Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 11:58 #6426 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 11:58 Уже к концу месяца украинские школы закроются, а в ноябре ситуация с коронавирусом в Украине будет такой же, как была в самые тяжелые дни в Италии. Об этом заявил Главкому руководитель Национальной экспертной группы по инфекционному контролю, врач-инфекционист Андрей Александрин. 1 1
paksivatova Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 14:32 #6427 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 14:32 16 часов назад, Vadimm сказал: Щоб краще розуміти масштаби сраки з "новими випадками за добу" скажу наступне: нові випадки - це позитивні тести ПЛР. Знаю випадок коли при позитивному ІФА тесті на руках (там в ІФА є 2 маркера: "хворіє" так/ні, і "перехворів" так/ні) людині сімейний лікар відмовив в ПЛР тесті, при цьому всі симптоми були "як треба". Було запропоновано зробити платний ПЛР тест за 1100 грн, але людина відмовилася. Так от, та людина з позитивним ІФА тестом і всі члени її сім'ї з тими ж симптомами в статистику не попадуть. І таких випадків купа. При цьому в Луцькому районі сімейні лікарі пишуть направлення на ПЛР і тому хто звернувся із симптомами, і членам сім'ї і контактним особам. Ось чому Луцьк не в "червоній" зоні. До речі, багато людей з позитивним тестом шастають по місту, по магазинах, маршрутках, роботах, повністю усвідомлюючи наслідки, але мовчать. Бо ж треба заробляти гроші, бо треба ж якось їжу купити. Тому статистику 2800 позитивних тестів на добу можна, зі слів знайомої сімейної лікарки, сміливо множити на 10. До речі - не робиш ПЛР - не маєш геморою з поліцією, з розголосом по сусідах, з дезинфекцією під'їзду, з повторним тестом, який треба чекати 11 днів, після якого закриють лікарняний. Не потрапляєш в статистику. Не несеш відповідальність що ти когось заразив, бо формально ти не хворієш ковідом, хоч в тебе і позитивний ІФА тест. Ось таке замовчування. а ще деякі люди і в нас,і в інших країхнах роблять тести в різних лабораторіях і отримують різні результати) отакої 1 1
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 19:58 #6428 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 19:58 23 годин тому, MANJAK11 сказано: нє нє, й далі на лісапєді в масці їздь Вже й на пляжі. Туреччина посилила карантин: змушують носити маски на пляжах 1
natalka) Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 20:15 #6429 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 20:15 22 часа назад, Vadimm сказал: ...Ось таке замовчування. Я би перефразувала: ось така самосвідомість... За гроші готові на все. 8 часов назад, Cherman сказал: Цікаво, в кого дезинфікують приміщення, лише в хворих, чи і в контактних осіб? Приїхала пожежна машина, дезинфікувала квартиру і під'їзд в нашому будинку. Сказали, що проводять дезинфекцію, бо є хвороба. лише в хворих 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 15:54 #6430 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 15:54 On 08.09.2020 at 17:32, paksivatova сказано: а ще деякі люди і в нас,і в інших країхнах роблять тести в різних лабораторіях і отримують різні результати) отакої А ви ні разу не бачили новин, де у нас накривали величезні партії підробок тестів на ковід? Наших доречі підробок. Які вільно продаються в аптеках, лікарнях, і ніколи не знаєш, чи ти дійсно тест зробив, чи ... І така ж ситуація з ліками, вакцинами. І ніхто не сидить, не розстріляний і не повішений, а просто, в кращому випадку, конфісковано. А скільки проскочило і не знайшли? 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:42 #6431 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:42 16 хвилин тому, Waver сказано: А ви ніколи не чули як у нас в селах цілими родинами хворіють на ковідку в легкій формі (невелика температура, повна пропажа нюху...) - і ні куди не звертаються, не роблять ніяких тестів і ні в яку статистику не попадають... типу на самоізоляції, просто лікуються парацетамолом, хоча іноді, мені здається, певно всеодно виходять в аптеку за тим же парацетамолом чи аспірином чи в магазин за продуктами, але тихенько, бо головне - аби в селі ніхто не взнав щоб не шарахались. Уже почув про дві такі родини які "легенько" перехворіли вдома і розказують про це своїм родичам тільки зараз... Щось мені здається, що це не тільки в селах, і офіційна статистика далека від реальності... Звісно офіційна статистика далека від реальності, такі історії не поодинокі, я такі знаю ,і не просто по слухам десь там. На початку, якщо ви ще пам'ятаєте, таких людей в селі могли і камінням закидати, і двері заколотити. Ніби епоха чуми, а не 21 століття. Я тільки не зрозумів, чому саме мене процитувати, щось я не провів аналогію з моїм постом 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:55 #6432 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:55 9 хвилин тому, Waver сказано: Перші слова сподобались тільки ще добавив до статистики підроблених тестів які і так нічого не показують, тих хто хворіє і ніяких тестів взагалі не робить Зрозумів. Головний і правильний зміст- нашій статистиці довіри немає. В будь-якому питанні..
Vadimm Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 20:03 #6433 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 20:03 23 годин тому, natalka) сказано: Я би перефразувала: ось така самосвідомість... За гроші готові на все. Не зовсім розумію, це каміння в город лікаря чи хворого? Я скажу більше, цей сімейний лікар, знаючи що в пацієнта позитивний ІФА тест, запросив його на прийом, при чому в ті ж години, коли ведеться прийом звичайних людей - наприклад в коридорі амбулаторії були присутні мами з дітками на прививки. Натомість в Луцькому районі прийом пацієнтів з ознаками ковід ведуть до 11 години, далі тільки без ознак. 1 1
nickel Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 06:11 #6434 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 06:11 12 часов назад, Waver сказал: А ви ніколи не чули як у нас в селах цілими родинами хворіють на ковідку в легкій формі (невелика температура, повна пропажа нюху...) - і ні куди не звертаються, не роблять ніяких тестів і ні в яку статистику не попадають... типу на самоізоляції, просто лікуються парацетамолом, хоча іноді, мені здається, певно всеодно виходять в магазин за продуктами чи їдуть в райцентр чи в місто в аптеку за тим же парацетамолом чи аспірином, але тихенько, бо головне - аби в селі ніхто не взнав щоб не шарахались. Уже почув про дві такі родини які "легенько" перехворіли вдома і розказують про це своїм родичам тільки зараз... Щось мені здається що це не тільки в селах і офіційна статистика зовсім далека від реальності... Є ще одна група людей, яка не попадає в статистику - ті, які не контактували з хворими. Вже знаю декілька сімей з Луцька, які дзвонили до лікаря і повідомляли, що у них усі симптоми коронавірусу, але вони не знають точно де вони могли його підхопити, то їм відмовляють у проведені безкоштовних ПЛР-тестів, а якщо так сильно хочеться, то пропонують звертатися в приватні клініки за платними ПЛР-тестами і самоізолюватися. Люди самоізолювалися, усіх попередили, але тести не робили, де тих грошей набереш, якщо в сім'ї три дитини, баба, дід і т.д. Тому якщо відчуваєте симптоми, то кажіть лікарю, що контактували з хворим на ковід. 4
SergLutsk Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 09:41 #6435 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 09:41 Ну з цією всією необ'єктивною статистикою можна все таки знайти і позитивний момент - більше людей перехворіє одночасно, більше набуде імунітет і далі епідемія таки піде на спад. Принаймні хочеться вірити. 1 1 1
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 12:53 #6436 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 12:53 Коронавірус у світі: посилення карантину На початку літа більшість країн послабила карантин, однак з настанням осені знову повернулася до жорстких обмежень. У Данії заборонили публічні заходи з понад 50 учасниками та обмежили години роботи закладів громадського харчування. В Ізраїлі через погіршення епідеміологічної ситуації у 40 містах з 7 вересня запровадили «комендантську годину» з 19:00 до 5:00. Там о цій порі будуть зачинені всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. З цієї ж причини у Чехії з 10 вересня носіння масок у закритих приміщеннях буде обов'язковим. Нові карантинні обмеження анонсували і в Туреччині. На всій території країни у громадських місцях маски стали обов’язковими. Заборонено перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах. Під забороною також концерти та подібні розваги у ресторанах, готелях та кафе після 24:00. Тим часом в Україні до 31 жовтня триває адаптивний карантин, що передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони.
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:34 #6437 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:34 (змінено) 44 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал: Коронавірус у світі: посилення карантину На початку літа більшість країн послабила карантин, однак з настанням осені знову повернулася до жорстких обмежень. У Данії заборонили публічні заходи з понад 50 учасниками та обмежили години роботи закладів громадського харчування. В Ізраїлі через погіршення епідеміологічної ситуації у 40 містах з 7 вересня запровадили «комендантську годину» з 19:00 до 5:00. Там о цій порі будуть зачинені всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. З цієї ж причини у Чехії з 10 вересня носіння масок у закритих приміщеннях буде обов'язковим. Нові карантинні обмеження анонсували і в Туреччині. На всій території країни у громадських місцях маски стали обов’язковими. Заборонено перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах. Під забороною також концерти та подібні розваги у ресторанах, готелях та кафе після 24:00. Тим часом в Україні до 31 жовтня триває адаптивний карантин, що передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони. і де логіка? що в ресторані чи кафе зміниться після 24 ? чи після 19,21 і 22.35 ? Змінено 10 Вересня, 2020 в 13:37 користувачем paksivatova 3 1
Nokian Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:47 Автор #6438 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:47 Ну як де? Треба ж аби було ВИДНО,що влада ЩОСЬ робить. Типу бореться 2 3
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:17 #6439 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:17 24 минуты назад, Nokian сказал: Ну як де? Треба ж аби було ВИДНО,що влада ЩОСЬ робить. Типу бореться Відверто,я цього не розумію Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше Так,є готелі де бари прайюють нон-стоп, але на території готелю ввечері/вночі людей в десятки разів менше,ніж зранку/вдень 1 1
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:25 #6440 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:25 (змінено) 13 хвилин тому, paksivatova сказано: Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше. Сестра на Родосі, готелі заповнені на 60-70%. Але є плюс: немає кацапів з їхнишими п'яними гулянками. П.С. А ще на Родосі майже немає КВ. Хоча весною там був справжній локдауні а не та бутафорія, що у нас. Щоб вигуляти собаку треба було реєструватись через СМС. Змінено 10 Вересня, 2020 в 14:31 користувачем $ΩLΩMΩN
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:28 #6441 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:28 10 minutes ago, paksivatova said: Відверто,я цього не розумію Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше Так,є готелі де бари прайюють нон-стоп, але на території готелю ввечері/вночі людей в десятки разів менше,ніж зранку/вдень Можна питання? Де саме в Туреччині ви були і коли? Бо вона трохи неоднорідна по туристу в плані географії.
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:06 #6442 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:06 2 часа назад, Ko3bMa сказал: Можна питання? Де саме в Туреччині ви були і коли? Бо вона трохи неоднорідна по туристу в плані географії. Мармарис з 11 серпня цього року 1
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:11 #6443 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:11 2 minutes ago, paksivatova said: Мармарис з 11 серпня цього року О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. Той же Бодрум, як приклад. В мене знайома була чи то в червні, чи то в липні, то людей майже не було. Вулиця барів працювала?
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:46 #6444 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:46 33 хвилин тому, Ko3bMa сказано: О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. На Родосі в минулому році повно росіян було.
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 18:12 #6445 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 18:12 24 minutes ago, $ΩLΩMΩN said: На Родосі в минулому році повно росіян було. Прикольно. Позаминулого там же майже не чути було російської. Що ж, корона вносить свої зміни
paksivatova Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 03:39 #6446 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 03:39 10 часов назад, Ko3bMa сказал: О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. Той же Бодрум, як приклад. В мене знайома була чи то в червні, чи то в липні, то людей майже не було. Вулиця барів працювала? Я чула про цю вулицю,але певно там не була. Один раз гуляла по Набережній,бари всі працювали. В нашому готелі і українців було мало Багато британців та інших європейців 1 1
Zeiss Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 16:51 #6447 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 16:51 (змінено) 3100+ нових Вже всі втомлені відпочили за кордоном та в Україні? Змінено 11 Вересня, 2020 в 16:53 користувачем Zeiss 1 2
Zevs_Isver Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 16:53 #6448 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 16:53 1 minute ago, Zeiss said: 3100+ нових Вже всі втомлені відпочили за кордоном? не панікуємо все йде за планом 2
Ko3bMa Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 17:11 #6449 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 17:11 19 minutes ago, Zeiss said: 3100+ нових Вже всі втомлені відпочили за кордоном та в Україні? Хочеш ще хворих?
Zeiss Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 17:15 #6450 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 17:15 3 minutes ago, Ko3bMa said: Хочеш ще хворих? Та от думаю, на яку цифру розрахувати
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти