. Надайте проект в міську раду по реальній автономії Луцька від енергосистеми України.

Ну це має бути в межах всієї України,не лише Луцьк..

Атомні реактори працюють на підводних, надводних кораблях вже давним давно .

Зрештою є і інші джерела вироблення електрики.

Мова за сам принцип  ЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ забезпечення енергією .

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...