Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Прочитати інформацію з бумажки до препарату і я можу.

Своїми словами: антисептик для носа, запобігання пересихання епітелію, додатковий шар захисту.

П.С. Але це все марнота. І не дає 100% гарантії захисту від коронавірусу. Просто я роблю все, що від мене залежить, щоб не захворіти самому і не заражати інших.

• Cумний 1
Опубліковано

Щойно був на районі,в сторону полісся.

Жвавий супермаркет,хороший трафік.

НІХТО в масках не ходить.

Від слова зовсім.

Просто прості люди не мають ні часу ,ні грошей на всю цю фігню плюшеву.

Вангую,що масочних активістів скоро будуть піз.ити.

По правильному треба було б почати з гнилої верхівки,але вони далеко,а ці близько.

• Збентежений 2
  • +1 2
  • -1 5
Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Не знаю, може тобі чимось опоможе. Сам придумай.

Не то не для мене. Про клистир, це придумав Ярослав Гашек: Швейк симулянт

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Nokian сказано:

Хто такі масочні активісти?

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Ха-ха 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Nokian сказано:

За який, вибачаюсь, хрін?))) Аби що, якісь неадеквати упороті.Вони ж Вам маску силою не натягують на лице,  з бітами по вулиці не бігають, примушуючи надягати маску))) 

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, bublik007 сказано:

За який, вибачаюсь, хрін?))) Аби що, якісь неадеквати упороті.

Ось тут один БЛМщік масочника побив :(

Спойлер

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
Опубліковано
23 minutes ago, Nokian said:

НІХТО в масках не ходить.

Від слова зовсім.

Просто прості люди не мають ні часу ,ні грошей на всю цю фігню плюшеву.

1592874335_817028_900.jpg

• Ха-ха 5
Опубліковано
On 12.09.2020 at 10:53, Nokian сказано:

Поруч нас Білорусь,де ЖОДНОГО локдауну не було.

Є хоч якась відчутна різниця по наслідкам у них і в нас?

Маю на увазі саме медичн наслідки.

Це яким упоротим треба бути ,щоб не бачити,ЩО НЕМА.

Она считает, что официальная статистика по коронавирусу в Беларуси по-прежнему занижена в разы. В большинстве случаев, даже при соответствующих лабораторных показателях, результаты тестов, подтверждающие COVID-19, просто не приходят. "Недавно ко мне перевели такого пациента. Начальство сказало лечить коронавирус, но дополнительных выплат медики за это не получат, - продолжает Мержинскас. - Не знаю, делается ли это в целях экономии или чтобы показать, как у нас все здорово, но факт в том, что информация централизованно замалчивается".

Согласен с этим утверждением и доктор медицинских наук, профессор Александр Мрочек, недавно уволенный с поста директора Республиканского научно-практического центра "Кардиология". Мрочек считает, что в официальной статистике цифры смертности от коронавируса спрятали в категорию "болезни системы кровообращения". Так профессор прокомментировал телеканалу "Дождь" данные ООН о смертности в Беларуси, согласно которым за июнь 2020 года в стране число смертей более чем на 3,5 тысячи превысило прошлогодние показатели, а смертность за первое полугодие побила пятилетний рекорд. При этом в данных ООН не указана причина смертности.

Ukraine

Coronavirus Cases: 162,660

Deaths: 3,340

Виглядає, що в Білорусі за місяць смертей від коронавірусу більше ніж в Україні за майже пів року. А так немає ніякої різниці. Що в нас не дотримуються правил, що в Білорусі не дотримуються правил.

Опубліковано
22 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Она считает, что официальная статистика по коронавирусу в Беларуси по-прежнему занижена в разы. В большинстве случаев, даже при соответствующих лабораторных показателях, результаты тестов, подтверждающие COVID-19, просто не приходят. "Недавно ко мне перевели такого пациента. Начальство сказало лечить коронавирус, но дополнительных выплат медики за это не получат, - продолжает Мержинскас. - Не знаю, делается ли это в целях экономии или чтобы показать, как у нас все здорово, но факт в том, что информация централизованно замалчивается".

Согласен с этим утверждением и доктор медицинских наук, профессор Александр Мрочек, недавно уволенный с поста директора Республиканского научно-практического центра "Кардиология". Мрочек считает, что в официальной статистике цифры смертности от коронавируса спрятали в категорию "болезни системы кровообращения". Так профессор прокомментировал телеканалу "Дождь" данные ООН о смертности в Беларуси, согласно которым за июнь 2020 года в стране число смертей более чем на 3,5 тысячи превысило прошлогодние показатели, а смертность за первое полугодие побила пятилетний рекорд. При этом в данных ООН не указана причина смертности.

Ukraine

Coronavirus Cases: 162,660

Deaths: 3,340

Виглядає, що в Білорусі за місяць смертей від коронавірусу більше ніж в Україні за майже пів року. А так немає ніякої різниці. Що в нас не дотримуються правил, що в Білорусі не дотримуються правил.

та піх, що там... я в людних місцях в масці, а всі ВИ? 

• +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

та піх, що там... я в людних місцях в масці, а всі ВИ? 

Я в масці проводжу більшу половину дня. Навіть якщо я захворію, навряд чи когось заражу. 

• Збентежений 1
  • Cумний 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

В Україні  3300 на сьогодні,  а скільки було на 31.06.20? Бо ж у Білорусі +3500 за перше півріччя у порівнянні з 2019-м.  Хоча невіомо,  скільки з тих 3500 є простим рандомним коливанням,  а скільки наслідком коронавірусу.  Ну і ще загальну к-ть населення врахувати варто,  що хоч трохи адекватним порівняння було. 

Поки маємо рандомний набір цифр. 

А твої висновки,  мною процитовані,  взагалі якісь незрозумілі. 

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано
20 часов назад, flashmax сказал:

у приміщенні, де людина знаходиться 8 годин маску носити немає смислу,

а на вулиці її носити є смисл ? ну ок :0016:

Опубліковано
10 часов назад, Electronshik сказал:

На початку Армагедону карантину на технічному російському форумі читав про це.

Нагадали, пошукав. Кому цікаво читайте:

Тут зовсім інші дослідження (і не з російського форуму) 

У США знайшли спосіб стерилізації вживаних масок N-95, без втрати їхньої ефективності проти COVID-19

Відео

• +1 1
Опубліковано
6 часов назад, Юріч сказал:

Я озвучив ціну на одноразові звичайні трьохшарові маски з Епіцентру. В аптеках ціна +/- така ж. 

В аптеках зараз такі маски по 5-6 грн.  

Доречі на ковід захворів Митрополит Луцький і Волинський Михаїл

Семінарісти не вчаться, собор закритий (верхній - ніби на реконструкцію).

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

а на вулиці її носити є смисл ? ну ок :0016:

я про вулицю ні слова не писав

мова йшла про г. транспорт 

Змінено користувачем flashmax
  • +1 1
Опубліковано
6 годин тому, Юріч сказано:

А що там в тамтам?

Є можливість передати замовлення не зустрічаючись.

Але я ніби вас бачив на ЛПЗ, у вас маска на підборіддя була вдягнута. Так що сенсу їх замовляти для вас не бачу.

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Але я ніби вас бачив на ЛПЗ, у вас маска на підборіддя була вдягнута. Так що сенсу їх замовляти для вас не бачу.

Хибний висновок. Я ніколи не ношу маску на підборідді, навіть з носа не опускаю. Отже, це був не я.

Змінено користувачем Юріч
  • Дякую! 1
Опубліковано
9 часов назад, natalka) сказал:

В аптеках зараз такі маски по 5-6 грн.  

Дякую, буду знати. А то крайній раз в Епіцентрі по 10 грн купував.

Опубліковано
14 хвилин тому, Юріч сказано:

Хибний висновок. Я ніколи не ношу маску на підборідді, навіть з носа не опускаю. Отже, це був не я.

Ну значить схожий був на вас. А спустив він її бо курив.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ну значить схожий був на вас. А спустив він її бо курив.

Я не курю

До речі, можна посилання на маски на аліекспрес? До перевіреного продавця. Якість масок там хороша? Ці що в Епіцентрі мені подобаються (звичайні біло-сині трьохшарові маски, з круглими тонкими резинками)

Ось такі:

66403172_w0_h0_055_big.thumb.jpg.6346b65f4ca0376cd1869741b2ea081d.jpg

Змінено користувачем Юріч

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...