igrok Опубліковано 25 Березня, 2020 в 21:43 #2001 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 21:43 (змінено) 13 хвилин тому, romanc сказано: кто у вас там в Куршавелях отдыхал? Там куча москалів міліонерів-міліардерів і наші хорошковскі вірус підцепили.Вони ,що в *десна* там с москалями цілувалися,чи що? https://strana.ua/news/256337-kto-iz-izvestnykh-ukraintsev-zarazilsja-koronavirusom-shakhov-favorov-skorobohach.html Змінено 25 Березня, 2020 в 21:46 користувачем igrok
nickel Опубліковано 25 Березня, 2020 в 21:56 #2002 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 21:56 23 минуты назад, romanc сказал: https://www.volynnews.com/news/all/u-volynianyna-ekspres-test-vyiavyv-koronavirus/ кто у вас там в Куршавелях отдыхал? У Києві не підтвердили коронавірус у волинського бізнесмена
yu2007 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:01 #2003 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:01 43 minutes ago, igrok said: Я по роботі дуже добре знаю цю лікарню,облазили ії з веру до низу.Це бувша обкомівська лікарня,там не головний лікар,а начмед(підпорядковуються обл.лікарні)Якщо зроблять все по розумному,то це вихід .Дуже добре все сплановано,зроблено на совість.Моя думка-це єдине правильне рішення,зробити там лікарню для коронавірусних хворих. Це там де центр редпродуктивної медицини і пластичної хірургії? Чи вони в іншій будівлі десь поряд?
Zheny@ Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:01 #2004 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:01 18 хвилин тому, sergkots сказано: Модерн та Тигрес здається не в тих кругах. У Модерна заводи і офіси у всій Європі. І Петро Павлович літає куди хоче. 1
nickel Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:03 #2005 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:03 1 минуту назад, yu2007 сказал: Це там де центр редпродуктивної медицини і пластичної хірургії? Чи вони в іншій будівлі десь поряд? Лікарня там же, але інша будівля. 1
nickel Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:04 #2006 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:04 Нам не Куршавель треба боятися. НА ПП «ЯГОДИН» – ЧЕРГИ: ДЕКІЛЬКА СОТЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ ЗАРОБІТЧАН НАМАГАЮТЬСЯ ПОВЕРНУТИСЬ ДОДОМУ. ФОТО 1
Waver Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:05 #2007 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:05 (змінено) 4 hours ago, Віталій СК said: І тебе в ту ж палату. Будеш пояснювати всім, що паніки в Америці немає. В америці цей вірус та карантин навпаки ще більше згуртував націю, і бачу що рівень паніки в людей напряму залежить від їхнього соціального рівня, рівня їхньої освіти, розуміння ситуації, вміння аналізувати інформацію та робити якісь висновки, тобто простими словами - здібності включати голову. Певно, нам дуже повезло, бо вдома, тобто серед тих людей де ми зараз проживаємо, куди ходимо в магазин і т.д. - ніякої паніки я не бачу, бо майже всі сурово але спокійно дотримуються карантину та тримають себе в руках. Те ж саме майже всюди в маленьких але робочих містечках по МідВесті, тобто де я зараз працюю, звідки та куди вожу різні вантажі. Так, всюди ввели та сурово стали дотримуватись карантину, але там де і з ким я працюю ніякої паніки я не бачу. Навпаки, побачів ще більшого згуртування нації та всіх адекватних людей. Маю трохи фото, є що показати та про що розказати, від пустих Чикагських вулиць до веселих студенток які ринулись в "дешеві" готелі під час карантину і тепер від скуки та бєздєлія показують з вікон всім свої цицьки... до фото того до як в маленьких містечках по всій країні все це згуртувало людей і вони підтримують та допомагають один одному. Тільки, був би час та бажання це все показувати... А те що твориться в деяких містах чи районах (дуже залежность від того які соціальні групи населення там проживають), а америка велика та дуже різна - ми так само бачимо тільки з "наших" новин та інтернету (а там також все в залежності від хайпу та від того що народ хоче бачіти та яких зрєліщ), так що, побачіш щось цікаве про америку - покажеш, посміємся разом. Змінено 26 Березня, 2020 в 01:17 користувачем Waver 2
igrok Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:08 #2008 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:08 5 хвилин тому, yu2007 сказано: Це там де центр редпродуктивної медицини і пластичної хірургії? Чи вони в іншій будівлі десь поряд? Все на одній території.І лабораторний комплекс там окремо,був дуже потужний,може відновлять?
sergkots Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:24 #2009 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 22:24 19 хвилин тому, Zheny@ сказано: У Модерна заводи і офіси у всій Європі. І Петро Павлович літає куди хоче. Та то зрозуміло, але питання стояло так: 50 хвилин тому, romanc сказано: https://www.volynnews.com/news/all/u-volynianyna-ekspres-test-vyiavyv-koronavirus/ кто у вас там в Куршавелях отдыхал? Через що і відповідь була відповідна.
igrok Опубліковано 25 Березня, 2020 в 23:26 #2010 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 23:26 (змінено) 2 годин тому, Dima4s сказано: на виїздах блокпости і штрафи за відсутність масок рукавиць і дезинфектора в авто. Ще про Іспанію https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/33974.phtml Змінено 25 Березня, 2020 в 23:36 користувачем igrok 1
yu2007 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 23:42 #2011 Опубліковано 25 Березня, 2020 в 23:42 І про заробітчан. Історія починається з того, як "американські заробітчани" привезли вірус в Україну, але можна подивитись і до кінця, цікаві припущення висуваються)
vampirich Опубліковано 26 Березня, 2020 в 05:25 #2012 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 05:25 9 годин тому, nickel сказано: Брат так вчив - щоб перемогти у бійці, треба на удар відповідати сильнішим ударом, на один удар двома. Не агріться до мене і я не буду, скотиняки. Так ось чого Нікель так борзо пропонує адресу сказати... Там їх ДВОЄ... 7
Ha3aP Опубліковано 26 Березня, 2020 в 05:57 #2013 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 05:57 Знайшли інфу чому продовжили карантин! 1 6
INVICTUS Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:21 #2014 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:21 ніде не кажуть, хто і звідки 2-й заражений на Волині...
paksivatova Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:32 #2015 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:32 9 минут назад, Werwolf777 сказал: ніде не кажуть, хто і звідки 2-й заражений на Волині... Пам'ятаєш ,писали про чоловіка ,що повернувся з Франціі і була підозра на коронавірус? Вірус підтвердили не у нього,а у його товариша А 2 випадок-це дівчинка 7 років Це те,що я читала в ЗМІ наших
SunSeth Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:43 #2016 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:43 Цікаво було б порівняти загальну смертність за аналогічний період минулого року в Китаї, Італії, Іспанії. Хоча, для такої кількості населення, як в Китаї їх 3-4 тис. смертей від коронавірусу нічого не покажуть. Ще цікаво, що епідеміологічний поріг для України близько 500 чол. на 100 000, а в нас вже надзвичайна ситуація. 2
Nokian Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:58 Автор #2017 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 07:58 СОсь тут достатньо аргументованої інформації. На рахунок виявлення вірусу. Виявляються ж антитіла до нього(експрес тестом), тобто всі ,хто ним перехворів даватимуть позитивний тест. Крім того,аби виникла хвороба,аби людина заражала інших- треба ще аби вірусу в організмі була ПЕВНА кількість. Тому любий лікар скаже,що діагноз ХВОРОБИ саме хвороби ,а не вірусоносійства,ставиться на сукупності симптомів.,нежить ,кашель, підвищена температура,озноб,ломота ,загальна слабкість. А визначати людину заражальником інших лише на підставі наявності антитіл до вірусу у нього в крові не зовсім правильно 1 1
MANJAK11 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:13 #2018 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:13 1 минуту назад, Nokian сказал: А визначати людину заражальником інших лише на підставі наявності антитіл до вірусу у нього в крові не зовсім правильно зовсім правильно. Бо наявність антитіл якраз і говорить про те, що вірус розмножився вже достатньо, як для того щоб вже вироблялись антитіла, так і для того, щоб передаватись іншим. Зараження інших починаєтся ще ДО ТОГО, коли виникли клінічні признаки. 6 минут назад, Nokian сказал: Тому любий лікар скаже,що діагноз ХВОРОБИ саме хвороби ,а не вірусоносійства,ставиться на сукупності симптомів.,нежить ,кашель, підвищена температура,озноб,ломота ,загальна слабкість. любий лікар тобі скаже, що ХВОРОБА, саме хвороба, починаєтся з МОМЕНТУ ЗАРАЖЕННЯ, а те, що ти пишеш, це вже КЛІНІЧНІ ПРИЗНАКИ, тобто це вже майже СЕРЕДИНА ХВОРОБИ. Хвороба починаєтся з зараження, потім іде інкубаційний період, інфекція спочатку в організмі в малій кількості, потім вона починає розмножуватись, розмножуєтся до такої степені, що організм починає ідинтифіковувати хворобу і починає виробляти антитіла, разом з тим починаєтся і виброс інфекції в зовнішнє серидовище, а клінічних признаків ЩЕ НЕМА. В чому й основна проблема любої інфекційної хвороби, клінічних признаків ще нема, а зараження вже відбуваєтся А ти, як обично, дупля не відбиваєш в питанні, а носа пхаєш й корчиш з себе всезнаючого гексперда 2
Nokian Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:38 Автор #2019 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:38 17 хвилин тому, MANJAK11 сказано: зовсім правильно. Бо наявність антитіл якраз і говорить про те, що вірус розмножився вже достатньо, як для того щоб вже вироблялись антитіла, так і для того, щоб передаватись іншим. Зараження інших починаєтся ще ДО ТОГО, коли виникли клінічні признаки. любий лікар тобі скаже, що ХВОРОБА, саме хвороба, починаєтся з МОМЕНТУ ЗАРАЖЕННЯ, а те, що ти пишеш, це вже КЛІНІЧНІ ПРИЗНАКИ, тобто це вже майже СЕРЕДИНА ХВОРОБИ. Хвороба починаєтся з зараження, потім іде інкубаційний період, інфекція спочатку в організмі в малій кількості, потім вона починає розмножуватись, розмножуєтся до такої степені, що організм починає ідинтифіковувати хворобу і починає виробляти антитіла, разом з тим починаєтся і виброс інфекції в зовнішнє серидовище, а клінічних признаків ЩЕ НЕМА. В чому й основна проблема любої інфекційної хвороби, клінічних признаків ще нема, а зараження вже відбуваєтся А ти, як обично, дупля не відбиваєш в питанні, а носа пхаєш й корчиш з себе всезнаючого гексперда Вадим,я тобі колись щось розкажу,і ти після цього більшість своїх постів про мене повидаляєш. По факту,може доженеш,що у ВСІХ перехворівших тривалий час зберігаються антитіла. Тобто вони вже давно НЕ ХВОРІ,І НЕ РОЗНОСЯТЬ ІНФЕКЦІЮ,а антитіла є. Тому експрес тести не дадуть ДОСТОВІРНОЇ інфи, тому в Швеції ,та і тій самій Іспанії їх НЕ РОБЛЯТЬ масово,а вибірково і у САМЕ ПОТРІБНИХ випадках 1
MANJAK11 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:50 #2020 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:50 2 минуты назад, Nokian сказал: Вадим,я тобі колись щось розкажу,і ти після цього більшість своїх постів про мене повидаляєш. я догадуюсь, бо мені вже казали, не знаю, на скільки правда, але суті то не міняє, тому не повидаляю 2 минуты назад, Nokian сказал: Тобто вони вже давно НЕ ХВОРІ,І НЕ РОЗНОСЯТЬ ІНФЕКЦІЮ,а антитіла є а то вже ВІД КОНКРЕТНОЇ ХВОРОБИ ЗАЛЕЖИТЬ , скільки часу, людина після перехворювання являєтся ще мікробоносієм. А по друге, для того й роблять розширений аналіз, щоб знати скільки тих антитіл є, якщо мало, то це початок хвороби, якщо багато - то це її кінець. Знову ж таки, ЗНИКНЕННЯ КЛІНІЧНИХ ПРИЗНАКІВ, НЕ ОЗНАЧАЄ ЩО ХВОРОБА ВЖЕ СКІНЧИЛАСЬ, бо лікування інфекційних хвороб ділится на дві частини, лікування причини і наслідків. Причина - це інфекція, її лічать одними препаратами, а наслідки - це клінічні признаки, температура , біль в горлі і т.д і т.п., їх лічать іншими препаратами, і коли температураі остальне вже пройшло, ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ ЩО ТИ ВЖЕ ВИЗДОРОВІВ !!
zaHARE Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:51 #2021 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:51 Палиця планує переобладнати під шпиталі для хворих на коронавірус два критих спортзали( поки не знаю які, мабуть СНУшний і ЛТУшний ). В Києві хочуть будувати великий шпиталь для хворих. Хоча я б нічого не будував.В Києві є кілька великих виставкових павільйонів. Одна тільки Київ експо плаза має 28тис м2. Великий паркінг і всі комунікації. 1 1
zaHARE Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:57 #2022 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 08:57 Міністр охорони здоров'я вже три тижні блокує закупки медикаментів і обладнання, продавлюючи свою людину в державну компанію медзакупівель. Зеленський хотів вішати? Хай почне з нього. Чи там спільна каса? 2 1
nickel Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:08 #2023 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:08 (змінено) 4 часа назад, vampirich сказал: Так ось чого Нікель так борзо пропонує адресу сказати... Там їх ДВОЄ... Троє, у мене двоє братів, старших. Змінено 26 Березня, 2020 в 09:32 користувачем nickel 7 1
nickel Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:14 #2024 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:14 (змінено) 2 часа назад, paksivatova сказал: Пам'ятаєш ,писали про чоловіка ,що повернувся з Франціі і була підозра на коронавірус? Вірус підтвердили не у нього,а у його товариша А 2 випадок-це дівчинка 7 років Це те,що я читала в ЗМІ наших Та ні, сорока на хвості принесла, що немає ніякого товариша, а захворів таки бізнесмен, Мартиняк. Лежить у віп палаті в інфекційній з охороною, під вигаданим прізвищем, в стані середньої важкості. Змінено 26 Березня, 2020 в 10:21 користувачем nickel 1 3
Nokian Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:37 Автор #2025 Опубліковано 26 Березня, 2020 в 09:37 (змінено) А може Ювант під шпиталь переобладнати. 400 магазинів боксів.) Трамп сказав,що від карантину ( зрозуміло ,що його наслідків та рецесії) ,помре більше людей,ніж від самого грипу. Ну в нас так точно значно більше. Хоча така встряска і має позитивний момент. Значна кількість людей нарешті кине палити,зверне увагу на свій спосіб життя. Задумаються про необхідність відкладати на чорний день. Життя продовжується. Виживуть,як завше сильніші. Змінено 26 Березня, 2020 в 09:39 користувачем Nokian 1 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти