Ukrainec Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:26 #1726 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:26 (змінено) Спойлер Спойлер Змінено 23 Березня, 2020 в 22:32 користувачем Ukrainec 2 1
igrok Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:30 #1727 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:30 6 хвилин тому, yucore сказано: Статтю перекладеш собі сам. Він не вміє.Можна дати вже в перекладі)) Великобритания переходит на жесткий карантин. Закрывают все, кроме продуктовых https://news.liga.net/world/news/djonson-obyavil-ob-ujestochenii-karantina-v-britanii 2
case_l Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:59 #1728 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 22:59 5 годин тому, weldermaster сказано: Па 50 папа
nickel Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:17 #1730 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:17 4 часа назад, Cherman сказал: Тільки, італійці віком по 70 років, ще мають бажання мацати(і не тільки) за м'яку точку українських заробітчанок, а українці, віком по 50 років, часто, ледь ноги пересувають. Усі італійськи, європейські, чи китайські критерії віку, мають геть мало відношення до українських реалій. В нас капітально хворе населення з хронічними проблемами. Останнім часом, я геть перестав вірити в таку штуку, як "народна мудрість". Постійно, на очі, попадається лише народна дурість. + у нас лише 600 апаратів швл, а в Італії 5000 і їм не вистачало. 2
nickel Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:26 #1731 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:26 (змінено) Якщо дивитися по цій темі, то проти карантину виступає бізнес: @Nokian і @paksivatova. В принципі я їх розумію. @MANJAK11, а ти як ставишся до карантину? Ну і цікаво чи є хто проти карантину не з бізнесу і чому? Так само цікаво чи є тут бізнесмени/підприємці які за карантин і чому? До речі @MANJAK11 ти єдиний відреагував на мій пост на першій сторінці, смайликом. Давно хотів спитати, що тебе розсмішило? В 21.02.2020 в 16:20, nickel сказал: Коронавірус може стати чорним лебедем нової світової кризи, признаки якої вже роки два як обговорюють у світі. Ми тут цього поки не помічаємо, а в Китаї на вже 20% впав попит на нафту, ціни на нафту, відповідно, також поповзли донизу. На китайських біржах індекси рухнули на 7-9%, відповідно, на американських також потягнуло вниз. Щоб зупинити падіння вкинуто майже 160 млрд доларів, а скільки у нас в закромах? Експорт з Росії впав майже на 30%. 60 мільйонів китайців на карантині, заборонено навіть виходити з дому, лише один член сім'ї може вийти один раз на три дні за продуктами чи ліками. А це майже 2 України, які щось до цього часу виробляли. А ВВП на душу населення в Китаї більший чим у нас. В обшем все дуже погано. Залишається спостерігати. п.с. Валютні заощадження в гривню я б не переводив. Змінено 23 Березня, 2020 в 23:28 користувачем nickel
yucore Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:32 #1732 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:32 1 hour ago, Nokian said: На початку грудня ці самі фанати приїжджали у Харків на гру з Шахтарем. Ой багато ще цікавого виліЗе. Розкажу то один великий секрет, але нікому не кажи. Китай вперше повідомив про 41 інфвкованих, увага... 31 грудня. В тебе з логікою я бачу геть туго 2
igrok Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:59 #1733 Опубліковано 23 Березня, 2020 в 23:59 23 хвилин тому, yucore сказано: В тебе з логікою я бачу геть туго Я би подивися на вас і на вашу логіку,як би ви на його місці прочитали б таке-*"Компания Strategy Analytics выпустила свежий отчёт за прошедший месяц, согласно которому поставки смартфонов в мире упали на 38% (с 99,2 миллиона до 61,8 миллиона в штучном выражении)*.І замітьте,з тих 61,8млн йому не світить ні один.Може і *кришу* знести ... 5
nickel Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:00 #1734 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:00 (змінено) 5 часов назад, Volyniaka сказал: По темі Звідси: https://gazetaby.com/post/vse-ne-tak-strashno-sami-italyancy-obyasnyayut-poc/161787/ В Україні в коронавіруса немає шансів, в нас тривалість життя на 10 років менша ніж середній вік італійця, померлого від КВ. Йому просто не буде кого вбивати. Нокіан, закривай тему. Розходимося. Змінено 24 Березня, 2020 в 00:02 користувачем nickel 5
Популярний пост MANJAK11 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:07 Популярний пост #1735 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:07 25 минут назад, nickel сказал: Давно хотів спитати, що тебе розсмішило? ось ця фраза 25 минут назад, nickel сказал: п.с. Валютні заощадження в гривню я б не переводив. бо здогадався, кого нею ти підмахнув А з остальним згідний 27 минут назад, nickel сказал: @MANJAK11, а ти як ставишся до карантину? смисл його розумію, морально до нього готовий, тільки співчуваю тим, хто скоропортящимся товаром торгує, бо там дійсно жопа, а мені то що, рідко коли в якої батарейки строк придатності меньше року попадаєтся при закупці, а ліхтарям і іншому і подавно нічого не станется. Звичайно бізнес став повністю, що є фігово, але терпимо, принаймні в обозримому майбутньому. Одне жаль, що ввіду массового повернення заробітчан, карантин має мало смислу. Треба було кордони закривати наглухо, в обидві сторони, це встократ сповільнило б розповсюдження вірусу, а карантин допоміг би локалізувати ті невеликі очаги спалаху інфекції. А так, заробітчан повертаєтся все більше, заражених серед них теж все більше, і імхо, *полихне* зразу й в багатьох місцях, але може карантин хоч частково обмежить массове поширення. Є навіть один маленький позитив )) В мене перша справжня, хоч і обмежена, відпустка, починаючи з 1997 року До цього часу максимум був тиждень в минулому році. Ну і далі буде видно. В майбутнє дивлюсь з тривогою (бо спрогнозувати взагалі нічого неможливо), а я не люблю жити не знаючи, що мене орієнтовно чекає в найближчому майбутньому, але всетаки з надією, бо без надії краще не жити зовсім 2 9
igrok Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:14 #1736 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:14 3 хвилин тому, MANJAK11 сказано: а я не люблю жити не знаючи, що мене орієнтовно чекає в найближчому майбутньому, Так ніхто не любить.Але зараз все частіше і частіше згадується таке-*Хочеш насмішити Бога?То повідай йому про свої плани* 3
MANJAK11 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:18 #1737 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:18 доречі помітив, що групи в вайбері й далі продовжують засирати всякою маячнею, що Китай всіх намахав, там все повикупляв й саме смішне, що Китай заробив дофіга дєнєг і тепер йому легше буде підтримувати юань, при тому всьому, що насправді Китай юань сам і присаджує, бо дорогий юань не вигідний для експорта. Хто то розганяє й для чого, не зрозуміло. Або появились картинки такого типу : Для чого цей брєд ганяти по групам мені теж не зрозуміло, бо ні пользи ні шкоди це нікому всерівно не принесе 2
nickel Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:24 #1738 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:24 Ті, хто першими переможуть КВ, першими зможуть захватити ринки, втрачені державами, які затягнуть з вірусом. І Китай схоже таки виграє від цього найбільше, якщо зараза не повернеться до появи вакцини.
yucore Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:42 #1739 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 00:42 1 hour ago, nickel said: + у нас лише 600 апаратів швл, а в Італії 5000 і їм не вистачало. Вже близько тисячі, але в будь-якому випадку - мало
paksivatova Опубліковано 24 Березня, 2020 в 03:57 #1740 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 03:57 3 часа назад, MANJAK11 сказал: ось ця фраза бо здогадався, кого нею ти підмахнув А з остальним згідний смисл його розумію, морально до нього готовий, тільки співчуваю тим, хто скоропортящимся товаром торгує, бо там дійсно жопа, а мені то що, рідко коли в якої батарейки строк придатності меньше року попадаєтся при закупці, а ліхтарям і іншому і подавно нічого не станется. Звичайно бізнес став повністю, що є фігово, але терпимо, принаймні в обозримому майбутньому. Одне жаль, що ввіду массового повернення заробітчан, карантин має мало смислу. Треба було кордони закривати наглухо, в обидві сторони, це встократ сповільнило б розповсюдження вірусу, а карантин допоміг би локалізувати ті невеликі очаги спалаху інфекції. А так, заробітчан повертаєтся все більше, заражених серед них теж все більше, і імхо, *полихне* зразу й в багатьох місцях, але може карантин хоч частково обмежить массове поширення. Є навіть один маленький позитив )) В мене перша справжня, хоч і обмежена, відпустка, починаючи з 1997 року До цього часу максимум був тиждень в минулому році. Ну і далі буде видно. В майбутнє дивлюсь з тривогою (бо спрогнозувати взагалі нічого неможливо), а я не люблю жити не знаючи, що мене орієнтовно чекає в найближчому майбутньому, але всетаки з надією, бо без надії краще не жити зовсім "Треба було кордон закривати наглухо" - так,треба було. Карантин міг бути ефективним заходом,якби а) границі були закриті або б)всі,хто повернувся обов'язково самоізолювалися на 14 днів так як цього не було,я вважаю карантин не ефективним заходом в тому вигляді,в якому він реалізований що тут підтримувати?! 3 1
volks Опубліковано 24 Березня, 2020 в 04:01 #1741 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 04:01 6 часов назад, Zheny@ сказал: Лікар висмикує цвяхз голови , всаджує мужику в око і каже: - йдіть до окуліста, в нього прийом до 20.00!" Чьото підозрюю, що анекдот з'явився ще в дореформенні часи, а можливо й в радянські. 1
volks Опубліковано 24 Березня, 2020 в 04:21 #1742 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 04:21 22 минуты назад, paksivatova сказал: так як цього не було,я вважаю карантин не ефективним заходом в тому вигляді,в якому він реалізований Тобто, ви вважаєте, що кількість інфікованих буде однакова що з цим карантином, що без нього?
Ukrainec Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:20 #1743 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:20 2 годин тому, volks сказано: Чьото підозрюю, що анекдот з'явився ще в дореформенні часи, а можливо й в радянські. Та Женя теж цілком і повністтю ще "дореформений" і частково пострадянський це вже не вперше помічаю! 1 1 1
Nokian Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:38 Автор #1744 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:38 2 годин тому, volks сказано: Тобто, ви вважаєте, що кількість інфікованих буде однакова що з цим карантином, що без нього? Плюс,мінус 10 відсотків. Написали ж самі італійці,що масове поширення відбулося на матчі з 44000 людей. Де вони ще гальмували,як зазвичай ,ну і походу курили.А ще махали руками Ідеально для швидкого розповсюдження вірусу. В нас вважаю було би правильним закриття кордонів,і РЕАЛЬНИЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ карантин для тих хто повернувся. Щоб при перетині кордону людині було пояснено,якщо вона інфікує інших( для членів родини виключення)- то заплатить 50 тисяч грн. І щоб вона під цим підписалася. От в них самодисципліна би і самоорганізувалася. А то приїхала з Італії та відразу поперла до церкви . Ще міряти температуру у всіх місцях скупчення народу на вході,це я думаю буде введено і діятиме і після карантину Ну і просвітницька робота. Аби чхаюча людина завше одівала маску коли десь іде в громадське місце. І ще віддати 50 відсотків ефіру лікарям,тоді не ходитиме по вайберу різна маячня. 2 1
paksivatova Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:50 #1745 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 06:50 (змінено) 2 часа назад, volks сказал: Тобто, ви вважаєте, що кількість інфікованих буде однакова що з цим карантином, що без нього? не суттєво зменшить кількість бо більшість на карантині сидить така,що роками нікуди не виіжджає! а мали би сидіти ті,хто прилетіли/приїхали з інших країн до речі,цікаво так США не можуть собі дозволити сидіти місяцями на карантині,а ми значить можемо?! я прямо стала симпатизувати Трампу! " Цитата Президент США Дональд Трамп выступил с призывом о необходимости отмены через 15 дней всех ограничений для экономики, введенных из-за эпидемии коронавируса. Глава Белого дома в своем Twitter написал, что решение проблемы не может быть худше по последствиям, чем собственно сама проблема. Так же президент США пообещал принять нужное решение после окончания карантина и "пройти этот путь"" Змінено 24 Березня, 2020 в 07:04 користувачем paksivatova 1 1
Віталій СК Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:02 #1746 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:02 Спойлер Алексей Давиденко 9 год · Конча Заспа обречена. Обречена впервые за многие годы на собственной шкуре испытать государственное украинское Здравоохрвнение. Звонят нынешние депутаты. Звонят бывшие министрыЗвонят политики всех мастей и регалий. Все запасаются защитой, все просят рассказать про тесты, все наперёд ищут контакты в больницах. Каждый день идут сообщения о ВИП заболевших коронавирусом среди депутатов, бывших чиновников и всяких влиятельных людях из окружения олигархов. Кто-то говорит их десять. Кто-то говорит, что двадцать. В любом случае их уже много и будет становиться ещё больше. И Александровская Больница - это лучшее, что у них есть. Поверьте, для них, после клиник Израиля, Германии и Австрии - это равносильно пиздецу. Вы чего думаете они не спешат в стационар и просят из оставить дома в изоляции?! Знают ведь, что там в стационарах инфекционных - лютый треш. Они строили Украину для нас - а придётся пожить в ней чуток самим. Наступило время когда все те кто строил и одновременно обворовывал эту прекрасную страну последние 25 лет, вдруг осознали, что все идёт не по плану. В Вену на консультацию к врачу не улетишь. В реанимацию в Мюнхене чартер не пустят. А в частных украинских больницах инфекционных отделений для ВИП короновирусных нет. Вот же ж беда какая. Им в этом говне здесь придётся лечиться, защищаться от голодных бунтов, а может и умирать. А умирать ведь не хочется. Сбылась мечта миллионов украинцев. Спасать от вируса их будут в обшарпанных палатах, вонючих туалетах, без протоколов лечения, без достаточного количества оборудования, без ресторанного питания и сменного постельного белья. И главное. Спасать им жизнь будут люди, у которых месячная зарплата как один их поход на обед в ресторан. Они так уже обосрались, что даже экстренно решили дать врачам двойную ставку и начать считать ЗП почасово. Где ж вы раньше были? Они сейчас ставят массово по больницам ИВЛ, УЗИ и рентгены. Они сейчас скидываются на ремонты палатных боксов. Они сейчас массово ищут знакомых среди украинских врачей. Они просто посмотрели на Шахова, на других ВИП знакомых, которые уже сейчас лежат массово с пневмонией по своим домам и вдруг осознали, что беда за дверью, а бежать от неё некуда - только в обычную государственную инфекционную. Их самый страшный сон вдруг стал явью - их нигде больше не ждут и нигде не примут. С деньгами, лимузинами, охранниками и личными самолётами, многие из них испытают на собственной шкуре, что такое бесплатное общегосударственное медицинское обслуживание. Welcome to Ukraine! 2 5
Webmaster Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:14 #1747 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:14 Поїдуть лікуватися в свою Феофанію. Туди і звезуть достатню кількість обладнання і ліків. Тільки вам про це не скажуть, щоб не розводити зраду. 1
Nokian Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:32 Автор #1748 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:32 Ще я давно вже думав,аби базари працювали да,три дні на тиждень. Все одно за місяць продасться та сама кількість товару,але часу вивільнилося би вдвічі,втричі. До речі і на карантині зараз можна було би два дні в тиждень зробити звичайними,щоб бажаючі могли вирішити свої питання. 1
volks Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:38 #1749 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 07:38 (змінено) 1 час назад, Nokian сказал: Написали ж самі італійці,що масове поширення відбулося на матчі з 44000 людей. Кожна маршрутка, ринок, супермаркет в час пік - це такий собі міністадіон. Змінено 24 Березня, 2020 в 07:41 користувачем volks 3
Nokian Опубліковано 24 Березня, 2020 в 08:05 Автор #1750 Опубліковано 24 Березня, 2020 в 08:05 24 хвилин тому, volks сказано: Кожна маршрутка, ринок, супермаркет в час пік - це такий собі міністадіон. Та ні, вже давно у маршрутках пусто. Як і на вулицях Більшість людей самі бояться. І часу пік ми ще довго не побачимо. А життєдіяльність всеодно прийдеться якось організовувати. А ще мені би хотілося ,аби новини по ТБ виглядали так 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти