Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 хвилин тому, dj_design сказано:

та ніби був "вброс", що є домовленість між Угорщиною і росією, що Закарпаття ніби не трогати .. так як вони "претендують" на ці території ... угорське керівництво пітримує росію за це ...

Министр обороны Венгрии Ференц Дьюхач объявил о сокращении численности Вооружённых сил с 30 тысяч до 22 тысяч, заявив, что Венгрии больше не надо укреплять вооружённые силы на границах государства, чтобы готовиться дать отпор предполагаемому противнику. Их цель — противостоять конфликтам и проявлениям терроризма внутри страны.

На вооружении находятся 30 танков Т-72.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

Министр обороны Венгрии Ференц Дьюхач объявил о сокращении численности Вооружённых сил с 30 тысяч до 22 тысяч

Вони в НАТО. На них не нападуть.

Опубліковано
Щойно, webmaster сказано:

Вони в НАТО. На них не нападуть.

з такою армією зазіхати на чужі території смішно

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, webmaster сказал:

А як він має його звільняти??? Це в тебе помпова рушниця є. А в інших і того не має.

тобто ти впевнено заявляєш, що люди в тероборонах і інших підрозділах зі своїми рушницями стоять ? Чи що всі хто тут зараз в тилу зі своїми рушницями і кулеметами ? Тим більше зараз спрощена система отримування зброї і якусь беушну дибельтівку якось купити можна мабуть. Та виправдовуй їх  як хоч, суті то не міняє, я жодному гандону, який сьїбався за кордон під час війни і я про це взнаю, як мінімум руки не подам, звичайно якщо він повернется після війни і я доживу до того часу

• +1 5
Опубліковано
1 минуту назад, MANJAK11 сказал:

тобто ти впевнено заявляєш, що люди в тероборонах і інших підрозділах зі своїми рушницями стоять ? 

Ти розумієш, що Чугуїв, Харків утюжать градами і авіацією. Твій автомат там мало що вирішує.

Опубліковано
1 минуту назад, webmaster сказал:

Ти розумієш, що Чугуїв, Харків утюжать градами і авіацією. Твій автомат там мало що вирішує.

То давай ВСІ сьєбемся за кордон бо Чугуїв і Харків градами утюжать. Коротше, ти або реально недалекий, або просто дурака включаєш. допобачення

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, webmaster сказано:

Лопата це те що потрібно в цьому випадку - окопи, бліндажі.

Щоб один був з автоматом ( чи іншою зброєю) має відповідально працювати купа інших людей. 

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, webmaster сказано:

І люди під градами торгують продуктами, ліками, ремонтують пошкоджені комунікації, щоб було світло, газ, вода, тепло. А хтось просто с'єбав с фразами "а что ми можемо протів градав сдєлать"

• +1 7
Опубліковано (змінено)
1 час назад, MANJAK11 сказал:

тобто ти впевнено заявляєш, що люди в тероборонах і інших підрозділах зі своїми рушницями стоять ? Чи що всі хто тут зараз в тилу зі своїми рушницями і кулеметами ? Тим більше зараз спрощена система отримування зброї і якусь беушну дибельтівку якось купити можна мабуть. Та виправдовуй їх  як хоч, суті то не міняє, я жодному гандону, який сьїбався за кордон під час війни і я про це взнаю, як мінімум руки не подам, звичайно якщо він повернется після війни і я доживу до того часу

У нас в ТРО оружие всем дали и по 2 рожка боевых, форму, кевларовые каски, броники ментовские, но за пределы части нельзя выносить. Правда я 2 выезда на стрельбище пропустил, другим занимались, инженерная рота.

Пол-роты закарпатские, и половина беженцев мотивированых, Киев, Костополь, Буча, Харьков, Малин, почти все неслужившие. Кормят лучше чем дома)

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
10 хвилин тому, SunSeth сказано:

Цікаво, цей кацапопідар на волі? І все те кубло.

А що там в нього на ФБ? Коли останній пости?

Опубліковано (змінено)

Мама за две недели после Мариуполя начала менять взгляды, от лишь бы не бомбили на проукраинские, отходит по-немногу от тех ужасов. Говорит многих побанила с кем общалась до войны, многие уехали в рф, есть кто ждет "асвабаждения". В Марик уже не вернется сказала, даже если будут восстанавливать, говорит там люди другие, чем здесь. 

Но по национальнастям делили давно, в детстве жила в селе в на границе Запорожской и Донецкой, и были "бендеры"- приезжие из Западной Украины, "кацапы", но это примерно как фамилия, для различия, переехала в город, учила русский и когда приезжала в село бабушка ругаласть, что она говорит по-русски.

Змінено користувачем romanc
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

Здоровенькі були :)

Всі живі, здорові? Як ви тут? Давно не заходив...В мене все норм (як будь-то це когось цікавить :D ), сам в Луцьку. 

• Ха-ха 4
  • +1 3
Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

image.png.0f0ce2f924ebd7e6a97ec88653be97f0.png

І разом з тим сьогодні в іншій гілці мордокниги доказував що СССР плекала і леліяла українську мову і робила все для її збереження

• Збентежений 1
Опубліковано
37 хвилин тому, romanc сказано:

Пол-роты закарпатские, и половина беженцев мотивированых, Киев, Костополь, Буча, Харьков, Малин, почти все неслужившие. Кормят лучше чем дома)

Коли йдете мадяр валити?

Опубліковано
2 минуты назад, vampirich сказал:

І разом з тим сьогодні в іншій гілці мордокниги доказував що СССР плекала і леліяла українську мову і робила все для її збереження

Видалив всі свої довоєнні пости. Тепер корчить з себе патріота.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Видалив всі свої довоєнні пости. Тепер корчить з себе патріота.

Зараз таких багато.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, case_l сказал:

в підвалі мабуть сидів

Не приміряй всіх на себе

2 часа назад, volks сказал:

@Юріч де пропадав?

Та не пропадав, просто нема зараз стільки часу на інет

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...