Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Треба дивитися правді в очі: ми воюємо не з російським режимом, а з російським народом. 82% росіян абсолютно підтримують бойові дії в Україні, - Буданов

https://censor.net/ua/n3374636

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано

Цікаво, а який відсоток з цих 82 зможе внятно своїми словами пояснити за що і заради чого воюють, не застосувавши при цьому заїзжені кліше про нацистів і фашистів ? Адже для них просто не існує ймовірності, що той хто любить рашу - це справжній патріот, а хто Україну - це нацист/фашист, якого потрібно знищити.

Опубліковано (змінено)
43 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Цікаво, а який відсоток з цих 82 зможе внятно своїми словами пояснити за що і заради чого воюють, не застосувавши при цьому заїзжені кліше про нацистів і фашистів ?

а вони і не напрягаються пояснювати, тим більше, зараз вже фашисти/нацисти/бандерівці не актуально, зараз воюють з нато, яке хоче руками українців послабити "расеюшку і парабатіть народ і атабрать ресурси" 

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Ось що пишуть на сайті центрального анала рашка тб, тобто, вже навіть не шифруються

Цитувати

Иран пообещал поставить России высокоточные баллистические ракеты в дополнение к новой партии беспилотников. Об этом сообщает Reuters со ссылкой на высокопоставленных иранских чиновников и дипломатов. 

Иран пообещал поставить России высокоточные баллистические ракеты в дополнение к новой партии беспилотников. Об этом сообщает Reuters со ссылкой на высокопоставленных иранских чиновников и дипломатов. 

«Русские просили больше беспилотных летательных аппаратов и иранских высокоточных баллистических ракет, особенно семейства Fateh и Zolfaghar», — рассказал Reuters один из источников. 

Его слова подтвердил другой чиновник из Ирана. При этом он отметил, что Россия хотела купить «сотни» ракет средней и малой дальности. По его словам, требуемое количество страна сразу направить РФ не сможет, ближайшую партию ракет Fateh и Zolfaghar Москва получит «максимум через десять дней». Всего таких партий ожидается две-три, отметил иранский чиновник.

Ранее о поставках иранских баллистических ракет и беспилотников России сообщал The Washington Post. Издание заявляло, что в рамках сделки РФ получит Fateh-110 и Zolfaghar дальностью 300 и 700 километров, а также «десятки БПЛА Mohajer-6 и Shahed-136». 

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
1 година тому, SergLutsk сказано:

Цікаво, а який відсоток з цих 82 зможе внятно своїми словами пояснити за що і заради чого воюють, не застосувавши при цьому заїзжені кліше про нацистів і фашистів ? Адже для них просто не існує ймовірності, що той хто любить рашу - це справжній патріот, а хто Україну - це нацист/фашист, якого потрібно знищити.

Не пам"ятаю хто казав, мотивації дві, хохли охуєлі ідєм мочіть, ну і гроші. Про інше не йдеться. За расею вони тільки з диванів кричать

Змінено користувачем sasha2008lk
  • +1 3
Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А в чому охуєлі-то ? Ну і які ж в сраку гроші коли пішла мова про мобілізацію ?

Потамучто рубероїд. Хрен поймеш їхню логіку, ну так вони кажуть 

• Дякую! 1
Опубліковано
1 хвилина тому, SergLutsk сказано:

Та ну, мені такі аргументи не підходять. Це всеодно що з шимпанзе сперечатись

Сагласєн. Тільки в шимпанзе більше інтелекту.

Опубліковано

Тоді у нас серйозні проблеми я вам скажу. Якщо дійсно ВСЕ це стадо вважає, що нас краще знищити. Якщо елементи здорового глузду вже не функціонують, а ресурсів у них на порядок більше....  Тоді я навіть не знаю, а закидати їх шапками нам шапок не вистачить... Тоді це дійсно перетвориться або на 10-літню війну, або до поки нас хтось не продасть.

Опубліковано
1 минуту назад, SergLutsk сказал:

Тоді у нас серйозні проблеми я вам скажу. Якщо дійсно ВСЕ це стадо вважає, що нас краще знищити. Якщо елементи здорового глузду вже не функціонують, а ресурсів у них на порядок більше....  Тоді я навіть не знаю, а закидати їх шапками нам шапок не вистачить... Тоді це дійсно перетвориться або на 10-літню війну, або до поки нас хтось не продасть.

І шо ?

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

І шо ?

Ну шо, тоска бере. Що країна не розвиватиметься, а тягнутиме лямку. Що перспективи розвитку і життя туманні, що тут ще сказати

Опубліковано
Только что, SergLutsk сказал:

Ну шо, тоска бере. Що країна не розвиватиметься, а тягнутиме лямку. Що перспективи розвитку і життя туманні, що тут ще сказати

Тебе наразі мають турбувати лише дві речі, вберегти сімью і вбити якомога більше москалів, якщо трапится така нагода. Цікаві люди, які переймаются безрадісним майбутнім, знаючи про те, що воно може не настати завтра, а то й сьогодні. 

• +1 4
Опубліковано
4 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Так для того треба щось робити, а не нити "всьо пропало" 

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

В мене , з початком війни, ще жодного депресняка не було. Всілякі емоції були, сум, жаль, біль, страх, ненависть, радість, а депресняка ще не було. 

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 2
Опубліковано
20 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Тоді у нас серйозні проблеми я вам скажу. Якщо дійсно ВСЕ це стадо вважає, що нас краще знищити. Якщо елементи здорового глузду вже не функціонують, а ресурсів у них на порядок більше....  Тоді я навіть не знаю, а закидати їх шапками нам шапок не вистачить...

Не вистачить. Але треба їм показувати, що ми срати на них хотіли. І що хрєн вони нас знищать. Що навіть, якщо вони якимось дивом таки захоплять Україну, то вони все-одно не перестануть тут подихати. Що їх тут будуть різати, душити, підривати. Їх  самих, їх помічників. Нехай перечитають історію, що робили з їх вчителями. І це тоді в основної маси населення була ще далеко не така національна свідомість.

І ось це їм треба донести. А не шукати якісь там аргументи.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Воно то депресія дипресією, але жити треба. І тим хто ще не ходить і тим що вже з проблемами ходить треба допомагати.  Хоча б сусідам і родичам. Бо зима по ходу буде складна. І в селі з грубою , запасом дров і запасом гасу в лампі буде троха простіше ,ніж мешканцям міста. По досвіду Харкова дрова стратегічний продукт вже давно, бо більшість готує на вулиці ( там де будинки відрізані від газу та світла) І до самої дупи те агв зараз , коли без світла котел не працює. Хто в курсі , при якій температурі в квартирах  і на вулиці замерзає вода в батареях до їх розриву. Теплі підлоги і тд??

• +1 1
Опубліковано

Мене ще добиває це недолуге рішення про заборону на дозвіл вільної покупки зброї . Хто лобіює цей закон? Мєнти перелякані чи можновладці революції бояться? Та дайте можливість ви купити в законному порядку  середньостатистичним чоловікам зброю!! Нарколог - психіатр , не судили , не на обліку - дозвіл на покупку зброї! Прийде москаль , як його валити?! Пальцем? Кофтельом молотова?! Камінням? 7 місяців думають… 

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, Alex S сказано:

Хто в курсі , при якій температурі в квартирах  і на вулиці замерзає вода в батареях до їх розриву. Теплі підлоги і тд??

залий собі в систему антифриз для систем опалення і не парся    

Теплоноситель для систем отопления -30С, 10 л. - фото

• +1 2
Опубліковано
6 часов назад, case_l сказал:

залий собі в систему антифриз для систем опалення і не парся    

Якщо це працює, то порадьте Луцьктеплу, вони попереджають що якщо температура опускається нижче 5 градусів тепла, воду з труб потрібно зливати зі всього будинку, бо буде Алчевськ2.

В нас цієї ночі має бути +2, в багатьох будинках в системі опалення є вода...

• Збентежений 1
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...