Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 minutes ago, natalka) said:

І що, з Санстанції не звонили? З поліції? Підїзд не дезенфікували?

Якщо нє, то лабораторія не передала дані в санстанцію.

Ні, ніхто не дзвонив. Хоча ні, в той день з Волі дзвонили, пропонували підключити цифрове телебачення, але я не думаю, що вони якось дізнались результат мого ПЛР-тесту, хоча в нас в країні все може бути...)))

Взагалі дивуюсь такому підходу. Я міг в лабораторії назватися василем пупкіним, паспорт ніхто не питав. Міг лишити лівий номер мобільного. Крім того, мене не запитали який раз я здаю тест: можливо в мене вже був позитивний, і я прийшов зробити повторний після того, як виздоровів. 

Забирав результат так. Навпроти реєстратури поліклініки лежить зошит з пачкою (листків 50, може більше) тестів. Підійшов, почекав, поки сестричка найшла потрібний їй результат і відійшла, взяв в руки ту пачку і починаю перебирати: Іванов - негативний, Петров - позитивний, Сидоров - негативний.... о, Пупкін - позитивний. Забрав, розвернувся і пішов на вихід тремтячими ногами))

• Ха-ха 6
Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Забирав результат так. Навпроти реєстратури поліклініки лежить зошит з пачкою (листків 50, може більше) тестів. Підійшов, почекав, поки сестричка найшла потрібний їй результат і відійшла, взяв в руки ту пачку і починаю перебирати: Іванов - негативний, Петров - позитивний, Сидоров - негативний.... о, Пупкін - позитивний. Забрав, розвернувся і пішов на вихід тремтячими ногами))

Жах... Ну не будем рекламувати лабораторію, де ти робив тести )))

Да, з таким підходом,  епідемію не припинити...

• Ха-ха 1
Опубліковано
49 minutes ago, natalka) said:

Тут як правльно готуватись до ПЛР -

Остання гумореска на сьогодні)

Родич в Польщі ще наприкінці зими з'їздив на сноуборд до Франції і привіз корону.

Зле, температура, робить ПЛР - негативний, приходьте через тиждень знову. Його співмешканка крім температури ще й сильно кашляє, її госпіталізують, ПЛР позитивний. 

Через тиждень результат сумнівний (він пояснював, що було якось +, - або +/-). Приходьте через тиждень.

Через тиждень симптоми зникли, температура нормалізувалась, почувається здоровим, лише втома залишилась. Робить тест - позитивний. Вітаємо, госпіталізація на три дні для обстеження, потім тривала самоізоляція. Але приходьте через тиждень.

Через тиждень він нажерся, напився кави, почистив зуби і прийшов на тест, а він знову позитивний))). І так тривало півтора місяці, в сумі 6 чи 7 ПЛР, включно з двома останніми негативними. 

• Збентежений 2
  • +1 1
Опубліковано
6 годин тому, yu2007 сказано:

Почуваюсь краще, ніж до ковіду, і це все наслідки новітніх методик лікування, призначених моїм сімейним лікарем!))

А чому ви тоді на мене злились, коли я писав вам - дзвоніть до сімейного?

• -1 2
Опубліковано

Які ліки класу фуфломіцин люблять виписувати лікарі?

Іншими словами: кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

Опубліковано
2 годин тому, Electronshik сказано:

кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

А хіба такі є? Просто те що одному допоможе, іншому може бути абсолютно непотрібним. Ну імова ж про ліки а не якісь там БАДи?

• Cумний 1
Опубліковано

Украинская вакцина успешно прошла новое испытание

По словам Степанова, украинская разработка полностью нейтрализовала COVID-19 в организме человека. 

Если успешно пройдут все исследования, то через год вакцину начнут производить для нужд населения.

• +1 1
Опубліковано
2 hours ago, $ΩLΩMΩN said:

По словам Степанова, украинская разработка полностью нейтрализовала COVID-19

ну довіра до цих слів десь така, як "у нас медичні заклади усім забезпечені"

• +1 2
Опубліковано
On 10/25/2020 at 11:40 PM, natalka) said:

І що, з Санстанції не звонили? З поліції? Підїзд не дезенфікували?

Вирішив дослухатися до твоєї поради і сходити «вживу» познайомитися з сімейним, тим більше з’явився якийсь дискомфорт з диханням. Правда черги, людей під кабінетом є і підходять все більше...

Послухала легені, нічого не почула, поміряла прищепкою кисень - 96-97. Призначила якусь гомеопатію. Але! Мене взяли в оборот! Сестричка забрала мій папірець з ПЛР і щось довго оформляла. І призначили безкоштовний контрольний на 10 день після мого першого позитивного (на п’ятницю). Кажу, а то не зарано? Ні! А може не треба? Треба! А може краще хай дружина піде здасть, в неї теж температура вже пару днів? Ні, її ми направити не можем(( Отаке...

а, ну і дома посидіть до п’ятниці (це на 14 день хвороби) :) 

• Збентежений 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, yu2007 сказано:

а, ну і дома посидіть до п’ятниці (це на 14 день хвороби) :) 

З ваших слів ви вдома й так сидите, ще до хвороби. От цікаво, де ви могли того ковіда зловити?

Опубліковано
58 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

З ваших слів ви вдома й так сидите, ще до хвороби. От цікаво, де ви могли того ковіда зловити?

Десь в Інтернеті підчепив, не інакше.

Сьогодні вперше почув про смерть хворої на ковід з кола знайомих. Бережіть себе і своїх близьких, особливо літніх людей. Ніякий це не грип. 

До речі, невелика температура в мене так і тримається, вже два тижні. 

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

До речі, невелика температура в мене так і тримається, вже два тижні. 

Субфебрильна?

Скільки в градусах?

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Десь в Інтернеті підчепив, не інакше.

А антивіруса чого не поставив? Бачив же що в світі робиться.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
32 minutes ago, nickel said:

А антивіруса чого не поставив? Бачив же що в світі робиться.

Та ставив я ті антивіруси регулярно в невеликих дозах, а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло :( 

• Ха-ха 8
  • -1 1
Опубліковано
On 26.10.2020 at 09:59, Electronshik сказано:

Які ліки класу фуфломіцин люблять виписувати лікарі?

Іншими словами: кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

Сельтавір 75 (або аналоги) ціна від 325 і до 450+ за 8 чи то 10 таблеток.

тьфу-тьфу  на Ковід, ніби, ніхто не хворий, мала кашляє, то в неї сезонне. То пішли до чергової лікарки в суботу. Послухала.

Кисень не перевіряла, виписала фуйні всякої, включно із вищевказаним препаратом.

Дружина дочиталася, що його часто приписують хворим на Ковід19.

Думаю, що просто перестраховочка.

Опубліковано
27 хвилин тому, yu2007 сказано:

а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло

Після перезавантаження системі потрібен час на відновлення ресурсів, бо перегрузка забирає багато ресурсів, і система ослаблена. От вірус і підхопив.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло :( 

Ну тепер зрозуміло де заразились.

Доречі, українські олігархи одні з перших захворіли, після чергового перезавантаження в Куршавелі.

Опубліковано

Тут дехто питав, де гори трупів від Ковід-19?

Дивіться і побачите:

В Мариуполе на Старокрымском кладбище отвели два сектора под могилы умерших от COVID, - ВИДЕО

Николай Сапаров обратился к мариупольцам: "Уважаемые горожане, предупреждаю: коронавирус - не шутка и не чья-то придумка! Люди умирают от него каждый(!!!) день. В основном, пожилые. Берегите своих родных и близких! Оденьте маски в общественных местах! Держите дистанцию! Не выпускайте пожилых из дома без крайней необходимости! Не убивайте себя и других!"

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

28 жовтня (станом на 9:00) в Україні 363 075 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 755 летальних, 148 642 пацієнти одужали.

За добу зафіксовано 7 474 нових випадки.

Загалом проведено 3 129 235 тестувань методом ПЛР. За добу одужало 3 306 пацієнтів.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...