Перейти до змісту

Вибір сімейного або іншого лікаря

nickel

Рекомендовані повідомлення

@paksivatova в хороших клініках))
можу порекомендувати  Табачак Алла Федосіївна, але немає з чим порівнювати, бо з іншими справу не мав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
12 минут назад, Holy сказал:

@paksivatova в хороших клініках))
можу порекомендувати  Табачак Алла Федосіївна, але немає з чим порівнювати, бо з іншими справу не мав.

не завжди )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, paksivatova сказал:

Чи є в Луцьку хороший ендокринолог?

спробуйте попасти до Коренюк Л.Г.

приймає приватно в Загурського (но черга була на квітень як я в лютому цікавилась) і в обласній поліклініці (потрібно направлення сімейного і жива черга ніби по 20-ть чоловік в день - черга до неї є завжди).

Я до Коренюк так і не попала - не було часу. Була і в Табачак і в Редзій, ніби і одна і інша не погані, але результати однієї процедури мені протрактували не так як в Інституті ендокринології в Києві...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Переглянув тему, люди пишуть про електронні направлення. А на якому сайті чи в якому додатку їх можна переглянути? Бо прочитав в Фейсбуці про Хелсі (helsi.me). Поставив собі додаток, а там луцьких лікарів немає взагалі. Відповідно ні направлень ні інформації про щеплення і т.д. В якій медичній системі працюють наші?

image.png.9becb916b876b124ed8ec9c48a6cfb82.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагуглив що луцькі лікарі працюють в системі https://medportal.ua, але Дмитруків там немає ні чоловіка ні дружини. Написав Мар'яні запитання, але може хто тут швидше підкаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписала Мар'яна. Працює в Поліклініка без черг - https://global.newmedicine.com.ua

В цій системі найбідніший функціонал. Крім моїх анкетних даних, немає взагалі нічого. Лише можливість записатися на прийом і відмінити його, але вони цю функцію не використовують, а записують виключно по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переважна більшість лікувальних закладів Луцька та області праціюють у МІС Медейр. Кабінет пацієнта реалізований у вигляді Медпорталу. Функціонал його постійно розширюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
В 10.12.2020 в 21:23, nickel сказал:

Так ні разу і не скориставшись послугами свого "старого" нового сімейного лікаря, підписали всією сім'єю декларацію з новим сімейним (Назарук Н.О.) в клініці БіХелсі на Львівській. Все-таки відстань має значення, відкладаєш візит до лікаря до останнього бо далеко їхати, тому прийняли таке рішення. Війна за клієнта вийшла на новий рівень: їхати в клініку не обов'язково, подали заявку онлайн, протягом дня подзвонили з клініки, запитали код в смс від e-Health, все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, nickel сказал:

Так ні разу і не скориставшись послугами свого "старого" нового сімейного лікаря, підписали всією сім'єю декларацію з новим сімейним (Назарук Н.О.) в клініці БіХелсі на Львівській. Все-таки відстань має значення, відкладаєш візит до лікаря до останнього бо далеко їхати, тому прийняли таке рішення. Війна за клієнта вийшла на новий рівень: їхати в клініку не обов'язково, подали заявку онлайн, протягом дня подзвонили з клініки, запитали код в смс від e-Health, все.

Мені теж треба сімейний лікар

думаю,куди то податися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, paksivatova сказал:

Мені теж треба сімейний лікар

думаю,куди то податися

А в якому районі тепер мешкаєш, для мене виявилося це важливим. Тарасове? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, nickel сказал:

А в якому районі тепер мешкаєш, для мене виявилося це важливим. Тарасове? :)

Так

Але мені зручніше десь в центрі

Є думки щодо амбулаторіі в районі залізничного вокзалу

бо давним-давно як все лише починалося то лікар деклараціі мені і дочці не створила

завтикала чи що

Минув рік чи два,аж поки я дізналася,що ми без декларацій

хороші лікарі ,ясно,що вжепонабирали пацієнтів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, paksivatova сказал:

Але мені зручніше десь в центрі

Благомед на Волі 17 не підійде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, nickel сказал:

Благомед на Волі 17 не підійде?

я щось чула,що можна заключати договір в приватних клініках 

а як це працює в житті ? 

що треба платити за прийом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, paksivatova сказал:

я щось чула,що можна заключати договір в приватних клініках 

а як це працює в житті ? 

що треба платити за прийом?

В сімейного не платите, їм держава платить за кожну декларацію. А решта лікарів на твій розсуд, можеш йти по направленню від сімейного або в державну поліклініку або в приватну. Біхелсі робить знижку 15% на інших лікарів, якщо з їхнім сімейним заключна декларація. Можливо і в Благомеді є якісь пільги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не підпишеш в Благомеді  декларацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Dima4s сказал:

не підпишеш в Благомеді  декларацію

чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, nickel сказано:

чому?

кажуть вже набрали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось чув за Центр сімейної медицини Здорова родина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 01.11.2021 at 15:08, nickel сказано:

Привіт. І як тобі Біхелсі? Записалася до них на завтра - теж хочу переукласти декларацію. Щоб розірвати попередню із поліклінікою №2 - треба йти туди особисто? Там таке жахіття зараз відбувається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nana сказал:

Привіт. І як тобі Біхелсі? Записалася до них на завтра - теж хочу переукласти декларацію. Щоб розірвати попередню із поліклінікою №2 - треба йти туди особисто? Там таке жахіття зараз відбувається...

Ну я ходжу в Біхелсі на Львівській, а ти ж напевно не туди будеш ходити? Ну і я зараз не лікуватися до них ходжу, а медогляд для військомату проходжу, тому вони виглядають трохи розгублено, бо вперше стикнулися з державною бюрократичною машиною. Нікуди йти не треба, навіть в Біхелсі. Стара декларація анулюється автоматично після заключення нової. А заявку на нову, в Біхелсі, можна подати онлайн. Буде один телефонний дзвінок від них, прочитаєш їм код з смс і все. Нам тільки треба буде поїхати до старого лікаря, щоб забрати картку щеплень малого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, nickel сказано:

Ну я ходжу в Біхелсі на Львівській, а ти ж напевно не туди будеш ходити? Ну і я зараз не лікуватися до них ходжу, а медогляд для військомату проходжу, тому вони виглядають трохи розгублено, бо вперше стикнулися з державною бюрократичною машиною. Нікуди йти не треба, навіть в Біхелсі. Стара декларація анулюється автоматично після заключення нової. А заявку на нову, в Біхелсі, можна подати онлайн. Буде один телефонний дзвінок від них, прочитаєш їм код з смс і все. Нам тільки треба буде поїхати до старого лікаря, щоб забрати картку щеплень малого.

Мала на увазі не конкретне відділення, а їх мережу в цілому.. Та я взагалі не ходжу по лікарнях, окрім дитячої. А я свого сімейного за 2 (чи 3?)) роки з 2-ої поліклініки в очі не бачила) але бачу по своїх батьках, як там все проходить і що відбувається.. Просто бере відраза(
І це дуже гарна новина, що не треба нікуди йти і нічого анульовувати, а все пройде саме собою. Дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, якби не ця ситуація з ковідом та вакцинацією, я би так все і лишила. А так одразу все і вирішиться - в кращу сторону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, nickel сказано:

а медогляд для військомату проходжу

нахіба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Bliksss сказал:

нахіба?

Військомат вирішує чи я годний виписатися з квартири. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так була мова,що в Дії можна змінювати прописку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...