Перейти до змісту

Де купувати меблі ?

SergLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
59 minutes ago, weldermaster said:

В мене років 2 назад замовниця за 50коп торгувалася. Хоча приїхала не на самому дешевому мерсі. А ви тут аж про 50грн. )))

А взагалі, за 1.5к якраз і вийде самий бюджетний стіл. Чомусь в нас народ за еквівалент 50 євро хоче супур пупер мега стіл. Не буде такого.

Та нормальні там зазори по грошам у меблярів виходять, недарма їх розвелось як цуциків безпритульних, що зараз по місту бігають)) А потім розповідають байки про 50 копійок)))

• +1 1
Опубліковано
21 минуту назад, yu2007 сказал:

Та нормальні там зазори по грошам у меблярів виходять, недарма їх розвелось як цуциків безпритульних, що зараз по місту бігають)) А потім розповідають байки про 50 копійок)))

Може й так. Я не вкурсє. Но нормального ліжка для себе так і не зміг підібрати. Щось толкове по дизайну починається від 15к. Дешевше - ікеївський примітив. Вот раніше, в 90-их, за пару бутилок самогону наші кулибіни робили все. Від дверей до ліжок і шкафів. Тепер часи не ті. Одні цуцики безпритульні залишилися )))

• -1 1
Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

А взагалі, за 1.5к якраз і вийде самий бюджетний стіл.

Так от, чи не можна в цей бюджетний стіл підкинути металу на 50 грн і підняти цінник на 50 грн? По ціні він не стане середнячком чи елітним, але хоч не буде викликати подив при детальному розгляді начинки. Якась дивна психологія - раз сегмент бюджетний, то можна робити "по конченому", здешевлювати максимально. (Стіл купувався в 15 році, зараз він буде дорожчим на скількись там відсотків, вище писали скільки).

Ще напишу трошки лучіків ненависті в сторону Гербора. Купив кілька років назад комплект з навісними шафами. Все ніби нормальне, крім регульованих навісів (така коробочка з гачком який стирчить із задньої площини, щоб навішувати на шину до стіни). Дали ті навіси теж найдешевші і найконченіші, і коли шафки провисіли десь з рік і я випадково глянув як вони там поживають, теж був немало здивований - їх покрутило так що шафи мали б впасти давно. І знову, беру 100 грн, купляю на Мадоті 2 пари навіс Linken, які навіть важать вдвічі більше за старі, і вже кілька років політ нормальний. І знову ціна питання - здорожчення усього комплекту на 1-2 відсотки.

Мораль така - якщо купуєте меблі - бажано збирати їх самому чи з кумом, і по ходу дєла доопрацьовувати, доклеювати, докручувати, бо зборщік меблів, який збирає шафу за 1,5-2 години апріорі не здатен це зробити максимально якісно і надійно.

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
10 minutes ago, weldermaster said:

Може й так. Я не вкурсє. Но нормального ліжка для себе так і не зміг підібрати. Щось толкове по дизайну починається від 15к. Дешевше - ікеївський примітив. Вот раніше, в 90-их, за пару бутилок самогону наші кулибіни робили все. Від дверей до ліжок і шкафів. Тепер часи не ті. Одні цуцики безпритульні залишилися )))

Погоджусь, не ті зараз часи. Колись кандидати наук у ВУЗах працювали і нормально на хабарах від студентів заробляли. А зараз з білоруської фанери і польських конфірматів дитячі табуретки вимушені робити)))

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Мне достались офисные тумбочки сделанные в европах, так даже ммелкие шурупы вкручены не напрямую в ДСП, а через пластиковую футерку диаметром 10 или 12мм.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
7 минут назад, yu2007 сказал:

Погоджусь, не ті зараз часи. Колись кандидати наук у ВУЗах працювали і нормально на хабарах від студентів заробляли. А зараз з білоруської фанери і польських конфірматів дитячі табуретки вимушені робити)))

От бачите до чого ця влада довела народ ))). А раніше ракети в космос запускали. Тепер нормального стола не можемо зробити.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
В 14.04.2021 в 22:13, Alex S сказал:

В мене ( в моїх) в оренді два суміжні  великі гаражі. Там років з 4 вже  починають бачити світ шедеври меблів . Тільки нікому не кажи ,бо то секрет . Там десь три - чотири контейнери на меблевих рядах торгують тими майже італійськими меблями. 

И их качество тебя не устраивает?

Опубліковано (змінено)
В 07.04.2021 в 17:05, weldermaster сказал:

Він по дитячих ліжках. І то в основному з сосни. А ми то хочемо з оріха/дуба/ясеня )

https://klen.ua/ru/info/kontakty-magazinov-46 

будешь во Львове, посмотри качество образцов в их магазине. Когда я хотел заказать с их сайта кровать, которой нет в наличии, ответили, что в Украине торгуют остатками партий, которые делают для Европы. После я у них заказывал брус и щит буковый ( тоже присылают прайс с остатками на складе и выбираешь). Делают из дуба и бука.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
6 минут назад, romanc сказал:

https://klen.ua/ru/info/kontakty-magazinov-46 

будешь во Львове, посмотри качество образцов в их магазине. Когда я хотел заказать с их сайта кровать, которой нет в наличии, ответили, что в Украине торгуют остатками партий, которые делают для Европы. После я у них заказывал брус и щит буковый ( тоже присылают прайс с остатками на складе и выбираешь). Делают из дуба и бука.

Я вже замовив з ясеня. Єдине по термінах 2 місяці чекати. 

Опубліковано
1 hour ago, weldermaster said:

От бачите до чого ця влада довела народ ))). А раніше ракети в космос запускали. Тепер нормального стола не можемо зробити.

Так то при шоколадному баризі так було. Зараз то воно потихеньку налагодиться:

Україна витратить на космічну програму 15 мільярдів

• 5 місяців потому...
Опубліковано

По сусідству продаються меблі нашого луцького виробника.

Якісні ,гарні,сучасні,зручні 

Дуб, вільха.

Термін виготовлення місяць..

IMG_20211013_211657.jpg

IMG_20211013_211613.jpg

IMG_20211013_211511.jpg

IMG_20211013_211455.jpg

IMG_20211013_211431.jpg

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

По сусідству продаються меблі нашого луцького виробника.

Якісні ,гарні,сучасні,зручні 

Дуб, вільха.

Термін виготовлення місяць..

IMG_20211013_211657.jpg

IMG_20211013_211613.jpg

IMG_20211013_211511.jpg

IMG_20211013_211455.jpg

IMG_20211013_211431.jpg

Якісно - спорить не буду. А вот на рахунок гарно і сучасно, то це пздц якийсь вирвєглазний, не знаю хто в здравом умі буде таке купувати. Цікаво було б глянути інтер'єр спальні за такими ліжками, напевно обов'зково має бути лєпніна, колони і ще пару статуй богів грецької міфології.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
  • +1 5
Опубліковано
12 часов назад, halmer сказал:

Якісно - спорить не буду. А вот на рахунок гарно і сучасно, то це пздц якийсь вирвєглазний, не знаю хто в здравом умі буде таке купувати. Цікаво було б глянути інтер'єр спальні за такими ліжками, напевно обов'зково має бути лєпніна, колони і ще пару статуй богів грецької міфології.

Пшонка-стайл

• Ха-ха 5
Опубліковано
3 годин тому, WebTraveller сказано:

Пшонка-стайл

Во, а я ніяк не міг слово підходяще підібрать.

Опубліковано
11 часов назад, Cherman сказал:

Такі меблі, в основному і беруть в хрущі. Особливо, вони компонують з блискучими "бохатими" шпалерами та з "хрустальною" люстрою на 2.3-метровому потолці.

А мені простіше треба)

• Ха-ха 1
Опубліковано

Меблі на замовлення,тож можливий любий стиль 

Зрештою найбільш мені імпонує,що це своє 

Є ще такі тут же.

Цього виробника знаю більше 20 років,робить так як треба,дає всі внутрішні матеріали потрібної якості.

Опубліковано

Я вот дивлюсь на ліжка, мені подобається ікєєвський мальм, ну от реально з вигляду те що треба, хтось може порадити виробників який може зробити таке ж з дерева а не з говняного дсп? 

• 2 року потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...