nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 09:32 #26 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 09:32 13 минут назад, kushmiruk сказал: Маю відносно гарний варіант! Робити і контролювати нічого нетреба. Мені здається, що я вже на борді колись писав про це. Якщо коротко - то свій капітал можна подвоїти за 3 роки. Якщо в цифрах то це до 2% на місяць (жалежить від домовленості, договору). Якщо цікаво - то можу розписати детально, а ще краще, зустрітись. P. S. Я та люди з мого кола, вже декілька років в цій темі - політ нормальний! Нагадай-но
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 09:41 #27 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 09:41 Только что, Cherman сказал: Знаю навіть випадки, коли намагання спілкуватися та дружити лише з багатими людьми, навпаки привели до поганого результату. Я й не пропоную дружити з багатими. Але свій будинок продавав тим у кого гроші є. І дуже радий рішенню не будувати бюджетне житло, як тут радили, бо зараз би також питав поради як жити далі, коли населення збідніло і не може собі дозволити купити бюджетне житло. Только что, Cherman сказал: В тому то і справа, що це слова поважних та знаючих людей. Приходиться бути згідним з ними. Можна і свою думку мати. Принаймні мені ніхто цього не забороняв. 2
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:01 #28 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:01 38 хвилин тому, Cherman сказано: Ти про збір винограду у Франції? Хотів під Іпати? Не вдалось. Звісно ж ні)
Webmaster Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:39 #29 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:39 21 минуту назад, kushmiruk сказал: Він є місцевий житель, не зальотний розводіла. Знається, співпрацює з місцевими виробниками, бізнесменами. Не пі3дун. Бізнесмени беруть під 48% річних в дяді Васі? Це ж жопа для бізнесу.. 1
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:48 #30 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:48 1 минуту назад, weldermaster сказал: Бізнесмени беруть під 48% річних в дяді Васі? Це ж жопа для бізнесу.. Я заробляю/заробляв як дядя Вася. 48 не потолок, беруть і під 60. Хоча останнім часом через конкуренцію серед дядь Вась ставка впала до 24. Бізнесу жопа скоріше без кредитів, ніж з кредитами. А дядя Вася лише як вовк, санітар лісу, вбиває лише самих слабих і хворих. Тобто дядя Вася - не вбивця, а невидима рука ринку, ринкових відносин. 1 1
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:58 #31 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:58 Только что, Alex S сказал: Я завжди хотів запитатися в дяді Васі що робити коли тобі винні гроші але їх не віддають? Просто не віддають ні з процентами ні без? Про те, що будеш робити, якщо не віддадуть, треба було питати до того як позичив. І якщо відповіді не знайшов, то не позичати. 2
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:58 #32 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 10:58 1 хвилина тому, Alex S сказано: Я завжди хотів запитатися в дяді Васі що робити коли тобі винні гроші але їх не віддають? Просто не віддають ні з процентами ні без? А той хто винен, має майно чи бомж?
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:04 #33 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:04 Якщо комусь не віриться, що є такий вид з пасивного доходу, то можу особисто, під заставу власного житла, позичити у вас (будь-кого) 30тис. $. Під 1% в місяць. Сам дам дяді "Васі" під 2% без застави. Ви не ризикуєте ні чим, так як маєте заставу, а я в свою чергу несу "ризик" і беру за це відсоток. Як вам пропозиція? P. S. Ринкова вартість мого житла ~50тис.$ 2
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:06 #34 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:06 2 хвилин тому, Cherman сказано: На той момент, коли брав гроші мав, тепер не має. Або, як варіант, винний ще й купі банків, вони наклали арешт на майно. Домовитись, щоб платив якийсь % з суми? Чи не варіант? 2
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:09 #35 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:09 (змінено) 4 хвилин тому, Alex S сказано: Чоловік, що займав ,міняє машинки ,живе у Луцку ,робить собі ремонти... але не віддає... і йому пох на твої погрози. Це не мій боржник ,я займаю тільки тим кого близько знаю і стільки ,кому можу потім пробачити. І завжди без якихось процентів. Але це реальні історії. Або як падав в ноги ... займи під залог квартири. Сумма велика. Свалив в Польщу і не вилазить звідти ,фіктивно розвівся ,а в квартирі прописано і живе двоє неповнолітніх дітей .. і пішли роки .... а грошей нема. І що робити? Є якісь документи позикі? Якщо цікаво, то дядя "Вася" і такими питаннями займається. Змінено 24 Квітня, 2021 в 11:10 користувачем kushmiruk 1
KILLER Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:17 Автор #36 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:17 (змінено) колись дивився на людей, в яких рука була в гіпсі зі співчуттям, думав необережно десь впав, невдаха... але життя заставило колись борги вибивати. і тепер, чомусь, як бачу людину з загіпсованими пальцями, ловлю себе на думці - чому ж і скільки він боргу не віддав, що пальчики поламали і цікаво, ламали як я, чи якось-по іншому..?) Вася - нагадує мені власника Ліона, він бабло позичає, але як людина - "рєдіска" ще та. Позиками, як джерелом прибутку, не займаюся принципово. Змінено 24 Квітня, 2021 в 11:20 користувачем KILLER 3
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:34 #37 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:34 13 минут назад, Alex S сказал: Чоловік, що займав ,міняє машинки ,живе у Луцку ,робить собі ремонти... але не віддає... і йому пох на твої погрози. Це не мій боржник ,я займаю тільки тим кого близько знаю і стільки ,кому можу потім пробачити. І завжди без якихось процентів. Але це реальні історії. Або як падав в ноги ... займи під залог квартири. Сумма велика. Свалив в Польщу і не вилазить звідти ,фіктивно розвівся ,а в квартирі прописано і живе двоє неповнолітніх дітей .. і пішли роки .... а грошей нема. І що робити? Давати поради в таких випадках справа невдячна. Немає таких універсальних порад, типу піди туди-то, зроби те-то і боржник сам до тебе прибіжить з грошима ще й відсотки принесе. Але в кожної людини є якесь слабке місце: діти, родина, собака, машина. Я свої перші 5000 баксів заробив за вечір чи два, після роботи допоміг одному геодезисту поміряти масив ділянок. За роботу дали ділянку на тому масиві в єбенях, яку я дуже вдало продав за 5000. З тих 5000 мені ще досі винні 4500. А все що я маю зараз - це з тих 500 баксів, які залишилися. Тому бути дядею Васею, це не тільки великі відсотки, а ще й можливість розказувати власні історії факапів, коли питають чому такі великі відсотки. Бо в дяді Васі за спиною немає служби безпеки, колекторської контори як у банків, як і немає в мене поради для цих людей. 1 1 4
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:42 #38 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:42 1 минуту назад, Cherman сказал: І як ти на таке слабке місце надавиш? Маєш таких знайомих, як нік у топікстартера? Тоді ще й треба мати хорошу кришу в силових структурах. В тебе погана фантазія
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:52 #39 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:52 Без проблем позичу суму під заставу квартири, авто. Ті самі умови, що і я пропонував, тільки з Вас 4% в місяць.
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:54 #40 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 11:54 Alex S, хтось сміється, а хтось живе з цього. Веселого тобі настрою)
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:08 #41 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:08 (змінено) 11 минут назад, Cherman сказал: Ми якось переписувалися на цю тему. Я реально дуже радий за тебе, але це типова "ошибка выжившего". Ти мене з кушміроком плутаєш. В мене немає ніякої ошибки вижившего. Я не розказую як окуєнно бути дядею Васьою. Я пробую будувати будинки не тому що бути дядею Васею окуєнно, пробую торгувати автозапчастинами не тому що бути дядею Васею окуєнно, скоріше навпаки: щоб я не писав, але мої спроби вказують на протилежне. Але разом з тим я констатую факт, що заробляти як дядя Вася цілком можливо. Змінено 24 Квітня, 2021 в 12:09 користувачем nickel 3
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:11 #42 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:11 5 хвилин тому, Cherman сказано: Ти Жені пропонував укласти парі на 1000 ойро щодо роботи на виноградниках. Блін, така халявна тисяча, що ппц. Цікаво, скільки часу і які зусилля треба було би прикласти, щоб її в тебе вибити? Скинути номер картки. От і всі зусилля. Бачу, тут в більшості життя не веселе, раз всі такі "дикі")
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:17 #43 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:17 Только что, Cherman сказал: Можливо, але вкрай геморойно. А хіба я десь стверджував протилежне? Кажу ж ти мене з кушміроком плутаєш Насправді з досвідом вже бачиш геморного позичальника ще до того як дав гроші, тому більшість гемору вдається уникнути.
yu2007 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:34 #44 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 12:34 34 minutes ago, Cherman said: Я реально дуже радий за тебе, але це типова "ошибка выжившего". Те, що в тебе так получилося, не означає, що інша людина зможе. Ти радий, що з позичених 5000 вдалось повернути лише 500? 1
Популярний пост nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:08 Популярний пост #45 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:08 (змінено) 43 минуты назад, Alex S сказал: Ого який ти гокатий. Друзі дитинства сруця назавжди, через неповернуті борги. Родичі ближні навуй один одного посилають, через борги . А ти такий гокатий розтавщік... дай тобі Бог здоров я! Товариша, з яким побудували хату, знаю з дитинства. Ніколи не були нєразлєйвода друзями і зараз не стали, але й не сремося через гроші. Більше 20 років ми з ним фінансово взаємодіємо. Без жодних розписок. Рідний брат просив позичити, то не позичив, бо тут якраз той випадок, коли чуйка підказує не давати - не верне та й не треба вони йому були насправді. Також не посралися, а от якби дав... Ще один брат грошей не просив, але я за борги забрав авто в боржника і йому віддав, сказав: гроші віддасиш, коли зможеш. Тому коли він повернувся з заробітків і замість того щоб віддати борг мені, дав гроші дочці на бізнес, я лише вздихнув, значить не міг віддати. Не сремося і не збираємося. А це 2500 з тих не повернутих 4500. Зате боржник який винний 2000 з тих 4500, той в якого я забрав авто, погодився почати виплачувати решту боргу частинами, щомісяця привозить по 100. Щоб ви розуміли, це борг з 2008 року, який я вже майже списав, але знав як буду тиснути коли зустрінемося. На грубий тиск і залякування отримав грубий опір. Коли банк забрав квартиру, коли в людини майже нічого немає, то її важко залякати, але на ходу змінив тактику, згадав лише одну фразу сказану боржником, коли позичав (натиснув на його совість) і все змінилося. Срач згас не почавшись. Гроші привозить зараз сам, я навіть не дзвоню до нього. Крім гочей і чуйки, важливо ще гавном не бути. Змінено 24 Квітня, 2021 в 13:11 користувачем nickel 10
kushmiruk Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:13 #46 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:13 Alex S, смішний ти чоловік. Не стидно тобі про людей, такі вигадки і здогадки писати? Повагу втрачаєш...
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:48 #47 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 13:48 12 минут назад, Alex S сказал: Тут Колєнька ,в нас з тобою абсолютно різні погляди ,взагалі ,на цю тему. Я не буду цього описувати. Але в моєму колі знайомих(навіть з доби служби в ЗСУ) ,а ми часто займаємо один одному гроші, процентів немає і бути не може. Це просто неприпустимо.Бо це і є в дії стара кацапурська приказка - друГг познайотся в бєдє. Ти скорше за все не зрозумієш, та й не треба.Хай щастить ! Все я розумію. Я в твоїх очах ростовщік і барига, який останню сорочку з родича зніме заради власної вигоди, а насправді - ні. Ти говориш про побутові позики, коли там до зарплати не вистачає чи на купівлю авто. А я про позики під бізнес: ганяє людина машини, наприклад, і просить позичити грошей, щоб замість однієї машини пригнати три за раз на автовозі і заробити втричі більше. Відчуваєш різницю між такими позиками? Скоріше за все ні і в тому твоя печаль. 1 5
yu2007 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:21 #48 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:21 29 minutes ago, nickel said: Все я розумію. Я в твоїх очах ростовщік і барига, який останню сорочку з родича зніме заради власної вигоди, а насправді - ні. Ти говориш про побутові позики, коли там до зарплати не вистачає чи на купівлю авто. А я про позики під бізнес: ганяє людина машини, наприклад, і просить позичити грошей, щоб замість однієї машини пригнати три за раз на автовозі і заробити втричі більше. Відчуваєш різницю між такими позиками? Скоріше за все ні і в тому твоя печаль. То що, ти на родичах чи друзях навіть 12% річних не заробляєш?)) А Сашенька вже собі тут нафантазував...)) 4
igorrrko Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:24 #49 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:24 ...а кажуть Борда вже не та) Та тут життя буяє.Сашенька,Колінька))) 6 1
romanc Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:33 #50 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 14:33 Купить помпу, нанять бригаду и в лес бурштын мыть. Сейчас даже можно легально. 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти