Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, Nokian сказал:

Думаю суперзаразних десь один ,два на сто хворих.

всьо. Берем це твердження за аксіому, бо ж Вітя так ДУМАЄ

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, yucore сказано:

Я тобі як інженер в області ШІ і біг дейта скажу - біг дата нічого не покаже. Більше того, наразі мат. моделі не статистично орієнтовані дуже погано працюють для прогнозування covid19

Погана біг дата звісно не покаже,а хороша ще й як покаже 

Тим більше за півроку вже стільки матеріалу для аналізу.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

цікаво, по яким критеріям відрізняють погану від хорошої :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, Nokian said:

Тим більше за півроку вже стільки матеріалу для аналізу.

:D

ой, я і забув, тии в нас ще й big data інженер. Не неси пурги. Що таке біг дата в твому розумінні і як їхї застосувати конкретно тут? 

Теж скажеш, що тема не про те, тому не будеш відповідати? 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Nokian сказано:

Ні ,не 50 на 50.

Думаю

Це лише твоє припущення!

А реальні цифри на карті я дав вище.

і нижче.

rlmJvYLFA-QshujugQOjGgGlL3cVl2dQYtWH8w-x

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, yucore сказано:

:D

ой, я і забув, тии в нас ще й big data інженер. Не неси пурги. Що таке біг дата в твому розумінні і як їхї застосувати конкретно тут? 

Теж скажеш, що тема не про те, тому не будеш відповідати? 

Тобі я більше відповідати не буду.

Відправляєшся  до Нікеля,Маніяка,Вервольфа.

Спілкуйтеся між собою.

У вас це гарно виходить.

• +1 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну *мєсний дурачок* всерівно ж потрібен :) щоб збуджувати *бурлєніє говєн* :D Назвався груздьом, полєзай в кошолку (с) :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Zheny@ сказал:

Це лише твоє припущення!

А реальні цифри на карті я дав вище.

і нижче.

Женя піднажми )) тобідо нашого клюбу не довго лишилось :0016:

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для розрядки, після 11-го...

На изображении может находиться: текст «-наталко, як карантин пдемо в бар,і як хряпнемо 3 тобою по 2- 3 келиха вина. -оксаночко, 23 пишеться»

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

Уряд сьогодні продовжить карантин до 22 травня. Таку заяву зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

ггг )) третім будеш )) і це не питання ))

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 минут назад, Nokian сказал:

Тобі я більше відповідати не буду.

Відправляєшся  до Нікеля,Маніяка,Вервольфа.

Спілкуйтеся між собою.

У вас це гарно виходить.

Таким чином Вітя створює свій мікросвіт, де його всі люблять і обожнюють. Вітя, в мене для тебе погані новини - це так не працює.

• Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Таким чином Вітя створює свій мікросвіт, де його всі люблять і обожнюють

Кожний має право на СВОЮ мрію))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, bublik007 сказал:

Кожний має право на СВОЮ мрію))))

Я вже писав: Вітя не тролить, він несе це на повному серйозі. Так само з мікросвітом: він не мріє про цей мікросвіт, він живе в ньому, а справжній світ інший. Коли прозріє може бути пізно і боляче.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Я вже писав: Вітя не тролить, він несе це на повному серйозі. Так само з мікросвітом: він не мріє про цей мікросвіт, він живе в ньому, а справжній світ інший.

Перефразую: кожен має право жити в своєму світі))) Можливо, людині так простіше...

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, igor сказал:

Народ перестаньте бити паніку.

А хто панікує? Покажіть нам того нєгадяя, нарешті.

Зараз любий чіх - всі біжать в лікарню.

Ти був? Я таких порожніх поліклінік ще за своїх 42 роки не бачив. Це не спеціально вишукане пусте місце, це на всіх поверхах так. Єдина черга 4-5 чоловік біля рентген-кабінету, бо треба чекати знімки.

qS5LmwLq3nCClks0Vrlu1iju_IvDKQ_ip8VbziHylCpGgrlPhAN-oXs5bDyXbIXz4HalQh_dVZDtn3hnilRaFVz46xthACLlkc7vHaY-2djj-wARZdINKokZJE-KeEG5T-s8RIOWua_m4NrOrDlM3FHDd7JiDFzxzDhe-oVxqnDrX4GXkwN2W8SZ1804RGBJvimp2TVTZNLgs29EWx9PBU8b90Rv-QBaA_82XWvRNNdvMC_xVn3cbKaODoAt38x-B0iKDFbmX3V3jYLVDFFZiwTLKtKcz5ggzEdoo1z9skd1fnXY8j-YMVLnUPc1zUF7qgY-hi5juJCjDbjtg0f8azydVeqAg9ZC5CgwjuK0Kc-kONHo4paUMkQDGSMN3k12umajgsTjqHJpIGGL6L7Q-yRX8p82MGFWnNVadFwlSxXWRx6KVF9tdEjXmNwJxMR1jARPiSps9EBZqyQYpAvLGZHx1ryefct9srZFpZhvmiMeWfpxx3xcB5-ZupADJ6ycNwVTyYPJgvqgZDgCxhL5uXNDsFupdtup8JmR3CbDx62xzcLZkvhEupoUufnXU1Y_2WxWOQG6rsUJNyrmJ7mE1OGt_49NQ3YpzVRe-GjaEu20TLz61LVIFjWgsJS4HwjYElMpENj0z8kIrmOlJDgkLFwXsay4tvVOp27aXSzEBWuQhqs2E_9S5sYcrtLf=w686-h914-no

Тому статистика приблизно правильна, і немає скритих переболівших. І ніяких експонент немає, кількість хворих плавно наростає в арифметичній прогресії. Тестуються на вірус практично всі кому треба.

Як скажеш, як скажеш...

Тому якщо навіть вийти на 2000 захворювань в день то треба 15-20 тис. днів приблизно, щоб всі перехворіли в Україні. Ви жрачки запасли на 15тис. днів? Моя думка менше паніки і до роботи, нефіг ждати кінця світу.

А ну да, в тебе ж експоненти немає.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, bublik007 сказал:

Перефразую: кожен має право жити в своєму світі))) Можливо, людині так простіше...

100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, MANJAK11 сказал:

цікаво, по яким критеріям відрізняють погану від хорошої :) 

Твої пости Віті не подобаються - ти поганий, те саме з бігдатою, якщо результати подобаються - то хуроша бігдата, і навпаки. :)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, MANJAK11 сказано:

справжню картину ми не взнаєм мабуть ніколи, змирись

Цитувати

Очільник Держдепу США Майк Помпео неочікувано для всіх повідомив, що у американської влади уже наявна "значна кількість доказів" того, що новий коронавірус вперше з’явився в китайській лабораторії, але він не заперечує висновок спецслужб США про те, що вірус не був створений людиною. Про це головний дипломат Штатів розповів в інтерв’ю ABC News, передає ONLINE.UA. "Існує значна кількість доказів того, що це вийшло з тієї лабораторії в Ухані. Кращі експерти досі думають, що це було зроблено людиною. У мене немає причин не вірити цьому", — зазначив Майк Помпео.  Що важливо розуміти, коли журналіст нагадав дипломату, що висновки спецслужб США свідчать про інше, Помпео відступив, сказавши: "Я бачив, що говорить розвідувальне співтовариство. У мене немає підстав вважати, що вони помилилися". Варто зазначити, що наразі Державний департамент США поки не відповів на запит про роз’яснення коментарів Помпео. Нагадаємо, що у звіті директора Національної розвідки Штатів, яку оприлюднили нещодавно, йдеться, що розвідка погоджується з "широким науковим консенсусом" про те, що ця хвороба не була створена людиною.
Джерело: https://novyny.online.ua/820172/e-dokazi-u-ssha-shokuvali-rezonansnoyu-zayavoyu-shchodo-covid-19/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, igor сказано:

Зараз любий чіх - всі біжать в лікарню

не навпаки? оскільки 20-30% офіційно інфікованих це медперсонал, не ургентні хворі хіба не намагаються уникати лікарень, щоб не заразитись від лікарів? чи лікарні не закриваються цілими відділеннями на карантин?

статистика приблизно правильна, і немає скритих переболівших.

правильна статистика чого - процента жирів ув маслі???

Цитувати

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо у середу заявив, що тестування 3 тисяч осіб виявило наявність антитіл проти коронавірусу у майже 14% протестованих. Це може означати, що 2,7 мільйона всіх мешканців штату були інфіковані на COVID-19.

Тестуються на вірус практично всі кому треба.

хм... в м.Київ. тих, "кому треба" на сьогодні було 5642 чол., в Чернівецькій обл. тих, "кому треба" на ту ж дату було 2366 осіб. в Києві виявлено 1535 позитивних (27%), в Чернівецькій - 1887 (79.8%).

або в Чернівецькій обл. тестувальники- снайпери найвищого гатунку, а в Кийові рукожопи й бракороби, або в ср*ку таке "практично всі кому треба"

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, nickel сказано:

Ще раз чому Австрія виходить з карантину, а ми ні. 

а можна якось пояснити, чому Австрія виходить з карантину, а ми - ні? глянув на картинки, але не зрозумів :(

в Австрії карантин був запроваджений 16.03, коли було виявлено вже більше тисячі хворих

в Україні - з 12.03, коли було виявлено єдиний випадок в Чернівецькій області

ти хочеш сказати, що ми надто рано ввели обмежувальні заходи?

чи навпаки, що наш майор Чін доморощений філософ з п'ятіркою по мікробіології правий і що всі ті карантини до ...???

Австрія:

Цитувати

На кінець квітня кількість нових інфікованих взагалі знизилася до 60-70 осіб на добу. Загалом же кількість інфікованих станом на 27 квітня склала понад 15 100 осіб.

На тлі помітного скорочення захворюваності на початку квітня австрійський уряд вдався до пом’якшення умов карантину в країні.

Зокрема, з 14 квітня було дозволено працювати господарським магазинам та невеликим торговельним точкам. Це дозволило відновити роботу майже 80% об’єктів малого бізнесу.

Також уряд погодився на можливість відвідання парків, катання на велосипеді та пробіжки на вулиці. Одночасно з цим був впроваджений обов’язок носити маски в громадських місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, rrid сказано:

а можна якось пояснити, чому Австрія виходить з карантину, а ми - ні? глянув на картинки, але не зрозумів

Я так зрозумів, що виявили майже всіх хворих і майбутніх хворих (з ким хворі контактували). (Типу ізолювали можливих хворих)

І зараз спад. Лишилося отим 15 100 чол перехворіти (виздоровіти)  і якби фсьо?

Маски ми довго ще носитимемо.  І руки будемо мити частіше, ніж пів року тому :)

Головне, аби китайці нічого нового не придумали в своїх лабораторіях на рибних ринках.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, rrid сказал:

а можна якось пояснити, чому Австрія виходить з карантину, а ми - ні? глянув на картинки, але не зрозумів :(

Можна

12 часов назад, nickel сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Я так зрозумів, що виявили майже всіх хворих і майбутніх хворих (з ким хворі контактували). (Типу ізолювали можливих хворих)

І зараз спад. Лишилося отим 15 100 чол перехворіти (виздоровіти)  і якби фсьо?

все-одно не зрозумів :( за даними РНБО, на сьогодні в Австрії залишилось 1705 позитивних, а не 15100?

Цитувати

Згідно з офіційною статисткою, з початку епідемії станом на 6 квітня в Австрії було виявлено понад 12 тис. заражених коронавірусом осіб, з яких майже 3,5 тис. осіб вже одужали, 220 померли. Кількість активних випадків захворювання складала близько 8,6 тисяч.

Результати ж репрезентативного вибіркового тестування показали, що кількість хворих на COVID-19 в країні може бути у рази більшою. Згідно з тестуванням, в Австрії у період з 1 по 6 квітня могло бути від 10,2 тис. до 67,5 тис. хворих на COVID-19. Найімовірніша цифра – 28,5 тис. осіб, що становить 0,33% від загальної чисельності населення.

і що австріякам робити далі? як тільки до них завітають уханці нью-йоркці, знову закриватись на карантин? чи вони тепер ніколи не відкриють кордонів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, nickel сказано:

Можна

ти про це:

Цитувати

"Ми говоримо про північні регіони Італію. Чому спалах коронавірусу зафіксували саме в цій частині країни?</b></p> <p>Вивчав це питання, з лютого слідкував за подіями в онлайн. Це відомі факти: у Бергамо відбулися пару футбольних матчів за один тиждень, дуже значимих. За рахунок цієї масовості, легковажності населення щодо карантинних заходів у перші тижні усе і сталося. Складно сказати, чому саме північні регіони. Може тому, що вони найбільш густонаселені і промислово розвиненіші за інші.</p> <p><b>Чи можна говорити, що Італія опинилася в епіцентрі розповсюдження інфекції в Європі тому, що запізно зреагувала на проблему?</b></p> <p>Не знаю, на якому етапі була помилка."

Пансіонери італійських будинків перестарілих масово відвідали два матчі за один тиждень у бергамо, і через це Австрія виходить з карантину? Чи через те, що в Італії на початок квітня померли сотня лікарів від коронавірусу? Чи щось інше маєш на увазі? Поясни, будь-ласка.

Спойлер

Колись Світлана Іванівна Бегун мені вліпила "3--" за математично правильно розв'язане завдання. На моє запитання "чому?!??" вона дала відповідь, яку я пам'ятаю й зараз: "Потому что тьі не обьяснил полученньіх показателей. Тьі должен обьяснить так, чтобьі моя бабушка поняла".

Твоє

19 хвилин тому, nickel сказано:

Можна

нічим не відрізняється від "аргументів" Нокіана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...