case_l Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 06:38 #3851 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 06:38 В 22.04.2020 в 06:31, jack74 сказав: Так, звісно, що з тим коронавірусом трішки заперебзділи (маю на увазі безглузді заборони) Показати я думаю, що найбільш дієвою є заборона громадського транспорту і навчальні заклади. А з масками у нас це карго культ. 1
volks Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 06:55 #3852 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 06:55 (змінено) В 22.04.2020 в 06:38, case_l сказав: я думаю, що найбільш дієвою є заборона громадського транспорту і навчальні заклади. Показати І базари в такому вигляді як в нас, де двом людям в проході не завжди розминутись можливо. Змінено 22 Квітня, 2020 в 06:57 користувачем volks 1
Zheny@ Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:03 #3853 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:03 В 22.04.2020 в 06:38, case_l сказав: я думаю, що найбільш дієвою є заборона громадського транспорту і навчальні заклади. А з масками у нас це карго культ. Показати нє. маршрутки і траліки могли б їздити. Бабульок там би уже не було (в траліках). І людей багато на віддаленій роботі, маршрутки теж могли б по 1 сидячому возити. Вхід в масках. Приїхав на кінцеву - дезинфекція. Поручні, підлога. Так само і траліки. Щодо масок, то на вулицях то маразм, а от в магазинах і інших громадських місцях - так. Заборона гуляти - брєд. 1
case_l Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:39 #3854 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:39 В 22.04.2020 в 07:03, Zheny@ сказав: Вхід в масках. Приїхав на кінцеву - дезинфекція. Поручні, підлога. Показати я не довіряю нашій дезінфекції, а як наші маски носять - то що є що немає. Тому краще що не їздять 2 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:44 #3855 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:44 Математика показує: смертей, пов'язаних із пандемією COVID-19, іще більше, ніж офіційно реєструється – New York Times (ІНФОГРАФІКА) Цитувати New York Times зібрала багато даних і порівняла середню смертність за цей період у відповідних місцях із цьогорічною. Зараз виходить на 25 тисяч смертей більше, ніж повідомляють. Не всі можуть бути безпосередньо від COVID-19 – дехто просто не отримав лікування від інфарктів тощо, таке може відбуватися через перевантаженість лікарень. Утім, у деяких випадках очевидно йдеться про замовчування: наприклад, у Стамбулі чи Джакарті. Цієї весни в Парижі помирає вдвічі більше людей щодня, ніж у середньому, а в Нью-Йорку – вчетверо більше. Підрахунки New York Times, незалежно від нього, підтверджуються також і підрахунками іншого авторитетного видання – The Economist. При цьому демографи як з ООН, так і з інституту Макса Планка підкреслюють, що без нинішніх надзвичайних заходів – таких як соціальне дистанціювання, карантини, закриті кордони, але водночас робота медичної системи в посиленому режимі – ситуація була б на порядки гіршою. Показати Цікаво чи по Україні таку статистику можна подивитись? Ну і судячи по графіках, що в статті, в січні у нас був простий сезонний грип. Бо дехто висував теорію, що у нас вже давно гуляє коронавірус - певно таки ні.
Zheny@ Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:47 #3856 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 07:47 В 22.04.2020 в 07:39, case_l сказав: я не довіряю нашій дезінфекції, Показати коли водій буде чітко розуміти, що то і його здоров'я теж, то сам лийне хлорки у відро і пройдеться по поручням з ганчіркою. На його совісті буде! Щодо масок, то я (спочатку не я а потім і я) казав колись, що вона захищає, як труси від вагітності. Особливо оті "красівінькі" шматяні. Чи поролонові. І таки так, носити їх теж треба правильно. Але могли б їздити. Чіткий контроль на зупинках. Без маски - вільний. полічив людей - їдемо далі. 2
case_l Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:14 #3857 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:14 В 22.04.2020 в 07:47, Zheny@ сказав: На його совісті буде! Показати всі бачили як у нас впроваджували електронний квиток, тому з дезінфекцією буде аналогічно не вірю я в їхню совість, тому повна заборона краще. 1 1
Zheny@ Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:21 #3858 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:21 В 22.04.2020 в 08:14, case_l сказав: всі бачили як у нас впроваджували електронний квиток, тому з дезінфекцією буде аналогічно не вірю я в їхню совість, тому повна заборона краще. Показати Як кому. Людей відправили за власний рахунок сидіти дома! та навіть якби й не відправили, далеко не в кожного є власний транспорт, щоб добиратися на роботу. Як і фірми, далеко не кожна той транспорт дасть. А в людей запаси відкладених грошей не вічні і навіть не гумові! Скоро ті збереження закінчаться. І нічим хорошим це не скінчиться. А за квартиру треба щомісяця платити! І нікого не гребе, ходиш ти на роботу, чи сидиш удома! Тому простіше було лишити транспорт, тільки розробити стратегію. І це мали бути ініціаторами самі перевізники. Але вони нажерлися і без того, і їм похєр. Можуть ще сидіти кілька місяців. Щодо Е-квитка, то це недолугість міськради. У нас мера немає 5 років, про що мова? 1 1
Nokian Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:28 Автор #3859 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:28 В 22.04.2020 в 07:44, sergkots сказав: Математика показує: смертей, пов'язаних із пандемією COVID-19, іще більше, ніж офіційно реєструється – New York Times (ІНФОГРАФІКА) Цікаво чи по Україні таку статистику можна подивитись? Ну і судячи по графіках, що в статті, в січні у нас був простий сезонний грип. Бо дехто висував теорію, що у нас вже давно гуляє коронавірус - певно таки ні. Показати Корона вірус, як РІЗНОВИД грипу ,існує якраз стільки,як і інші віруси, тобто мільони років.В труктурі ГРВІ віруси звичайноо грипу займають лише 7-10%, а корона віруси 10-15. Тому коли кожної зими лікарі ставили дітям , та й дорослим діагноз ГРВІ, то вдвічі ймовірніше ,що це був якийсь саме коронавірус, ніж просто грип. Просто до 60 х років минулого сторіччя його НЕ ВМІЛИ виділити. Зрештою на практиці і виділення саме коронавірусу не має важливого значення. Все одно лікування загально симптоматичне, тобто бють не по самому вірусу, а по наслідкам його діяльності. Так само ,,чудодійна ,, вакцина , яку так очікують несвідомі, до того часу поки її зроблять, буде тупо неактуальна, бо вірус за рік вже зовсім зміниться. Корона вірус давним давно був, є і буде.Просто раніше про нього не знали, а що набагато важливіше не роздували істеріїї Не було потрібного інструментарію та знаннь. Ну так до винайдення мікроскопа , ще не так давно люди і про існування мікробів взагалі лише здогадувались ,дуже примітивно. Тому насправді людський організм давним давно пристосувався взаємодіяти з коронавірусом. Як і з появами його нових штамів. Тому любий грип проходить в здорового організму ,щоз лікуванням, що без лікування МАЙЖЕ за той самий час. Ослаблений ( в тому числі й через депресію та переляк викликані якраз НАДМІРНИМ карантином та медіаістерією), старий та хворий може й не пережити. Ну так це закон життя.Нема сміливості його визнати?Від того він не зміниться. Психоз викликаний клятими журналіздами то теж пройде, але наслідки його страшніші за сам коронавірус в мільон разів. 1 5
rrid Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:31 #3860 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:31 В 17.04.2020 в 20:42, nickel сказав: Зараз важко бути необізнаним, але легко довбограєм. Показати якось останніми тижнями мені дуже хотілось дізнатись сухі статистичні дані щодо смертності в окремих регіонах Італії та Китаю (а потім і Нев-Йорку) - потижнево за останні декілька років. мені дуже ... бути необізнаним в цьому питанні - таких даних не нагуглилось, тому я не зміг порівняти, як коронавірус міг вплинути на загальний рівень смертності в окремих регіонах. а Ви себе до котрої категорії відносите? Вам легко, чи важко в цих потоках інформаційного сміття - з одного боку Нокіан з Паксіватовою (ще й ТФА додався), котрі заперечують коронавірус з релігійних (?) мотивів, з іншого боку - авакови та інші трампи з китайцями, які екукономіки свої зупиняють (з релігійних (?) мотивів)? Вам важко надати на загал дані, про які я згадав, чи все ж легко їх не надати? мені зараз легко - з інтервалом в пару тижнів трамп пис*тить що нова інфекція не страшніша грипу, потім - що то вже катастрофа, то ВООЗ говорить про повітряно-крапельний шлях передачі, то вже тільки про контактний, і т.д. 1
sergkots Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:39 #3861 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:39 В 22.04.2020 в 08:28, Nokian сказав: Корона вірус, як РІЗНОВИД грипу ,існує якраз стільки,як і інші віруси, тобто мільони років.В труктурі ГРВІ віруси звичайноо грипу займають лише 7-10%, а корона віруси 10-15. Тому коли кожної зими лікарі ставили дітям , та й дорослим діагноз ГРВІ, то вдвічі ймовірніше ,що це був якийсь саме коронавірус, ніж просто грип. Просто до 60 х років минулого сторіччя його НЕ ВМІЛИ виділити. Зрештою на практиці і виділення саме коронавірусу не має важливого значення. Все одно лікування загально симптоматичне, тобто бють не по самому вірусу, а по наслідкам його діяльності. Так само ,,чудодійна ,, вакцина , яку так очікують несвідомі, до того часу поки її зроблять, буде тупо неактуальна, бо вірус за рік вже зовсім зміниться. Корона вірус давним давно був, є і буде.Просто раніше про нього не знали, а що набагато важливіше не роздували істеріїї Не було потрібного інструментарію та знаннь. Ну так до винайдення мікроскопа , ще не так давно люди і про існування мікробів взагалі лише здогадувались ,дуже примітивно. Тому насправді людський організм давним давно пристосувався взаємодіяти з коронавірусом. Як і з появами його нових штамів. Тому любий грип проходить в здорового організму ,щоз лікуванням, що без лікування МАЙЖЕ за той самий час. Ослаблений ( в тому числі й через депресію та переляк викликані якраз НАДМІРНИМ карантином та медіаістерією), старий та хворий може й не пережити. Ну так це закон життя.Нема сміливості його визнати?Від того він не зміниться. Психоз викликаний клятими журналіздами то теж пройде, але наслідки його страшніші за сам коронавірус в мільон разів. Показати Ти статтю за посиланням читав? Даю контрольні цитати: Цитувати New York Times зібрала багато даних і порівняла середню смертність за цей період у відповідних місцях із цьогорічною. Показати ЦЕ порівняння статистики смертей, без причини смертей! Цитувати Цієї весни в Парижі помирає вдвічі більше людей щодня, ніж у середньому, а в Нью-Йорку – вчетверо більше. Показати Вони ж самі пишуть: Цитувати Не всі можуть бути безпосередньо від COVID-19 – дехто просто не отримав лікування від інфарктів тощо, таке може відбуватися через перевантаженість лікарень. Показати
INVICTUS Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:51 #3862 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:51 (змінено) ні, ну це просто.... В 22.04.2020 в 08:28, Nokian сказав: Корона вірус, як РІЗНОВИД грипу Показати а тут прямо до сліз В 22.04.2020 в 08:28, Nokian сказав: існує якраз стільки,як і інші віруси, тобто мільони років.В труктурі ГРВІ віруси звичайноо грипу займають лише 7-10%, а корона віруси 10-15. Тому коли кожної зими лікарі ставили дітям , та й дорослим діагноз ГРВІ, то вдвічі ймовірніше ,що це був якийсь саме коронавірус, ніж просто грип. Просто до 60 х років минулого сторіччя його НЕ ВМІЛИ виділити. Показати далі не читав - вистачило враженьдобре торкнуло)) ще лишилось? і, прошу вибачення, пан вірусолог, мабуть, допустив опечатку - "коронавірус" пишеться разом Змінено 22 Квітня, 2020 в 08:54 користувачем Werwolf777 1
waltasar Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:55 #3863 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:55 В 22.04.2020 в 08:31, rrid сказав: якось останніми тижнями мені дуже хотілось дізнатись сухі статистичні дані щодо смертності в окремих регіонах Італії та Китаю (а потім і Нев-Йорку) - потижнево за останні декілька років. мені дуже ... бути необізнаним в цьому питанні - таких даних не нагуглилось, тому я не зміг порівняти, як коронавірус міг вплинути на загальний рівень смертності в окремих регіонах. а Ви себе до котрої категорії відносите? Вам легко, чи важко в цих потоках інформаційного сміття - з одного боку Нокіан з Паксіватовою (ще й ТФА додався), котрі заперечують коронавірус з релігійних (?) мотивів, з іншого боку - авакови та інші трампи з китайцями, які екукономіки свої зупиняють (з релігійних (?) мотивів)? Вам важко надати на загал дані, про які я згадав, чи все ж легко їх не надати? мені зараз легко - з інтервалом в пару тижнів трамп пис*тить що нова інфекція не страшніша грипу, потім - що то вже катастрофа, то ВООЗ говорить про повітряно-крапельний шлях передачі, то вже тільки про контактний, і т.д. Показати Вся статистика тут https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1GfIkkgwCZFKwxsrHZjqYqXkzRIHcDXpH8gr6h31tz_EBZBCMt8ldchs4#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 https://covid19.rnbo.gov.ua По волині тут https://voladm.gov.ua 2
rrid Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:58 #3864 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 08:58 В 17.04.2020 в 21:00, MANJAK11 сказав: то виявили б більше людей, які НА ДАНИЙ МОМЕНТ, ВЖЕ розповсюджують вірус, тест кагбе, в основній масі своїй, більше ні для чого і не потрібен Показати не згідний. тест потрібен для об'єктивної інформації. і розповсюдження вірусу в умовах карантину припиняється. В 17.04.2020 в 21:00, MANJAK11 сказав: це не релігія, це статистика, тут не можна вірити чи не вірити, а взнати, чи пік пройшов, можна лише коли пандемія закінчится, навіть на спад не варто орієнтуватися, бо це не гарантія, а в нас навіть спаду ще не починалось. А світлі того, що інкубаційний період два тижні, то навіть не смішно, робити якісь прогнози і НАРАЗІ робити якісь висновки Показати фахівець-епідеміолог здатний спрогнозувати пік епідемії залежно від поведінки збудника і вжитих заходів. і, маючи доступ до об'єктивних даних, він легко може вирахувати, що пік пройдено, навіть якщо кількість позитивних тестів зростає - тільки тому, що тестів провели більше (наприклад). гарна картинка в тему: жовті стовпчики діаграми - офіційна статистика, сірі - математична модель фактичної кількості випадків (хоча я вважаю, що кількість офіційних випадків була суттєво заниженою) В 17.04.2020 в 21:00, MANJAK11 сказав: карантин (з закриттям ринків і остального) ввели рівно місяць назад, інкубаційний період 2 тижні, вже пройшов два рази, а скільки ще ходить на інкубаційному зараз ? Правильніше спитати, а скільки ходить на інкубаційному і не протестованих ? Хто може знати ці цифри ? Як на цьому фоні можна робити прогнози ? Показати сенс карантину якраз в тому, щоб не поширювати збудника. і якраз за інкубаційний період всі провинні або одужати, або захворіти, і проявити себе, але поширення на карантині вже не буде (крім привозних випадків). це - не релігія, це - математика ) В 17.04.2020 в 21:00, MANJAK11 сказав: якби ВСІХ громадян тестували хоча б раз на тиждень, тоді да, можна було б так стверджувати, але тут як в тому анекдоті *то что вы не сидите, это не ваша заслуга, это наша недоработка* . Скільки там тих тестів є ? 250 000 ? на 25 областей це приблизно 10 000 (Луганську й Донецьку порахував як одну, Крим не враховував) Як ти думаєш, скільки тих тестів роблять щодня ? Ще одне, як ти думаєш, всім померлим від хвороб, які можуть бути супутні коронавірусу, роблять тести ? Ну то як тут можна щось прогнозувати ? Показати прогнозувати дуже легко - карантин. скільки б випадків не було, але якщо вони локалізовані - то збудник не поширюється, тому розрахунковий пік - якраз інкубаційний період плюс тиждень. незалежно від кількості тестів і офіційної статистики. 1
waltasar Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:05 #3865 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:05 (змінено) В 22.04.2020 в 08:28, Nokian сказав: Корона вірус, як РІЗНОВИД грипу ,існує якраз стільки,як і інші віруси, тобто мільони років.В труктурі ГРВІ віруси звичайноо грипу займають лише 7-10%, а корона віруси 10-15. Тому коли кожної зими лікарі ставили дітям , та й дорослим діагноз ГРВІ, то вдвічі ймовірніше ,що це був якийсь саме коронавірус, ніж просто грип. Просто до 60 х років минулого сторіччя його НЕ ВМІЛИ виділити. Зрештою на практиці і виділення саме коронавірусу не має важливого значення. Все одно лікування загально симптоматичне, тобто бють не по самому вірусу, а по наслідкам його діяльності. Так само ,,чудодійна ,, вакцина , яку так очікують несвідомі, до того часу поки її зроблять, буде тупо неактуальна, бо вірус за рік вже зовсім зміниться. Корона вірус давним давно був, є і буде.Просто раніше про нього не знали, а що набагато важливіше не роздували істеріїї Не було потрібного інструментарію та знаннь. Ну так до винайдення мікроскопа , ще не так давно люди і про існування мікробів взагалі лише здогадувались ,дуже примітивно. Тому насправді людський організм давним давно пристосувався взаємодіяти з коронавірусом. Як і з появами його нових штамів. Тому любий грип проходить в здорового організму ,щоз лікуванням, що без лікування МАЙЖЕ за той самий час. Ослаблений ( в тому числі й через депресію та переляк викликані якраз НАДМІРНИМ карантином та медіаістерією), старий та хворий може й не пережити. Ну так це закон життя.Нема сміливості його визнати?Від того він не зміниться. Психоз викликаний клятими журналіздами то теж пройде, але наслідки його страшніші за сам коронавірус в мільон разів. Показати Нокіан заперечує існування корона віруса, так як хочете вірити в те що хоче вірити.Так як весь його бізнес (точка в ЮВАНТІ з продажу мобілок) закрита на період карантину.А наслідки його(закритя точкі) страшніші за сам коронавірус в мільон разів:))))))))))))))))))) Змінено 22 Квітня, 2020 в 09:14 користувачем waltasar 1
rrid Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:14 #3866 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:14 В 22.04.2020 в 08:55, waltasar сказав: Вся статистика тут https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR1GfIkkgwCZFKwxsrHZjqYqXkzRIHcDXpH8gr6h31tz_EBZBCMt8ldchs4#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 https://covid19.rnbo.gov.ua По волині тут https://voladm.gov.ua Показати чукча - не читатель, чукча - пе(Й)сатель? чи то такі наслідки впливу коронавірусу? за приведеними вами посиланнями, зробіть декілька скріншотів, які дадуть відповідь на питання: В 22.04.2020 в 08:31, rrid сказав: сухі статистичні дані щодо смертності в окремих регіонах Італії та Китаю (а потім і Нев-Йорку) - потижнево за останні декілька років. Показати 1 1
Nokian Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:22 Автор #3867 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:22 В 22.04.2020 в 09:05, waltasar сказав: Нокіан заперечує існування коронавируса, так як хочете вірити в те що хоче выріть.Так як весь його бізнес (точка в ЮВАНТІ з продажу мобілок) закрита на період карантину. Показати Чи ти сліпий.? В 22.04.2020 в 09:05, waltasar сказав: Корона вірус, як РІЗНОВИД грипу ,існує якраз стільки,як і інші віруси, тобто мільони років Показати В 22.04.2020 в 09:05, waltasar сказав: Так як весь його бізнес (точка в ЮВАНТІ з продажу мобілок) закрита на період карантину. Показати Я продаю, як і продавав до цього. Просто доставляю клієнтам додому ,або зустрічаємось. До речі за три місяці цієї масової профанації ніхто не поцікавився, а що ж виявляє хвальоний полімеразний тест? А виявляє він лише РНК ковіду, тобто його залишки. МЕРТВІ. Здатні зашкодити нам рівно так,як кістки гітлеровців.Хоча свого часу це було дуже страшно та смертельно.Гітлерівці. Тому й посилатися на самі лише результати ,, тестів,, на ковід ну вкрай примітивно та безглуздо. Але ж кого це цікавить в епоху ,,гугл та вікі обізнності,, Коли кожен, хто вміє читати та набирати текст в гуглі, вже уявив , що щосьзнає ,чи навіть розуміє. 5
waltasar Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:38 #3868 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:38 В 22.04.2020 в 09:14, rrid сказав: чукча - не читатель, чукча - пе(Й)сатель? чи то такі наслідки впливу коронавірусу? за приведеними вами посиланнями, зробіть декілька скріншотів, які дадуть відповідь на питання: Показати Для жителів тундри і тих хто не вміє користуватися пошуком в гуглі скідую ссилку.Моя вам порада вчіть англійську мову і тоді все знайдете в гуглі https://www.mortality.org 1 2
INVICTUS Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:38 #3869 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:38 коронавіруси - це ціле "сімейство" вірусів і деякі з них дійсно відомі дуже давно саме цей, який спричинив пандемію по всьому світу виявлений минулого року, тому і має назву 2019-nCoV і коронавірус аж ніяк не є різновидом грипу це елементарні речі, які розуміє пересічний громадянин, у якого немає "5" з вірусології очі кровоточать від такого поносу.... 2 1
Nokian Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:49 Автор #3870 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:49 (змінено) В 22.04.2020 в 09:38, Werwolf777 сказав: коронавіруси - це ціле "сімейство" вірусів і деякі з них дійсно відомі дуже давно саме цей, який спричинив пандемію по всьому світу виявлений минулого року, тому і має назву 2019-nCoV і коронавірус аж ніяк не є різновидом грипу це елементарні речі, які розуміє пересічний громадянин, у якого немає "5" з вірусології очі кровоточать від такого поносу.... Показати В тебе очі кровоточать від відчуття власної нікчемності. Точніше малозначимості. Ієрархічний інстинкт. Тому це й стараєшся компенсувати різними висками, воплями та мінусами. Як і ще деякі тут , що не можуть винести, коли на нимх не звертають увагу По улицам Слона водили, Как видно, напоказ. Известно, что Слоны в диковинку у нас, Так за Слоном толпы зевак ходили. Отколе ни возьмись, навстречу Моська им. Увидевши Слона, ну на него метаться, И лаять, и визжать, и рваться; Ну так и лезет в драку с ним. "Соседка, перестань срамиться, - Ей Шавка говорит, - тебе ли со Слоном возиться? Смотри, уж ты хрипишь, а он себе идет Вперед И лаю твоего совсем не примечает. - "Эх, эх! - ей Моська отвечает, - Вот то-то мне и духу придает, Что я, совсем без драки, Могу попасть в большие забияки. Пускай же говорят собаки: "Ай, Моська! знать, она сильна, Что лает на Слона!" Змінено 22 Квітня, 2020 в 09:56 користувачем Nokian 1 9
INVICTUS Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:53 #3871 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 09:53 В 22.04.2020 в 09:49, Nokian сказав: В тебе очі кровоточать від відчуття власної нікчемності. Точніше малозначимості. Ієрархічний інстинкт. Тому це й стараєшся компенсувати різними висками, воплями та мінусами. Як і ще деякі тут , що не можуть винести, коли на нимх не звертають увагу. Показати дядьку, ти дибіл? ти поносиш очевидні нісенітниці і ще огризатися вистачає дурості сядь почитай для початку те, про що пишеш і не переходь з власної думки на особистості... бубен може задзвеніти 3
Nokian Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:00 Автор #3872 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:00 Іди в компанію до мосьок. Мінусок постав. 4
nickel Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:05 #3873 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:05 В 22.04.2020 в 10:00, Nokian сказав: Іди в компанію до мосьок. Мінусок постав. Показати Слоника обідили... 4
rrid Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:12 #3874 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:12 В 22.04.2020 в 09:38, waltasar сказав: Для жителів тундри і тих хто не вміє користуватися пошуком в гуглі скідую ссилку.Моя вам порада вчіть англійську мову і тоді все знайдете в гуглі https://www.mortality.org Показати ти думав, що мені впадло буде реєструватись на цьому сайті, бо там дірєхтором числиться москаль? ні, я вже вдруге можу сказати, шо ти піс*дюк, бо даних, які я вже для особливо обдарованих виділив шрифтом і кольором, там немає. в пошуку даних по італії я не те що англіцку - я італійську почав вивчати, тіки це ніфіга не помогло. тому ти або даєш скріншоти, або - піс*тюк. 1
waltasar Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:34 #3875 Опубліковано 22 Квітня, 2020 в 10:34 В 22.04.2020 в 10:12, rrid сказав: ти думав, що мені впадло буде реєструватись на цьому сайті, бо там дірєхтором числиться москаль? ні, я вже вдруге можу сказати, шо ти піс*дюк, бо даних, які я вже для особливо обдарованих виділив шрифтом і кольором, там немає. в пошуку даних по італії я не те що англіцку - я італійську почав вивчати, тіки це ніфіга не помогло. тому ти або даєш скріншоти, або - піс*тюк. Показати Я тобі дебіл дав ключі в рукі.Якшо хату не вмієшь відкривати ключем бо тупий то вибачай. 1 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти