Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
7 годин тому, Cherman сказано:

нова пошта?

закупила маски для правцівників, а також антисептик для рук - відвідувачам.

7 годин тому, Cherman сказано:

а як банки,

поки працюють у звичному режимі, розглядають можливість роботи без клієнтів, а деяким співробітникам - дозволили дистанційно працювати,

так не у всіх банках, але там де працюють знайомі - так. 

P.S. Кажуть що за ці кілька днів - видали рекордну кількість кредитів на авто та нерухомість)))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано

Ну от ,в мене пазлик і склався.

Вже 15 років світ не залазив у борги,фінансисти вирішили загнати оленів ,роздмухуючи чимдуж паніку.

Ну і винищуючи бідних пенсіонерів,з котрих нікому прибутку нема.

• Ха-ха 1
  • -1 7
Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

Вже 15 років світ не залазив у борги,фінансисти вирішили загнати оленів ,роздмухуючи чимдуж паніку.

На цей раз кинуть фінансистів. Олені будуть в профіті.

Опубліковано
2 минуты назад, Arden сказал:

І що, які прогнози?

Закриють сьогодні Луцьк на карантин?

Думаю, що так. Імхо, правильно зроблять, ми ж прифронтова прикордонна область.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Вчора говорив зі знайомою,яка живе в Італії. Держава їм покриє всі комунальні платежі на період карантину.
 Але мракі там серйозні. Вона якраз живе в Ломбардії. Смертність від вірусу по 200 чоловік на добу. Маски шиє сама.В магазин йде в масці і разових рукавичках. Коли вертається додому весь одяг знімає в прихожій і відразу в прання, потім в гарячій душ на 20-хв.Маску і рукавички викидає.

В магазині одночасно знаходиться не більше 3-х чоловік. Всі інші чекають на вулиці на відстані 2-3 метра один від одного.  

Змінено користувачем zaHARE
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Це просто якійсь феєричний ппц.

То нічого що цей вірус так само може знищити фінансистів?

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Nokian сказал:

Може відразу комендантську годину?

Влаштуємо добровільне ОРДЛО тут.

Інакше як масовою психопатією це назвати не можна.

Ілон  Маск порахував,на 36 смертей від коронавірусу приходиться 36000 смертей у ДТП.

Але влада належить політикам ,а не інженерам.

А політики виконують розпорядження фінансових магнатів,котрі вже давненько не наживались на штучних кризах.

Психоз вдарить по всіх нас,по бідних найбільше.

Уся загроза цього вірусу у його високій заразності. ДТП мабуть не заразне?

Якщо не зробити превентивних мір то може повторитись іспанка.

Опубліковано
36 минут назад, zaHARE сказал:

Вчора говорив зі знайомою,яка живе в Італії. Держава їм покриє всі комунальні платежі на період карантину.
 Але мракі там серйозні. Вона якраз живе в Ломбардії. Смертність від вірусу по 200 чоловік на добу. Маски шиє сама.В магазин йде в масці і разових рукавичках. Коли вертається додому весь одяг знімає в прихожій і відразу в прання, потім в гарячій душ на 20-хв.Маску і рукавички викидає.

В магазині одночасно знаходиться не більше 3-х чоловік. Всі інші чекають на вулиці на відстані 2-3 метра один від одного.  

Треба щоб @Nokian поспілкувався з такою людиною, бо бачу що від смартфонів геть мізки поплавились, бо ж він це називає масовою психопатією на замовлення фінансових магнатів...

Опубліковано
37 минут назад, Electronshik сказал:

Це просто якійсь феєричний ппц.

То нічого що цей вірус так само може знищити фінансистів?

Та в нього ж своя логіка)) Нам її не зрозуміти

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Ті,що підтримують карантин

Поясніть мені,я не розумію

Чому знову ці подвійні стандарти?

Чому створили скупчення людей,і в черзі я не бачу відстані півтора-два метри

9EEA6AD3-BEDB-4B92-9056-589DC8A18772.png

p.s показушники!

Змінено користувачем paksivatova
  • -1 2
Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Може відразу комендантську годину?

Влаштуємо добровільне ОРДЛО тут.

Інакше як масовою психопатією це назвати не можна.

Ілон  Маск порахував,на 36 смертей від коронавірусу приходиться 36000 смертей у ДТП.

Але влада належить політикам ,а не інженерам.

А політики виконують розпорядження фінансових магнатів,котрі вже давненько не наживались на штучних кризах.

Психоз вдарить по всіх нас,по бідних найбільше.

От як назвати тих, хто перепощує думки різних дибілів - свідомо, чи не свідомо, але без будь-якої перевірки?

В Італії в 2016-му році було 3283 смертей від ДТП. За рік.

В Італії станом на ранок 16.03.2020р. вже 1809 смертей від коронавірусу, і летальність тільки росте, попри карантин, який ввели запізно.

Тільки офіційно, в Італії працює біля 300 000українців.

А Маск вміє рахувати, тут не заперечиш. Збитки компанії Тесла - шість мільярдів доларів. Збитки, які накопичувались роками.

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

а ви не підтримуєте? 

давайте обговоримо чергу тисячі працівників МВС 

на скільки це правильне рішення згідно тих умов та рішень,що нав'язуються українцям 

і не один раз,а вже сотні разів ми читали про відстань між людьми в півтора-два метри,що унеможливлює чи зменшує ризик захворювання

я такої відстані не бачу на фото!

• -1 2
Опубліковано

остання математична модель росповсюдження коронавірусу. Щоб розуміти як діяти в різних моделях реагування

ось відео на російській мові 

ось першоджерело https://www.washingtonpost.com/graphics/2020/world/corona-simulator/

• Дякую! 1
Опубліковано
3 минуты назад, paksivatova сказал:

і не один раз,а вже сотні разів ми читали про відстань між людьми в півтора-два метри,що унеможливлює чи зменшує ризик захворювання

я такої відстані не бачу на фото!

тому що потрібно кожному розпочати з себе

бо вранці колега кричить, що всі погані, всі по магазинах скупляються і великі черги, а на запитання "чому ти був в магазині" відповідь - скуплявся на шашлики, була банда 12 людей...

тому все просто - кожний думає, що всі повинні дотримуватися карантину, а мені можна, бо в магазині немає бути нікого

Опубліковано
Только что, Arden сказал:

тому що потрібно кожному розпочати з себе

бо вранці колега кричить, що всі погані, всі по магазинах скупляються і великі черги, а на запитання "чому ти був в магазині" відповідь - скуплявся на шашлики, була банда 12 людей...

тому все просто - кожний думає, що всі повинні дотримуватися карантину, а мені можна, бо в магазині немає бути нікого

от і Поліщук про те ж

а чому держава вимагає від магазинів того,чого сама і не думає робити?!

A6B5DD06-7E4E-47EF-86ED-29C4A0E1E650.png

• -1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, paksivatova сказано:

давайте обговоримо чергу тисячі працівників МВС 

Дайте чітку відповідь, так чи ні?

Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

я,як і Білорусія, вважаю карантин недоцільним 

в Луцьку так точно

і вважаю,що під цей шумок дуже конкретно звузять свободу громадян,в якійсь мірі повернеться тоталітаризм-в дещо іншій,сучасній формі - і на це все знайдеться гарненьке та логічне пояснення

• Збентежений 2
  • +1 1
  • -1 6
Опубліковано
1 минуту назад, paksivatova сказал:

а чому держава вимагає від магазинів того,чого сама і не думає робити?!

Чому ? Чому?

Якщо кожен буде задавати менше питань і виконувати рекомендації для недопущення розповсюдження вірусу, то можливо в нас не буде такої ситуації як в Італії...

Опубліковано
4 хвилин тому, alexvvv сказано:

Тож зрозуміло що ні - в кафешечках не посидиш, на відпочинок не злітаєш.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

На всю Волинь лише 24 пристосованих ліжкомісця, з них 8 у Володимирі і 18 в Луцьку (16 в інфекційній і 2 в перинатальному). Пристосованих не означає що біля кожного стоїть апарат ШВЛ, тому що ліжкомісць на всю Україну 4824, а АШВЛ - задекларовано 605. Врятувати нас може лише карантин, наша медицина з таким потоком хворих як в Італії не справиться.

Зберігайте спокій та залишайтеся вдома.

Світлина від Миколи Хомича.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, paksivatova сказал:

я,як і Білорусія, вважаю карантин недоцільним 

в Луцьку так точно

і вважаю,що під цей шумок дуже конкретно звузять свободу громадян,в якійсь мірі повернеться тоталітаризм-в дещо іншій,сучасній формі - і на це все знайдеться гарненьке та логічне пояснення

Жесть....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...