Перейти до змісту

Визначитись з апгрейдом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, Basil сказал:

дякую. саме цей магазин мав на увазі...

магазин хороший, коли робив собі апгрейд 9 позицій з 12 замовляв там, лише процесор, М2 ссд і блок живлення замовляв в інших місцях, все остальне там

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
25 минут назад, MANJAK11 сказал:

магазин хороший, коли робив собі апгрейд 9 позицій з 12 замовляв там, лише процесор, М2 ссд і блок живлення замовляв в інших місцях, все остальне там

На рахунок брейна є лайфхак. Та сама фірма має інтернет магаз itbox.ua, де ціни часто дешевші. А видача товару в тому ж брейні)

Опубліковано

@MANJAK11 таки дешевше, згоден. По перше я орієнтувався по середньостатистичних популярних магазинах а не по дрібних (в нокіана теж телефони дешевше як на розетці). 

А по друге в задрипаному брейні якщо щось не тейво - я тупо можу поміняти чи здати на гарантію без якихось додаткових головних болей з пересилками і доказуванням що оту розломану надвоє материнку я відправляв цілою :)

І разом з тим я це пишу на телефоні купленому на аліекспрес  а не в брейні :)

Опубліковано

Гарантія штука важлива.

В свій час між луцькою Медією і Розеткою, була різниця в 2-3 долара. 

Купував в Медії. Без проблем із гарантією (а РОзетка грішить часто своїми "приколами", типу гарантійка не заповнена приїжджає).

Брейн, хороший магазин. Хто часто купує - має бали-бонуси, які можна витратити на знижку.

Вчора купив собі Redmi 9T за 3500  грн.

Щодо ЕНКО, то вони торгують сірими товарами. Фактично контрабасом.

Опубліковано
12 хвилин тому, Basil сказано:

Тільки зараз дочитався що материнка і процесор не сумінісні між собою...

точно. натупив. я спочатку прикидав 3400 райзен з мамкою на 450 чіпсеті, потім райзен 4650 - з мамкою на а520 чіпсеті. поняв що то заббагато, і в голові проц переключився назад а мамка чомусь ні :)

Опубліковано
Щойно, vampirich сказано:

спочатку прикидав 3400 райзен з мамкою на 450 чіпсеті

шукати на 450-му чіпсеті? порадиш конкретну модель?

Опубліковано

450 чіпсет всі мамки ніби дружать з 3400райзеном

в мене не про проц (наскільки я зрозумів там різниця з про в розмірах кешу і продаються вони тільки трей) з мамкою MSI B450M Mortar - тоді тільки райзени з графікою вийшли - то вибору мамок взагалі не було, так би взяв би дешевшу і не парився б

це бюджетна конфігурація. сильно задрочуватися на мамку і бюджет не дозволяє, і якби смислу особливого нема

Опубліковано
28 хвилин тому, vampirich сказано:

450 чіпсет всі мамки ніби дружать з 3400райзеном

воно то так, але питання трохи в іншому

наскільки я зрозумів, необхідно щоб материнка вміла

On 12.04.2021 at 11:44, vampirich сказано:

дружити з швидкою пам"яттю. а враховуючи що відеокарта з оперативки пам"ять бере - тут швидша пам"ять - більша прдуктивність

тому вибираю між

MSI B450M-A PRO MAX

MSI B450M PRO-M2 MAX

ASUS PRIME B450M-K II

схиляюсь до другого (середнього) варіанту...

Опубліковано

Замовив на енко, бо на брейн/ітбоксі немає мого процесора, розібрали...

Спойлер
Наименование Количество Цена Сумма
Материнская плата MSI B450M PRO-M2 MAX 1 1 778.00 ₴ 1 778.00 ₴
Процесор AMD Ryzen 5 3400G (YD340GC5M4MFH) 1 4 902.00 ₴ 4 902.00 ₴
Модуль памяти для компьютера DDR4 16GB 3200 MHz MICRON (CT16G4DFRA32A) 1 2 113.00 ₴ 2 113.00 ₴
Накопитель SSD M.2 2280 240GB Kingston (SA400M8/240G) 1 919.00 ₴ 919.00 ₴
Кулер для процессора Deepcool GAMMAXX 200T (DP-MCH2-GMX200T) 1 328.00 ₴ 328.00 ₴
  Итого: 10 040.00 ₴

Всім дякую за допомогу, особюливо, пану @vampirich !

Опубліковано
В 09.04.2021 в 09:25, Zheny@ сказал:

Нормальні блоки!

В мене Голд такий.

На днях попався такий vinga PSU-500-12 на вскритіє, якщо дати стислу характеристику то даний БЖ ще те гівніще, але в певних ситуаціях можна юзати.

Опубліковано
Щойно, Litovets сказано:

На днях попався такий vinga PSU-500-12 на вскритіє, якщо дати стислу характеристику то даний БЖ ще те гівніще, але в певних ситуаціях можна юзати.

Це да. Згоден.

А от їхні БЖ Gold і вище - це інша байка.

Опубліковано
On 16.04.2021 at 12:16, Basil сказано:

А чого оперативки 1 канал? Зато частота аж 3200, як для бюджетної збірки. Хіба поки встроєне відео, і то як на мене (обиватєль), кількість каналів цікавіша за частоту.

Ну і в мене подібна збірка (на 2600Х), правда з древньою відяхою, на БЖ 500 ватт FSP відмовилась запускатись, взяв тихого Чіфтека з великим запасом на майбутнє.

Опубліковано
13 часов назад, Vadimm сказал:

Ну і в мене подібна збірка (на 2600Х), правда з древньою відяхою, на БЖ 500 ватт FSP відмовилась запускатись, взяв тихого Чіфтека з великим запасом на майбутнє.

В "сучасних" ФСП і дєшманських Чіфтеках вати далеко не ті шо написані на етикетці.

Вищезгадана вінга псю-500 має від сили ват 300, з фсп і чіфами аналогічно.

Опубліковано
1 година тому, Litovets сказано:

вінга

навіть близько не стоїть з чіфтеком, вінга - звичайний, дєшманский  китайоз.

Опубліковано
7 хвилин тому, Cherman сказано:

Чим та вінга така хороша, що її порівнюють з чіфтеком?

наклейка на корпусі -  більш яскрава

Опубліковано
31 минуту назад, Bliksss сказал:

навіть близько не стоїть з чіфтеком, вінга - звичайний, дєшманский  китайоз.

Чіфтек і Вінга бувають різні. Он лежить в мене трупік чіфтека який по елементній базі гірше вінги за такий самий прайс.

Опубліковано

Фсп десь так десятилітній, а Чіфтек за 1800 купляв рік назад, то вже десь так середнячок певно. Брав з запасом як раз в силу озвучених тобою нюансів. 

Опубліковано
14 минут назад, Cherman сказал:

Тьху-тьху, в мене всі БЖ були такі, що працювали стабільно без ремонтів/розборів та тестів.

Це таки добре.

Опубліковано
20 минут назад, Vadimm сказал:

Чіфтек за 1800 купляв рік назад, то вже десь так середнячок певно.

За такий прайс серед Чіфтеків є цілком пристойні моделі.

Опубліковано

скільки БЖшок ви мали на ремонті/розбирали/тестували так сказать щупали?

свого  часу, так сказати "щупали" - досить  багато, в кращі  часи  - збиралось  і  продавалось декілька сотень системників на рік, 

потім - працювали на підприємствах з  досить великим парком пк та   серверів, в той час - самостійно  не  ремонтував, але, як  водиться в  таких випадках -- діагностика на  моїх  плечах була.   Тобто,  володію певною статистикою.

Таким чином, "шановний пане" @Litovets  - я вважаю, що маю повне  право висловлювати свою думку про  надійність того  чи іншого  виробника бж..

P.S. цікаво послухати про ваш досвід ;)

Опубліковано

Он лежить в мене трупік чіфтека

і що  ти можеш з ним зробити?  Пораду на борді шукаєш?

P.S. мамкіні ремонтніки деякі люди -  багато  чого називають трупами, а  насправді - все  досить недорого ремонтується в СЦ,

саме після  кількох  таких випадків, техніку здаю на  ремонт тільки  в  СЦ не "підвальний".

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

свого  часу, так сказати "щупали" - досить  багато, в кращі  часи  - збиралось  і  продавалось декілька сотень системників на рік, 

потім - працювали на підприємствах з  досить великим парком пк та   серверів, в той час - самостійно  не  ремонтував, але, як  водиться в  таких випадках -- діагностика на  моїх  плечах була.   Тобто,  володію певною статистикою.

Таким чином, "шановний пане" @Litovets  - я вважаю, що маю повне  право висловлювати свою думку про  надійність того  чи іншого  виробника бж..

P.S. цікаво послухати про ваш досвід ;)

Та куда там мені, скромному сісадміну-залізячнику, до таких гуру.

Все що мені залишається це висловити свої привітання і натяк на те що ви можете придбати собі медаль за вище згадані вами заслуги.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...