Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МОЗ повідомляє: 

В Україні зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19 

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

• Cумний 1
Опубліковано
34 минуты назад, Nokian сказал:

Та ні, вже давно у маршрутках пусто.

Як і на вулицях

Правильно, бо ввели обмеєення, проти яких ви тут виступаєте. От і пусто.

• +1 2
Опубліковано

Печалька в тому що наш МОЗ не готовий взагалі, чув вчора прикол в обласній, сцуко як так. Видали халати але заборонили одягати, одягати можна тільки коли прийдуть журналісти чи перевірка. Масок теж нема.

Може нехай наші місцеві крутелики задумаються й оснастять лікарні обладнанням згодом, тому що як свідчить практика якщо що то будуть рятувати тут а не в Києві, бо там своїх буде вистачати з бабосами.

• +1 1
Опубліковано

Український інститут молекулярної біології розробив тест-систему для виявлення корона-вірусу. Система валідована і зареєстрована.Готова до масового випуску.

Але.
  Весь персонал інституту відправлено у відпустку за власний рахунок.  В бюджеті гроші є лише на силовиків.

Тим часом Ємець просить ввести надзвичайний стан.

пруф

• Збентежений 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

0-02-05-9cd26ad43b0d9b4db96ef14f60040c7a2cd000e15fb49c0d4e56ccf7f4075ce3_a63d83b3.jpg

Ага, тихенько сам з собою. Тим більше, що Порнхаб відкрив безкоштовний допуск до преміум підписок по 23 квітня.

• Ха-ха 3
Опубліковано

Коли Луцька міська рада оголосила, що працівники жеків будуть проводити дезінфекцію під'їздів:

Очікування:

Спойлер

d008748ec7fa82b8964b7c2f12e7bc5e.jpg

Реальність:

Спойлер

spacer.png

Опубліковано
22 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Ага, тихенько сам з собою. Тим більше, що Порнхаб відкрив безкоштовний допуск до преміум підписок по 23 квітня

а я думаю, куди ти став пропадати:jeer:

• Ха-ха 6
Опубліковано
6 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

а я думаю, куди ти став пропадати:jeer:

Та нікуди я не пропадав - працюємо "в потє ліца", доки надзвичайний стан не оголосили.

Опубліковано
6 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Та нікуди я не пропадав - працюємо "в потє ліца", доки надзвичайний стан не оголосили.

аналогічно

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Правильно, бо ввели обмеєення, проти яких ви тут виступаєте. От і пусто.

Трохи не так,Переважна більшість страшенно налякана і якщо зараз пустити маршрутки і зробити проїзд безкоштовно,то в них буде не більше 10 чоловік,а може і 5.

Я зараз в Юванті і бачу ,що робиться по місту.

І ще,Я ВИСТУПАЮ ЗА РОЩУМНІ ОБМЕЖЕННЯ,а не стрільбу з гармати по горобцям,чи навіть швидше собі в ногу.

Просто деякі ,,ображені ,,тут мною ,постійно спотворюють мої слова 

Це не допоможе,я все одно не спілкуатимусь з ними публічно,поки вони дещо не виконають.

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
7 minutes ago, Nokian said:

Часом не знаєш, чи Караван відчинений? Мені там треба сфоткати номер телефону на дверях одного з магазинів.

Опубліковано (змінено)
21 минуту назад, Nokian сказал:

Це не допоможе,я все одно не спілкуатимусь з ними публічно,поки вони дещо не виконають.

Як мала дитина. Хто з нас двох ображений, якщо ти вимагаєш щоб я в тебе попросив вибачення? 

П.с. Дурачок, ти вже зі мною спілкуєшся, читаєш мої пости, реагуєш на них, ну а те що тобі приходиться викручуватися, щоб мені відповісти, але тіпа не мені, так це лише собі клопоту добавив. Мені ж монопесуально, я як писав так і буду писати. І можеш вибачень не чекати, на обіжених зараз не балкони падають, а КВ нападає.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Nokian сказано:

Я ВИСТУПАЮ ЗА РОЩУМНІ ОБМЕЖЕННЯ

А не потрібно нічого нового придумувати.Все зробити як в Китаї.

-в Китаї, без можливості виїзду перебували фактично майже 60 мільйонів осіб.-

-жителі не могли залишати навіть власні домівки.-

-Минулого тижня, вперше з початку епідемії коронавірусу SARS-CoV-2, у Китаї не було зафіксовано жодного випадку інфікування недугою всередині країни-

Ще треба якісь доводи??

https://www.dw.com/uk/коронавірус-китай-знімає-заборону-на-виїзд-з-хубею/a-52895471?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

Змінено користувачем igrok
Опубліковано
22 минуты назад, Nokian сказал:

Трохи не так,Переважна більшість страшенно налякана і якщо зараз пустити маршрутки і зробити проїзд безкоштовно,то в них буде не більше 10 чоловік,а може і 5.

І ще,Я ВИСТУПАЮ ЗА РОЩУМНІ ОБМЕЖЕННЯ,а не стрільбу з гармати по горобцям,чи навіть швидше собі в ногу.

Це все роблять от так не логічно з точки зору, тоуму що якщо буде конкретний спалах, то рятувати вже не буде можливості когось взагалі, тому що лікарні будуть переповнені, і так нема ніфіга в тих лікарнях. В нас в Луцьку навіть напевно кремоторію немає спалювати тіла. 

Тому так радикально приймають міри по всьому світі, тому якось так. Тільки засада в тому що в людей в багатьох немає запасів ні їжі ні грошей на придбання, це вже буде не до шуток, коли людям в карнині не буде що їсти тоді підуть вимушено грабувати магазини, тому що діти їсти хочуть.

А тих, хто розвалював стільки років нашу країну треба зараз взагалі зібрати всіх в одну купу й потрясти з них всі гроші, та посадити або нехай йдут волонтерами допомагати  боротьбі з вірусом.

• Подобається 1
Опубліковано
1 минуту назад, MACCEN сказал:

Тому так радикально приймають міри по всьому світі, тому якось так. Тільки засада в тому що в людей в багатьох немає запасів ні їжі ні грошей на придбання, це вже буде не до шуток, коли людям в карнині не буде що їсти тоді підуть вимушено грабувати магазини, тому що діти їсти хочуть.

А тих, хто розвалював стільки років нашу країну треба зараз взагалі зібрати всіх в одну купу й потрясти з них всі гроші, та посадити або нехай йдут волонтерами допомагати  боротьбі з вірусом.

В нас експорт зернобобових виріс. Хоча раша закрила в себе експорт продуктів. Наші маски продали, ще й запаси зерна продадуть.
Зе роздав вже області олігархам. Керуйте самі своїми кріпаками,тіпа.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
29 минут назад, Nokian сказал:

Та да, в Юванті чудовий вид на місто, особливо з підвалу.

• Ха-ха 5
Опубліковано
3 хвилин тому, MACCEN сказано:

коли людям в карнині не буде що їсти тоді підуть вимушено грабувати магазини, тому що діти їсти хочуть.

городи треба садити

Опубліковано
10 хвилин тому, igrok сказано:

А не потрібно нічого нового придумувати.Все зробити як в Китаї.

-в Китаї, без можливості виїзду перебували фактично майже 60 мільйонів осіб.-

-жителі не могли залишати навіть власні домівки.-

-Минулого тижня, вперше з початку епідемії коронавірусу SARS-CoV-2, у Китаї не було зафіксовано жодного випадку інфікування недугою всередині країни-

Ще треба якісь доводи??

https://www.dw.com/uk/коронавірус-китай-знімає-заборону-на-виїзд-з-хубею/a-52895471?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

Молодець,тепер порахуй 60 млн яка це частина від ВСЬОГО населення Китаю,і зрозумієш,що я кажу за те ж саме

• -1 1
Опубліковано
5 минут назад, MACCEN сказал:

В нас в Луцьку навіть напевно кремоторію немає спалювати тіла.

Чо це немає? Є, на Глушець. Мені в ньому гарно титанового диска викатали, а думав, що викидати прийдеться. Не добудували, тому не працює по профілю. Добре хоч встигли в Гаразджі за недорого земельки для розширення кладовища докупити.

Опубліковано
3 хвилин тому, MACCEN сказано:

а у всіх є земля та можливість садити там щось?

я це розумію, тому селянам треба озброюватись, що мати змогу відбивати набіги із міст.  

Опубліковано
8 минут назад, case_l сказал:

я це розумію, тому селянам треба озброюватись, що мати змогу відбивати набіги із міст.  

Та ладно. В кодного вдома є вила, сокира.

Опубліковано
12 хвилин тому, Nokian сказано:

Молодець,тепер порахуй 60 млн яка це частина від ВСЬОГО населення Китаю

Читати не вмієш?Це про одну провінцію я писав.60млн .тільки в одній провінції!!!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...