Перейти до змісту

Модерн Експо і аутсорсингова компанія

Saniko

Рекомендовані повідомлення

33 минуты назад, Zheny@ сказал:

ТУТ ніхто тобі не платитиме кожна додаткова година *2.  Не та країна,

А в тій країні платять ×2, чи ставка 12 злотих в годину і пашеш 12 годин в день 6 днів на тиждень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 267
  • Створено
  • Остання відповідь
35 минут назад, Zheny@ сказал:

Це твої проблеми (про 3 місяці) :)

Розумні бачаться частіше. 

Щодня і кожен вихідний проводять разом?

36 минут назад, Zheny@ сказал:

Філософськи говорячи, можна такою "розлукою" випробувати відносини на міцність

Нунафіг ту філософію. Краще, коли дружина під боком і дитина в сусідній кімнаті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

А в тій країні платять ×2, чи ставка 12 злотих в годину і пашеш 12 годин в день 6 днів на тиждень?

Як куди попадеш. Яку роботу знайдеш.

по 12,8зл (Якщо мова про польщу) - ти працюєш 8 годин, якщо просять лишитися чи така угода, то кожна наступна по 25,6.

Щодня і кожен вихідний проводять разом?

Не перегинай. Ти ж не їдеш розважатися, а заробляти.

Краще, коли дружина під боком і дитина в сусідній кімнаті.

Звісно, що краще, але коли тобі дитина каже, "тато, а купи мені новий ноутбук, бо у всіх дітей є, а у мене немає!"

А ти такий, "ні, дитино, я тобі не куплю новий ноутбук, бо у нас на це немає грошей, але знаєш, дитино, тато тебе любить! І радий, що дома і не десь по світу шатається!"

Тобі твоя дитина  (і  дружина ) - більше подякує за можливість бути не гірше інших, мати нові круті ґаджети, шубу, чоботи і сукню, а ти зможеш поміняти (чи купити) авто трошечки швидше, аніж це зможеш зробити тут!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Звісно, що краще, але коли тобі дитина каже, "тато, а купи мені новий ноутбук, бо у всіх дітей є, а у мене немає!"

Почекай, ми говорили про можливість заробити тут майже те саме, але при умові, що доведеться працювати овер дофіга.

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Тобі твоя дитина  (і  дружина ) - більше подякує за можливість бути не гірше інших, мати нові круті ґаджети, шубу, чоботи і сукню, а ти зможеш поміняти (чи купити) авто трошечки швидше, аніж це зможеш зробити тут!

Дивись, щоб потім не виявилось, що батько для дитини таки важливіше ніж гаджет, але буде вже пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепіти не можу всякі соплі і коли лізуть в душу. Але ця хрєнь реально зачепила і змусила задуматись

Маленький хлопчик якось підійшов до свого батька й несміливо поцікавився:

– Тату, можна поставити тобі запитання?
– Так, звичайно! Що ти хочеш знати?
– Скільки ти заробляєш за годину?
Батько здивувався.
– Це не твоя справа. Чому тебе цікавлять такі речі?
– Я просто хочу знати. Будь ласка, скажи мені, скільки ти заробляєш за годину? – продовжував син.
– Якщо хочеш знати, я заробляю 100 грн.
– О…- син опустив голову. – Тату, можеш мені позичити 50 грн., будь ласка?

Батько розлютився.
– Якщо єдина причина, через яку ти мене розпитував – позичити грошей, щоб купити собі якусь забавку чи інші дурниці, то забирайся в свою кімнату й лягай спати! Подумай, чому ти такий егоїстичний! Я важко працюю заради тебе щодня, а ти мені віддячуєш такою поведінкою!

Хлопчик тихо пішов до своєї кімнати й зачинив за собою двері.
Чоловік сів і ще більше розізлився через питання маленького хлопчика. Як він сміє таке запитувати, аби лиш отримати трохи грошей?

Минула година,  чоловік заспокоївся і замислився: “може й справді було щось, що було необхідно купити за 50 грн., і він не так часто просить грошей?”. Батько підійшов до кімнати маленького сина й відчинив двері.

– Ти спиш, синку?
– Ні тату, я прокинувся.
– Я подумав, що може був занадто суворим до тебе.  У мене був довгий та важкий день, і я зірвався на тобі. Ось 50 грн., які ти просив …

Хлопчик сів на ліжку, всміхаючись.
– О, дякую татку! –
Потім, заліз під подушку і витягнув звідти кілька зім’ятих купюр. Чоловік побачив, що в сина вже були гроші, й знову почав злитися. Маленький хлопчик повільно перерахував свої гроші, а потім подивився на батька.

– Чому ти хочеш ще грошей, якщо у тебе вже є?
– Тому що в мене не було достатньо, а тепер вистачить! Тату, я вже маю 100 грн., то ж чи можу я купити годину твого часу? Будь ласка, приходь додому завтра раніше. Я хотів би повечеряти з тобою …

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, volks сказал:

Тепіти не можу всякі соплі і коли лізуть в душу. Але ця хрєнь реально зачепила і змусила задуматись

Маленький хлопчик якось підійшов до свого батька й несміливо поцікавився:

– Тату, можна поставити тобі запитання?
– Так, звичайно! Що ти хочеш знати?
– Скільки ти заробляєш за годину?
Батько здивувався.
– Це не твоя справа. Чому тебе цікавлять такі речі?
– Я просто хочу знати. Будь ласка, скажи мені, скільки ти заробляєш за годину? – продовжував син.
– Якщо хочеш знати, я заробляю 100 грн.
– О…- син опустив голову. – Тату, можеш мені позичити 50 грн., будь ласка?

Батько розлютився.
– Якщо єдина причина, через яку ти мене розпитував – позичити грошей, щоб купити собі якусь забавку чи інші дурниці, то забирайся в свою кімнату й лягай спати! Подумай, чому ти такий егоїстичний! Я важко працюю заради тебе щодня, а ти мені віддячуєш такою поведінкою!

Хлопчик тихо пішов до своєї кімнати й зачинив за собою двері.
Чоловік сів і ще більше розізлився через питання маленького хлопчика. Як він сміє таке запитувати, аби лиш отримати трохи грошей?

Минула година,  чоловік заспокоївся і замислився: “може й справді було щось, що було необхідно купити за 50 грн., і він не так часто просить грошей?”. Батько підійшов до кімнати маленького сина й відчинив двері.

– Ти спиш, синку?
– Ні тату, я прокинувся.
– Я подумав, що може був занадто суворим до тебе.  У мене був довгий та важкий день, і я зірвався на тобі. Ось 50 грн., які ти просив …

Хлопчик сів на ліжку, всміхаючись.
– О, дякую татку! –
Потім, заліз під подушку і витягнув звідти кілька зім’ятих купюр. Чоловік побачив, що в сина вже були гроші, й знову почав злитися. Маленький хлопчик повільно перерахував свої гроші, а потім подивився на батька.

– Чому ти хочеш ще грошей, якщо у тебе вже є?
– Тому що в мене не було достатньо, а тепер вистачить! Тату, я вже маю 100 грн., то ж чи можу я купити годину твого часу? Будь ласка, приходь додому завтра раніше. Я хотів би повечеряти з тобою …

Особиста моя думка, щасливі ті, хто має можливість хоча б коли діти малі більше приділити їм уваги, погратись, разом кудись поїхати, та якомога більше їм залишити яскравих вражень про своє дитинство, щоб було що загади або може за чимось і посумувати бо колись разом з татом скакали по калюжам і як було весело :)

Грошима не відкупити от цю скажем так ниточку на якій все й тримається, не відкупишся дорогим Лего якщо тупо дав дитині, а вона сама його складає, а коли просить допомоги в тебе єдина відмазка "я втомився, грайся сам", і так у всьому.

PS: На мою думку не доречно дітям вказувати "я для тебе стараюсь, заробляю, і т.д., а ти от такий неблагодарний і вся фігня в цьому дусі", дитина не просиалсь на світ у твою сім'ю, і не винна що ти не можеш її забезпечити чимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, volks сказано:

що доведеться працювати овер дофіга.

2 годин тому, volks сказано:

, що батько для дитини таки важливіше ніж гаджет, але буде вже пізно.

Ну - і тисам себе заперечив, довівши, тим самим, мою правоту!

працюючи овердофіга тут, це на кшталт: йдеш працювати ще всі сплять, приходиш - вже всі сплять!

то в чому різниця? Лише в тому, що спиш у ліжку з жінкою. але після твоєї овердофіга роботи, навряд чи ти схочеш ще щось у тому ліжку, окрім спати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@volks  я тобі таких сопливих історій з бабських пабліків у ФБ, чи інсті вагон можу прислати, поки були однокласники,  такої фігні в стрічку падало вагон щодня. А то й не один раз. Постав лайк, срочний перепост!

Все залежить від батьків, виховання, відносин в сім'ї і т.д.

Малий був ДУУУУЖЕ щасливий, коли побачив мене після 3-місячної розлуки... за кордоном!  Він приїхав за кордон!  Зоопарк у Вроцлаві! SkyTower! Аквапарк!

А коли під ранок ми з дружиною його розбудили зі словами "Вставай, ми їдемо." Куди?" "В Прагу!" - підскочив на рівному місці!  І те щастя подвоїлося! 

Це тобі приклад того, що все можна обернути на плюси. Але ти, походу, бачиш стакан напівпорожній, в той момент я - бачу його напівповним!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Лише в тому, що спиш у ліжку з жінкою. але після твоєї овердофіга роботи, навряд чи ти схочеш ще щось у тому ліжку, окрім спати...

А ти запитай дружину чи елементарно спати краще самому, чи коли чоловік під боком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, volks сказано:

А ти запитай дружину чи елементарно спати краще самому, чи коли чоловік під боком.

Я не хочу тобі нічого пояснювати - тому як це не має сенсу.

Я розмовляю з дитиною 16-18-20 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище писали про зарплати.

Виникло питання - на яку з/п готові піти та працювати молодь (хлопці) +/- 25-30 років? Мається на увазі кваліфікована робота для людини з вищою освітою та реальними знаннями та навичками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Я не хочу тобі нічого пояснювати - тому як це не має сенсу

Та і не треба. Сім'я і діти трохи важливіші за гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Saddy сказано:

Вище писали про зарплати.

Виникло питання - на яку з/п готові піти та працювати молодь (хлопці) +/- 25-30 років? Мається на увазі кваліфікована робота для людини з вищою освітою та реальними знаннями та навичками.

молодь 25 має тільки освіту, добре якшо по фаху щось знають, але зп хочуть як професіонали, на жаль це реалії, стикався з таким коли собі шукав спеціалістів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

Та і не треба. Сім'я і діти трохи важливіші за гроші.

І те і інше потрібно.

Навіщо сім'я якщо немає грошей, щоб її прогодувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

І те і інше потрібно.

Навіщо сім'я якщо немає грошей, щоб її прогодувати?

Тільки часто буває, що після заробіиків вже немає кого годувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, volks сказано:

Тільки часто буває, що після заробіиків вже немає кого годувати.

А я вище писав (кажу ж немає з ким говорити), все залежить від відносин у сім'ї.

Поїхати на рік ОДИН раз, щоб сім'ю ВЗАГАЛІ не бачити, ну ще + -. Другий раз  так само, вважай що немає сім'ї.

У мене швагро мотається по заробіткам останніх років 15-20.  Сім'я, діти, будинок, авто. Ніхто ні з ким не розлучився і ні від кого нікуди не пішов.

Звісно, якщо ти їдеш за кордон з метою "аби подалі від жінки бо зіпала", то там ти знайдеш собі нову сім'ю. А згодом і жінка тут. Або навпаки. (знаю і я таких!)

Або бухати почнеш, і ніхєра не привезеш (і таких теж бачив!)

Але коли ти раз на 2 (максимум три)  місяці бачитимеш і дружину і дітей, то нічого не станеться. Знову ж таки, щоб не було тут "муж в Тверь - жена в дверь!". Бо і  таке є, якщо баба гуляща, чи любителька бухнути і т.д.

Або коли чоловік їде на заробітки, а жінка шукає привід розлучитися чи покинути чи ще щось. Тоді і починається, а ти нас покинув, а не любиш, а ще щось і т.д.

Факторів багато. І шукати відмазку, щоб не заробити за кордоном, бо тут ЗНАЧНО менше, це вже не по дорослому.

Я з Модерна з ЗП 7500, поїхав на ЗП 15000-17000+ (часом більше, і да, це чистими вже додому відправити). У 2018 році.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Zheny@ сказал:

Я з Модерна з ЗП 7500, поїхав на ЗП 15000-17000

А тепер відкрути назад, з чого вщагалі ця дискусія почалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Saddy сказано:

на яку з/п готові піти та працювати молодь (хлопці) +/- 25-30 років? Мається на увазі кваліфікована робота для людини з вищою освітою та реальними знаннями та навичками.

молодь лінива. Хочуть ніфіга не робити і багато мати. Але для того, щоб нічого не робити і дофіга мати, для початку треба трошки дофіга попрацювати.

Але вони цього не розуміють.  Навчитися чогось нового.. а зачєм?

Хоча, то мабуть не всі. Знаю хлопчину ~25 років. Дуже розумний. Разом працювали на Модерні.  Зараз в Києві, адмінить конторку невелику, має овер 20К, В районі $1К.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер відкрути назад, з чого вщагалі ця дискусія почалась.

З того, що краще не жувати соплі дома типу "немає роботи і достойної ЗП, але я не поїду за кордон, бо боюся втратити сім'ю! Краще далі буду соплі жувати. За те ми всі в сім'ї всіх любимо!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, Zheny@ сказал:

З того, що краще не жувати соплі дома типу "немає роботи і достойної ЗП, але я не поїду за кордон, бо боюся втратити сім'ю!

Неправильно. Спроба номер 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, volks сказано:

Неправильно. Спроба номер 2.

Це тобі треба, а не мені.

Я вже зарікався з тобою не дискутувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cherman сказал:

З того, що чув, від 12к грн, і щоб геть не втомлюватись

А в Луцьку хіба овердофіга таких вакансій? Щоб і робота була нормальна, і з/п висока, і вимоги невеликі?

П.с. про плиточників, які заробляють 100500, ну і про таксистів з кавовим бізнесом, чув)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Cherman сказал:

В тому то і справа, що таких факансій ніц нема.:) Але ж хотелкі в людей великі.

Чув, що в 2017 чи то 2018 на Модерні була можливість працювати понаднормово і на виході можна було отримати те ж саме, що в Польщі.

Та й за Кромберг схоже чув. Але там якось все мутно. Одні кажуть збс, а інші - жуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, volks сказал:

Та й за Кромберг схоже чув

Максимум вибивав в червні 2018 17,5 тис. Для цього було 10-11 понаднормових, за деякі була додаткова доплата за вихід на вихідні(4 дні вроді по 200-250грн). Один тиждень я так і казав дружині, що уяви що я на заробітках, але приходжу додому спати. За один тиждень відпрацював шість перших(6-14) та шість других(14-22). Зараз понаднормових нема, тільки перенесення та відпрацювання. Премію врізали на 20% всім, забрали доплату на 4-х змінних графік(в кого був). В 2018 я сміливо міг сказати що за 12тис+/-. В 2019 пішло на спад через меншу завантаженість, зараз скажу аби 10к було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Cniperman said:

зараз скажу аби 10к було

То ти ще й досі там працюєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...