Перейти до змісту

Пошук шин

Amor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
26 хвилин тому, romanc сказано:

При том что и бренды имеют разные ценовые линейки. И бюджетная линейка будет по качеству как  бренд второго уровня, но чуть дороже, за имя. Но количество брака у первых, вторых гораздо меньше , чем у той же росавы и китайского ноунейма

Китайський ноунейм цілком має ім'я. Hankook, наприклад. (В мене зараз така зимова, на ту зиму мінятиму)

Китайці скуповлюють стару гуму, наварюють протектор і продають далі.  Це не значить, що вона погана. Ні.

Це відомі бренди (були :) ).

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, Zheny@ сказал:

Китайський ноунейм цілком має ім'я. Hankook, наприклад. (В мене зараз така зимова, на ту зиму мінятиму)

Китайці скуповлюють стару гуму, наварюють протектор і продають далі.  Це не значить, що вона погана. Ні.

Це відомі бренди (були :) ).

Hankook - корейская контора.

Наварка - вообще отдельная тема, и не только китайская. Там гораздо больше факторов, по которым шина в негодность может прийти.

Я помню те времена, когда свои шины в наварку сдавали...

Опубліковано

куди ви старі діваєте? є в нас якісь пункт куди можна здати? щоб не викидати чи не закопувати в клубму))

Опубліковано
25 хвилин тому, romanc сказано:

Hankook - корейская контора.

Наварка - вообще отдельная тема, и не только китайская. Там гораздо больше факторов, по которым шина в негодность может прийти.

Я помню те времена, когда свои шины в наварку сдавали...

Я мав досвід роботи в складі шин. Тако 350 000 шин під одним дахом.  В Ризі. Фірма latakko.

Так от, Хенкук - то китай.

Дійсно Японія, то Yokohama. В них свої контейнери і пливе все морем.  Навіть складені в контейнері вони таким чином, щоб не мнулися і не гнулися.

На відміну від інших брендів, які пакують аби більше!

1526651868136299790.jpg

used-tire-container-loading--e1554947068

Опубліковано
29 минут назад, Dima4s сказал:

куди ви старі діваєте? є в нас якісь пункт куди можна здати? щоб не викидати чи не закопувати в клубму))

Продать или оставить шиномонтажу.

Я знаю две системы утилизации. Пиролизное сжигание и на крошку резиновую

Опубліковано
16 хвилин тому, Cherman сказано:

От якраз питання безпеки мене цікавить найбільше. Взимку - ожеледиця, влітку - аквапланування при дощу.

Все ж Імениті бренди тут без заперечення лідери.

Якийсь Всунь-Хуй-В-Чай - це і літатимеш влітку і крутитимешся взимку.

Опубліковано

скільки памятаю то хенкок була корейська кантора https://en.wikipedia.org/wiki/Hankook_Tire
можливо завод якийсь в Китаї стоїть їх, але ця ж тема шо і вся техніка з Китаю європейських брендів
goodyear або michelin це дійсно якісні

Опубліковано
15 минут назад, Zheny@ сказал:

Я мав досвід роботи в складі шин. Тако 350 000 шин під одним дахом.  В Ризі. Фірма latakko.

Так от, Хенкук - то китай.

1526651868136299790.jpg

used-tire-container-loading--e1554947068

Я про бренд, а не страну изготовителя.

Недалеко от меня в Венгрии 2 или 3 завода шинных первого эшелона марки.

Ну а в Китае думаю заводы у большинства производителей.

https://m.hankooktire.com/ru/company/our-history.html#1960

Опубліковано
6 минут назад, Zheny@ сказал:

Все ж Імениті бренди тут без заперечення лідери.

Якийсь Всунь-Хуй-В-Чай - це і літатимеш влітку і крутитимешся взимку.

Есть и другие варианты, гуля вылезет, отбалансировать не смогут, кривое, или спускать постоянно....

Опубліковано
27 минут назад, Cherman сказал:

От якраз питання безпеки мене цікавить найбільше. Взимку - ожеледиця, влітку - аквапланування при дощу.

У всех шин есть предел, у кого-то он выше.

Опубліковано

Це не інфа з Вікі чи іншого нета.

Кажу ж. Працював на великому складі автомобільних шин.

І повторюю те, що говорили самі працівники!

БУв відвертий китай типу "**Lion / кінг / **"  чи подібні.

Опубліковано

На літо собі купив Debica Presto UHP 2 (2021 року випуску), вони чуть твердіші ніж Kormoran, але порівняно не так бистро зношуються.

Опубліковано
В 25.04.2021 в 16:35, Саня сказал:

Купив пару шин Orium High Perfomance 215/60R16 з безкоштовною доставкою у ascania-shina.com

як взагалі враження від резини? Дуже цікавить як себе поводить м’яка боковина

23 часа назад, Litovets сказал:

Я то придивляюсь до фулда екоконтрол хп2, бріджстоун екопія еп300 і якшо трохи доплатити то бріджстоун туранза т005

ну це вже крутіша резина. я хочу щось трохи бюджетніше. взагалі мені найбільше подобається щось на гарантії, знаєш що навіть якщо вилізе гуля можна обміняти

4 часа назад, romarker сказал:

На літо собі купив Debica Presto UHP 2 (2021 року випуску), вони чуть твердіші ніж Kormoran, але порівняно не так бистро зношуються.

І як враження? Відгуки ніби класні на неї, ще й ціна низька

Опубліковано
15 минут назад, Amor сказал:

взагалі мені найбільше подобається щось на гарантії, знаєш що навіть якщо вилізе гуля можна обміняти

Наскільки я знаю то таке тільки в нокіана є. 

Опубліковано
11 часов назад, romanc сказал:

https://yokohama-rpz.ru/

Думаю в Украину офицалы с раши будут везти, как и нокиан

Бюджетний бріджстоун у нас тож мейд ін раша, принаймні екопія еп300

Опубліковано
26 минут назад, Litovets сказал:

Наскільки я знаю то таке тільки в нокіана є. 

Ну ще в шипшини. Але на послуги їхнього шиномонтажу спустиш більше ніж вартість 5того колеса

доречі не знайшли якогось великого магазину де можна подивитись резину? Сьогодні продзвонював по магазинах, таке відчуття що всі продають з одного складу. Кількість та ж сама, тільки ціна міняється...

Опубліковано
15 минут назад, Amor сказал:

доречі не знайшли якогось великого магазину де можна подивитись резину? 

Ні, але сьогодні геть не мав часу шукати. Правда з сайту шинидискикомюа (мав необережність до них позвонити) самі звонили і питали чи я ше не надумав в них шось купити:) хоча ціни в них більш-менш непогані і по 80 грн. за колесо доставка.

18 минут назад, Amor сказал:

Сьогодні продзвонював по магазинах, таке відчуття що всі продають з одного складу. Кількість та ж сама, тільки ціна міняється...

Це по наших місцевих, чи з інших регіонів? Бо якшо кийовські то да, в них там є якісь оптові склади те всі роздрібні магази таряться.

Опубліковано

До речі, згадав, консультант того шинидискикомюа мені нахвалював фулду екоконтрол ХП2, мол вона краща ніж бюджетний бріджстоун (та ж екопія еп300) в плані комфорту а в іншому на тому ж рівні і зроблена в словенії.

Опубліковано
23 минуты назад, Litovets сказал:

Це по наших місцевих, чи з інших регіонів? Бо якшо кийовські то да, в них там є якісь оптові склади те всі роздрібні магази таряться.

це суто по місцевих. В мене трохи час піджимає. Тому хотілось би на місці взяти, але якщо буде суттєва різниця то замовлю

27 минут назад, Litovets сказал:

До речі, згадав, консультант того шинидискикомюа мені нахвалював фулду екоконтрол ХП2, мол вона краща ніж бюджетний бріджстоун (та ж екопія еп300) в плані комфорту а в іншому на тому ж рівні і зроблена в словенії.

золота середина. як показує практика супер преміум геть не вартий своїх коштів (в плані ціна/якість)

Опубліковано
В 25.04.2021 в 15:51, Litovets сказал:

Яшо хочеться розширеної гарантії то варто глянути в сторону бренду Нокіан, але він весь руський і як на мене якийсь геть мягкий.

Багато скарг на хакка грін... в експлуатації ніби все ок (машина майже сама котиться), але ресурс якийсь не значний. В мене після 7 років використання протектора достатньо, а ніби корд руйнується - гуму починає "крутити".   І на шиномонтажі кажуть що в багатьох така проблема з хакка грін.

Наш шиномонтажник рекомендував спробувати Matador, казав хороша гума (у власності Continental), але якийсь він "дубовий" здався... 

А я захотіла щось японське :) і так склались обставини що побачили Toyo (саме виробництва Японія, ще й "свіжа") і відразу ж на місці в Луцьку і придбали.

По враження дуже "ковтає" ями (тихий приглушений звук), а от по коченню поступається нокіан. А по витривалості - час покаже.

Опубліковано

Розширена гарантія не варта своїх грошей (там треба дотримуватись певних правил: заміна гуми в чіткі проміжки часу, в певних СТО і т.д. і т п) і дуже рідко в перший 1-2 роки з гумою щось трапляється.

Дивилась гуму вживу:

-в Епіцентрі (якщо є на сайті то можна ще й замовити з безкоштовною доставкою).

-тут https://22tires.com/ (на автомийці ера).

- на Задворецькій (талфорт) - завжди думала що там завищені ціни, а от і не завжди.  Магазин - ок, а шиномонтаж - лайно (дуже довго і ну якось не то).

Ще проїзджаючи повз бачила багато гуми тут http://zahidshina.com/ але не заходила. 

Опубліковано

На многие шины первого и второго эшелона есть сравнительные тесты на наших и европейских сайтах.

Опубліковано
6 часов назад, natalka) сказал:

Ще проїзджаючи повз бачила багато гуми тут http://zahidshina.com/ але не заходила. 

Вчора заїжав на перехресті набережної і стрілецької. Вибору майже ніякого, 2-3 бренди в різних розмірах. Менеджер порадити нічого не може і взагалі таке відчуття що йому пофігу. На мій розмір була тільки преміорі, казав що ще підвезуть на днях щось але він поняття не має що там везуть. Мені не сподобалось

В Україні коли маєш з кимось справу то постійно таке відчуття ніби тобі королева робить мега послугу, хоча ставлення має бути зовсім інше до покупця

Опубліковано
38 минут назад, romanc сказал:

На многие шины первого и второго эшелона есть сравнительные тесты на наших и европейских сайтах.

аби ще тести були адекватними. Може бути що в кімнатних умовах шина супер. Буде дорогу тримати, не аквапланує, не стирається а гулі будь лізти від переїзду колії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...