Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 хвилин тому, natalka) сказано:

Не перейшли. 

Це не так працює як ви собі думаєте. 
Потрібно тікати з цих месенджерів.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

@natalka) 

Спойлер

Не треба бути учасником вашого чату, щоб обробляти та читати все, що ви пишете. Це робиться трохи не так, за допомогою "уязвимостей" самого месенджера і більш централізовано. Звичайних людей, може всіх і не прослухаєш, але різні місцеві чати - під особливою увагою.

• +1 1
Опубліковано
30 минут назад, natalka) сказал:

@sergkots

Не перейшли. 

Скрыть контент

IMG_20220312_131612.jpg.593a3383f6d51981dd3dcb698cf1e6c3.jpg

Скрыть контент

Щодо полонених льотчиків, в відео допитів постійно робиться акцент що ми європейці, тому відносимось до всіх по-європейські, але думаю що наші хочуть щоб вони давали свідчення в Гаазі і інших міжнародних судах, тому таке лояльне відношення. 

Ну показания они могут давать и без ручек-ножек, а мересьвым им не быть тогда и отдавать показательно по частям.

Опубліковано
5 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

@natalka) 

Скрыть контент

Не треба бути учасником вашого чату, щоб обробляти та читати все, що ви пишете. Це робиться трохи не так, за допомогою "уязвимостей" самого месенджера і більш централізовано. Звичайних людей, може всіх і не прослухаєш, але різні місцеві чати - під особливою увагою.

можна обсудить

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Рядовий Паляниця сказал:

Для мене польська важче інгліша.:)

там перекладано повинно бути

але може то тільки в хромі

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
40 хвилин тому, romanc сказано:

гум коридор из Мариуполя

Ніби навіть Ердоган має контролювати, оскільки там багато його громадян? Чи я не так зрозуміла?

Опубліковано
3 часа назад, Alex S сказал:

Це правда що він в центрі живе в районі Світлої ,в приватному будинку?

так, в мене там родичі на тій же вулиці живуть

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, x9teen88 сказано:

так, в мене там родичі на тій же вулиці живуть

Спойлер

Як за мостом через Сапарду поворотик з Щопена на Світлу ,там прохід вузький з кам’яним гранітним парканом. То казали люди його будинок. Але я особисто його там не бачив.

Опубліковано
8 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Як за мостом через Сапарду поворотик з Щопена на Світлу ,там прохід вузький з кам’яним гранітним парканом. То казали люди його будинок. Але я особисто його там не бачив.

ну я не з того району, точну адресу не знаю, але дядько казав шо там Кварц біля нього живе

Опубліковано
38 минут назад, Nana сказал:

Ніби навіть Ердоган має контролювати, оскільки там багато його громадян? Чи я не так зрозуміла?

Мог бы флотилию свою прислать по морю.

Турки мечеть построили в Мариуполе не маленькую, гранит весь морем привезли

Опубліковано (змінено)

Турки не приєдналися до санкцій. Південні потоки качають, аж гай шумить. Єдине "але"  Кримські татари  і азейбарджанці. І ті і ті є близькими родичами турків, вільно розуміють їхню мову.  Пітараша впряглась за вірмен, в Карабаху на це  турки постачали азерам  Байрактари,   так що - Схід - штука тонка...

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано

зате

Цитувати

Міненерго Азербайджану заявило, що країна має достатньо запасів газу для постачання до Європи, і за необхідності може збільшити постачання газу для сусідніх країн.
Виявляється, без російського газу світ не зупиниться

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, natalka) сказано:

Щодо полонених льотчиків, в відео допитів постійно робиться акцент що ми європейці,

Спойлер

Тий Наташа, суди по малоазійському Боїнгу щось дали? За вісім років? Це не командир літака побєди ,що вчора замучила совість і в Анталії після посадки вийшов до пасажирів і сказав на рос і анг, те що хотів сказати.Військові пілоти то в таких конфліктах смертники. Їх якщо беруть в полон ,то доля їх печальна. За останні великі збройні конфлікти більшість вбивали на місці . Я працював з немолодим чоловіком , ветераном РА війни з України на регулярці, то той казав ,що вже генетично цивільні пасажирські польоти в А в нього визивають страх і стрес на декілька неділь. Там в основному була вертолітна війна в небі. Вдумайся в ту цифру - 333 безнадійно втрачених тільки вертольотів. Кожен з них мав автомат, пістолет з магазином і … один набій в карманчику лежав для себе. Дуже багато застрелилися на землі самі. Дуже. А принцип тої країни був такий ,що свої завжди прилітали за своїми. Коли катапультувався герой сраний руцкой, в операції по рятуванні одного ,духи спалили три вертольоти. З екіпажами само собою. За годину після вимушеної посадки чи катапультування знаходили фрагменті тіл, шматки м’яса . Трупи розривали старими Тойотами навпіл. Не було що ховати. Духів мертвих с цинк запаювали для поховання вдома. Кабульські тюльпани, сиктим байбулла , життя в ямі і робота на цегляному заводику - то було ніщо в порівнянні з долею пілотів ,що мали опинитися в полоні. Якщо в звичайних солдатиків шанс вціліти був ,то в в пілотів майже нуль. Європейська спільнота…. вони спокійно сплять ,в них фітнес ,їм не треба думати про післявоєнну інфраструктуру. Вьєтнам також було місце масового застосування в авіації . То то була каторга. Вони по десять років дохли в лагерях смерті і каторжно працювали. Не вбивали, бо ЦРУ платило фантастичні гроші за кожного пілота. Як і за Маккейна,який пропрацював 10 років в лагерях. То це син адмірала флоту США …. Ось він до і після полону. Європейська солідарність бля.4C700448-4FF2-4B2F-8CE4-99B7D49C9AEE.jpeg.79c8359903c66c94e74d3489551742ed.jpeg73BB9628-6661-4A08-BDFC-032288A51CD5.jpeg.a4452010f4de2342877426217b46372c.jpeg

• Cумний 1
  • +1 4
Опубліковано
28 хвилин тому, Harddriver сказано:

Турки не приєдналися до санкцій.

нам немає чого скиглити, самі з 2014 року нічого не робили 

• +1 4
Опубліковано

«Денацификация» по-волынски.

По приказу руководителя Волынской ОВА, 23 белорусских и рашистских фур забрали на границе в районе Волыни и национализировали.

Грузовики оккупантов отправились служить в пользу украинской армии.
https://t.me/u_now/28077

• +1 7
Опубліковано

готовиться нова провокація на території білорусі. хочуть бахнути по своїм в гомелі і звинуватити укр

Опубліковано
10 хвилин тому, Nick85 сказано:

готовиться нова провокація на території білорусі. хочуть бахнути по своїм в гомелі і звинуватити укр

на якому заборі написано? 

я он на сусідському читаю, що вже в кожному дворі величезні вольєри варять... для майбутніх рабів

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Nick85 сказано:

а вони з іншого "забора" скопіпастили 

Цитувати

Об этом сообщает информационный ресурс БелНовости.

Опубліковано

тим уродам моцкальським платать 53$ в день...
1600$ в місяць!!! І за такі дрібні гроші вони тут вбивають людей!

зрозуміло, що спецурі, льотчикам, більше платать, але цим звичайним!... за 53$ вбивати людей! Чи бути розірваним тут і що ніхто не взнає, де ти здох

ніщєброди, сука

• +1 8
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...