Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під спойлером - перелік відкритих магазинів в Порт-сіті. В зв'язку з цим в мене питання - напуркуа міністр радить мені купувати шкарпетки в інтернеті, а от мобільний телефон є дуже важливим помацати вживу в магазині?

Spoiler

1 поверх:

• Там Там
• Brain
• Обмін валют
• Аптека «Здорова Родина»
• Оптика «Зір»
• ТТТ
• Банк інвестицій та заощаджень
• Lifecell
• Vodafone
• Обмін валют
• Zoo-люкс
• Ябко
• Люксоптика
• Mi. ua

2 поверх:

• Watsons
• Comfy
• АЛЛО
• Фокстрот

3 поверх:

• GC Barbershop
• Nova
• Brow Bar

• Ха-ха 1
Опубліковано
16 часов назад, Nokian сказал:

боже, боже

Вакцина, шмакцина( до речі хай би хто запилив опитування на Борді, чи маєте бажанні вакцинуватися,мені влом)

Я не буду. По релігійно-політичним принципам. Хіба що якщо будуть вимагати при перетині кордону. Тоді вже вибору не буде.

Опубліковано (змінено)
37 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я не буду. По релігійно-політичним принципам. Хіба що якщо будуть вимагати при перетині кордону. Тоді вже вибору не буде.

Були розроблені програми для повернення заробітчан, освоєні виділені на це кошти а ви отак хочете взяти і поїхати?

Невже за Пороха жилось краще?

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 4
Опубліковано
On 28.12.2020 at 20:10, Vadimm сказано:

Антибіотики пив. І якщо звичайно після антибіотиків їх наслідки (діарея) для мене "тьху", тобто я не купую всяких пробіотиків, стан нормалізується швидко, то після трьох таблеток азитроміцину наслідки вкрай тривалі і суттєві, і проявлялись знов і знов.

Про лонгковід. Я ніколи не стикався з логГРВІ, чув про ускладнення від грипу, і знаю що після боткіна не можна бухати і треба зберігати дієту протягом 6 місяців. Но це не лонг. Не зберігається стан протягом 3х місяців такий же як і при самому перебігу.

Хоть пруф який наведи.

ти не один)

британські гонгконзькі вчені тутай запостили:

Цитувати

Мікробіом кишківника може грати важливу роль у боротьбі організму з коронавірусною інфекцією та запобіганню важкому перебігу СOVID-19. 

У кожної людини в кишківнику є унікальний асортимент бактерій, які відіграють різноманітну роль, зокрема в модуляції імунної відповіді, йдеться у публікації в журналі British Medical Journal.

Дослідження Китайського університету Гонконгу показали, що люди, які перехворіли на COVID-19, мали "значно змінений" склад мікробіому. 

Окремі дослідження з Південної Кореї показали, що у людей з погано функціонуючим кишківником частіше розвивається важкий перебіг COVID-19, оскільки відсутність здорових мікробів полегшує зараження клітин шлунково-кишкового тракту коронавірусом.

• +1 1
Опубліковано
26 минут назад, Cherman сказал:

Від ідентифікаційного кода вже відмовився?

Ще ні. Зараз цим буду займатися. Кажуть в Арбузова з НБУ не було ідентифікаційного. Значить профіт в цьому є.

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

Якби то був Шльома, то він би не "випав", а його "викинули".:)

Може не звернули увагу на слід від чобота на спині :)

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, weldermaster сказано:

Ще ні. Зараз цим буду займатися.

А як бути з вакциною? Будете відмовлятись?

П.С. Я серйозно.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 2
Опубліковано

Порошенко підкупив міністра охорони здоров'я, щоб той продовжив карантин.

Степанов впевнений, що локдаун не можна зупиняти

Цитувати

Пряма мова Степанова: "Я наполягаю на тому. Я, мої радники, провідні епідеміологи нашої країни (наполягаємо – ред.) щодо продовження цього карантину…

По-перше, у нас були січневі свята, які супроводжувалися масовими святкуваннями, переміщенням людей, коли їздили до родичів. Все це потенційно дуже вплине на зростання кількості хворих на COVID-19.

По-друге, у нас є щороку сезонне зростання хворих на грип, яке починається саме в січні і дуже важливо на цьому піку хвороби збити…".

• -1 3
Опубліковано

Я что-то не пойму, было 15000 обнаруженных заболевших в сутки, не вводили карантин, сейчас 5000 и локдаун, это все уже переболели?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

Я что-то не пойму, было 15000 обнаруженных заболевших в сутки, не вводили карантин, сейчас 5000 и локдаун, это все уже переболели?

Це все Порох винен. Підсунув своїх міністрів.

3EbrJMJ.png

• -1 5
Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

на вихідні мороз -29. Вимерзне весь коронавірус.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, romanc сказано:

виправдання таке: що після свят-вихідних має зрости кількість інфікованих

а цей локдаун її типу нормалізує

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
4 минуты назад, flashmax сказал:

виправдання таке: що після свят-вихідних має зрости кількість інфікованих

а цей локдаун її типу нормалізує

Був варіант локдауну в грудні. І можливо це був кращий варіант. Але ж наш народ, він такий - підніме хай, зраду і т.д.  І тому вирішили - флаг вам в руки. Робіть що хочете. Будете лікуватися в січні.

Опубліковано
57 хвилин тому, romanc сказано:

Просто стали менше тестувати - от і весь фокус. По факту хворих значно більше - бояться що лікарні ляжуть. Локдаун мав би збити ріст - за рахунок зменшення скупчення людей, але я щось не бачу такого зменшення. А от з носками це фірмовий номер номер - таке ще певно було в середні віка, коли з чумою боролись. Може наступним етапом почнуть відьом шукати :blink:?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
11 часов назад, sergkots сказал:

Просто стали менше тестувати - от і весь фокус. По факту хворих значно більше - бояться що лікарні ляжуть. Локдаун мав би збити ріст - за рахунок зменшення скупчення людей, але я щось не бачу такого зменшення. А от з носками це фірмовий номер номер - таке ще певно було в середні віка, коли з чумою боролись. Може наступним етапом почнуть відьом шукати :blink:?

Тестировали и раньше меньшую часть заболевших, но скорей всего меньше стало с тяжелым течением болезни...

• +1 2
Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Якщо змінити порядок букв, то яке слово можна скласти з "локдауна"?))

клоунада :)

• Ха-ха 1
Опубліковано

Молдова почне вакцинацію в лютому, безкоштовно колотимуть препарат Pfizer

От така х..йня малята. А нам китайська вакцина через прокладку богатирьової. Їжте і не заляпайтесь - це не гірше а по приколу.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
23 хвилин тому, sergkots сказано:

Молдова почне вакцинацію в лютому, безкоштовно колотимуть препарат Pfizer

От така х..йня малята. А нам китайська вакцина через прокладку богатирьової. Їжте і не заляпайтесь - це не гірше а по приколу.

нагадай, скільки відсотків ефективність вакцини проти грипу, якою ти колешся?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ефективність сіновака в Ізраїлі 75 ,а по деяким даним 60 відсотків.

Якщо припустити ,що більша частина людей ,хто мав захворіти, і так вже захворів,а хто до цього часу не захворів,то і не захворіє,тоді можна колоти самий звичайний фізрозчин,і ефективність буде тією ж самою.

Блаженні,хто вірує....

• -1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...