Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

34 хвилин тому, xc90 сказано:

Але ж дорожче. І магніт більш презентабельно виглядає - виймаєш собі чіп, можеш піти до сусіда за чарку теж вийняти.

Нашо?

WiFi домашній краще буде ретранслюватися і сигнал LTE покращився після щеплення.

Чекаю вишку 5G, тоді можна буде в повній мірі оцінити всю користь вакцинації.  Я ж казав.

NFC в телефоні не використовую. Все тепер як Джедай, провів рукою над терміналом і розрахувався.

Якщо повезе зловити сигнал сусіднього телефона, то можна і його карткою.

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Waver сказал:

Недорого!

245173750_1993858607462532_9045700055385439283_n.jpg

В штаты может тоже перешлет?

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Bliksss сказано:

тільки ти (і ще один твій товариш) міг би відшукати таку дічь... Чому воно ... людям не трапляється, не задумувався?

про це нехай думають маркетологи. Я мислю над більш глобальними питаннями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Waver сказал:

Тут "пацієнтів" значно менше.

В абсолютном или относительном количестве?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, Waver сказал:

У відносному... всі наші ті шо вірять в усякі теорії заговору скупчились в інших штатах:)

Следовательно абсолютное количество гораздо больше, нужно просто перевести обьявление на испанский и английский.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Waver сказал:

Більшість розмовляє українською або шпрехають російскою.

Я думал что Штаты славятся своими раскрывальщиками заговоров против человечества... Или это все "наши" там баламутят?

Змінено користувачем romanc
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що це тема затихла? Вже в маршрутках прямо кажуть, що без сертифікату , якщо правильно зрозумів, з 21го числа не поїдеш... От і дожили.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 minutes ago, NeoN said:

А що це тема затихла? Вже в маршрутках прямо кажуть, що без сертифікату , якщо правильно зрозумів, з 21го числа не поїдеш... От і дожили.

Та бо вже навіть форумні противники вакцинації - тепер ходять мінімум з однією дозою (хіба ррід ще може подався в ополчення)

А щодо транспорту - є адекватні ресурси, звідки можна брати інформацію. Бо якщо зайти у фейсбук - то там так, суцільна зрада :)

З 21 жовтня усі пасажири, водії та екіпаж в транспорті, що здійснює міжрегіональні перевезення, повинні мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, xc90 сказал:

Та бо вже навіть форумні противники вакцинації - тепер ходять мінімум з однією дозою (хіба ррід ще може подався в ополчення)

От тому й тема затихла, чіп свою роботу робить :D

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, xc90 сказано:

А щодо транспорту - є адекватні ресурси, звідки можна брати інформацію. Бо якщо зайти у фейсбук - то там так, суцільна зрада :)

З 21 жовтня усі пасажири, водії та екіпаж в транспорті, що здійснює міжрегіональні перевезення, повинні мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

До міських перевезень та перевезень в межах однієї області ці правила застосовуватись не будуть, додали в уряді.

це з статті, отже в міських маршрутках повинно бути все ок.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 minutes ago, NeoN said:

До міських перевезень та перевезень в межах однієї області ці правила застосовуватись не будуть, додали в уряді.

це з статті, отже в міських маршрутках повинно бути все ок.

Так, навіть червона зона наразі не передбачає обмежень по транспорту

photo_2021-10-15_11-29-19.jpg

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15.10.2021 at 11:00, xc90 сказано:

Шлях терору і насилля завжди закінчується погано для тих, хто його почав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 12.10.2021 at 15:53, xc90 сказано:

для знешкодження вакцинувальних чіпів

Яких ще чіпів? Нанітів.

Наніти вже використовуються в медицині пару років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 minutes ago, Zelensky said:

Рекомендую змінити нікнейм на Конфуцій:)

14 minutes ago, Zelensky said:

Яких ще чіпів? Нанітів.

Наніти вже використовуються в медицині пару років.

Ого, нанороботи? Бо на промі знайшов лише агро добрива з такою назвою. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Zelensky сказал:

Вас там ще й насілували. Аж цікаво де ти робиш і скільки тобі платять, що терпиш наругу.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, xc90 сказано:

Рекомендую змінити нікнейм на Конфуцій:)

Ого, нанороботи? Бо на промі знайшов лише агро добрива з такою назвою. 

«наніти» або «наноніти»

https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6485/nanoroboti

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Вас там ще й насілували. Аж цікаво де ти робиш і скільки тобі платять, що терпиш наругу.

в Україні :(

Вводять усілякі QR коди, обмежуть в Конституційних правах :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zelensky сказал:

Вводять усілякі QR коди, обмежуть в Конституційних правах :(

Ти ж вакцинований. Тебе вже в базу данних ввели і присвоїли QR код.

Це все тільки початок. Я б на твому місці аватарку поміняв би. Мало лі чьо. 

Змінено користувачем weldermaster
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, weldermaster сказано:

Ти ж вакцинований. Тебе вже в базу данних ввели і присвоїли QR код.

Це все тільки початок.

так, далі бустер, примусова вакцинація дітей і вагітних :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Zelensky сказал:

так, далі бустер, примусова вакцинація дітей і вагітних :(

Ну і що? Все на благо общества.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, weldermaster сказано:

Ну і що? Все на благо общества.

Алоїзович так само казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене глючить, чи коли ще був Соломон, то пропагував карантинні обмеження, розказував про небезпеку коронавірусу і все таке. А став Zelensky, то зразу перевзувся - свобода волі, право вибору і тд. Але схоже, йому подобається йти проти думки більшості на цьому форумі, бо в ті часи більшість коментарів юзерів були проти карантину, а зараз - за вакцинацію.

Дуже смішно було, коли сьогодні читав статтю, де медсестра в США розказує (моє перефразування): "Бог дав мені імунітет, і якщо він (імунітет) не справиться  з хворобою, значить така Його воля, і ніяка вакцина тут не допоможе". Звісно, вона забула, що Бог ще дав більшості людей розум і свободу волі (за своєю подобою), але мене комарить те, що це слова МЕДСЕСТРИ. Вона що, пацієнтам свічечки ставить (воскові) і псалтирі роздає? Чи 5G зомбування вже в дії і ми спостерігаємо наслідки?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 minutes ago, YVitaliy said:

Мене глючить, чи коли ще був Соломон, то пропагував карантинні обмеження, розказував про небезпеку коронавірусу і все таке. А став Zelensky, то зразу перевзувся - свобода волі, право вибору і тд. Але схоже, йому подобається йти проти думки більшості на цьому форумі, бо в ті часи більшість коментарів юзерів були проти карантину, а зараз - за вакцинацію.

Spoiler

Дуже смішно було, коли сьогодні читав статтю, де медсестра в США розказує (моє перефразування): "Бог дав мені імунітет, і якщо він (імунітет) не справиться  з хворобою, значить така Його воля, і ніяка вакцина тут не допоможе". Звісно, вона забула, що Бог ще дав більшості людей розум і свободу волі (за своєю подобою), але мене комарить те, що це слова МЕДСЕСТРИ. Вона що, пацієнтам свічечки ставить (воскові) і псалтирі роздає? Чи 5G зомбування вже в дії і ми спостерігаємо наслідки?

Такий собі недо-троляка:0099:просто. Розворушить трохи форум і радіє собі.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Точно, це ті хто не хотіли носити масок і дотримуватись протиепідеміологічних норм з радістю прийняли вакцинацію.

А я за 1,5 р. поки не був вакцинваним дотримувався протиепідеміологічних норм і не хворів коронавірусом або цього не відчув.

І маски і протиепідеміологічні норми - це поза тілом а вакцина - в тіло. Не можна змушувати людину робити експеримент над власним тілом. Треба дати право вибору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...