Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здав повторний тест ПЛР  на 17 день і він сабака позитивний ,мяко кажучи всі в шоці і лікарі і я .Симтомів нема ,окрім слабості.

EmzLkTzXcAI6jac.jpg

• Збентежений 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Poison сказано:

Здав повторний тест ПЛР  на 17 день і він сабака позитивний

Скільки часу пройшло від того дня, коли пропали симптоми?

Опубліковано
6 хвилин тому, Poison сказано:

Здав повторний тест ПЛР  на 17 день і він сабака позитивний ,мяко кажучи всі в шоці і лікарі і я .Симтомів нема ,окрім слабості.

Звичайне сезонне ГРЗ - пишуть деякі на форумі.

Врачи из Китая и Италии сообщают о людях, которые демонстрируют положительные результаты тестов на коронавирус в течение нескольких месяцев. При этом никаких симптомов болезни они не проявляют. Точные причины этого явления неизвестны: возможно, такие случаи объясняются слабой иммунной системой.

Опубліковано
7 хвилин тому, Poison сказано:

EmzLkTzXcAI6jac.jpg

Просто забий,адже Маск по твоєму звичайний їблан.

• -1 2
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

Просто забий,адже Маск по твоєму звичайний їблан.

Принято,тепер тільки фул контакт з триразовими поцілунком при зустічі! Ахти працівний :D

• Ха-ха 4
Опубліковано

Ніхто не сумнівається,що в Польщі карантинні міри та дотримання їх в рази організованіше ,медична допомога так само.

Абсолютно всі в масках,самоізоляції тра та та.

І що?

За минулу добу  овер 26000 заражень, 548 померлих.

То яка ефективність карантину?

Треба було як шведи максимально перезаражуватись весною, ПЕРЕД  літом.

• -1 2
Опубліковано (змінено)

Шведи вже волося на дупі рвуть і кажуть що вони зробили дурницю  https://health.24tv.ua/ru/shvecija-zhaleet-chto-otkazalas-ot-karantina-chto-novosti-mira_n1376541  є десь і новіші статі но ліниво шукати.

Змінено користувачем Poison
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
12 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Показать контент

Соломон, ти стаєш передбачуваним, я знав, що там під спойлером, не відкриваючи його :D

П.С. 

️Глава МОЗ Максим Степанов захворів COVID-19

ТСН

Опубліковано
Только что, Nokian сказал:

Раніше сядеш- раніше вийдеш.

Якої ще логіки треба.

З тебе пиво з мене полудохлий вірус :D:D:D:D

• Ха-ха 4
Опубліковано
27 minutes ago, Poison said:

А тебе що, не попередили, що перед повторним за годину  часу треба залити в кожну ніздрю по одній піпетці 70% спирту? Ну ти даєш. 

А батьки контрольних ще не робили?

• -1 1
Опубліковано

Батькам не робили бо нема лікарняного ,а мені треба лікарняний закрити ,а тут такій цирк з конями.  Прийдеться стакан приняти перед новим тестом.:D

• Дякую! 1
Опубліковано
5 minutes ago, Poison said:

Батькам не робили бо нема лікарняного ,а мені треба лікарняний закрити ,а тут такій цирк з конями.  Прийдеться стакан приняти перед новим тестом.:D

Так це ж добре, дома ще тиждень посидиш, а то від роботи коні дохнуть. 

А зі стаканом дивись акуратніше, пий потрохи. Я он вирішив відсвяткувати завершення курсу антибіотика, то на третій день святкування тиск так вальнув, що коронавірус здався квіточками))

Пульсоксиметр не продаєш? можу запропонувати 100 грн як за б/в...)))

• -1 1
Опубліковано

Тиск з корони впав так що всі в хаті перестали пити таблетки від тиску ,як сказала лікар то підвид побочкі від вірусу такий , а з бухлом поки страшно раз випив то здихав два дні. Поки неясно що з алкоголем робити то не стартую.

Опубліковано (змінено)
38 minutes ago, Poison said:

а з бухлом поки страшно раз випив то здихав два дні. Поки неясно що з алкоголем робити то не стартую.

Тю, а я то думав шо тільки в мене. Оце в цьому вірусі і найстрашніше :( 

Як тепер далі жити в цьому чорно-білому світі? 

пс. Читав на одному ресурсі, що після сексу така сама фігня. Хтось перевіряв? Бо якщо правда - то це повна жесть...

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 6
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

На днях зробив щеплення від грипу, бо ще раніше планував і ковід вже ніби давно пройшов. А оскільки ніяких заборон після вакцинації не озвучували, то й пивка ввечері випив. Потім вночі шукав чим ще накритись, бо піднялась температура і морозило, а наступного дня відчуття були як з важкого похмілля. От і думай тепер, а перехворів ніби дуже легко. 

Змінено користувачем Ромко
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Ромко сказано:

На днях зробив щеплення від грипу, бо ще раніше планував і ковід вже ніби давно пройшов. А оскільки ніяких заборон після вакцинації не озвучували, то й пивка ввечері випив. Потім вночі шукав чим ще накритись, бо піднялась температура і морозило, а наступного дня відчуття були як з важкого похмілля. От і думай тепер... 

Де щеплення купував?

Опубліковано
7 minutes ago, Ромко said:

пивка ввечері випив

Жах. Я то пляшкою горілки за звичкою повечеряв, все було добре, ліг спати. А вранці кави попив - і тиск почав то вгору, то вниз, голова обертом, на ногах ледь стояв, як виходив цигарку викурити. Раніше і після двох пляшок зі мною такого не бувало. От тобі і ковідний слід :( 

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

В мене тиск скакав і пульс ,плюс холодний піт і в жару кидало ,всі симтоми відходняка після запою місячного ,і це я всього 400мл приняв під моцну закуску напротязі 4 годин. Мій знайомий місяць невживав то в нього таких приколів не було ,напевно організм в крайнощі кидається.

Змінено користувачем Poison
Опубліковано
1 hour ago, Ромко said:

На днях зробив щеплення від грипу, бо ще раніше планував і ковід вже ніби давно пройшов. А оскільки ніяких заборон після вакцинації не озвучували, то й пивка ввечері випив. Потім вночі шукав чим ще накритись, бо піднялась температура і морозило, а наступного дня відчуття були як з важкого похмілля. От і думай тепер, а перехворів ніби дуже легко. 

50 minutes ago, yu2007 said:

Жах. Я то пляшкою горілки за звичкою повечеряв, все було добре, ліг спати. А вранці кави попив - і тиск почав то вгору, то вниз, голова обертом, на ногах ледь стояв, як виходив цигарку викурити. Раніше і після двох пляшок зі мною такого не бувало. От тобі і ковідний слід :( 

44 minutes ago, Poison said:

В мене тиск скакав і пульс ,плюс холодний піт і в жару кидало ,всі симтоми відходняка після запою місячного ,і це я всього 400мл приняв під моцну закуску напротязі 4 годин. Мій знайомий місяць невживав то в нього таких приколів не було ,напевно організм в крайнощі кидається.

Ніфіга ж собі боротьба з алкоголем :sq_ye:

• Ха-ха 1
Опубліковано

Поліція наклала штраф та зачинила спорткомплекс П’ятий елемент, який належить колишньому президенту Петру Порошенко за порушення карантину вихідного дня.

• Ха-ха 1
Опубліковано
19 hours ago, yu2007 said:

Ти виграв.

За призом звертайся в бутік № 176 (туди вже стільки того паулянера нанесли в честь перемоги байдена, що дівати немає куди).

все-таки пробили....

ще й той чувак який міністром хорони здоров'я прикидається заковідився

нам терміново потрібно більше відосіків

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
3 hours ago, nickel said:

Поліція наклала штраф та зачинила спорткомплекс П’ятий елемент, який належить колишньому президенту Петру Порошенко за порушення карантину вихідного дня.

падла,

валить по всіх фронтах

• Ха-ха 1
  • -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...