Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
Цитувати

Анекдот на тему дня.

Крым. Вечер. Идет мужик, на встречу ему другой .

Мужик у тебя закурить не найдется ?

Знайдеться, а де у вашому місті - військові склади ?

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Між тим тепер кримчани мають всі  приводи злитися на даунбас.

Бо 8 років в Криму було тихо,поки даунбасу не захотілося ,,відновити  свої ,,території в межах Донецької та Луганської областей .

• Ха-ха 2
Опубліковано
20 хвилин тому, Nokian сказано:

Бо 8 років в Криму було тихо,поки даунбасу не захотілося ,,відновити  свої ,,території в межах Донецької та Луганської областей .

Наївний!

Винні западенці, бо "заігривалі с Западам" !

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Бо 8 років в Криму було тихо

крисяни - мають радіти, що є шанс повернутись у нормальну країну,

бо за 8 років - рузьке нікуя крім мосту, військових об'єктів та парканів - нікуя не збудували.
Ціни на товари та харчі - як в мацквабаді, а нормальна зп тільки у вояк та ментів, ні і пенси які вже давно на пенсію вийшли - пораділи що їх 30 срібняків накинули, ті що вийшли на пенсію протягом 8-ми років - ледь виживають, звісно - якщо не військова чи ментівська пенсія.

Опубліковано
32 хвилин тому, Bliksss сказано:

крисяни - мають радіти, що є шанс повернутись у нормальну країну,

Крисяни мають не радіти, а втікати в ужасі.

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Крисяни мають не радіти, а втікати в ужасі.

не дають, кажуть понаєхів - пропускають на мосту, а "корінних" - ні, про всяк випадок, щоб в разі чого, як в дамбасі - використати в якості гарматного м'яса.

Опубліковано (змінено)
В 15.08.2022 в 09:02, Zheny@ сказал:

Серйозно? Це тебе в цьому житті найбільше бентежить?

Тут думаєш як прожити (І чи вдасться) наступні 10 років, а ти паришся за ІД карту. 

За неї ж не мільйон платити - шмат пластику 100 грн чи скільки?

По копійці за 10 років назбираєш!

Людина париться про зручність, так само як інші документи мають формат А4, чи наприклад та ж id картка де до неї йде папірець з пропискою, якось то все через жо виходить.

Війна показала що папір надійніше за всілякі електронні документи та гроші. 

Ще нюанс, чому за документ який мені нав'язала держава я маю плати гроші, якщо я і так плачу податки і так далі - це реально дивує.

Змінено користувачем MACCEN
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
11 годин тому, MACCEN сказано:

Війна показала що папір надійніше за всілякі електронні документи та гроші. 

так, нарізаний папір надійніше за все

• Ха-ха 4
Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

так, нарізаний папір надійніше за все

Його (папір) можна використовувати ще за одним призначенням... Електронні носії так не використаєш :)

Опубліковано
2 хвилин тому, Electronshik сказано:

Його (папір) можна використовувати ще за одним призначенням... Електронні носії так не використаєш :)

для опалення приміщення?    

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

для опалення приміщення?    

та ні. Але це використання, про яке я писав підійде якщо папір м'який..

15 часов назад, MACCEN сказал:

Людина париться про зручність,

Поки молодий та головне здоровий, на такі незручності як додатковий похід у ЦНАП особливої уваги не звертаєш. Але це до пори до часу. 

Коли по стану здоров'я, неважливо від причини, похід стає подвигом, то йти чи повзти у ЦНАП, якось не тойво. А це буде для всіх, хто буде раз на 10 років міняти цю картку на нову. Нажаль з возрастом здоровішим не стаєш

Звичайно що мова йде про мирний час, зараз під час війни ця проблема є дрібницею. 

Ладно пооффтопили та досить.

• Збентежений 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Electronshik сказано:

Поки молодий та головне здоровий, на такі незручності як додатковий похід у ЦНАП особливої уваги не звертаєш. Але це до пори до часу. 

Коли по стану здоров'я, неважливо від причини, похід стає подвигом, то йти чи повзти у ЦНАП, якось не тойво. А це буде для всіх, хто буде раз на 10 років міняти цю картку на нову. Нажаль з возрастом здоровішим не стаєш

А ти коли останній раз був в тролейбусі ? Я тебе здивую, але вони щодня забиті пенсією. І повір судячи з їх "багажа" це вони щодня їздять не у цнап чи на прийом до лікаря. А основні напрямки їх рухів - це турне по магазинах, дачах і ринках. Щоденні ! І судячи з активності забігання і займання місць - то ці турне явно не з останніх сил робляться. Скажу тобі більше: більшість пенсіонерів щоранку придумують собі і шукають куда б то зараз податись, аби не сидіти дома. Так, звісно бувають виключення коли вже зовсім погано зі здоров'ям і рухливістю, але це саме виключення ! А основна їх масса якраз таки шукає куда б то "подвіжнячити". Так що сильно помиляєшся щодо обтяжливості їм подібних рухів.

P.S. і уточню, це не якесь моє негативно упереджене ставлення до них, а точно такої самої думки і всі мої колеги, і мої батьки, які теж такі самі пенсіонери :)

Змінено користувачем SergLutsk
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, alexvvv сказано:

@SergLutsk коли зміниться покоління, то пенсіонери будуть сидіти в інтернеті, а не тролейбусі 

Напевне. Можливо тому вони й такі здоровші за нове покоління, що не за компами і гаджетами сидять, а двіжнячать базар-город-магазин-дім-внуки-магазин-дача....

• Подобається 1
Опубліковано
13 минут назад, SergLutsk сказал:

Так, звісно бувають виключення коли вже зовсім погано зі здоров'ям і рухливістю, але це саме виключення !

Це все з віком. Звичайно що й спосіб життя грає свою роль. 

Є приклади коли і у 90 років хтось ще бігає. Або у 60 розвалюється на ходу.

Але скажіть, чи багато людей в нас нормально ходить після 80 років?

А після цієї війни, скільком людям буде проблематично дійти до ЦНАПу?

• -1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Electronshik сказано:

Це все з віком. Звичайно що й спосіб життя грає свою роль. 

Є приклади коли і у 90 років хтось ще бігає. Або у 60 розвалюється на ходу.

Але скажіть, чи багато людей в нас нормально ходить після 80 років?

А після цієї війни, скільком людям буде проблематично дійти до ЦНАПу?

Якщо ти на старості років не будеш ходити і какатимеш під себе, то робота цнап - це останнє, що тебе буде турбувати.

• +1 4
Опубліковано (змінено)

Повернемось трошки до суті теми: є думки чому останнім часом взагалі не видно відео з роботою байрактарів ? В перші місяці війни їх було багато. Потім можна припустити що позбивали. А зараз ніби неодноразово пишуть, що купили нові, але відео їх роботи так і нема. Є думки чому ? Рашистське пво занадто густо напаковане стало і їх тепер просто бояться застосовувати ? Чи з якихось міркувань заборонили викладати відео їх роботи у відкритий доступ ? Чи насправді їх нові ще не поставили нам.

P.S. тільки не треба мені тут зразу писати, що так мені тут хтось і розкаже всю правду і вивались всі таємниці всу. Я питаю лише про ваші думки/припущення/здогадки з цього приводу.

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, SergLutsk сказал:

Повернемось трошки до суті теми: є думки чому останнім часом взагалі не видно відео з роботою байрактарів ? В перші місяці війни їх було багато. Потім можна припустити що позбивали. А зараз ніби неодноразово пишуть, що купили нові, але відео їх роботи так і нема. Є думки чому ? Рашистське пво занадто густо напаковане стало і їх тепер просто бояться застосовувати ? Чи з якихось міркувань заборонили викладати відео їх роботи у відкритий доступ ? Чи насправді їх нові ще не поставили нам.

P.S. тільки не треба мені тут зразу писати, що так мені тут хтось і розкаже всю правду і вивались всі таємниці всу. Я питаю лише про ваші думки/припущення/здогадки з цього приводу.

13 подтвержденых потерь, последний 10.08.22. И одна станция управления.

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-ukrainian.html?m=1

Но если здесь посчитать, то они уничтожили целей гораздо большее количество

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Но если здесь посчитать, то они уничтожили целей гораздо большее количество

Хто вони, саме байрактари ? А по чому це можна визначити, там на сайті просто перелік знищеної техніки.

1 година тому, Dima4s сказано:

щоб не злити росію

Ги, а що такий аргумент ще актуальний в цій війні ? Здається атаки на той же крим мали би значно більше розізлити ніж якісь там відосіки з безпілотника

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

13 подтвержденых потерь, последний 10.08.22. И одна станция управления

Ну нехіло так, я думав їх у нас всього з десяток може є. Відать орки таки приноровились їх збивати, а пво у них як гівна, то виникають сумніви чи доцільно цілою країною збирати на такі дорогі цяцьки, якщо їх ефективність суттєвою мірою нівельована. Виникає думка, що можливо занадто гучно наспівана їм ода тепер грає проти нас. 

Опубліковано
27 минут назад, SergLutsk сказал:

Хто вони, саме байрактари ? А по чому це можна визначити, там на сайті просто перелік знищеної техніки.

Ты полистай, там сразу подписано, "уничтожен тб2".

К слову они ни одного не перехватили и не посадили, как обычные дроны.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

В мене є припущення,що як і 5 тисяч років тому війна є шлях обману.

І виграє той,хто краще обмане.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

Ну нехіло так, я думав їх у нас всього з десяток може є. Відать орки таки приноровились їх збивати, а пво у них як гівна, то виникають сумніви чи доцільно цілою країною збирати на такі дорогі цяцьки,

а скільки один танк коштує?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...