Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Тож куча відео вже є

Фура із взривчаткою

Напевно)

То у нас вже в обоймі є смєртніки ? :) Чи типу водій тупо не знав що везе і нащо ? Щось мені мало віриться що діло в фурі. Я чогось думаю таки було закладено під міст. Ну це так, просто здогадка. Судячи з результату.... 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
11 минут назад, SergLutsk сказал:

То у нас вже в обоймі є смєртніки ? :) Чи типу водій тупо не знав що везе і нащо ? Щось мені мало віриться що діло в фурі. Я чогось думаю таки було закладено під міст. Ну це так, просто здогадка. Судячи з результату.... 

А наш час фурою і з пультіка можна керувати, якщо правильно її підготувати. Чи й взагалі сама може по прямій дорозі.

А водій міг і вискочити після проходження контролю. 

Як варіант...

Бо закласти під міст таку кількість вибухівки, то явно не маленьким катером. Чи кілька заходів треба було.

А там яка не яка охорона повинна бути

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
12 хвилин тому, WebTraveller сказано:

А там яка не яка охорона повинна бути

Ну воно вроді й так, але, як ми бачили вже неодноразово, що у москалів часто-густо на словах все набагато грізніше ніж на ділі. Взяти хоча б ппо аеродромів для прикладу, або нафтобазу в Бєлгороді, тобто поки їх в якесь певне місце не клюнуть,то ніхєра там толком не захищено.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
43 хвилин тому, volks сказано:

Ну так там камер он скільки. Як ти непомітно закладеш туди вибухівку.

Ну, по-перше, камери знімають що на мості, а не під мостом. А по-друге, ну може камера й засняла як минулої ночі під міст запливає катер, ну і що ? Камера арештує катер ? Чи камера логічно обдумає ситуацію, що катер заплив під міст, але не виплив через 5 сек з іншої сторони мосту і тому підніме тривогу ? Камери жодним чином і ніколи нікого не спасали від вибухів, вони лише постфактум допомагали в пошуку винуватців.

Тобто, якщо підсумувати, то камери могли би допомогти, якщо би за кожною з них уважно, пильно і цілодобово сиділи би реальні люди і аналізували все побачене. Але хіба це реально для москалів ? 

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Опубліковано
33 минуты назад, SergLutsk сказал:

Ну, по-перше, камери знімають що на мості, а не під мостом. А по-друге, ну може камера й засняла як минулої ночі під міст запливає катер, ну і що ? Камера арештує катер ? Чи камера логічно обдумає ситуацію, що катер заплив під міст, але не виплив через 5 сек з іншої сторони мосту і тому підніме тривогу ? Камери жодним чином і ніколи нікого не спасали від вибухів, вони лише постфактум допомагали в пошуку винуватців.

Тобто, якщо підсумувати, то камери могли би допомогти, якщо би за кожною з них уважно, пильно і цілодобово сиділи би реальні люди і аналізували все побачене. Але хіба це реально для москалів ? 

Скільки десятків чи сотень таких катерів потрібно щоб спричинити таку силу вибуху і такі руйнування?) Там по Антонівсьокому мосту хімарсами скільки часу фігачили і нічого. Крч, після війни дізнаємся, або не дізнаємся.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

То у нас вже в обоймі є смєртніки ? :)

Є. Прошу вибачення в Михайла Марковича за мій вчорашній допис.

R.I.P.

IMG_20221008_150110_166.jpg.d6868da2ad2617bd843710a67414e9f9.jpg

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
6 часов назад, SergLutsk сказал:

Если б взрывчатка под мостом, то режется ей опора моста, там работы до хренища, надо закрепить большое количество взрывчатки с двух сторон опоры чуть по диагонали, чтоб был косой срез. И в тротиловлм эквиваленте там больше 10тонн надо, а это дохренища ящиков. Мы на мелкий мост считали 700кг. 

Если фура, ну пожертвовали одним москалем. Можно передать его семье медальку "за освобождение Крыма".

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
4 часа назад, volks сказал:

IMG_20221008_152726_616.jpg

Так сегодня ютуб подсовывает его рекламу, что купил английские списаные грузовики.

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Так сегодня ютуб подсовывает его рекламу, что купил английские списаные грузовики.

Ну так вибори самі себе не виграють.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
20 часов назад, Bliksss сказал:

мацквабад, жовтень 1993 рік... "Нада павтаріть"...

Після того як в 2000х нато змусило нас віддати росії або ліквідувати всю зброю з дальністю більше 300 км павтаріть нажаль немає чим. Майже весь запас важких крилатих ракет сересера був розміщений на нашій території , блище до потенційного противника - нато, в росії їх майже не було, тепер ці тисячі переданих Х22, Х55 до нас і прилітають. В нато тим часом жують соплі і висловлюють стурбованість.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, jurgen007 сказано:

Майже весь запас важких крилатих ракет сересера був розміщений на нашій території , блище до потенційного противника - нато, в росії їх майже не було, тепер ці тисячі переданих Х22, Х55 до нас і прилітають. В нато тим часом жують соплі і висловлюють стурбованість.

А чим/з чого - їх запускати?  якби вони і були...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

Щось би придумали, німці свої ФАУ з наземних установох запускали або транспортні ІЛИ можна було пристосувати не кажучи що були в нас тисячі ракет земля-земля СКАД.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...