Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

4 хвилин тому, Nokian сказано:

Чим більше ви переживаєте- тим нижче ваш імунітет,тим легше вам захворіти.

Страх притягує .

Треба просто перестати всиратись.

https://vgolos.com.ua/news/varto-ne-zabuvaty-likar-rozpovila-shho-duzhe-negatyvno-vplyvaye-na-imunitet_1205560.html

Немає у нас (у тих хто ще не хворів на covid-19) імунітету проти цього вірусу. Зовсім немає - хоч ти закаляйся чи клізмуйся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, sergkots сказал:

Ця стаття посилається на це відео:

https://youtu.be/uYiINUMSGh8

А в цьому відео геть не те що у статті - там якраз Комаровський говорить теж саме, що і ми тут тобі доводимо.

От я якраз сьогодні його дивився і зараз вже передивився. Вирвано з контексту і перекручено, але Вітю це гівно влаштовує і він його буде їсти і ще й з нами поділився.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врач з Росії захворів на КВ

Друзья!
У меня подтвердился COVID-19.
Вот уже больше 10 дней я веду интенсивную борьбу с этой премерзопакостной хворью.
И как врач, и как пациент, позволю высказать своё мнение и предостеречь вас от этой дряни.
Скажу сразу - инфекция действительно гадкая..
Появляется внезапно и меняет все на то, что было ДО, и то, что будет ПОСЛЕ.
COVID-19 гораздо ближе, чем вам кажется. Он подошёл уже вплотную к каждому из вас, он скребется зубцами своей короны в вашу входную дверь..
Карантинные меры, которые принимаются сейчас - это не свалившиеся на голову выходные, это не праздник, а повод заняться профилактикой и, возможно, не подхватить эту инфекцию.
Врачи всех специальностей работают в авральном режиме.
Московским правительством и Департаментом здравоохранения проводится колоссальная работа по перепрофилированию стационаров, к чему уже подключены даже федеральные медицинские учреждения.
Стационары уже переполнены, врачи работают на износ.. И падают.. Как упал я.. Падают сильнее меня, как множество моих коллег, находящихся сейчас в больницах с двухсторонними пневмониями на кислородной поддержке.
Прошу вас, проявите благоразумие и не выходите лишний раз из дома!
COVID-19 обладает высоченной контагиозностью.
Пусть, так называемым аэрозольным путем, при чихании и кашле, он улетает недалеко, не более, чем на 1 метр, ибо сам по себе обладает тяжёлым весом. Но он осаживается на поверхностях и ждёт. Ждёт вашего прикосновения. Ждёт, когда потом вы почешете носик или глазик.
И он обязательно дождётся.
Посмотрите на катастрофическую ситуацию в Европе - развитые и цивилизованные страны: Италия, Испания, Франция, Англия...
Посмотрите на количество погибших.
И поймите наконец, что нас ждёт практически тоже самое..
И самое интересное: в свете последних событий, развеян миф, что коронавирус тяжело поражает лишь пожилых людей с кучей хронических заболеваний. Это не так! Сейчас основная масса пациентов в тяжёлом состоянии - это возрастная группа от 30 до 50 лет.
Но мы.. Но ВЫ можете ещё это остановить!
COVID-19 обладает ужасным свойством - практически молниеносно вызывать тяжелейшие двухстороннии пневмонии с вовлечением всех сегментов лёгких, острый респираторный дистресс синдром.
Лечение таких патологий очень тяжёлое и длительное. Да и в случае успешного разрешения этих пневмоний, слишком велик шанс дальнейшей инвалидизации..
Я ни в коем случае не пугаю вас, друзья мои!
Ещё полтора месяца назад я лично не относился к этой пандемии серьёзно.. Скажу честно, относился даже с некоторой иронией..
Но последние несколько недель заставили кардинально изменить свое мнение.
Что я могу посоветовать как врач и как пациент?
Повторю уже крылатую фразу - не выходите без надобности из дома.
Регулярно мойте руки с мылом, пользуйтесь антисептиками на спиртовой основе.
Надевайте маски в магазинах, транспорте и в любых общественных помещениях.
Не трогайте руками лицо. Вот вообще не трогайте. Да, тяжело. Но вы не трогайте.
Обрабатывайте свои гаджеты дезинфецирующими растворами по несколько раз в день.
Как бы ни было смешно - но пользуйтесь резиновыми перчатками.. В тех же магазинах и общественных местах.
А при появлении первых симптомов заболевания, как правило, высокой температуры, сухого кашля - незамедлительно обращайтесь к врачу!
Берегите себя и близких, будьте благоразумны.
Ну а я пошёл пить очередную порцию уже опротивевших таблеток.
Бой продолжается...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні начальник шлагбаума аля охоронець Салюта не пустив стареньку бабулю в приміщення супермаркета в 20-50 (робочий час до 21-00), аргументуючи тим що робочий день скінчився і їй взагалі заборонено виходити з дому. А був би професіоналом, то міг би поцікавитись, чому ж все-таки вона такої пізньої пори, а не в обід, пішла на закупи? Чи впевнений він що в неї є кого попросити сходити за неї? Чи впевнений він що може не пускати клієнта в супермаркет в робочий час? Курва, що з людьми робить ця епідемія...

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Vadimm сказал:

Сьогодні начальник шлагбаума аля охоронець Салюта не пустив стареньку бабулю в приміщення супермаркета в 20-50 (робочий час до 21-00), аргументуючи тим що робочий день скінчився і їй взагалі заборонено виходити з дому. А був би професіоналом, то міг би поцікавитись, чому ж все-таки вона такої пізньої пори, а не в обід, пішла на закупи? Чи впевнений він що в неї є кого попросити сходити за неї? Чи впевнений він що може не пускати клієнта в супермаркет в робочий час? Курва, що з людьми робить ця епідемія...

Давай будемо чесними, епідемія тут ні до чого. Охорона в магазинах завжди хворіла на синдром вахтьора.

І щоб пустити бабцю в магазин не треба бути професіоналом, достатньо залишатися людиною. Страшно уявити, що буде, якщо таким людям дістанеться багато влади, а не лише шлагбаум.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

....

А в сусідній Білорусі КАРАНТИНА взагалі нема ,люди живуть ЗВИЧАЙНИМ , ПОВНОЦІННИМ ЖИТТЯМ.

І щось не видно там десятків тисяч померлих.

Навіть тиcяч

Навіть сотень не видно.

Цікаво ,нє?

є там і заражені, і померлі, просто все приховується

а недавно вони попросили допомоги у рашки (маски і апарати)

Змінено користувачем flashmax
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Nokian сказано:

А як це визначити, виміряти?

Ти робиш якийсь "прогноз", він не справджується. Другий раз не справджується, третій - хреновий Предсказамус.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, nickel сказано:

Страшно уявити, що буде, якщо таким людям дістанеться багато влади, а не лише шлагбаум.

був один такий...

w6ogeTeFdaZ_zR4agV2gt_09IcN198XU97eAKKM1ZKkL6TJPzWgGqjVodd_QgNeccl9r6bRjlsq4WlhCvz84Nlkp2eb_zBcO

• Дякую! 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти робиш якийсь "прогноз", він не справджується. Другий раз не справджується, третій - хреновий Предсказамус.

Женя,все пізнається в порівнянні ,нє?.

Треба рівняти не те ,чи справдився ,не справдився прогноз, а з ІНШИМИ прогнозистами.

Це як у спорті- є змагання,де спортсмен змагається лише з часом( і то є нюанси)

А є види спорту,де у забізі визначається не секунди,хвилини,а лише хто перший,другий і т.д. . Ясно що тоді потрібна група учасників.

Так і з прогнозистами,якщо я хріновий,- назви з ким ти мене Тут і взагалі порівнював,хто хороший?

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Vadimm сказано:

Курва, що з людьми робить ця епідемія...

Та то не іпідемія з людьми робить, люди такими і були. Просто ситуація "допомагає"  "відкрити"  їх  "заховані" до нині,  " плюси". Далі, якщо люди будуть сидіти без роботи і доходу, тих "плюсів", може "вилізти" ще більше...

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

був один такий...

Ех, аби ж то один, і тільки там....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Треба рівняти не те ,чи справдився ,не справдився прогноз, а з ІНШИМИ прогнозистами.

А є види спорту,де у забізі визначається не секунди,хвилини,а лише хто перший,другий і т.д. . Ясно що тоді потрібна група учасників.

Так і з прогнозистами,якщо я хріновий,- назви з ким ти мене Тут і взагалі порівнював,хто хороший?

Вітя, це мої власні спостереження і висновки, але я вже повторююся. Я просто не дуже бачив, щоб ще хтось на борді робив якісь прогнози про щось.

А нє, брешу, робив. Я робив навіть. Теж не дуже вдалі. Тому й перестав.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, sergkots сказано:

Немає у нас (у тих хто ще не хворів на covid-19) імунітету проти цього вірусу. Зовсім немає - хоч ти закаляйся чи клізмуйся.

В тих,хто не хворів,звісно нема.

А хто перехворів є.

А перехворівших у Луцьку,на мою думку, є кілька тисяч.

Тому у нас і така низька смертність Хто мав померти,ВЖЕ помер..

Просто сезонний спалах ВЖЕ був.

Згадайте,скільки ваших знайомих мали високу температуру та кашель цієї зими?

Правда були такі і чимало.

Тепер все повториться зимою 20/21.

Раніше сядеш-раніше вийдеш.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вітя, це мої власні спостереження і висновки, але я вже повторююся. Я просто не дуже бачив, щоб ще хтось на борді робив якісь прогнози про щось.

А нє, брешу, робив. Я робив навіть. Теж не дуже вдалі. Тому й перестав.

Ну от,давай тоді порівняємо мої прогнози,з прогнозами інших.

От я зробив 100 прогнозів,з них 30 невірні,а хтось зробив три ,і з них два невірні.

То моїх 30 проти його двох ясно більше в абсолютних числах,і я в 15 раз гірше прогнозую від нього?

Плюс люди завше запамятовують щось погане краще.

Бутерброд падає маслом вниз однакову кількість разів,просто коли все добре,то наша увага і пам'ять не фіксують це.

Ось так і спотворюється реальність.

Змінено користувачем Nokian
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну от,давай тоді порівняємо мої прогнози,з прогнозами інших.

І тоді можна буде вішати ярлики.

Так ніхто ж більше не прогнозує на борді))) Ти взяв на себе цю місію, ну то тягни)))) Але пам'ятай, пророкам , частенько, били пику, причому, майже завжди-буквально.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 minutes ago, Nokian said:

В тих,хто не хворів,звісно нема.

А хто перехворів є.

А перехворівших у Луцьку,на мою думку, є кілька тисяч.

Тому у нас і така низька смертність Хто мав померти,ВЖЕ помер..

Просто сезонний спалах ВЖЕ був.

Згадайте,скільки ваших знайомих мали високу температуру та кашель цієї зими?

Правда були такі і чимало.

Тепер все повториться зимою 20/21.

Раніше сядеш-раніше вийдеш.

ага, я пам'ятаю, що ти писав про грудневий матч ЛЧ в Бергамо і зв'язував його з covid19 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, bublik007 сказано:

Так ніхто ж більше не прогнозує на борді))) Ти взяв на себе цю місію, ну то тягни)))) Але пам'ятай, пророкам , частенько, били пику, причому, майже завжди-буквально.

Ага ,вже дві тисячі років як ,, пророка нєт в отєчєствє своєму,да і в другій отєчєствах нє густо...,,

Адреса моя в Юванті відома,приходьте всі страждущі...

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди ходять люди на карантині – дані Google зі 131 країни

Майже половина світу знаходиться на карантині, але це не значить, що люди сидять увесь час вдома. Google оприлюднив статистику переміщень людей у 131 країні світу під час пандемії.

Загалом спостерігається зниження відвідування торгових точок та закладів розваг. Є зниження відвідуваності продуктових магазинів, аптек, парків, транспортних станцій, робочих місць. Зате більше людей проводять час біля свого дому.

В Італії (перша країна, яка зіткнулася з пандемією) відвідування торгових закладів впало на 94%. Продуктові магазини та аптеки стали відвідувати на 85%.

В Іспанії, яка також сильно постраждала від пандемії, люди стали на 94% менше ходити в магазини та заклади відпочинку. Падіння відвідуваності продуктових магазинів склало 76%, парків – 89%.

В Індії падіння відвідуваності магазинів склало 77%, у парки стало ходити на 57% менше людей.

На Тайвані відвідування магазинів та розважальних закладів впало на 9%, візити в парки виросли на 17%.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

Ага ,вже дві тисячі років як ,, пророка нєт в отєчєствє своєму,да і в другій отєчєствах нє густо...,,

Адреса моя в Юванті відома,приходьте всі страждущі...

Обов'язково зайду))))  кажуть, смартфони не дорогі можна придбати.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, yucore сказано:

ага, я пам'ятаю, що ти писав про грудневий матч ЛЧ в Бергамо і зв'язував його з covid19 :D

Краще звяжи з чимось,чому на всю харківську область,де міліонне місто,де ходять маршрутки,де десятки тисяч іноземців,

Чому там на сьогодні ЛИШЕ ОДИН ХВОРИЙ НА КОВІД?

https://zaxid.net/koronavirus_v_ukrayini_statistika_kilkist_hvorih_na_koronavirus_ostanni_dani_n1499341

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, Nokian said:

Краще звяжи з чимось,чому на всю харківську область,де міліонне місто,де ходять маршрутки,де десятки тисяч іноземців,

Чому там на сьогодні ЛИШЕ ОДИН ХВОРИЙ НА КОВІД?

https://zaxid.net/koronavirus_v_ukrayini_statistika_kilkist_hvorih_na_koronavirus_ostanni_dani_n1499341

саме тому я нашій статистиці не вірю. І *андону нижче теж не вірю. Зв'язав?

image.png.42775bf3eda7eb3ac8b2359a9358c030.png

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Vadimm сказал:

Бабуся 60+. Його громадський обовязок викликати поліцаєв для оформлення адмін протоколу. ). Зупинемо коронавірус разом ! 

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Cherman сказано:

А раптом вона перший/другий раз за тиждень вийшла?

То був гумор)))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, d.u.a.l сказал:

Прилад зловив купу браку, у продаж попала лише якийсь невеликий процент - всі задоволені, всім все зашибісь. І лише замовник в а*ує чухає рєпу і думає - як так вийшло: замовляв 2 200 000 деталей, а отримав 2 092 200...  :D

логічно, але тоді задача мала починатись так : замовник замовив 2,2млн деталей , а далі, так як там пише. Й розвязування вже б йшло б іншим шляхом, але ж там обговорюєтся саме процес виробництва, а не звязок між постачальником і замовником, тому я й виходив з наявних даних, тому й перепитав в третій задачі про те, в який момент зьявляєтся контроль тих 20% бо це теж міняє систему підрахунку.  Ну й мені, як не технічному спеціалісту, легше рахувати *на пальцях*, тобто з привьязкою до кількості деталей, кожен єтап розкладати на реальну кількість деталей, а не оперувати весь час процентами й лише в кінці виходити на кількість деталей :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

2 часа назад, Nokian сказал:

Філософ, оцінку з мікробіології тобі також ставили в порівнянні з іншими неуками чи за те наскільки добре знаєш предмет? Ти або робиш гарні прогнози і отримуєш 5 від нас або погані і отримаєш 2 у вигляді насмішок у свою адресу. Щоб назвати довбограя довбограєм, мені для порівняння нікого не треба.

Змінено користувачем nickel
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...