Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

В Україні зафіксовано 2723 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 - це антирекорд кількості нових хворих за добу.

4 вересня (станом на 9:00) в Україні 130 951 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 2761 летальний, 60 613 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 2723 нові випадки. Загалом проведено 1 648 087 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужали 937 пацієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14613939_original.jpg

Особливо цікавий мені параметр Active Case - загальна кількість хворих в конкретний день. Так от за період 4 місяці від початку пандемії і по 1 серпня ми досягли рівня в 30 000 випадків. А от з 1серпня по 1 вересня, всього за місяць ми набрали таку ж кількість 30 000. І на сьогодні ця цифра сягає близько 60 тисяч. Темпи росту епідемії прискорилися в 4 рази. І у зв'язку із початком навчального року цей темп тільки прискориться. Я думаю наступні 30 000 тисяч ми вже наберемо за 2 тижні. Коллапс медичної системи з такими темпами не за горами. Тут і некомпетентнісь влади, і безвідповідальність населення. (С)

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, SunSeth сказано:

цікаві пости на фейсбуці читаєте (Masons of Z.R.A.D.A.(Самое Тайное Сообщество Фейсбука)) :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

What you need to know

A key model predicts 410,000 US coronavirus deaths by January 1, which would mean another 224,000 Americans lost in the next four months.

The US Centers for Disease Control and Prevention has told public health officials to prepare to distribute a potential coronavirus vaccine as soon as late October.

Brazil's coronavirus cases surpassed 4 million as a growing number of infections continue to be recorded throughout the country.

New Zealand has recorded its first Covid-19 death in more than three months.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого святого!  Патриарх Филарет заразился COVID-19 https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/09/4/7265299/

Змінено користувачем weldermaster
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 01.09.2020 at 18:56, weldermaster сказано:

Потрібно визнати, що з зомбі і іншою мертвячиною карантин був би значно цікавішим.

А що не так?

On 13.04.2020 at 22:44, TFA сказано:

Тепер, друге: я теж вмер, але чомусь досі пишу тут.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 13.04.2020 at 22:44, TFA сказано:

Уууу, а ціна захмарна, я тобі скажу, треба 30 місяців відмучитися, пережити смерть. А чому 30? Бо Іуда продав Ісуса Христа за 30 срібників. Це не суцільні муки, але місцями таки дууууже важко, а в кінці взагалі здається, що ти страждаєш вічно. 

А навіщо мучитись? Я не хочу мучитись. Є спосіб не мучитись?

В мене теж бували важкі періоди в житті. Мені не сподобалось мучитись.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А навіщо мучитись? Я не хочу мучитись. Є спосіб не мучитись?

о, це ти удачно зайшов :0016: :smile-zachot:

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

о, це ти удачно зайшов 

ну в людини мабуть проблеми були а ніхто йому слова доброго не написав. Шкода, що я того повідомлення раніше не побачив :(

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

ну в людини мабуть проблеми були а ніхто йому слова доброго не написав. Шкода, що я того повідомлення раніше не побачив :(

нажаль, імхо, там все тільки починаєтся

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, weldermaster said:

Нічого святого!  Патриарх Филарет заразился COVID-19 https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/09/4/7265299/

Тю, то ж сам казав, що то хвороба геїв

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ 2 836

нових випадків за добу

але не варто переживати, все йде по плану

совпадєніє? чи просто скопіпастили?

Spoiler

cov.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді по плану йде нагнітання.

Треба бути зовсім ,,,недалеким,аби цього не помітити.

Щоб створити тренд чогось ,треба кожен день планомірно піднімати ставки.

Тут дехто знає слова ,,когнітивне спотворення,, ,але чомусь не вміє їх застосовувати.

Що вже казати про тих,хто і таких слів не знає.

• +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, Nokian сказал:

Яке нагнітання??? Ті нагнітальщики навіть неможуть нормально нагнітити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, weldermaster сказал:

Яке нагнітання??? Ті нагнітальщики навіть неможуть нормально нагнітити. 

Нокіану вистачає

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Nokian сказал:

Треба бути зовсім ,,,недалеким,аби цього не помітити.

Щоб створити тренд чогось ,треба кожен день планомірно піднімати ставки.

Тут дехто знає слова ,,когнітивне спотворення,, ,але чомусь не вміє їх застосовувати.

Що вже казати про тих,хто і таких слів не знає.

ага, чергова помилка проекції )) ну і селективне сприйняття (здесь вижу, здесь не вижу) походу теж )) Може процитуєш, що я десь лякаюсь, панікую, шуеаюсь чогось ? Сприймаю на свою сторону, бо крім мене, про когнітивні спотворення тут більш ніхто не говорить. Ну ше ти вякнув в сує, й як завжди не в тєму :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ковідний безлад. Що відбувається в українських лікарнях

Поклавши навесні країну в локдаун, уряд пояснив нам: “Це – щоб не було колапсу в лікарнях”. Минуло пів року – і от колапс уже близько. Принаймні для деяких регіонів країни.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ковідний безлад. Що відбувається в українських лікарнях

Поклавши навесні країну в локдаун, уряд пояснив нам: “Це – щоб не було колапсу в лікарнях”. Минуло пів року – і от колапс уже близько. Принаймні для деяких регіонів країни.

Все. Ми в цю страшилку більше не віримо ). Білоруси кожну неділю збираються тисячами і нічого. От побачите. Через півроку фейсбук знову буде гудіти про шкідливість прививок і порушення релігійних прав громад. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, weldermaster сказано:

Білоруси кожну неділю збираються тисячами і нічого. От побачите. 

Водночас не варто надмірно переживати про ймовірність зараження, наприклад, в парку, коли вам назустріч біжить людина без маски.

Він пояснив, що на свіжому повітрі продукт людського видиху, в якому може бути вірус, розсіюється дуже швидко. Тому якщо якась частка вірусу і потрапила на іншу людину, то ймовірність зараження вкрай низька.

«Щоб ви захворіли, у ваш організм має потрапити так звана інфекційна доза — близько тисячі частинок вірусу SARS-CoV-2. Ця оцінка базується на дослідженнях відповідних доз стосовно MERS і SARS», — написав він.

Щоб заразитися — потрібен тривалий контакт з людиною. Отримати необхідну для зараження дозу від людини, яка проходить або пробігає повз — нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, sss381 сказал:

Там багато що написано. Не серйозний сайт )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Він пояснив, що на свіжому повітрі продукт людського видиху, в якому може бути вірус, розсіюється дуже швидко. Тому якщо якась частка вірусу і потрапила на іншу людину, то ймовірність зараження вкрай низька.

нє нє, й далі на лісапєді в масці їздь :0016: 

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб краще розуміти масштаби сраки з "новими випадками за добу" скажу наступне: нові випадки - це позитивні тести ПЛР. Знаю випадок коли при позитивному ІФА тесті на руках (там в ІФА є 2 маркера: "хворіє" так/ні, і "перехворів" так/ні) людині сімейний лікар відмовив в ПЛР тесті, при цьому всі симптоми були "як треба". Було запропоновано зробити платний ПЛР тест за 1100 грн, але людина відмовилася. Так от, та людина з позитивним ІФА тестом і всі члени її сім'ї з тими ж симптомами в статистику не попадуть. І таких випадків купа. При цьому в Луцькому районі сімейні лікарі пишуть направлення на ПЛР і тому хто звернувся із симптомами, і членам сім'ї і контактним особам. Ось чому Луцьк не в "червоній" зоні.

До речі, багато людей з позитивним тестом шастають по місту, по магазинах, маршрутках, роботах, повністю усвідомлюючи наслідки, але мовчать. Бо ж треба заробляти гроші, бо треба ж якось їжу купити. Тому статистику 2800 позитивних тестів на добу можна, зі слів знайомої сімейної лікарки, сміливо множити на 10.

До речі - не робиш ПЛР - не маєш геморою з поліцією, з розголосом по сусідах, з дезинфекцією під'їзду, з повторним тестом, який треба чекати 11 днів, після якого закриють лікарняний. Не потрапляєш в статистику. Не несеш відповідальність що ти когось заразив, бо формально ти не хворієш ковідом, хоч в тебе і позитивний ІФА тест.

Ось таке замовчування.

• Дякую! 2
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, MANJAK11 сказано:

нє нє, й далі на лісапєді в масці їздь :0016: 

Так і буде. Помітив багато плюсів. Тепер, як приїзжаю не чую пилу на зубах.  І да, в лісі я їзду без маски.

П.С. як доживу, то на слідуючий сезон візьму собі респіратор для велосипедистів.

Респиратор для велосипедиста: зачем он нужен, и как выбрать

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Cумний 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...