Saddy Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 11:25 #8076 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 11:25 52 минуты назад, Zheny@ сказал: базарник може оперативніше "коригувати" ціну, "уступити" на останній чи подібне ніфіга ті базарники не хочуть коригувати і уступати, особливо на будматеріалах, навіть на великих об'ємах. у свій час багато чого купував в НЛ, то з карткою (7% бонусів) виходило дешевше, ніж з їхніми базарними цінами + акції та знижки. 2
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 11:30 #8077 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 11:30 3 хвилин тому, Saddy сказано: у свій час багато чого купував в НЛ, то з карткою (7% бонусів) виходило дешевше, ніж з їхніми базарними цінами + акції та знижки. Доречі в Епіцентрі з бонусами туго. В НЛ потійно списують. А в Епіцентрі все купую а бонуси не приходять
nickel Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:09 #8078 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:09 @Юріч, твій друг вже на ББС попав 1 3
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:10 #8079 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:10 43 хвилин тому, Saddy сказано: ніфіга ті базарники не хочуть коригувати і уступати я ж написав лише про можливість швидкого реагування. Не більше.
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:20 #8080 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:20 57 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: цитата з вашого посилання "кардинально відрізняється" від того, що я процитував: 58 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: А невідкладну медичну допомогу мали надати у будь якому випадку. Це моя позиція. за "твоєю" цитатою - медичної допомоги їй не дали взагалі за "моєю" цитатою - їй таки надали медичну допомогу й вона потрапила-таки в роддом. так, не в ту ж мить її ангели в білих халатах занесли в родзал, як тільки-но вона надумала народжувати, але двері їй таки відчинили, і лікар, який повинен був її зустріти - таки зустрів (зустріла). "не пустили в лікарню" й "пустили" - це не кардинальна різниця? але ж пі$дюк - він по життю мир-двері-мняч: 1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано: Через таких як ви, які не вірять в існування коронавірусу ми дійшли до такого дай-но пруф, де я "не вірив" в існування коронавірусу? 1
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:30 #8081 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:30 2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: Так там не самоызоляція була а примусова ізоляція. Під час війни вводиться комендатська година і ніяких дискотек і вечірок як зараз. Так що я не згідний з вашою точкою зору. Пруф: Як німці захоплювали Луцьк у 1918: комендантська година і створення нової влади (частина І) щось пропустив ще один ви$єр нашого оналітєха в шльомі, а маю вільну хвильку часу... то для тебе єдине, з чим асоціюється війна - це лише комендантська година? а мобілізація (військова й трудова повинність), а мародерство, а масові експропріації, біженці та вимушена міграція - це не про війну? звідки взагалі тоді іспанка з'явилась на Волині - з 1914 року тривала війна, спочатку 1СВ, яка потім переросла в громадянську в рос.імперії, і так до 1922 - по твоїй логіці, мали ввести комендантську годину, і ніяких ні червонки, ні тифу, ні іспанки в той період в принципі не повинно було бути? і візьми таки, саломене, на замітку - комендантську годину тоді таки вводили, але, так само як в США чи Іспанії, в той же період були жертви іспанки на Західній Україні. 2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: Навіщо ви порівнююєте грипп з коронавірусом? Будь яка епідемія закінчиться як і будь яка війна. і справді - навіщо порівнювати дві гострі распіраторні вірусні інфекції, зі схожими симптомами й шляхами поширення?.. 3 1
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:37 Автор #8082 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:37 1 година тому, Zheny@ сказано: 3.14pl,j;/ , коли акції, то базарники самі там таряться! та й не лише, коли акції. ташотикажеш? Гіршого маразму не чув. Потрібно було купити сокиру. В село. Прийшов на базар 2-3-4 "позиції", Епік - 10-20-30 "позицій" ! І так щодо ВСЬОГО! Плитка керамічна, шпалери, килимове покриття. Та про що я кажу... Єдине, що базарник може оперативніше "коригувати" ціну, "уступити" на останній чи подібне. І все. Женя, уважніше. В Епіцентрі нема наприклад клею Ансерглоб,а лише Церезіт ,втричі дорожчий. А твої сокири там будуть різні В МЕЖАХ ОДНОГО ВИРОБНИКА Так само в ТамТамі цукерок наче багато ,але всі Світоч,бо всі великі мережі працюють та викручують руки ОДНОМУ постачальнику,їм так зручніше та вигідніше. А неуважний покупець все ,,різноманіття, сприймає за широкий,конкурентний вибір. Торгівлю треба знати з ДВОХ сторін прилавка,тоді картина зовсім інакша 2
yu2007 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:44 #8083 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:44 (змінено) 31 minutes ago, rrid said: але ж пі$дюк - він по життю мир-двері-мняч: Ну чого ти причепився до того шльомомена. Хіба не читав, що він живе на 2 долари в день, постійно недоїдає? Ну май хоч краплю емпатії)) Краще прочитай це і скажи, чи віриш в цю розповідь? ПС. Я, ще як @Юріч запостив лінк на фейсбук цього свого знайомого, перепостив його в одній групі, і там кілька поважних дописувачів заявили, що це peaceд@ж і провокація, бути такого не може. Хоча як на мене, то історія виглядає цілком реальною... Змінено 12 Листопада, 2020 в 12:52 користувачем yu2007 1
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:54 #8084 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:54 2 годин тому, Nokian сказано: За обман в Епіцентрі я мав на увазі,що будматеріали там трохи,а подекуди і далеко не трохи іншої якості,ніж на базарі.Це підтверджують і люди,котрі роками займаються будматеріалами. Ну а ціни вищі за базарні і дуже відчутні. не знаєш, чому я цемент додому намагаюсь брати виключно в Новій лінії, а не на базарі? можу натякнути - з тієї ж причини, що алкоголь - також в крупних мережах. хоча знаю "точки", де і перше, і друге продають дешевше. можу натякнути - був колись на базі, де один з орендарів "фасував" цемент в мішки, і відмовився продати пару мішків директору бази, а ще колись знав підприємця, який продавав алкоголь в Сенту на Київському майдані - можливо, це співпадіння, але в підприємця можна було також занедорого купити горілку в різних пляшках без "акцизок", і, що вкрай несподівано - спирту з Ковеля з невеликою націнкою (а ще він возив з Рівного цигарки й блоками перепродував їх бабулькам, які на Ювілейці торгували). твої "люди, які займаються" - як не дивно, вони заангажовані що, в принципі, не скасовує того факту, що коли я звернувся за клеєм Полімін до офіційного дилера, і мій об'єм "потягнув" на дрібнооптову ціну - то мені вигідніше було взяти в дилера з безкоштовною доставкою, ніж в НЛ з програмою лояльності. але і Епіцентр, і НЛ готові давати додаткові знижки на об'ємі ще мальнька ремарка - на прикладі змішувачів. самий дешевий з базару - прослужить півроку-рік, а самий дешевий "китайський" з Епіцентру, хоча й дорожчий за "базарний, куплений "тимчасово", прослужив 5 років (а далі я його історії не знаю) але. коли мені треба докупити три саморіза - мені ближче на базар, тому я - за здорову конкуренцію! і по темі - ризиків зараження я не бачу кардинально більше на базарі на відкритому повітрі, ніж під дахом мегамаркету.
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:04 Автор #8085 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:04 По перше Нова лінія та Епіцентр ЦЕ ОДИН і той самий магазин, і належить одним і тим самим власникам,просто задумайтесь чому назви різні? 2
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:05 #8086 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:05 22 хвилин тому, Nokian сказано: ак само в ТамТамі цукерок наче багато ,але всі Світоч,бо всі великі мережі працюють та викручують руки ОДНОМУ постачальнику,їм так зручніше та вигідніше. поржав! В мене дружина працює в одній з подібних мереж. Тому ти фігню зморозив. Працюють вони зі всіма, особливо з тими, хто більше платить! І представленість товару на полиці, напряму залежить від оплати за метраж на тій же полиці. Але ти цього не знаєш, певно. Власне, як і про сокири... 2
nickel Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:21 #8087 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:21 14 минут назад, Nokian сказал: По перше Нова лінія та Епіцентр ЦЕ ОДИН і той самий магазин, і належить одним і тим самим власникам,просто задумайтесь чому назви різні? Бо Гереги викупили мережу Нова Лінія, після того як в Луцьку були вже обидва магазина і в кожного є свої прихильники, тому Нову Лінію і не перейменовують. А що там в твоїй теорії змови пише? 1 3
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:25 #8088 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:25 (змінено) 42 хвилин тому, yu2007 сказано: Краще прочитай це і скажи, чи віриш в цю розповідь? ПС. Я, ще як @Юріч запостив лінк на фейсбук цього свого знайомого, перепостив його в одній групі, і там кілька поважних дописувачів заявили, що це peaceд@ж і провокація, бути такого не може. Хоча як на мене, то історія виглядає цілком реальною... чому ж історія мусить бути відразу нереальною чи з умисним обманом? легко можу повірити, що журналісти шукають ексклюзив. питання в тому, наскільки це типова картина? Саломон (справжній Саломон, той що Жером, а не місцевий контрафакт...) стверджує, що "кожен четвертий пацієнт, який потрапляє в реанімацію, не виживає." якщо в нас такий самий КВ, як і у Франції - то і в нас повинно бути і в реанімації загалом, і під апаратами ШВЛ зокрема (в останньому випадку - виживало до 3% серед людей старшого віку, тобто знааачно менше, ніж просто в реанімації, без АШВЛ). тому все ж думаю, що картина нетипова. цифри поки цього не підтверджують. та й тесть колеги виписався недавно з Боголюб - в нього з палати ніхто не помер... ну, і на ББС і пояснення ж є: Цитувати Якщо в мене КТ показував 30% ураження легенів, то вони приїздили в лікарню вже з 70% ураження. Доводили все до дуже серйозного стану і просто не виживали - було запізно. Мені сильно допомагало те, що нас відвідували родичі. Я не знаю чому їх пускали, нам ніхто не пояснював. Можливо, це й не правильно - сторонні люди у відділенні з хворими на Covid-19. Я не знаю, як треба - в нас було так. мені значно цікавіше, чому так багато пневмоній? і далеко не всім ставлять ковід, хоча це трохи дивно - їх же всіх лікують в тих же відділеннях і палатах (привіт шалом маски, яких пацієнти там не носять) Змінено 12 Листопада, 2020 в 13:27 користувачем rrid 1 1
dimmon Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:27 #8089 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:27 тепер розумію чого видаляли цю тему, 5 сторінок про Нову лінію і Епіцентр, хтось запостив щось про Ковід19, замінусували і далі про Епіцентр. 1 2
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:34 #8090 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:34 6 хвилин тому, dimmon сказано: тепер розумію чого видаляли цю тему, 5 сторінок про Нову лінію і Епіцентр, хтось запостив щось про Ковід19, замінусували і далі про Епіцентр. це мова йде про "реакцію на нього" із назви теми. Єслішо. 1 1
nickel Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 14:44 #8091 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 14:44 Пост нокіаноподібного Марк Гордиенко Ковидный отчёт. Покаяние и матюки. День 11. 1. В сети есть мои старые посты где я слишком сомневался в смертельной опасности ковида, их не корректирую , не удаляю, а извиняюсь за них, в том числе и о моих высказываниях о ценности жизни. 2.Вместо них пишу следующее. 3.Вирус реален и очень опасен. Мне повезло, что получил тяжелую форму, это сильно прочищает мозг, переболел бы легкой, с маленькой температурой и потерей вкуса, оставался бы дальше скептиком, блять. Стало чуть лучше, хотя дышать тяжело, пару десятков метров и приступ кашля ... *** там далі була ще купа лайна на Зеленського, але то таке... 4
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:18 #8092 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:18 33 хвилин тому, nickel сказано: там далі була ще купа лайна на Зеленського, але то таке... Перепость для @Zevs_Isver в тему про президента. 1 1
Zevs_Isver Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:52 #8093 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:52 31 minutes ago, Zheny@ said: Перепость для @Zevs_Isver в тему про президента. я тут, на посту!!!! то що Бубочка в Феофанії не причина похвалити Сивочолого Гетьмана і відповідально заявити - при Порошенку Бубочка в Феофанії не тусив.. а міг би як всі, в опорній лікарні Броварів 3 2
Unknown Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 17:07 #8094 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 17:07 (змінено) Заголовок занадто гучний, але по суті в короткому відео трохи вклали інфи корисної, як на мене. Змінено 12 Листопада, 2020 в 17:11 користувачем Unknown 2
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:01 #8095 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:01 6 годин тому, rrid сказано: а маю вільну хвильку часу... То поясніть одразу, чому раніше не хворіли на коронавірус, якщо йому тисячі років, згідно одного з ваших постів? 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:05 #8096 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:05 6 годин тому, rrid сказано: дай-но пруф, де я "не вірив" в існування коронавірусу? Вже повірили? Добре, першу стадію моделі Кюблер-Росс пройшли. Рухаєсмось далі. Ви досі вважаєте, що коронавірусу тисячі років? 1 2
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:12 Автор #8097 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:12 https://lenta.ua/ua/radnik-ermaka-umanskiy-pishov-u-vidstavku-v-znak-protestu-76213/ 1
Electronshik Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:28 #8098 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:28 Хтось тут про Китай писав... https://glavcom.ua/world/observe/batkivshchina-koronavirusu-chomu-v-kitaji-teper-vse-tiho-717325.html 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:32 #8099 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:32 1 хвилина тому, Electronshik сказано: Хтось тут про Китай писав... https://glavcom.ua/world/observe/batkivshchina-koronavirusu-chomu-v-kitaji-teper-vse-tiho-717325.html Ви думаєте, ті хто питали про Китай повірять одній статті? Я і сам не можу ствердувати на 100% як там в Китаї. Але я впевнений, що вони справляються з вірусом краще, як у нашій країні.
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:34 #8100 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:34 7 годин тому, Cherman сказано: До речі, хороше та правильне харчування зміцнює імунітет, який в свою чергу, захищає від ковідьки. 100% згідний. Але не у кожного є сила волі правильно харчуватись. І це буде дорожче як 2000 грн. в місяць. Я пробував.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти