Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Під спойлером - перелік відкритих магазинів в Порт-сіті. В зв'язку з цим в мене питання - напуркуа міністр радить мені купувати шкарпетки в інтернеті, а от мобільний телефон є дуже важливим помацати вживу в магазині?

Spoiler

1 поверх:

• Там Там
• Brain
• Обмін валют
• Аптека «Здорова Родина»
• Оптика «Зір»
• ТТТ
• Банк інвестицій та заощаджень
• Lifecell
• Vodafone
• Обмін валют
• Zoo-люкс
• Ябко
• Люксоптика
• Mi. ua

2 поверх:

• Watsons
• Comfy
• АЛЛО
• Фокстрот

3 поверх:

• GC Barbershop
• Nova
• Brow Bar

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Nokian сказал:

боже, боже

Вакцина, шмакцина( до речі хай би хто запилив опитування на Борді, чи маєте бажанні вакцинуватися,мені влом)

Я не буду. По релігійно-політичним принципам. Хіба що якщо будуть вимагати при перетині кордону. Тоді вже вибору не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, weldermaster сказал:

По релігійно-політичним принципам.

Яким-яким?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я не буду. По релігійно-політичним принципам. Хіба що якщо будуть вимагати при перетині кордону. Тоді вже вибору не буде.

Були розроблені програми для повернення заробітчан, освоєні виділені на це кошти а ви отак хочете взяти і поїхати?

Невже за Пороха жилось краще?

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Cherman сказано:

Від ідентифікаційного кода вже відмовився

Так в Теудат-зеут його й так немає.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 28.12.2020 at 20:10, Vadimm сказано:

Антибіотики пив. І якщо звичайно після антибіотиків їх наслідки (діарея) для мене "тьху", тобто я не купую всяких пробіотиків, стан нормалізується швидко, то після трьох таблеток азитроміцину наслідки вкрай тривалі і суттєві, і проявлялись знов і знов.

Про лонгковід. Я ніколи не стикався з логГРВІ, чув про ускладнення від грипу, і знаю що після боткіна не можна бухати і треба зберігати дієту протягом 6 місяців. Но це не лонг. Не зберігається стан протягом 3х місяців такий же як і при самому перебігу.

Хоть пруф який наведи.

ти не один)

британські гонгконзькі вчені тутай запостили:

Цитувати

Мікробіом кишківника може грати важливу роль у боротьбі організму з коронавірусною інфекцією та запобіганню важкому перебігу СOVID-19. 

У кожної людини в кишківнику є унікальний асортимент бактерій, які відіграють різноманітну роль, зокрема в модуляції імунної відповіді, йдеться у публікації в журналі British Medical Journal.

Дослідження Китайського університету Гонконгу показали, що люди, які перехворіли на COVID-19, мали "значно змінений" склад мікробіому. 

Окремі дослідження з Південної Кореї показали, що у людей з погано функціонуючим кишківником частіше розвивається важкий перебіг COVID-19, оскільки відсутність здорових мікробів полегшує зараження клітин шлунково-кишкового тракту коронавірусом.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, Cherman сказал:

Від ідентифікаційного кода вже відмовився?

Ще ні. Зараз цим буду займатися. Кажуть в Арбузова з НБУ не було ідентифікаційного. Значить профіт в цьому є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Zelensky сказал:

Так в Теудат-зеут його й так немає.

Соломон, ти тут?

• Ха-ха 3
  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Cherman сказал:

Якби то був Шльома, то він би не "випав", а його "викинули".:)

Може не звернули увагу на слід від чобота на спині :)

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, weldermaster сказано:

Ще ні. Зараз цим буду займатися.

А як бути з вакциною? Будете відмовлятись?

П.С. Я серйозно.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко підкупив міністра охорони здоров'я, щоб той продовжив карантин.

Степанов впевнений, що локдаун не можна зупиняти

Цитувати

Пряма мова Степанова: "Я наполягаю на тому. Я, мої радники, провідні епідеміологи нашої країни (наполягаємо – ред.) щодо продовження цього карантину…

По-перше, у нас були січневі свята, які супроводжувалися масовими святкуваннями, переміщенням людей, коли їздили до родичів. Все це потенційно дуже вплине на зростання кількості хворих на COVID-19.

По-друге, у нас є щороку сезонне зростання хворих на грип, яке починається саме в січні і дуже важливо на цьому піку хвороби збити…".

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я что-то не пойму, было 15000 обнаруженных заболевших в сутки, не вводили карантин, сейчас 5000 и локдаун, это все уже переболели?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, romanc сказано:

Я что-то не пойму, было 15000 обнаруженных заболевших в сутки, не вводили карантин, сейчас 5000 и локдаун, это все уже переболели?

Це все Порох винен. Підсунув своїх міністрів.

3EbrJMJ.png

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, romanc сказано:

на вихідні мороз -29. Вимерзне весь коронавірус.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, romanc сказано:

виправдання таке: що після свят-вихідних має зрости кількість інфікованих

а цей локдаун її типу нормалізує

Змінено користувачем flashmax
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, flashmax сказал:

виправдання таке: що після свят-вихідних має зрости кількість інфікованих

а цей локдаун її типу нормалізує

Був варіант локдауну в грудні. І можливо це був кращий варіант. Але ж наш народ, він такий - підніме хай, зраду і т.д.  І тому вирішили - флаг вам в руки. Робіть що хочете. Будете лікуватися в січні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 хвилин тому, romanc сказано:

Просто стали менше тестувати - от і весь фокус. По факту хворих значно більше - бояться що лікарні ляжуть. Локдаун мав би збити ріст - за рахунок зменшення скупчення людей, але я щось не бачу такого зменшення. А от з носками це фірмовий номер номер - таке ще певно було в середні віка, коли з чумою боролись. Може наступним етапом почнуть відьом шукати :blink:?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тим часом тихенько підкрався Nipah ...

тре всіх кажанів винищити, через них одні проблеми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, sergkots сказал:

Просто стали менше тестувати - от і весь фокус. По факту хворих значно більше - бояться що лікарні ляжуть. Локдаун мав би збити ріст - за рахунок зменшення скупчення людей, але я щось не бачу такого зменшення. А от з носками це фірмовий номер номер - таке ще певно було в середні віка, коли з чумою боролись. Може наступним етапом почнуть відьом шукати :blink:?

Тестировали и раньше меньшую часть заболевших, но скорей всего меньше стало с тяжелым течением болезни...

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо змінити порядок букв, то яке слово можна скласти з "локдауна"?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, yu2007 сказал:

Якщо змінити порядок букв, то яке слово можна скласти з "локдауна"?))

клоунада :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молдова почне вакцинацію в лютому, безкоштовно колотимуть препарат Pfizer

От така х..йня малята. А нам китайська вакцина через прокладку богатирьової. Їжте і не заляпайтесь - це не гірше а по приколу.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, sergkots сказано:

Молдова почне вакцинацію в лютому, безкоштовно колотимуть препарат Pfizer

От така х..йня малята. А нам китайська вакцина через прокладку богатирьової. Їжте і не заляпайтесь - це не гірше а по приколу.

нагадай, скільки відсотків ефективність вакцини проти грипу, якою ти колешся?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ефективність сіновака в Ізраїлі 75 ,а по деяким даним 60 відсотків.

Якщо припустити ,що більша частина людей ,хто мав захворіти, і так вже захворів,а хто до цього часу не захворів,то і не захворіє,тоді можна колоти самий звичайний фізрозчин,і ефективність буде тією ж самою.

Блаженні,хто вірує....

• -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...