Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, MACCEN сказано:

в Луцьку роботи немає

не сміши, як не дивно - навіть у торгівлі є пристойні вакансії... багато залежить від того - що людина вміє.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, Yurez сказал:

Коли відбувається голосування по будинку, у списку є всі жильці, це як мінімум, голова має ці списки

Хозяева, а не жильцы.

• +1 1
Опубліковано
10 годин тому, Yurez сказано:

все так, в голови по-любому є неофіційні списки хто де живе, на те й розрахунок

Ага,  з повними іменами і датами народження...  Як би не так.

Опубліковано
4 годин тому, MACCEN сказано:

Ще два три місяці і всі самі підуть записуватись, в Луцьку роботи немає, якщо є то на 5000 грн в місяць якось не прожити реально.

Ти WORK.ua коли востаннє відкривав?

Роботи вистачає.  Аби робити хотів. І при чому цілком пристойної.

Ціни на працю впали трошки, є таке, але це через переселенців . Але вони не підуть робити. Більшість не дуже хоче.  Допомогу дадуть, пайок дадуть житло дадуть - все збс.

А вільних робочих місць вистачає.  Власне, тих же переселенців не хочуть брати, бо вони на 1-2-3-5 місяців.

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
Цитувати

Большой разговор с десантником Павлом Филатьевым о войне с Украиной, его книге ZOV и об армии России.

2 августа в "День ВДВ", который почему-то всегда шумно и громко отмечают в России, мы решили поговорить с настоящим десантником, который рос в военной части, был сыном десантника и сам более 5 лет прослужил в десантных войсках - 56 десантно-штурмовом полке ВДВ Вооружённых сил РФ.

Это интервью - одно из самых сложных для нас. За огласку и разглашение данных о войне, реальном состоянии армии РФ российские спецслужбы могут возбудить уголовные дела и в отношении военнослужащего Павла Филатьева, и в отношении основателя Gulagu.net Владимира Осечкина. Но если Владимир хотя бы находится вне России, то Павел - внутри периметра и ему угрожает арест, длительный срок лишения свободы, а также, возможно, пытки и расправа. И всё же Павел Филатьев принял мужественное решение рассказать миру о своём опыте, об участии в событиях 24 февраля, о войне и о том, как и почему он покинул фронт и вернулся в Россию. Павел испытывает чувство вины за соучастие в войне, он понимает, что эта страшная вероломная война - позор для России и армии, и он хочет сделать ВСЁ ВОЗМОЖНОЕ, чтобы её остановить, вернуть домой российских военных и тем самым спасти тысячи и тысячи жизней россиян и украинцев. 

Спойлер

ZOV.pdf

Змінено користувачем jack74
  • -1 1
Опубліковано
11 годин тому, Unknown сказано:

Ага,  з повними іменами і датами народження...  Як би не так.

договір з ОСББ - є в кожної квартири, ось тобі і паспортні дані.

• +1 1
Опубліковано

В переписках з кацапами і дивлячись інтерв'ю помітив одну цікаво річ. Вони хуйло називають по імені і по-батькові. 

В нас таке неможливо уявити. Навіть зелебоби і порохоботи так не пишуть.

Єдине, коли в нас нашого президента так називають, це коли хочуть за щось під'єбати.

Я реально не вірив, що там така повага і довіра до царя-батюшки.

Вже декілька людей на запитання"як ви зрозумієте що цілі спєцапєрациі досягнуті" відповіли, що для того є спеціально обучені люди, які  нам про це повідомлять.

Ну це якийсь реально сюр. Наскільки в нас все інакше і як добре, що ми з ними 30 років тому розійшлись.

• +1 3
Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

Квартиросьемщиков?

Опубліковано

деякі власники квартир - навіть не перевіряють паспортні дані орендарів, а паспорт може бути "лівим", я вже не кажу про договори про оренду - їх в більшості випадків не оформляють.

• +1 3
Опубліковано
57 минут назад, volks сказал:

В переписках з кацапами і дивлячись інтерв'ю помітив одну цікаво річ. Вони хуйло називають по імені і по-батькові. 

В нас таке неможливо уявити. Навіть зелебоби і порохоботи так не пишуть.

Єдине, коли в нас нашого президента так називають, це коли хочуть за щось під'єбати.

Я реально не вірив, що там така повага і довіра до царя-батюшки.

Вже декілька людей на запитання"як ви зрозумієте що цілі спєцапєрациі досягнуті" відповіли, що для того є спеціально обучені люди, які  нам про це повідомлять.

Ну це якийсь реально сюр. Наскільки в нас все інакше і як добре, що ми з ними 30 років тому розійшлись.

Мы переходим на европейское написание, только Имя и Фамилия, без отчества. А у них еще от предков, "сын такого-то"

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Так это доступная для них в 2 клика инфа

про іншу інфу і не йдеться, голови осбб - переважно знають в яких квартирах живуть квартиранти, а не власники, але жодних даних не мають.
Можуть тільки контролювати чисельність, щоб рахунки за комуналку коригувати, наприклад за вивіз сміття - там від кількості осіб нараховується.

Опубліковано
12 хвилин тому, romanc сказано:

Мы переходим на европейское написание, только Имя и Фамилия, без отчества. А у них еще от предков, "сын такого-то"

Хто де на таке переходить?

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Договір не з тими,  хто живе,  а з власником житла,  а це різні речі.  Тобто якщо власником є жінка,  з якою живе повнолітній син,  то про сина немає повної офіційної інфи в ОСББ.  А якщо живуть орендарі, то й сусіди, швидше за все, не знають прізвища і дати народження, а можуть навіть імені не знати. 

Опубліковано
34 хвилин тому, volks сказано:

Хто де на таке переходить?

Ти не вкурсі. Але майже рік тому, вийшла нова інструкція з діловодства, згідно якої вірне написання: Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.  Саме таке написання в офіційних документах.

Там ще багато чого змінилася, я не дочитувався.

https://radnuk.com.ua/uchast-u-zakupivliakh/zvernit-uvahu-z-01-09-2021-nabraly-chynnosti-novi-natsionalni-standarty-oformlennia-dokumentiv-dstu-4163-2020/

• +1 2
Опубліковано
20 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти не вкурсі. Але майже рік тому, вийшла нова інструкція з діловодства, згідно якої вірне написання: Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.  Саме таке написання в офіційних документах.

Припустимо. Але прості люди НІКОЛИ не говорять Володимир Зеленський. Просто Зеленський, Порошенко, зеля, порох, яник і т.д.

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Припустимо. Але прості люди НІКОЛИ не говорять Володимир Зеленський. Просто Зеленський, Порошенко, зеля, порох, яник і т.д.

Ну це навіть не надто суттєво, як ми називаємо позаочі публічні особистості. Питання в іншому: якщо ми офіційно на роботі, або ж просто до старшої людини звертаємось, ми ж всеодно говоримо Ірино Василівна. І навряд чи це змінять нововведення в діловодстві. Звернення "Ірино Костюк" ніфіга не звучить і недоречно, вірно було б згідно сучасних змін "пані Ірино", але до цього ми ще теж не скоро дійдемо, це ще ціле покоління повинно вирости на нових типах звернення.

Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Питання в іншому: якщо ми офіційно на роботі, або ж просто до старшої людини звертаємось, ми ж всеодно говоримо Ірино Василівна. І навряд чи це змінять нововведення в діловодстві. Звернення "Ірино Костюк" ніфіга не звучить і недоречно, вірно було б згідно сучасних змін "пані Ірино", але до цього ми ще теж не скоро дійдемо, це ще ціле покоління повинно вирости на нових типах звернення.

Та до чого тут, як ми до кого звертаємо ь офіційно? Прочитай про що мій перший крментар був.

Опубліковано
19 хвилин тому, volks сказано:

Та до чого тут, як ми до кого звертаємо ь офіційно? Прочитай про що мій перший крментар був.

Про те що вони свого царя називають на ім'я по-батькові, а у нас всіх при владі називають лише на прізвище.  Так, з цим ніхто і не сперечається, так і є. А мій пост був про зміни в зверненні в нашій країні. Ок, визнаю, не треба було тебе цитувати, воно з тим не зв'язано.

Опубліковано

@SergLutsk @volks  я писав ВИКЛЮЧНО про офіційні документи.

Внутрішній документообіг - як хочеш, так роби. 

Звернення в миру - як зручно.

Щодо москалів, то в них це від народження - страх. Страх з неповагою сказати про царя!  БО! Хєр вони знають з ким говорять і хто на них завтра подасть маляву в ФСБ!

1937й..

Опубліковано
6 часов назад, Bliksss сказал:

Ви дуже помиляєтесь. 

Голова ОСББ також обмежений в даних. 

Я дані беру в ЦНАПі і то тільки по власниках/співвласниках.  Там лише -  Іванов Іван Іванович. Ніяких паспортних даних, іпн, віку і т.д.

Так, вже не раз бачила що міська рада і військомати перекладають свою роботу на Голів ОСББ. Зокрема пару місяців тому прямо таки вимагали повідомляти про всіх переселенців-чоловіків. З іншого боку, мене ніхто не наділив повноваженнями що вони зобов'язані повідомляти мене про те що вони тимчасово проживають в даному будинку. 

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, natalka) сказано:

як який... наприклад, в минулому році перезаключав договір на утримання будинку з ОССБ - там є ІПН, ПІБ, серія / номер паспорта, як і в будь-якому договорі.

Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, natalka) сказано:

також, потрібна була довідка про склад сім'ї - звернувся до голови ОСББ вона і видала, в довідці є вік та ПІБ - всіх хто зареєстрований за цією адресою, хоча - фактично там ніхто не проживає, проживаємо в іншій квартирі - там я власник, але одночасно і співвласник квартири в якій зареєстрований - там і довідку робив.

Змінено користувачем Bliksss
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...