Перейти до змісту

Пуйло визнав ЛДНР!!!!

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 22.02.2022 в 20:36, Zheny@ сказав:

"эй моряк, ты слишком долго плавал!" ,тобто,  Чоловіче, ти трохи не в темі і вже давно.

Базар назвали "Варшавським" через те, що у 90-х там торгували поляки.  На автостанції автобуси з Польщі ночували тижнями. До мене (до мами) польські "родичі" приїздили по 8-10 чол за раз.

Суть в тому, що через них і назвали базар "Варшавським". Але то в народі. По факту - "Завокзальний".

Торг центр вже як народна назва базару, так і назвали. Офіційно. 

Вулиці "Словацького" / "Шопена" / "Шевченка"  і т.д.  Це спроба втікти від "радянщини". Де "Лєніна" / "пабєди" / "партии" / фрунзе і т.п.

Показати  

Зато ти в темі . Таке відчуття що не я а ти в АРК 15 років прожив. 

В 22.02.2022 в 20:07, Zheny@ сказав:

вони Україною  НІКОЛИ, як і не були її частиною НІКОЛИ!

Показати  

:sm110:навіть не знаю що сказати. Хай так буде. 

• +1 1
  • Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
  В 22.02.2022 в 20:39, Zheny@ сказав:

У всіх, по бажанню.

Показати  

А, так то факультатив в початковій школі? типу християнської етики?))

Те саме, що сказати: весь захід України під піндосами, там вже з садочка вчать дітей англійській мові! (і нічого, що то просто "гурток" за батьківський кошт :))

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

В нас теж був готель Россия в Луцьку.

І навчання в 5 школі російською.

:Женя- ти хочеш віддати Крим та Донбас Росії?

• +1 1
Опубліковано
  В 22.02.2022 в 20:53, yu2007 сказав:

Те саме, що сказати: весь захід України під піндосами, там вже з садочка вчать дітей англійській мові! (і нічого, що то просто "гурток" за батьківський кошт :))

Показати  

Це тільки я нічого погано не бачу, якщо дітей з першого класу вчать анг/польс/нім? Хай вчать, аби дитина потягнула, лишнім ніколи не буде в сучасному світі. Я особисто, за.

Опубліковано (змінено)
  В 22.02.2022 в 20:07, Zheny@ сказав:

Їбалися гуси, догори ногами.

Я в 2014 році писав, а мене мінусували, що портрібно було віддати (бо один хуй відіжмуть) від Лугандонецького тягару.

Віддати їм те, що хотіли, бо все одно, нічого не вийде, не стануть вони Україною  НІКОЛИ, як і не були її частиною НІКОЛИ!

Хто там не був ніразу, той ніхуя і незнає, і кричить - "Це частина України, не віддамо!!!".

А я був. Там навчання в школі російською, і торг центри в  центрі із назвою "Россия".

Про що, блять, мова?

Показати  

одна проблемка - народ там нічого не вирішує, а росія закінчується там, де їй дають пиздюлєй, а не свою територію 

Змінено користувачем case_l
  • +1 3
Опубліковано
  В 22.02.2022 в 20:56, Nokian сказав:

1) В нас теж був готель Россия в Луцьку.

2) І навчання в 5 школі російською.

3) :Женя- ти хочеш віддати Крим та Донбас Росії?

Показати  

1) до якого, перепрошую року?  І коли його позбулися?? Скільки десятиліть тому? 0

2) Це архаїзм, діти військових, ОДНА ЄДИНА ШКОЛА! і його також позбулися.

3) Так. Хочу. Тому як це проблема, пухлина ракова (на даний момент) - дороговартісне лікування, яке рано чи пізно закінчується ампутацією!

Вітя, я був в Луганську в 2004-2006 роках.  І про викладання в школах усіх, блять,  було російською, а не , курва, в одній на все місто!

Заговори російською в центрі того Луганська, то ризикуєш отримати пляшкою пива (з під пива) по голові, патамуша на тєлячьєй разгаваріваєш!

Опубліковано
  В 22.02.2022 в 20:53, yu2007 сказав:

А, так то факультатив в початковій школі? типу християнської етики?))

Показати  

Ти мене не троль!

В мене малий польську вчить з 4 класу.

а "англійську"  з садочка. На рівні "дог", "фокс" і "бол", бо вихователі більше не знають. А їхній прононсіейшн - залишає бажати значно кращого!

Опубліковано

Ти просто сходиш в одну установу , де тебе спеціально навчені люди дещо спитають, і дещо розкажуть.

Опубліковано
  В 22.02.2022 в 21:34, Nokian сказав:

Ти просто сходиш в одну установу , де тебе спеціально навчені люди дещо спитають, і дещо розкажуть.

Показати  

Ні, ти просто сходиш в одному напрямку, де тебе ніхто і нічого питатися не стане. Більше того - ти й напрямок сам знаєш!

• Ха-ха 4
Опубліковано
  В 22.02.2022 в 21:29, Zheny@ сказав:

В мене малий польську вчить з 4 класу.

Показати  

Як шкільний предмет "Іноземна мова"? Якщо так, то це перша чи друга іноземна? Яка школа?

Чи все ж як факультатив?

Опубліковано
  В 22.02.2022 в 21:40, yu2007 сказав:

Як шкільний предмет "Іноземна мова"? Якщо так, то це перша чи друга іноземна? Яка школа?

Чи все ж як факультатив?

Показати  

Офіційних 2 мови. Основна англійська. Керівничка викладає.

Друга польська, можна було ще німецьку.

Школа alma mater, там де я вчився.

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 22.02.2022 в 21:42, Zheny@ сказав:

Офіційних 2 мови. Основна англійська. Керівничка викладає.

Друга польська, можна було ще німецьку.

Школа alma mater, там де я вчився.

Показати  

Твоя alma mater - часом не якась мовна гімназія?)

Друга іноземна, та ще й вибирати можна... Сашко ж пише, що в Луцьку вже 15 років дітей насильно пшекати заставляють з 1-го класу! :)

В 22.02.2022 в 20:30, Alex S сказав:

І діти з першого класу років 15 вже вчать польську мову. Про що ,блять ,мова?

Показати  

В 22.02.2022 в 20:39, Zheny@ сказав:

У всіх, по бажанню.

Показати  

В школі, де моя дитина вчиться, на скільки я знаю другу іноземну можна вибрати з-поміж німецької і французької, а польська була лише факультативом в початкових класах. Хіба щось зараз змінилось.

Опубліковано

Дай москалям зараз один шмат землі - завтра прийдуть за іншим. Так було весь час, у всіх кутках їх недоімперії, та всюди де вони з'являлись.  Вчіть історію йоб вашу мать - москалі зупинялись лише там де получали пизди.

• Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано
  В 22.02.2022 в 20:36, Zheny@ сказав:

Вулиці "Словацького" / "Шопена" / "Шевченка"  і т.д.  Це спроба втікти від "радянщини". Де "Лєніна" / "пабєди" / "партии" / фрунзе і т.п.

Показати  

В одному ти промазав. Вулиця Шевченка в Луцьку носить таку назву з 1939 року

Опубліковано
  В 23.02.2022 в 06:38, vampirich сказав:

В одному ти промазав. Вулиця Шевченка в Луцьку носить таку назву з 1939 року

Показати  

Ти також трохи промахнувся :)

Цитата

Вулиця Тараса Шевченка – своєрідний луцький рекордсмен. Це – найстійкіша вулиця – антропонім міста. Назва вулиці саме на цьому місці існує рівно 100 років. Вулиця носить цю назву з 1918 року. За УНР, Української Держави гетьмана Павла Скоропадського, за Другої Речі Посполитої та німецької окупації 1941-1944 років назва вулиці не змінювалася. Докладніше.

Показати  

• +1 1
Опубліковано
  В 23.02.2022 в 06:43, nickel сказав:

Показати  

А в іншому правий? Чи ти ради репутацііі м’ягкого  і пушистого умнічки,просто промовчиш і не станеш про відвертий сепаратизм навіть зауваження робити? Обмежишся історичною довідкою про назву вулиці? 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 23.02.2022 в 06:43, nickel сказав:

Показати  

Я вказав ту дату  бо в сучасних межах її назвала так в 39 році радянська влада, що перегукується саме з початком оцієї дискусії про радянські назви

Ну типу мав на увазі і думав що всі здогадаються :)

• +1 1
Опубліковано
  В 23.02.2022 в 07:32, Alex S сказав:

А в іншому правий? Чи ти ради репутацііі м’ягкого  і пушистого умнічки,просто промовчиш і не станеш про відвертий сепаратизм навіть зауваження робити? Обмежишся історичною довідкою про назву вулиці? 

Показати  

Кому? Вампіричу? о_О Ну ок. Вампірич, ти ета... прєкращай з сєпаратізмом.

• Ха-ха 2
Опубліковано

Хто ще ,крім Жені збирається віддати шмат України,порушити їх територіальну цілісність та суверенітет?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...