Перейти до змісту

Дія: Державні послуги онлайн

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 07.02.2020 at 18:06, MaestroA сказано:

diia.gov.ua

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.diia.app

App Store: https://apps.apple.com/us/app/дія/id1489717872

Hide contents

image.thumb.png.d79b37f3fd87ada0fd1ecf4c373691fe.png

В кого який досвід? В мене підтягнулося поки лише техпаспорт, посвідчення водія не має. Чатботи проблему не вирішують.

вже є тема

• Відповідей 256
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене підтягнуло і посвідчення, і техпаспорт. Єдиний мінус - перед запуском проги на мобілі необхідно відключати "рута". :) Маразм трохи.

Опубліковано
В 07.02.2020 в 19:48, MaestroA сказал:

По відсутності посвідчення водія знайомому так відповіли у ФБ:

image.thumb.png.e441d4bb50f4415983542326f9fde60a.png

Висновок. Треба заміна прав. Хтось знає процедуру та бюджет?

Бо в мене 2005-го року ще ламіновані. Давно хотів їх поміняти.

До речі, vol.hsc.gov.ua лежить без ознак життя.

у тебя бессрочные, а получишь со сроком действия 2 или 10 лет. и в то время можно было двое прав сделать)). Минус, что в Европе пальчиком погрозили, что с такими правами у них не рекомендуют ездить.

мои ламинованные права не показывает, но в базах на полицейских планшетах они есть.

Опубліковано

Ідея гарна,але не продумана,бо

... коли один автомобіль в сім'ї - завантажити техпаспорт двом не вийде 

він буде лише у того,на кого зареєстрований автомобіль

моє водійське видане до 2013 року,значить наразі і воно не доступне

так що моя держава і далі без смартфону

а хто почав користуватися -діліться враженнями обов'язково,як це буде в дії )

Опубліковано

От і я не бачу сенсу міняти своє безстрокове посвідчення (( Отже потрібно його носити із собою, отже портмане, от же туди ж ляже і техпаспорт. Я теж без держави в смартфоні ((

АПД:

Clipboard02.thumb.jpg.0ebf4cab8c6f87a64aee6f7162b5e4b1.jpg

Ось така форма з"явилась у кабінеті водія. Тобто якщо їм потрібно моє фото, я завантажую своє посвідчення і вони мають фото навіть якщо посвідчення старого зразка? Чи відмажуться все рівно? ))))

Опубліковано
1 година тому, Ha3aP сказано:

Ось така форма з"явилась у кабінеті водія. Тобто якщо їм потрібно моє фото, я завантажую своє посвідчення і вони мають фото навіть якщо посвідчення старого зразка? Чи відмажуться все рівно? ))))

Теж цікаво. Щойно подав всю інформацію.

image.thumb.png.d9b6aacde98ef937da3c8b73a4ceece4.png

Опубліковано
7 хвилин тому, Ha3aP сказано:

@MaestroA якого року у тебе посвідчення? І яка форма посвідчення водія, пластик чи ламіноване?

12.2005. Ламіноване.

Спойлер

1483803130_IMG_20200209_113226.thumb.jpg.e4e98e22984c8b5bfaf35e58a4af30c1.jpg

Опубліковано
8 хвилин тому, romanc сказано:

Интересно, через какое время начнут продавать эту базу?))

А для чого? У Авакова і так доступ є ))

Опубліковано
18 часов назад, sergej сказал:

Місяць назад міняв в сервісному центрі МВС в Струмівці. 219 грн коштує + якщо через банк оплата то 20 грн комісії, тому обійшлося 239 грн. Паспорт, код, посвідчення водія, мед.довідка і багато часу)) Бо чомусь в той десь часто перегрівався апарат які їх друкує. Група крові і резус фактор має бути обов"язково вказаний в мед.довідці. Ці дані переносять у водійське посвідчення. 

на какой срок права новые? или временные дали, как только сдавшим экзамен?

Опубліковано
В 07.02.2020 в 22:24, Deemon сказал:

на глюкавому сайті є картинка для оффлайн процедури

Показать контент

posvid-2.jpg

а для онлайну через посилання - https://e-driver.hsc.gov.ua/exchange_license/create/type/

потрібно щоб була фотка, як її туди докрутити крім верифікації - поки неясно, напевно простіше все ж таки робити безпосередньо.

зачем плодить параллельные базы?

Опубліковано
45 хвилин тому, romanc сказано:

на какой срок права новые? или временные дали, как только сдавшим экзамен?

я вчора здав в ЦНАПі, в вівторок заберу нові, точно скажу

А "временные" - понятие растяжимое :) Тим, хто тільки здали іспити вперше, тим на два роки, а іншим пластикові мали бути на якийсь термін (10 чи 20, не памятаю) на 30 років, то це ж теж "тимчасові" відносно ;) 

On 07.02.2020 at 22:27, LSD сказано:

Міняв в цнапі (довше але практично без черг) 

довше чим скільки? Мені сказали, що якщо в звичайний робочий день, то зранку здав, ввечері отримав нові

Опубліковано
7 часов назад, MaestroA сказал:

12.2005. Ламіноване.

Показать контент

1483803130_IMG_20200209_113226.thumb.jpg.e4e98e22984c8b5bfaf35e58a4af30c1.jpg

А що ти вибрав у віконці "Ким видано (Територіальні сервісні центри)'?

Опубліковано

ги... реєструйтесь... :)

Спойлер

У додатку “Дія” готують функцію для призову до військової служби

Цитувати

Розсилка електронних повісток через мобільний додаток “ДіЯ” спростить відносини між призовниками і військкоматами, а також дозволить державі щорічно економити мільйони гривень, які витрачаються на паперові повістки і поштові послуги з їх розсилки.

Опубліковано
18 минут назад, Basil сказал:

А без додатку не призовуть, можна спати спокійно? Клініка...

Не робіть паспорти, бо дані в базу попадуть, не йдіть в школу, бо дані в базу попадуть... Не їдьте за кордон, бо дані в базу попадуть...

p.s. Прихильники святого ПО скрізь зраду знайдуть. А як не знайдуть, то самі придумають

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

А що ти вибрав у віконці "Ким видано (Територіальні сервісні центри)'?

Поставив галочку "Орган видачі відсутній у переліку", а потім вибрав Волинський...

Опубліковано
17 хвилин тому, Basil сказано:

ги... реєструйтесь... :)

Я працюю офіційно, прописка співпадає з місцем проживання. Мене знайти - шукати не треба!)

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Прихильники святого ПО скрізь зраду знайдуть.

тобі зрада за кожним кутком ввижається? чи ти іншими категоріями не вмієш мислити?

де ти тут зраду побачив? де я про зраду писав?

я навпаки вітаю таке рішення ЗекоМанди... нам менше роботи. не потрібно буде по хатам шлятись, надіслав повідомлення в дію, і призовник змушений буде з'явитись...

Опубліковано
4 минуты назад, Basil сказал:

я навпаки вітаю таке рішення ЗекоМанди... нам менше роботи. не потрібно буде по хатам шлятись, надіслав повідомлення в дію, і призовник змушений буде з'явитись...

Я думаю всі зрозуміли тон, з яким ти це написав.

Змушений і з"явився це 2 великі різниці.

По бумажній повістці теж мав би з"явитись.

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Змушений і з"явився це 2 великі різниці.

ну-ну...

було повідомлення що ЗекоМанда планує підвищити відповідальності призовників за порушення правил військового обліку і, зокрема, за неявку до військкомату за повісткою та ухилення від військової служби...

Опубліковано
2 минуты назад, Basil сказал:

ну-ну...

було повідомлення що ЗекоМанда планує підвищити відповідальності призовників за порушення правил військового обліку і, зокрема, за неявку до військкомату за повісткою та ухилення від військової служби...

Так ти ж не віриш ні в чому ЗЕ-команді.

То вже не будь таким вибірковим.. тут вірю там ні.. хіба вони ці молоді роз...здяї можуть шось нормальне зробити? 

Опубліковано
Щойно, WebTraveller сказано:

Так ти ж не віриш ні в чому ЗЕ-команді.

То вже не будь таким вибірковим.. тут вірю там ні.. хіба вони ці молоді роз...здяї можуть шось нормальне зробити? 

Це шо за бредняк такий?

Не важливо хто говорить, якщо він говорить не правду то не потрібно в це сліпо вірити! Потрібно бути об"єктивним, а не вестись на все що говорить політичний діяч (і т.д.)

Опубліковано
1 час назад, Basil сказал:

#мінцифра

Ви вже бачили дописи, що через мобільний застосунок Дія ми розсилатимемо повістки в армію? Так, і ми їх теж уже бачили. У великій кількості. У когось дуже сверблять руки стромляти нам палиці у колеса. Тішимось, коли бачимо такі нісенітниці!

Можемо підказати авторам таких фейків ще варіанти. Скажімо, за допомогою Дії можна дістатись до злісних неплатників аліментів чи надсилати від санепідемстанції сповіщення, що хтось хворий на коронавірус.

Отже, не ведіться на фейки. Мобільний застосунок Дія лише дозволяє мати у своєму смартфоні електронні документи і зручно ними користуватись. Ми не створюємо цифрового концтабору.

Ще раз наголошуємо – користування застосунком Дія – справа добровільна. Всі, хто від когось ховається чи чогось побоюється, завжди можуть залишатись в офлайні. Навіть без смартфону, а може, й взагалі – без мобільного зв’язку. І ще – зберігати свої паперові документи у шухляді за трьома замками .

Опубліковано
7 минут назад, Ha3aP сказал:

Це шо за бредняк такий?

Не важливо хто говорить, якщо він говорить не правду то не потрібно в це сліпо вірити! Потрібно бути об"єктивним, а не вестись на все що говорить політичний діяч (і т.д.)

Це до Басіла, не до мене.

Він приймає на віру тільки те, що вигідно в даний момент.

Ну не може ж зе-команда, яка наробила стільки хєрні за рік (по словам свідків святого ПО), зробити шось нормальне.

Наприклад призов полегшити

p.s. От @nickel вище все написав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...