Перейти до змісту

Serguk2909

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 12:10, xc90 сказав:

Друге фото - кладовки, гаражі в цоколі, серйозно?

Показати  

Мав на увазі придомову територію.

В 30.11.2021 в 12:10, xc90 сказав:

той самий Style Up з винесеною на околицю парковкою вже зданий)

Показати  

Найбільша проблема Style Up - це розміщення будинків рядочками. На дитячому майданчику буде такий сквозняк шо капєц.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 30.11.2021 в 14:42, volks сказав:

Який збирається на лижи стати.

Показати  

Як показує історія, несуть, тому що лох не мамонт - ніколи не вимре (не люблю цієї приказки, але вона найкраще підходить). 

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 14:46, nickel сказав:

Як показує історія, несуть, тому що лох не мамонт - ніколи не вимре

Показати  

Тобто знають від працівників, що забудовник збирається стати на лижи і все-одно несуть?

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 14:57, volks сказав:

Тобто знають від працівників, що забудовник збирається стати на лижи і все-одно несуть?

Показати  

ніт, якщо в процесі взнають що будинки так і залишаться недобудованими, впарюють квартири з великим дисконтом - ще більшим лохам.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 14:57, volks сказав:

Показати  

Ну от взнаєш ти щось інсайдерсько-стрьомне про забудовника. Скількох людей ти попередиш? Самих близьких і то якщо знатимеш, що вони цікавляться нерухомістю. Вони плюс-мінус так само. Тому така інфа витікає, але не далеко.

Давай вже пиши що сказати хотів, бо поки що ти своїми запитаннями лише підтверджуєш, що забудовник надійний, якщо досі все місто не знає, що власник зібрався встати на тапки.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 11:48, volks сказав:

Ну от для порівняння

ЖК Амстердам6_amsterdam006-min.thumb.jpg.6e7cc8caa203697934545e953e5cac34.jpg

ЖК Традиція

38757.jpg.9e882994a4d5669ecbb7962d44c68c9a.jpg

Відчувається різниця? 

Показати  

Лифты есть? Или за здоровый образ жизни?)

Опять же в Ужгороде в 4 этажных новостройках очень редко где лифт есть, а уже третий этаж напрягает без лифта

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 15:09, nickel сказав:

Тому така інфа витікає, але не далеко.

Показати  

В еру інтернету в такому селі як Луцьк ця інфа розлетиться дуже швидко.

В 30.11.2021 в 15:09, nickel сказав:

Давай вже пиши що сказати хотів, бо поки що ти своїми запитаннями лише підтверджуєш, що забудовник надійний,

Показати  

Та нічого я не маю проти цього забудовника

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 15:24, romanc сказав:

Лифты есть?

Показати  

В Амстердамі мають бути.

В 30.11.2021 в 15:31, Bliksss сказав:

мамочка з коляскою?

Показати  

Ну так квартири в новобудовах саме молоді сім'ї купують. Я, наприклад, хз як ті мами в п'ятиповерхівках візки совають по сходах.

Та і ще є купа категорій, яким важко по сходах підійматись. Та елементарно той же перелом ноги.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 16:11, volks сказав:

Та елементарно той же перелом ноги.

Показати  

щодня?

Я, наприклад, хз як ті мами в п'ятиповерхівках візки совають по сходах.

Показати  

я теж не бачив щоб мама совала візок на верхні поверхи. Візок навіть в совкових будинках (без ліфта) залишається мамочкою на першому поверсі, а ввечері тато заносить додому - якщо під'їзд стрьомний. Я совав на 4-й поверх і назад, ніразу не напряжно, а зараз під'їзд зачиняється - то сусіди велосипеди/візочки ночувати залишають - все норм.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 16:34, Bliksss сказав:

я теж не бачив щоб мама совала візок на верхні поверхи. Візок навіть в совкових будинках (без ліфта) залишається мамочкою на першому поверсі, а ввечері тато заносить додому - якщо під'їзд стрьомний. Я совав на 4-й поверх і назад, ніразу не напряжно, а зараз під'їзд зачиняється - то сусіди велосипеди/візочки ночувати залишають - все норм.

Показати  

А в мене в знайомих в новобудові із зачиненої кладовки велосипед винесли.

Тільки навіщо ці танці щ бубном, якщо людство придумало ліфт. Ви ж не перете на пральній дошці, їсти на дровах не готуєте і т.д.

В 30.11.2021 в 16:34, Bliksss сказав:

Та елементарно той же перелом ноги.

Показати  

щодня?

Показати  

Ну да. Перелом же не на наступний день зростається.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 17:28, volks сказав:

Ну да. Перелом же не на наступний день зростається.

Показати  

Як і немає впевненості що він взагалі буде ;)

А в мене в знайомих в новобудові із зачиненої кладовки велосипед винесли.

Показати  

кладовка зачинена на копійчаний замок = відчинена кладовка

Тільки навіщо ці танці щ бубном, якщо людство придумало ліфт.

Показати  

тільки через те що мешканцям 4-го поверху потрібен ліфт, вартість квартир на 1-2-3 поверхах зросте, хоча ліфт їм нах не потрібен, чи не так?

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 15:31, Bliksss сказав:

да ну нах

ти - пенсіонер, чи мамочка з коляскою?

Показати  

не збираєшся стати першим і мати другого ? чи думаєш потім добудують ? :D

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 17:37, Bliksss сказав:

тільки через те що мешканцям 4-го поверху потрібен ліфт, вартість квартир на 1-2-3 поверхах зросте, хоча ліфт їм нах не потрібен, чи не так?

Показати  

ліфт не потрібен лише мешканцям першого і часом другого поверхів, всім іншим він потрібен, всі інші, хто кричить, що їм ліфт не потрібен і лєхко совають коляски туди сюди (везе ж їхнім дружинам, чоловік цілодобово вдома і при першій потребі тарабанить каляску) при наступному виборі, при прочих рівних, думаю, виберуть будинок радше з ліфтом ніж без нього

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 18:03, MANJAK11 сказав:

не збираєшся стати першим і мати другого ? чи думаєш потім добудують ?

Показати  

ну до пенсії же дожити треба )) хоча, місяць тому дідусь заїзджав у гості 80+ років, на 4 поверх без задишки - ні разу не спортсмен, і до років 65 палив, зараз ні, хіба тільки чарку на свято собі дозволяє.

В 30.11.2021 в 18:08, MANJAK11 сказав:

ліфт не потрібен лише мешканцям першого і часом другого поверхів, всім іншим він потрібен

Показати  

ти напевно не помітив, що мова йде про 4-х поверховий будинок? Якщо вище - тоді само-собою ліфт потрібен, але ,конкретно в цьому випадку - це значно вплине на ціну. Одне - розділити вартість ліфта на мешканців 9-ти поверхівки, інше - на 4 поверхи., чи не так?

В 30.11.2021 в 18:08, MANJAK11 сказав:

що їм ліфт не потрібен і лєхко совають коляски туди сюди (везе ж їхнім дружинам, чоловік цілодобово вдома і при першій потребі тарабанить каляску)

Показати  

потрібен, але, як я вже казав - у висотках. Стосовно совати коляски - це ж не кожен день, зранку виніс, на вечір забрав і знову ж таки, якщо мова про 2-5 поверх, вище - задовбаешся совати двічі на день.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 18:26, Bliksss сказав:

ну до пенсії же дожити треба )) хоча, місяць тому дідусь заїзджав у гості 80+ років, на 4 поверх без задишки - ні разу не спортсмен, і до років 65 палив, зараз ні, хіба тільки чарку на свято собі дозволяє.

ти напевно не помітив, що мова йде про 4-х поверховий будинок? Якщо вище - тоді само-собою ліфт потрібен, але ,конкретно в цьому випадку - це значно вплине на ціну. Одне - розділити вартість ліфта на мешканців 9-ти поверхівки, інше - на 4 поверхи., чи не так?

потрібен, але, як я вже казав - у висотках. Стосовно совати коляски - це ж не кожен день, зранку виніс, на вечір забрав і знову ж таки, якщо мова про 2-5 поверх, вище - задовбаешся совати двічі на день.

Показати  

Я жил или с лифтом или на втором этаже. Сейчас в своем доме. А вот пришлось походить со стройматериалами и мебелью на третий этаж хруща, ну его нафиг.

Я удивлялся домам в Праге, где ставят лифты в старые дома, бывает размером на 2 человека с ручными дверями как в старых автобусах, или снаружи пристраивают, и то лучше. А это современное, комфортное жилье.

Можно и про горячую воду так говорить, если постоянно мыться в душе холодной водой, здоровее будешь.

Опубліковано

Як і немає впевненості що він взагалі буде ;)

Показати  

Плануєш бути завжди молодий і здоровий? Як і всі решта жителів будинку. Ну удачі.

кладовка зачинена на копійчаний замок = відчинена кладовка

Показати  

Ну да. А біля вхідних дверей - це ж набагато захищеніше.

вартість квартир на 1-2-3 поверхах зросте, хоча ліфт їм нах не потрібен, чи не так?

Показати  

Скажу як житель 2-го поверху і молодий батько - потрібен. А в нас ним навіть жителі першого можуть користуватись.

ну до пенсії же дожити треба )) хоча, місяць тому дідусь заїзджав у гості 80+ років, на 4 поверх без задишки

Показати  

А в мене в 32 роки артроз і скільки ще я зможу пересуватися сходами  - хз. 

Якщо вище - тоді само-собою ліфт потрібен, але ,конкретно в цьому випадку - це значно вплине на ціну.

Показати  

Та коли вже той совок вийде з голів.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 18:45, volks сказав:

Та коли вже той совок вийде з голів.

Показати  

Який совок? мова про елементарні речі - вартість ліфта в 4-х поверховому будинку - значно збільшить вартість квартир, вартість ліфта від 1 млн. от і порахуй.

Звичайно, якщо мова про "клубні будинки" де вартість квадрата значно біле 1000 - тоді да, бачив ліфт і 4 поверховому будинку.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 18:43, romanc сказав:

Можно и про горячую воду так говорить, если постоянно мыться в душе холодной водой, здоровее будешь.

Показати  

ну, з гарячою водою, це таке-собі порівняння, бойлер значно дешевший ніж ліфт. Хоча, я бачив в одному київському хрущі (4 поверховому) - індивідуальний ліфт, зовнішній.

Опубліковано
  В 30.11.2021 в 18:56, Bliksss сказав:

мова про елементарні речі - вартість ліфта в 4-х поверховому будинку - значно збільшить вартість квартир, вартість ліфта від 1 млн. от і порахуй.

Показати  

Вартість пральної машини в десятки разів вища, ніж пральної дошки. Ще й електрику жере. 

Дивно взагалі про такі речі від людини з ІТ читати.

Тим більше вартість визначає ринок, а не собівартість.

В 30.11.2021 в 18:56, Bliksss сказав:

Який совок?

Показати  

Наш, рідний. Який привчив, що 5 поверхів можна і без ліфта.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...