Nokian Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 06:57 Автор #6426 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 06:57 video-d36dc8068d48c6e138cd9cf78b459a5b-V.mp4 2 1
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 07:02 #6427 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 07:02 В Івано-Франківську учні підуть у школи з 14 вересня, попри рішення Києва, – мер міста Навіщо це все? Просто всі мають носити маски! І всі будуть здорові і щасливі.
Webmaster Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 10:31 #6428 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 10:31 3 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал: В Івано-Франківську учні підуть у школи з 14 вересня, попри рішення Києва, – мер міста Навіщо це все? Просто всі мають носити маски! І всі будуть здорові і щасливі. Молодці. Якщо Київ такий розумний, що гроші короновірусників закатав в асфальт - то самоврядування так самоврядування. 1 1
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 10:52 #6429 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 10:52 20 хвилин тому, weldermaster сказано: Молодці. Якщо Київ такий розумний, що гроші короновірусників закатав в асфальт - то самоврядування так самоврядування. Побачимо, що Франек скаже через пів року.
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 11:58 #6430 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 11:58 Уже к концу месяца украинские школы закроются, а в ноябре ситуация с коронавирусом в Украине будет такой же, как была в самые тяжелые дни в Италии. Об этом заявил Главкому руководитель Национальной экспертной группы по инфекционному контролю, врач-инфекционист Андрей Александрин. 1 1
paksivatova Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 14:32 #6431 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 14:32 16 часов назад, Vadimm сказал: Щоб краще розуміти масштаби сраки з "новими випадками за добу" скажу наступне: нові випадки - це позитивні тести ПЛР. Знаю випадок коли при позитивному ІФА тесті на руках (там в ІФА є 2 маркера: "хворіє" так/ні, і "перехворів" так/ні) людині сімейний лікар відмовив в ПЛР тесті, при цьому всі симптоми були "як треба". Було запропоновано зробити платний ПЛР тест за 1100 грн, але людина відмовилася. Так от, та людина з позитивним ІФА тестом і всі члени її сім'ї з тими ж симптомами в статистику не попадуть. І таких випадків купа. При цьому в Луцькому районі сімейні лікарі пишуть направлення на ПЛР і тому хто звернувся із симптомами, і членам сім'ї і контактним особам. Ось чому Луцьк не в "червоній" зоні. До речі, багато людей з позитивним тестом шастають по місту, по магазинах, маршрутках, роботах, повністю усвідомлюючи наслідки, але мовчать. Бо ж треба заробляти гроші, бо треба ж якось їжу купити. Тому статистику 2800 позитивних тестів на добу можна, зі слів знайомої сімейної лікарки, сміливо множити на 10. До речі - не робиш ПЛР - не маєш геморою з поліцією, з розголосом по сусідах, з дезинфекцією під'їзду, з повторним тестом, який треба чекати 11 днів, після якого закриють лікарняний. Не потрапляєш в статистику. Не несеш відповідальність що ти когось заразив, бо формально ти не хворієш ковідом, хоч в тебе і позитивний ІФА тест. Ось таке замовчування. а ще деякі люди і в нас,і в інших країхнах роблять тести в різних лабораторіях і отримують різні результати) отакої 1 1
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 19:58 #6432 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 19:58 23 годин тому, MANJAK11 сказано: нє нє, й далі на лісапєді в масці їздь Вже й на пляжі. Туреччина посилила карантин: змушують носити маски на пляжах 1
natalka) Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 20:15 #6433 Опубліковано 8 Вересня, 2020 в 20:15 22 часа назад, Vadimm сказал: ...Ось таке замовчування. Я би перефразувала: ось така самосвідомість... За гроші готові на все. 8 часов назад, Cherman сказал: Цікаво, в кого дезинфікують приміщення, лише в хворих, чи і в контактних осіб? Приїхала пожежна машина, дезинфікувала квартиру і під'їзд в нашому будинку. Сказали, що проводять дезинфекцію, бо є хвороба. лише в хворих 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 15:54 #6434 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 15:54 On 08.09.2020 at 17:32, paksivatova сказано: а ще деякі люди і в нас,і в інших країхнах роблять тести в різних лабораторіях і отримують різні результати) отакої А ви ні разу не бачили новин, де у нас накривали величезні партії підробок тестів на ковід? Наших доречі підробок. Які вільно продаються в аптеках, лікарнях, і ніколи не знаєш, чи ти дійсно тест зробив, чи ... І така ж ситуація з ліками, вакцинами. І ніхто не сидить, не розстріляний і не повішений, а просто, в кращому випадку, конфісковано. А скільки проскочило і не знайшли? 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:42 #6435 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:42 16 хвилин тому, Waver сказано: А ви ніколи не чули як у нас в селах цілими родинами хворіють на ковідку в легкій формі (невелика температура, повна пропажа нюху...) - і ні куди не звертаються, не роблять ніяких тестів і ні в яку статистику не попадають... типу на самоізоляції, просто лікуються парацетамолом, хоча іноді, мені здається, певно всеодно виходять в аптеку за тим же парацетамолом чи аспірином чи в магазин за продуктами, але тихенько, бо головне - аби в селі ніхто не взнав щоб не шарахались. Уже почув про дві такі родини які "легенько" перехворіли вдома і розказують про це своїм родичам тільки зараз... Щось мені здається, що це не тільки в селах, і офіційна статистика далека від реальності... Звісно офіційна статистика далека від реальності, такі історії не поодинокі, я такі знаю ,і не просто по слухам десь там. На початку, якщо ви ще пам'ятаєте, таких людей в селі могли і камінням закидати, і двері заколотити. Ніби епоха чуми, а не 21 століття. Я тільки не зрозумів, чому саме мене процитувати, щось я не провів аналогію з моїм постом 1
NeoN Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:55 #6436 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 17:55 9 хвилин тому, Waver сказано: Перші слова сподобались тільки ще добавив до статистики підроблених тестів які і так нічого не показують, тих хто хворіє і ніяких тестів взагалі не робить Зрозумів. Головний і правильний зміст- нашій статистиці довіри немає. В будь-якому питанні..
Vadimm Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 20:03 #6437 Опубліковано 9 Вересня, 2020 в 20:03 23 годин тому, natalka) сказано: Я би перефразувала: ось така самосвідомість... За гроші готові на все. Не зовсім розумію, це каміння в город лікаря чи хворого? Я скажу більше, цей сімейний лікар, знаючи що в пацієнта позитивний ІФА тест, запросив його на прийом, при чому в ті ж години, коли ведеться прийом звичайних людей - наприклад в коридорі амбулаторії були присутні мами з дітками на прививки. Натомість в Луцькому районі прийом пацієнтів з ознаками ковід ведуть до 11 години, далі тільки без ознак. 1 1
nickel Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 06:11 #6438 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 06:11 12 часов назад, Waver сказал: А ви ніколи не чули як у нас в селах цілими родинами хворіють на ковідку в легкій формі (невелика температура, повна пропажа нюху...) - і ні куди не звертаються, не роблять ніяких тестів і ні в яку статистику не попадають... типу на самоізоляції, просто лікуються парацетамолом, хоча іноді, мені здається, певно всеодно виходять в магазин за продуктами чи їдуть в райцентр чи в місто в аптеку за тим же парацетамолом чи аспірином, але тихенько, бо головне - аби в селі ніхто не взнав щоб не шарахались. Уже почув про дві такі родини які "легенько" перехворіли вдома і розказують про це своїм родичам тільки зараз... Щось мені здається що це не тільки в селах і офіційна статистика зовсім далека від реальності... Є ще одна група людей, яка не попадає в статистику - ті, які не контактували з хворими. Вже знаю декілька сімей з Луцька, які дзвонили до лікаря і повідомляли, що у них усі симптоми коронавірусу, але вони не знають точно де вони могли його підхопити, то їм відмовляють у проведені безкоштовних ПЛР-тестів, а якщо так сильно хочеться, то пропонують звертатися в приватні клініки за платними ПЛР-тестами і самоізолюватися. Люди самоізолювалися, усіх попередили, але тести не робили, де тих грошей набереш, якщо в сім'ї три дитини, баба, дід і т.д. Тому якщо відчуваєте симптоми, то кажіть лікарю, що контактували з хворим на ковід. 4
SergLutsk Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 09:41 #6439 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 09:41 Ну з цією всією необ'єктивною статистикою можна все таки знайти і позитивний момент - більше людей перехворіє одночасно, більше набуде імунітет і далі епідемія таки піде на спад. Принаймні хочеться вірити. 1 1 1
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 12:53 #6440 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 12:53 Коронавірус у світі: посилення карантину На початку літа більшість країн послабила карантин, однак з настанням осені знову повернулася до жорстких обмежень. У Данії заборонили публічні заходи з понад 50 учасниками та обмежили години роботи закладів громадського харчування. В Ізраїлі через погіршення епідеміологічної ситуації у 40 містах з 7 вересня запровадили «комендантську годину» з 19:00 до 5:00. Там о цій порі будуть зачинені всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. З цієї ж причини у Чехії з 10 вересня носіння масок у закритих приміщеннях буде обов'язковим. Нові карантинні обмеження анонсували і в Туреччині. На всій території країни у громадських місцях маски стали обов’язковими. Заборонено перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах. Під забороною також концерти та подібні розваги у ресторанах, готелях та кафе після 24:00. Тим часом в Україні до 31 жовтня триває адаптивний карантин, що передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони.
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:34 #6441 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:34 (змінено) 44 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал: Коронавірус у світі: посилення карантину На початку літа більшість країн послабила карантин, однак з настанням осені знову повернулася до жорстких обмежень. У Данії заборонили публічні заходи з понад 50 учасниками та обмежили години роботи закладів громадського харчування. В Ізраїлі через погіршення епідеміологічної ситуації у 40 містах з 7 вересня запровадили «комендантську годину» з 19:00 до 5:00. Там о цій порі будуть зачинені всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. З цієї ж причини у Чехії з 10 вересня носіння масок у закритих приміщеннях буде обов'язковим. Нові карантинні обмеження анонсували і в Туреччині. На всій території країни у громадських місцях маски стали обов’язковими. Заборонено перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах. Під забороною також концерти та подібні розваги у ресторанах, готелях та кафе після 24:00. Тим часом в Україні до 31 жовтня триває адаптивний карантин, що передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони. і де логіка? що в ресторані чи кафе зміниться після 24 ? чи після 19,21 і 22.35 ? Змінено 10 Вересня, 2020 в 13:37 користувачем paksivatova 3 1
Nokian Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:47 Автор #6442 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 13:47 Ну як де? Треба ж аби було ВИДНО,що влада ЩОСЬ робить. Типу бореться 2 3
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:17 #6443 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:17 24 минуты назад, Nokian сказал: Ну як де? Треба ж аби було ВИДНО,що влада ЩОСЬ робить. Типу бореться Відверто,я цього не розумію Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше Так,є готелі де бари прайюють нон-стоп, але на території готелю ввечері/вночі людей в десятки разів менше,ніж зранку/вдень 1 1
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:25 #6444 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:25 (змінено) 13 хвилин тому, paksivatova сказано: Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше. Сестра на Родосі, готелі заповнені на 60-70%. Але є плюс: немає кацапів з їхнишими п'яними гулянками. П.С. А ще на Родосі майже немає КВ. Хоча весною там був справжній локдауні а не та бутафорія, що у нас. Щоб вигуляти собаку треба було реєструватись через СМС. Змінено 10 Вересня, 2020 в 14:31 користувачем $ΩLΩMΩN
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:28 #6445 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 14:28 10 minutes ago, paksivatova said: Відверто,я цього не розумію Я не так давно була в тій же Туречиині По відчуттям готель був заповнений на всі 100 %,а не 60 чи 70 як мав би бути Всі програми й без цього рішення до 24 завершуються,навіть раніше Так,є готелі де бари прайюють нон-стоп, але на території готелю ввечері/вночі людей в десятки разів менше,ніж зранку/вдень Можна питання? Де саме в Туреччині ви були і коли? Бо вона трохи неоднорідна по туристу в плані географії.
paksivatova Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:06 #6446 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:06 2 часа назад, Ko3bMa сказал: Можна питання? Де саме в Туреччині ви були і коли? Бо вона трохи неоднорідна по туристу в плані географії. Мармарис з 11 серпня цього року 1
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:11 #6447 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:11 2 minutes ago, paksivatova said: Мармарис з 11 серпня цього року О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. Той же Бодрум, як приклад. В мене знайома була чи то в червні, чи то в липні, то людей майже не було. Вулиця барів працювала?
Єретик Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:46 #6448 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 17:46 33 хвилин тому, Ko3bMa сказано: О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. На Родосі в минулому році повно росіян було.
Ko3bMa Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 18:12 #6449 Опубліковано 10 Вересня, 2020 в 18:12 24 minutes ago, $ΩLΩMΩN said: На Родосі в минулому році повно росіян було. Прикольно. Позаминулого там же майже не чути було російської. Що ж, корона вносить свої зміни
paksivatova Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 03:39 #6450 Опубліковано 11 Вересня, 2020 в 03:39 10 часов назад, Ko3bMa сказал: О, був там. Росіян там і так не дуже, бо ж не Анталія) Та й чим ближче до Греції - тим більші ціни. Той же Бодрум, як приклад. В мене знайома була чи то в червні, чи то в липні, то людей майже не було. Вулиця барів працювала? Я чула про цю вулицю,але певно там не була. Один раз гуляла по Набережній,бари всі працювали. В нашому готелі і українців було мало Багато британців та інших європейців 1 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти