Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мій студентський товариш працює багато років менеджером у великій італійській логістичній компанії, живе в передмісті Мілана. Пише, що таки справді дупа, помирають не лише старі...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, nickel said:

Ще трошки почекати і можна скуповуватись акціями... через декілька років будеш в шиколаді!

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

Та, цілком можливо. В нас, же не модно до лікарів звертатись. Тим більше, багато хто, може перенести коронавірус і в легкій формі.

Була в мене ангіна тонзиліт в кінці лютого, зранку все ок, до вечора 39.5, озноб тіпає, голова квадратна, горло болить, ковтати боляче.
Закинувся ібупрофеном, і протягнув ніч. Зранку набираю в амбулаторію, кажу що ангіна, треба до лікаря записатись. це була середа, 10 година. мені кажуть - в лікаря все розписано, приходьте ЗРАНКУ В ПОНЕДІЛОК... Я аж мову втратив... 5 днів бл.... без антибіотиків запросто ласти склєїти можна...
Кажу, який понеділок, мене знобить, температура і наліт на миндалинах! На що мені кажуть, ну то приходьте завтра після обіду, в порядку живої черги...
Яка нахер жива черга... я ж буду сидіти і заражати всіх....

А тепер уяви якби в мене був грип...
Так що не модно це не причина, це наслідок.

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
9 minutes ago, Cherman said:

Тим більше, багато хто, може перенести коронавірус і в легкій формі.

Про це багато де писали. Я лише бачив одне відео з принцеси, де тітка казала, що в неї тест позитивний, але почувається добре. 
отой перший пацієнт італієць був молодший сорока, «спортсмен», а лікарям довелось вводити його в штучну кому.

Опубліковано
2 хвилин тому, Dima4s сказано:

Була в мене ангіна тонзиліт в кінці лютого, зранку все ок, до вечора 39.5, озноб тіпає, голова квадратна, горло болить, ковтати боляче.
Закинувся ібупрофеном, і протягнув ніч. Зранку набираю в амбулаторію, кажу що ангіна, треба до лікаря записатись. це була середа, 10 година. мені кажуть - в лікаря все розписано, приходьте ЗРАНКУ В ПОНЕДІЛОК... Я аж мову втратив... 5 днів бл.... без антибіотиків запросто ласти склєїти можна...
Кажу, який понеділок, мене знобить, температура і наліт на миндалинах! На що мені кажуть, ну то приходьте завтра після обіду, в порядку живої черги...
Яка нахер жива черга... я ж буду сидіти і заражати всіх....

А тепер уяви якби в мене був грип...
Так що не модно це не причина, це наслідок.

Треба було їхати в інфекційну на приймальне. Полежав би тиждень.

• +1 3
Опубліковано
4 минуты назад, Waver сказал:

Ще трошки почекати і можна скуповуватись акціями... через декілька років будеш в шиколаді!

Люди вже скуповуються.

image.thumb.png.75b24d6ee4a14002d6cbde76d55388fd.png

Опубліковано
17 минут назад, yu2007 сказал:

мій студентський товариш працює багато років менеджером у великій італійській логістичній компанії, живе в передмісті Мілана. Пише, що таки справді дупа, помирають не лише старі...

Вже мабуть третя стаття від італійських лікарів попадає на очі. Смішного мало. Лікар вирішує кого підключити до апарата, а кого ні, по факту - кому жити, а кому ні.

«Это не грипп, это война!»: врач из Бергамо эмоционально описал эпидемию коронавируса на севере Италии

Опубліковано
51 минуту назад, Cherman сказал:

3 березня цій жінці стало недобре, але ж, звернутися до лікарів, то не наш випадок.

Цитата з статті, лінк я давав вище:

Цитата

И сейчас они держатся до последнего, действуя по инструкции: 7-10 дней сидят дома с лихорадкой, но потом больше не могут терпеть, у них дыхательная недостаточность, им нужен кислород. 

Лікарі самі радять не бігти у лікарню при перших же симптомах. Але це у них, де лікарні вже не мають куди приймати нових хворих, у нас поки спокійніше. Єдине, що наша хвора не сиділа вдома, а давала тур по західній Україні. Тому мабуть скоро естафету прийме Львівська область, де вона гостювала.

• +1 2
Опубліковано
31 minutes ago, Alex S said:

Блін ,начитався Вас ,вже здається, що в самого в грудях болить. Все ну нафіг ,завтра в школу, лягаю спати, всім будьте здорові.

Надобраніч

4A28D224-5FA4-4762-AE45-909F58F5F1FB.thumb.jpeg.27f7855c6bc5e9ec343cff84052e252d.jpeg
4E6B34C4-C75B-4956-A167-9228965A6EAC.thumb.jpeg.c7de339957c11e1bcc3267400a72c821.jpeg

Опубліковано
1 час назад, Віталій СК сказал:

Це ж виходить, що на даний момент у нас найбільша смертність у світі - 33,33%

От же ж маніпулятор. А до цього моменту значить була найменша смертність? :)

Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Це добре, що ти маєш голову на плечах. Але, особисто я знаю людей, які закинувшись таблетками, з грипом/ОРВІ ходять на роботу. І, це не поодинокі випадки.

А як ти цікаво не підеш на роботу без лікарняного? Тебе там одразу звільнять і до побачення.

Опубліковано (змінено)
8 годин тому, ForZa сказано:

Шкода, що на ведучого маску не наділи.

То він же безсмертний)))))

8 годин тому, ForZa сказано:

На Прямому каналі створюють атмосферу ідіотії.

Аби ж -то тільки на Прямому і тільки в ЗМІ....

Змінено користувачем bublik007
  • Дякую! 1
Опубліковано

Власти Италии заявили о 250 новых смертельных случаях от коронавируса COVID-19. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на ANSA.

Таким образом, от вируса в Италии умерли уже 1266 человек.

По данным местных властей, за день COVID-19 заразились 2116 итальянцев. Всего в стране насчитывается 17 тыс. 660 случаев заражения коронавирусом. При этом сообщается, что инфицированных может быть значительно больше.

Опубліковано

Чергове дно від "слуги" Лізи Богуцької.

https://lenta.ua/deputat-ot-slugi-naroda-posovetovala-borotsya-s-koronovirusom-seksom-i-alkogolem-41304/

Це тєло вважає, що оскільки високі температури вбивають Корону (це так вона називає вірус), то українцям необхідна баня, секс і алкоголь!

А ви кажете експрес-тести, закриття кордонів - тут вон які спєци бля, зашатаєшся!

Опубліковано
9 часов назад, Віталій СК сказал:

Я б таких розстрілював.

Послухай ти, гандони штопаний. Я тебе уже декілька разів попереджав за твій дешевий піздьош і пропонував вирішити питання по чоловічому, але ти чомусь завжди як справжній ссикун морозився. Останній раз попереджую - закрий рот падло, бо пошкодуєш. 

Опубліковано

Козаки, а може ви в приваті собі розберетесь?))
Нахіба оті офіційні "розборкі"))))
Тема про коронавіррус, а тут вже і політику, і особисте приперли))))

• Подобається 1
  • +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...