Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я чув десь що вже справку можна купити про те що ковіду нема, папірець коштує 350 грн. ото вже "бізнес" знову пристосувався до нових віяній

Опубліковано
5 минут назад, MACCEN сказал:

я чув десь що вже справку можна купити про те що ковіду нема, папірець коштує 350 грн. ото вже "бізнес" знову пристосувався до нових віяній

так само,як і лікарі собі приписують,що хворіють - аби отримати виплати 

це Україна ) у нас завжди так

• -1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, MACCEN сказано:

а буде на кордоні дійсна? Я чув, що ті, що дійсні на кордоні, коштують 2400 грн.

Опубліковано
5 хвилин тому, paksivatova сказано:

так само,як і лікарі собі приписують,що хворіють - аби отримати виплати 

а я знаю декілька людей, у яких температура а вони не ідуть до лікаря і не роблять тести :(

Ось так і виходимо на середнє по палаті.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Я чув, що ті, що дійсні на кордоні, коштують 2400 грн.

який сенс платити 2400 за фуфло, якщо справжня - 1500+/- ? 

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

який сенс платити 2400 за фуфло, якщо справжня - 1500+/- ? 

Чому ви вирішили, що за 2400 грн. фуфло? Справжня на якій мові?

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

а я знаю декілька людей, у яких температура а вони не ідуть до лікаря і не роблять тести :(

Ось так і виходимо на середнє по палаті.

аби не тріпіратура, смисл йти якщо скажуть лікуйся вдома

Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

а буде на кордоні дійсна? Я чув, що ті, що дійсні на кордоні, коштують 2400 грн.

Спочатку були дійсні, поки хорвати не просікли, що наші їх друкують самостійно. 

Опубліковано
10 хвилин тому, Black сказано:

Спочатку були дійсні, поки хорвати не просікли, що наші їх друкують самостійно. 

недійсна тільки для поїздки в Хорватію?

Опубліковано
17 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

недійсна тільки для поїздки в Хорватію?

Ну я ї..у. Надрукуй, спробуй виїхати і знатимеш. Думаю може проканати.

Опубліковано
24 хвилин тому, Black сказано:

Ну я ї..у. Надрукуй, спробуй виїхати і знатимеш. Думаю може проканати.

Я думав, ви досвідом ділитесь. А тут ... :(

• -1 1
Опубліковано
51 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

За рецептом. Чим лікуватись я незнаю.

по телефону все кажуть, якщо дуже погано почуваєшся - рекомендують викликати швидку ))

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

по телефону все кажуть, якщо дуже погано почуваєшся - рекомендують викликати швидку ))

По інтернету теж можуть розказати. Сенс тоді у тих лікарях? Виходить медроформа Супрун правильна? Сенс з лікарів, які по телефону розказують, як лікуватись? 

• -1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Сенс з лікарів, які по телефону розказують, як лікуватись? 

вже питали, запитаю ще раз, який сенс іти на особистий прийом до лікаря, якщо від цього нічого не зміниться?

Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Я думав, ви досвідом ділитесь. А тут ... :(

та сама фігня, звідки інфа про довідки на кордоні по 2400? Сам бачив, чи "вєздєсущая" санітарка з Боголюб розказала?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

... який сенс іти на особистий прийом до лікаря ... ?

Дісно навіщо іти? В середньовічча лікарі і то до хворого чумою ходили.

Спойлер

1393699879_358016076.jpg

• -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

та сама фігня, звідки інфа про довідки на кордоні по 2400? Сам бачив, чи "вєздєсущая" санітарка з Боголюб розказала?

Ви мене з кимось попутали. Я про санітарку не говорив.

А інфа ось звідки:

Повідомляємо, що наш медичний центр вводить нову послугу для пацієнтів для виїзду закордон, в неї входить:

забір матеріалу для аналізу методом ПЛР до SARS-CoV-2 (Covid-19);

проведення аналізу;

консультація фахівця з оформленням довідки.

Вартість даної послуги – 2400 грн. Документ видається на українській та англійській мові.

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Вартість даної послуги – 2400 грн. Документ видається на українській та англійській мові.

тоді не потрібно виривати слова з контексту і казати, що це вартість довідки на кордоні. Це повноцінний аналіз, за результатом - видають довідку.

а так, здається ніби - можна просто купити фуфлижну довідку прямо на кордоні.

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

тоді не потрібно виривати слова з контексту і казати, що це вартість довідки на кордоні. 

Дійсно не потрібно. Я не писав, що довідку видають на кордоні :)

• -1 1
Опубліковано
7 годин тому, Bliksss сказано:

Моя власна думка - так, але, мене цікавить інше, муніципальна поліція, згідно оприлюдненого звіту, оплатила тестування працівників

(кількість не вказана) на сумму 50.000+ грн. "Вніманіє - вопрос", чому тести робили не в державній медустанові?

Цитувати

так я ж про це і кажу, якого буя, їх відправляти за бюджетні кошти - робити тест в приватну клінку, якщо немає підстав? Якщо - є, чому не підуть в державну?

Бо муніципальна варта - це як держава в державі - в них і форма в рази дорожча, і зарплати мінімум в 2 рази вищі ніж в МВС. І машину - власність громади, на якій їхня директорка перекинулася в неробочий час і за межами Луцька ремонтували бюджетним коштом, і всі матеріальні збитки, нанесені в наслідок дій працівників муніципальної варти покриваються з бюджету. І підрядники їхні в шоколаді, бо "все оплачено з бюджета". В їхніх масштабах витрат бюджетних коштів - 50000 грн то пиль.

А на тому фоні - працівників одного з дитячих садочків Луцька впрягають робити ПЛР-тести за власний рахунок, бо в одній з груп в дитини член сім'ї має підтверджений ковід, тобто вони контактні особи. Без негативного тесту не допускають до робочого місця. Песимістичний прогноз виглядає так: вихователька отримала ЗП, на руки грубо 4200 грн. 1700 грн (чи 2400) заплатила за тест, якщо ковід підтвердився - на лікарняний. Лікарняний оплачується на 50% (з їхніх слів). Тобто за наступний місяць вихователька отримує пів-ЗП (а в нас лікарняні ще практикують затримувати), і за поточний витрачає майже пів-ЗП (тратить на тест). І жодних компенсацій. І майже ціла зп мінус. А якийсь пі__рас з міськради, який на весь ФБ похвалився що в нього ковід, матиме компенсацію 600 000 грн. І то ще хз чи тест позитивний в нього.

• Дякую! 1
  • +1 7
Опубліковано
16 хвилин тому, Vadimm сказано:

А якийсь пі__рас з міськради, який на весь ФБ похвалився що в нього ковід, матиме компенсацію 600 000 грн. І то ще хз чи тест позитивний в нього.

Озвучте "героя".

• -1 1
Опубліковано
37 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Озвучте "героя".

Пфф, Пустоцвіт... та там за ним таких хитроржопих ще буде ціле казіно.

• Дякую! 1
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...