Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У нас большая проблема с оборудованием блок постов в мирной части Украины. 

За 3 месяца уже б можно было бы нормально оборудовать их знаками, разметкой и убрать лишние и неиспользуемые. Огромное количество народа травмируется и гибнет из-за этого. 

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

В нас не сподобочться ніяк нанести розмітку пішрходних переходів.

На весь Луцьк фарби тисяч на 50 з головою вистачило б.

Напевно депутати міськради пішли у традиційну літню  відпустку 

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Ти запитайся - чи хлопці їх будуть курити, я теж думав що "біда з куривом", то сказали - "таке - не присилати, в самих - є"...

і таки - дійсно, фільтр відламуєш - то ще хоч якийсь ефект. (хоч я вже давно не палю на постійній основі, але і на мене таке не вплинуло)

Замовляв одноразові (електронки)

Як варіант, можеш пошукати контакти торгових представників - гривень 10 на пачці економія.

без акцизу, це дешевше. Напряму. Саме в торг представників.

1 година тому, romanc сказано:

А вариант самокруток предлагали на форуме.?

Мені пропонував чоловік не в Луцьку. Я замовив.

Не зовсім самокрутки. Гільзи з фільтром. А Тютюн він сам вирощує.

Я замовив - скільки зможе прислати. Побачимо.

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Я не курю, но все что пацаны покупали в магазинах- подделка, при ценах как оригинал. Качество говорят соответствующее.

"Спрос - рождает предложение", Мальборо по 40 грн. - видел? И я - нет, а оно - есть https://tutunok.com.ua/sigarety

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

"Спрос - рождает предложение", Мальборо по 40 грн. - видел? И я - нет, а оно - есть https://tutunok.com.ua/sigarety

На передке 75. Видел. Еще копия японских.

Меня поражают их дизайнеры, не могут скопировать или создать qr  код на пачке.

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

без акцизу, це дешевше. Напряму. Саме в торг представників.

цікаво, що торгові можуть продати, якщо - фабрики практично стоять? сировини - немає на номальні марки цигарок...

Ось такі - не вздумайте купувати, просто пздц, хоча, судячи з опису (0,6 нікотин, 6 смола) - має бути норм

palermored-1200x800-product_popup.thumb.jpg.f988d1f3b2d856d49947937b67155da7.jpg

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ось такі - не вздумайте купувати, просто пздц, хоча, судячи з опису (0,6 нікотин, 6 смола) - має бути норм

Щось я не в'їхав.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

Щось я не в'їхав.

Що не зрозуміло? Мали б бути "нормальні" цигарки, насправді - ще те гівно.

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

Що не зрозуміло? Мали б бути "нормальні" цигарки, насправді - ще те гівно.

так би й сказав :)

Опубліковано
14 хвилин тому, Zheny@ сказано:

так би й сказав :)

а типу - так і сказав, але - "тєкст нємного..."

P.S. на Варшавці та на Старому - навалом цього та аналогічного гівна, 30-40 пачка, не купуйте - реально "гівно", навіть якщо на ньому написано "мальборо" чи "парламент".

Опубліковано
23 минуты назад, Bliksss сказал:

а типу - так і сказав, але - "тєкст нємного..."

P.S. на Варшавці та на Старому - навалом цього та аналогічного гівна, 30-40 пачка, не купуйте - реально "гівно", навіть якщо на ньому написано "мальборо" чи "парламент".

На заборе тоже пишут...

Опубліковано

На счет новых джипов на передовую, лучше бойцы будут на десятке -другом бэушных ездить, чем один штабной на одном новом....

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

На счет новых джипов на передовую, лучше бойцы будут на десятке -другом бэушных ездить, чем один штабной на одном новом....

на початку війни "модні" штабні приходили в автосалони і конфісковували авто. Самі дорогі.

Опубліковано
12 минут назад, Zheny@ сказал:

на початку війни "модні" штабні приходили в автосалони і конфісковували авто. Самі дорогі.

Они "брали на хранение")))))

Опубліковано
12 минут назад, Zheny@ сказал:

Опубліковано
11 хвилин тому, romanc сказано:

по закону, все мали б описати і видати документи. акти прийому-передачі.  І у разі псування - компенсувати.

так от. Далеко не всі машини, в особливо дорогі і ДУЖЕ дорогі, взагалі тупо віджали вищі та середні військові чини....

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

по закону, все мали б описати і видати документи. акти прийому-передачі.  І у разі псування - компенсувати.

так от. Далеко не всі машини, в особливо дорогі і ДУЖЕ дорогі, взагалі тупо віджали вищі та середні військові чини....

настав їх зірковий час...

Опубліковано

Але ж подарунки для депутатів важливіші певно.

Цитувати
Куди б ситуація з заявами Спарц не розвивалася далі - ми можемо отримати проблеми з постачанням зброї.
З усіх звинувачень конгресвумен натвердішими є: заблоковані конкурси в САП і НАБУ, а також Татаров.
Якщо по решті аргументів влада може відбиватся, то щодо перелічених вище - жодних шансів (бо кожна столиця в деталях знає ці історії).
Ці, наголошу, реальні зальоти влади по САП/НАБУ і Татарову вже не вперше підривають довіру до української влади.
Ці реальні аргументи вже не вперше б’ють по підтримці нас Західними союзиками (принаймні частини їх еліт).
Окремі гравці спеціально використовують ці, повторюся, реальні зальоти нашої влади з метою підірвати підтримку України.
Найкращий спосіб такі атаки зупинити - це зняти реальні претензії, а не скакати на конгресвумен (безвідносно чистоти мотивів останньої).
Призначити переможця конкурсу на керівника САП. Припинити блокувати конкурс на голову НАБУ. Звільнити підозрюваного в корупційному злочині Татарова, який працював на маріонеток кремля.
І все - найтвердіші претензії знято. Поля для атаки на підтримку України немає. Постачанню зброї нічого не загрожує.
Але, схоже, що найгіршій частині ОП важливіше зробити САП/НАБУ непрацюючими і зберегти Татарова на посаді. Просто в голові не вкладається.

Так чим же ж цінний цей Татаров?

Опубліковано (змінено)
On 10.07.2022 at 11:12, romanc сказано:

У нас большая проблема с оборудованием блок постов в мирной части Украины. 

За 3 месяца уже б можно было бы нормально оборудовать их знаками, разметкой и убрать лишние и неиспользуемые. Огромное количество народа травмируется и гибнет из-за этого. 

On 10.07.2022 at 11:19, Nokian сказано:

В нас не сподобочться ніяк нанести розмітку пішрходних переходів.

На весь Луцьк фарби тисяч на 50 з головою вистачило б.

Напевно депутати міськради пішли у традиційну літню  відпустку 

Які, нахуй, пішоходні переходи?!! Які, нахуй, блокпости?!! Які, нахуй, байрактари і інша хєрня?!! У вас шо, війна?! сигарети, самокрутки якісь... Про озеленення думати треба, а не про війну!

Цитувати

...Тендер на виконання робіт з озеленення міста сягнув дев'яти мільйонів гривень, ...

а війна - то десь там! А сюди вони не попхнуться навіть, бо ми їх символікою залякаємо!

Цитувати

...Говорить, що цього року усі квіткові композиції виконані із вкрапленням національної символіки.

пруф (занавєс)

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
Опубліковано

Блін. Може то тепер і вдома не прибирати.

Миючих не купляти, прального порошку, нічого.

Війна. Нападуть білоруси, все знищать. Навіщо гроші витрачати, краще притримати.

• +1 5
  • -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...